Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.625.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
Glavas kaže...

Za pocetak slozio bi se sa tobom da treba kupit nvidia karticu ako se radi o igranju battlefielda iskljucivo, ali nista ispod gtx660ti ali po "sirovoj snazi" amd-ove graficke kartice u istom rangu su jace od nvidijinih zato nepricaj bezveze, po bandwithu sabirnicama kolicini memorije itd amd ima jace modele unutar iste domene (7970>gtx 680 7950>gtx 670... modele gtx 780 770 se nemoze stavit u usporedbu jer jos nisu izasli radeoni 8970 i 8950) no nvidia prednjaci u obradi tekstura sto je ocito u battlefieldu kljuc a izgleda i u dosta drugih igara i tu ostvaruju prednost u broju fps, tako da nemoj generalizirati ako neznas o cemu je rijec, uz to ove optimizacije sto spiminjes - definiraj to ...¿

pa neznam ljudi su to govorili o  amd optimizaciji., ja sam ljepo rekao da je to nemoguce a ako je i moguce onda ce razlika biti do nekih 5% ako su kartice u sitom rangu npr 780 i 7970 ako nvidia bude imala 95fps-a ati ce imati 100fps-a, o  tome ja govorim jer nemoze se optimizacijom napraviti da 7870 prestigne gtx 680. kazem razlike ce biti u malim piosottcima ako i budu ali ce zato nvidia opet biti bolji izbor ako netko  igra i druge igra zbog svojih tehnologija koje posjeduje.

15 godina
AmDCluB kaže...

vidjeti cewmo mi tu famoznu amd optimizaciju, dabe njima optimizaccije ako amd nema sirove snage da prestignu nvidiu. mislim da se ja vise necu zaebati da ce moja sljedeca grafa biti nvidia. nikada vise amd u moju kucu dok ne prestigne intel.

Znači na temelju alfe koja se pustila da vide kako se igra ponaša, kakav je netcode i kako se serveri drže, ti si zaključio da je igra neoptimizirana. Bravo.{#}

Nvidia kao i intel drži više tržišta, skuplja je ima bolju tehnologiju. Amd sa druge strane pokušava napraviti perfomarnce per dollar i dobro im ide.

Ne razumijem taj balkanski stav, to pljuvanje, takvo postavljanje kad i sam zhnaš da će ti igra raditi i više nego dobro na low postavkama na kojima ćeš igrati.

Mislim da je prerano da išta sudimo bilo kojem djelu hardvera i o tome kako će se koji ponašati u alfi, iako diskusije na tu temu su dapače, dobrdošle, bar po meni :)

nhf, samo velim šta mislim, ali vjerovatno ćeš me ti sad prozvati imenima i davati usporedbe sa auto industrijom itd.

i btw. nemaju svi novce da ih troše na računalo ljudina, netko gleda i budget gaming, imaj to na umu kad pričaš o tome što je bolje.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 13:14 (fila2208).
12 godina
protjeran
Battlefield 4

ja nisam nigdej napisao da je igra neoptimizirana, malo bolje citaj. napisao sam da najvjerojatnije nece raditi bolje na amd-u i ati kao sto neki ljudi govore iako je amd sponzor. to okaci macku u rep, ja samo govorim biti ce koliko para toliko i muzike a razlika izmedu istog ranga mozda ce biti 5%razlike u korist ati kartica sto se neisplati uzimati zbog tehnoligoja iz nvidia kompanije. 

da se razumijemo meni je tako svejedno svejedno moram kupovati novu grafiku.

Moj PC  
2 2 hvala 1
15 godina
AmDCluB kaže...

ja nisam nigdej napisao da je igra neoptimizirana, malo bolje citaj. napisao sam da najvjerojatnije nece raditi bolje na amd-u i ati kao sto neki ljudi govore iako je amd sponzor. to okaci macku u rep, ja samo govorim biti ce koliko para toliko i muzike a razlika izmedu istog ranga mozda ce biti 5%razlike u korist ati kartica sto se neisplati uzimati zbog tehnoligoja iz nvidia kompanije. 

da se razumijemo meni je tako svejedno svejedno moram kupovati novu grafiku.

Da, ali već u alfi otpisuješ neke grafičke kartice na temelju nekog benchmarka...zar se optimizacije i poliranje ne vrše na kraju?

Želim samo reći prerano je otpisivati bilo koji komad hardvera, tko zna što nam nose driveri za grafičke nakon što igra i izađe.

Pa koju sad karticu imaš?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 14:06 (fila2208).
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tebi pod moj PC pise BJESNI - jesi zaboravio da ti je ovo opet novi profil, gore u poruci si u isti kos po performansama  stavio gtx 780 i hd 7970 - a gtx 780 je preko 50% jaca od 7970 - na kraju nece ove ili one kartice radit 5% bolje ili losije to se trenutno nemoze znati, uz to pises o nekoj nvidia naprednijoj tehnologiji prosle postove, na sta tocno mislis ¿ zna se inace u cemu n vidia ima prednost uz procesurianje textura a to je phsyx neznam dali si to mislio ¿

Kako god ovaj benchmark je sramotan za amd - jucer sam ga detaljnije pogledao i ostao sam nemalo razocaran, jer ista pravila alfe bf4 su i za nvidiu kao i za amd pa je svejedno nvidia pokazala bolje performanse u ovom benchu naravno ako je benh objektivan i nepristran, kako god treba pricekti barem betu pa ce se moci vise toga reci.

Ako želiš da nešto bude kako treba, moraš to obavit sam.
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 14:41 (Glavas).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dajte dosadni ste sa svim tim AMD/Intel/Nvidia prepucavanjem. Cinjenica je da ce sta god imali od zadnje serije od svega u nekoj srednjoj kategoriji bez problema ce moci uzivati u Bf 4 kao sada u BF 3. Tko trazi ekstremne uvjete trebat ce zadnju top seriju od svega i to je to. Nije sad da svi imate kompove stare preko 5 godina. Jedino igraci na laptopu budu u nemogucnosti igrati kako spada.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.6.2013 14:31 (ceco22).
Moj PC  
13 2 hvala 5
17 godina
Battlefield 4

Pretpostavljene 2 od 4-5 mapa za Second assault, Operation Metro i Caspian Border.

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
mahala kaže...

http://game.wargame1942.com.hr/?recruiter=1c6&world=d29ybGQx

pogledajte owu igricu,,war game,,ako je neko igrao desert operation koju igra milioni ljudi u swijetu zna o cemu goworim udjite i igrajte igrica je predobra oruzje od 2 swjetskog rata

kakve ovo veze ima sa ovim? {#}

ahh novi si :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Lose bezidejno ,redizajnirat mape koje nemaju ni 2 god , ajde da su uzeli neke starije iz starijih bf serijala ali ovo {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Pretpostavljene 2 od 4-5 mapa za Second assault, Operation Metro i Caspian Border.

metro i bazzar {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
Battlefield 4

Ja bi volio da uzmu 5-6 mapa, svaku iz jednog dlca...

primjer

caspian vanilija

karkand 

ziba cq

death valley ak

epicentre af

railroad eg

Ali da svaku malo preprave, poprave i stave u bf4.
Također više bi volio povratak nekih bc2 mapa nego gore navedeno ali očito da ne gledaju u tom smjeru, šteta. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 12:40 (fila2208).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Ja bih volio da nova igra bude - nova.

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
25 1 hvala 2
12 godina
protjeran
Scrappy kaže...
TomoR kaže...

metro i bazzar {#}

uhhh sto volim kad sam upravu!{#}{#}

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Sa Caspianom još mogu živjet ali Metro? Ta mapa je dobra samo za clusterfuck nadespam i brzo levelanje. 

Ako več mora biti nek malo promjene dizajn mape da bude više otvorena....

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 15:27 (Firefox72).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Firefox72 kaže...

Sa Caspianom još mogu živjet ali Metro? Ta mapa je dobra samo za clusterfuck nadespam i brzo levelanje. 

Ako če več more biti nek malo promjene dizajn mape da bude više otvorena....

Da, u publicu, ali u 5v5 gameplayu je strašna mapa, taktički teška za odigrat.

Ne slažem se što će možda nju uvesti, ali eto...šta ćeš

17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Tri četvrtine igrača, minimalno, zaboli ona stvar za 5v5 sprdačinu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

27 6 hvala 5
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

na kraju će se svi opet u bf4 izdrk**** na kanalima,sigurno će bit neka takva mapa

Moj PC  
6 0 hvala 1
15 godina
Danny_HR kaže...

1/4 5v5

2/4 kanali

1/4 classic.

12 godina
protjeran
Battlefield 4

sada iskreno ggovrim, ali od svih mojih prijatelja ljudi najmanje igraju regular classic sa teknovima i slicno, jer su dosli sa drugih igara a battlefield ih je privukao grafikom i drugacijim gameplayom ali im se nesvidaju lutanja mapom ako su navikli na brze pucacine i zato igraju manje mape i modove kao tdm ili cq metro.

Ljutiite se vi koliko hocete ali da nema nas pridoslica sa drugih igara, battlefield comunity bi bio manji za preko 50 posto, jer preko 50 posto igraca je pridoslo u bf3 sa drugih igara ali igraju bf3 na nacin kao sto su igrali dosadasnju igru. 

NHF samo govroim istinu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 15:06 (AmDCluB).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

I bio bi utoliko kvalitetniji.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

12 1 hvala 3
16 godina
Battlefield 4

Da mi je samo znati od kud izvlačite te statistike o igračima.

Moj PC  
8 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Danny_HR kaže...

1/8 5v5 - esl

1/4 esl m16 tryhards kanali

5/8 ostatak

there, I fixed it for ya

http://www.youtube.com/heat4HD
13 godina
Battlefield 4

Privukao ih drugačiji gameplay i grafika pa onda igraju tdm i male cq bez vozila, često s grafikom na iber low{#} 

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
5 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Btw. danny zar nisi ti igrao 5v5 ligu? ili je to neki drugi danny_hr?

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jesam, al sam i jeo šaumpite pa i dalje tvrdim da su drek.

4 10 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Jesam, al sam i jeo šaumpite pa i dalje tvrdim da su drek.

Ma znam, ali moram te malo.

A gle, realno je, da većina igrača se ne zamara sa 5v5, ali da je 5v5 tako nebitan i kako ti kažeš samo jedna četvrtina ga igra ako i toliko, zašto se onda bf4 toliko okreće, navodno,tako su rekli nekom esports i tim šemama?

Zato jer su tu pare :)

(ne potenciram sebe ili nešto, nego samo kažem da je to komponenta igre koja dobro napravljena lijepo nosi novac igri i ne treba je zanemarivati)

13 godina
Battlefield 4

Nešto cu napisat,pola vas tu kao igra classic mode,a ima najvise killova sa m16,niste proveli u vozilima niti 50h sve ukupno  a tako hvalite classic.Sta onda radite na classicu trcite po mapi sa c4 ili sa minama.Bolje igrati 5v5 nego classic di je pola igraca na firestormu na planini sa snajperom i neki od njih stavljaju c4 na chopper,pa onda uzmu support pa niti ne bacaju ammo,uđu u jet ili chopper a nemaju pojma ili pucaju bezveze.Volim classic ali me to strašno iritira.Igrao sam classica vise nego neko ima sati u bf3 i skoro isto toliko esl-a i m16 tryharda.Volio bih da bf4 bude e-sport ali da i ima dobar classic mod.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.6.2013 16:08 (Doca15).
Moj PC  
6 6 hvala 0
13 godina
AmDCluB kaže...

Ljutiite se vi koliko hocete ali da nema nas pridoslica sa drugih igara, battlefield comunity bi bio manji za preko 50 posto, jer preko 50 posto igraca je pridoslo u bf3 sa drugih igara ali igraju bf3 na nacin kao sto su igrali dosadasnju igru. 

Pa naravno da su ljudi došli sa drugih igara, a od kud bi? Izašao BF3 i najednom su igrači počeli padat iz paralelne dimenzije i prašit po Casianu i Metrou. jel?.

Battlefield je divna igra upravo zato jer ga svatko može igrat kako mu paše. Bez obzira iz kojeg svemira došao.

BF3: Xtream_P3rky
13 godina
Perki kaže...
AmDCluB kaže...

Pa naravno da su ljudi došli sa drugih igara, a od kud bi? Izašao BF3 i najednom su igrači počeli padat iz paralelne dimenzije i prašit po Casianu i Metrou. jel?.

Battlefield je divna igra upravo zato jer ga svatko može igrat kako mu paše. Bez obzira iz kojeg svemira došao.

{#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Battlefield 4

Alpha-isti, na koji nacin se pokrece BF4?

Takodjer preko Battleloga trazis servere, i onda se spojis?

Kako vas mi za to vrijeme vidimo?

Online, ali ne igrate..? Jer jos nisam vidio u Battlelogu da netko igra BF4.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice