Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.224
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
CyberDemonVZ kaže...

Alpha-isti, na koji nacin se pokrece BF4?

Takodjer preko Battleloga trazis servere, i onda se spojis?

Kako vas mi za to vrijeme vidimo?

Online, ali ne igrate..? Jer jos nisam vidio u Battlelogu da netko igra BF4.

Evo ga jedan fotos okinut pred početak alphe...

BF3 nick: mrxa [CROG]
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Novi cod: koks izgleda odlično.{#}

0 4 hvala 0
12 godina
protjeran
Perki kaže...
AmDCluB kaže...

Ljutiite se vi koliko hocete ali da nema nas pridoslica sa drugih igara, battlefield comunity bi bio manji za preko 50 posto, jer preko 50 posto igraca je pridoslo u bf3 sa drugih igara ali igraju bf3 na nacin kao sto su igrali dosadasnju igru. 

Pa naravno da su ljudi došli sa drugih igara, a od kud bi? Izašao BF3 i najednom su igrači počeli padat iz paralelne dimenzije i prašit po Casianu i Metrou. jel?.

Battlefield je divna igra upravo zato jer ga svatko može igrat kako mu paše. Bez obzira iz kojeg svemira došao.

zato i kazem da  bf comunity nebi  bio toliko velik da nema pridoslica sa drugih igara i pustite ljude neka igraju sta hoce. pa makar to bio zombie mod.

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 20:55 (AmDCluB).
14 godina
Battlefield 4

evo jednog naseg, ime sam muto, da ne bi ispalo da njegovo ime sirim uokolo bez njegovog znanja :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 20:54 (ProTeinZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

grafa je bolesno dobra..

0 0 hvala 0
14 godina
_CR7_ kaže...

grafa je bolesno dobra..

prestigao te kolega :)

14 godina
Battlefield 4

Malo i od mene,2 za sada.. Ovo je loadout sa battleloga

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 21:48 (drahic).
Moj PC  
14 0 hvala 4
16 godina
ProTeinZ kaže...

evo jednog naseg, ime sam muto, da ne bi ispalo da njegovo ime sirim uokolo bez njegovog znanja :)

Već se nekoliko puta u temi pohvalio igrom, tako da ne trebas sakrivati(ako sam dobro desifrirao ime, a prilicno sam siguran da jesam)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ovo novo lockanje kao u BC 2 je zakon ;)

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Battlefield 4

tko bi drugi nego ceco {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
15 0 hvala 3
13 godina
Scrappy kaže...

{#}

A nesto je otkljucao u postupku :)

Koji ste vec leveli decki??

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
protjeran
Battlefield 4

de vi koji igrate recite kaka je netcode, jel ista bolji nego u bf3 jel se jos gine iza zaklona i te glusti, ajmo malo infoa. i dali na pusakma postoji glitch kada odzumiras da ti puca kao i da je zumirana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Scrappy kaže...

Zasto nema tekstura? Zasto ak ste dobili invite za igranje alphe,ne igrate onakvu verziju ko na e3-u?

14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ljudina ako zelis znati kako se igra ponasa za vrijeme pucanja, odigraj par rundi mohw. Pucanje je indeticno uz malo bolji hip fire. A sto se ostaloga tice sve je prepuno gliceva i bugova itd. , ali ljudi ovo je samo alfa.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
AmDCluB kaže...

de vi koji igrate recite kaka je netcode, jel ista bolji nego u bf3 jel se jos gine iza zaklona i te glusti, ajmo malo infoa. i dali na pusakma postoji glitch kada odzumiras da ti puca kao i da je zumirana.

Na toj mapi se netcode, odnosno padanje iza zaklona teško može dogoditi pošto je mapa ogromna i sva pucanja se događaju s popriličnih udaljenosti.

A i ako naletiš na nekoga blizu onda nema covera iza kojeg bi se sakrio.

Ovo je samo moje opažanje na temelju viđenih videa, zato me nemoj držati za riječ.

To ti je isto na Caspianu i sličnim mapama u BF3 - čim je veća, manje se primjeti mana netcodea.

[19xx] 4ntraks
14 godina
Battlefield 4

Da napisem kratki osvrt s obzirom da mi je kolega iz drugog klana  ustupio da probam malo. {#}

Gameplay/mehanika-Svida mi se. Malo sporije nego Bf3. Kad ide sprintat,malo koda se zaletava i onda sprinta. Vrlo identicno MoH:Warfighter cijelokupni gameplay.

Nema padanja iza zida, trenutno,ali to jos nista ne dokazuje niti govori kada bivam ubijen od likova koji su pola tijela u zemlji. {#} 

Znaci da-prepuno bugova. 
Kako je ceco rekao,ako je lik u nekom glitchu i ako ga zakoljes,pada server odmah.

Ako uspijes odigrat svih 700 ticketa odjednom,bez pucanja servera,igre,jednako je lotu.

Serveri pucaju,nestabilni su i dosta cesto se dogada da pukne.

Sta se tice loadout-a. Zanimljiv. Cini mi se  puno jednostavniji od BF3,samo se treba naviknut.

Dogada se da zna slika bit zumirana full,pa onda moras ESC,rusit igru ili slicno. Nekih opcija fali jos u Options,loadoutu itd.

Koliko sam vidio,skuzio,ogranicen si u alphi za otkljucavanje nekih stvari. Neznam jos,nisam toliko igrao puno.

Malo o gamplayu vozila- Tenk. Ako ce biti ovakav kakav je sada,ne hvala. Neznam dali je bio glitch ili sta,ali bio je tenk disejblan,popravili smo ga 100% i on je jos uvijek kao disejblan. Polako se krece.

Puno teze/sporije se okrece kupola na tenku.

Heli-Vozili smo se u Viperu.

Imam snimljen gameplay sa 3x-3,ali necu stavljat javno jer sam tako dogovorio sa vlasnikom accounta.

Svida mi se zvuk helija,gunnerska pozicija i zvuk topa. :D

Kad si vozac,vidis gunnera i radi neke kerefeke po heliju,ruke mu lete okolo itd. LOL

Heli se malo teze vozi,ali je opet lagan za upravljat.

HeaT ce dat vise rijeci malo od mene jer je bio pilot.

Hitmark mi se svida.Jako. >Vidis da ga svaki metak pogodi. Ono sta mi se NE SVIDA je kada netko od tvojih puca po tebi,tvoj lik primi metak kao kad te pogodi protivnik. Ne uzme ti health,ali cuje se onaj zvuk u prsluk i zatamni ti malo.

Isto tako neznam dali je bug ili sta,ali kad si preko cca 50m od lika,neznas dali je tvoj ili protivnik. Moras doc do njega i vidis dali ima plavo iznad ili ne.

Revive-Smijesan je. {#} Slican ko u BF3,samo nekako,njezniji. Neznam kako opisat. LOL Kad tebe netko digne,onak,full bijeli ekran i boja se stisa onda. To je u 1sek.

NISAM impresioniran toliko zvukom koliko me iznenadio u Bf3. Zvuk oruzja nekih. Dok zvuk 50. cal. na brodu je CUDO.

Kako se to cuje. Uff.

Brod-Lagano je za upravljat njime i masakrira. Ukratko. OP.

To je to za sada,ak se cega sjetim jos,budem nadopisao,a i probat cu jos malo pa dat koji feedback.

Ovim putem se zahvaljujem kolegi koji mi je ustupio acc.
Zna tko je,da ne pisem javno. {#}

Astra 

Moj PC  
20 0 hvala 22
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Cheatevi i makroi? sve okej radi?

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

astra ti imaš alphu ili neko tvoj pa "preko njega" igraš?

Moj PC  
0 4 hvala 0
16 godina
moderator
ZeNGe_CRO-mt kaže...

astra ti imaš alphu ili neko tvoj pa "preko njega" igraš?

LOL,nisi pročitao post do kraja.

Neki njegov mu dao acc...

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

gnjurac-ne jos,maus-u sam dao  da updatea. :)

zenge-jedan decko iz drugog klana je dobio alphu i posudio mi acc da odigram i probam. 

BTW- Kad nekog ubijes,tijela znaju stavaj zglicana full,ko spomenici neki. {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 10:16 (drahic).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

A šta je sa ovim imenima puška?? Sve se drugačije zovu, koji je to vrag?? Stave m16 da se zove cz-805, a to uopće nije ta puška. Niš mi nije jasno sad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Volvox kaže...

A šta je sa ovim imenima puška?? Sve se drugačije zovu, koji je to vrag?? Stave m16 da se zove cz-805, a to uopće nije ta puška. Niš mi nije jasno sad.

cz-805 je Češka puška,nije to m16.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 10:22 (pirat).
13 godina
neaktivan
pirat kaže...

Znam, evo ti slika layouta, vidis da se m16 zove cz-805!!!

16 godina
moderator
Volvox kaže...

cz-805 cz-805

m16 m16
Gle cz-805 i druga slika slika je m16.

Sigurno neće staviti pravo ime neke druge puške za m16.lol

سمندری ڈاکو
14 godina
Battlefield 4

Cz Ceska zbrojevka 805

To nije m16. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 10:32 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volvox kaže...
pirat kaže...

a čuj, recesija je. nema se para za licenciranje sadržaja. Treba nahranit dicu, platit struju, ae

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
13 godina
neaktivan
pirat kaže...
Volvox kaže...

O je*emu pa znam kako izgleda cz-805 i kako izgleda m16, al pogle layout iz alphe, m16 puska nacrtana, a gore pise cz-805.

I evo neki link

Sta vama tu nije jasno ja ne kuzim. Znam da je cz druga puska, m16 druga i da nemaju veze jedna s drugom, ali po layoutu izgleda drugačije. Valjda da nisu imali para za licencu sadržaja ili tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2013 10:33 (Volvox).
15 godina
neaktivan
Battlefield 4
Ma u battlelogu su samo kopirali modele pusaka iz bf3 a stavili druga imena, u igri su pravi modeli...
Battlelog: just_mau5
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Volvox kaže...
O je*emu pa znam kako izgleda cz-805 i kako izgleda m16, al pogle layout iz alphe, m16 puska nacrtana, a gore pise cz-805.

I evo neki link

Sta vama tu nije jasno ja ne kuzim. Znam da je cz druga puska, m16 druga i da nemaju veze jedna s drugom, ali po layoutu izgleda drugačije. Valjda da nisu imali para za licencu sadržaja ili tako nešto.

EA je rekao da više neće plačati licence za puške,al ne i da će stavljati fake imena za njih u igru.

Layout je očito još u penisu.

Gle ako su mislili za m16 staviti neko drugo ime onda bi ga nazvali f16,m116 al nema smisla da m16 daju pravi naziv neke druge puške.

سمندری ڈاکو
17 godina
Volvox kaže...
pirat kaže...
Volvox kaže...

I evo neki link

Pa to je samo placeholder za, pretpostavljam, većinu assault puški u BF4 alphi. Tako im je najlakše bilo staviti sliku od M16.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice