Za pocetak slozio bi se sa tobom da treba kupit nvidia karticu ako se radi o igranju battlefielda iskljucivo, ali nista ispod gtx660ti ali po "sirovoj snazi" amd-ove graficke kartice u istom rangu su jace od nvidijinih zato nepricaj bezveze, po bandwithu sabirnicama kolicini memorije itd amd ima jace modele unutar iste domene (7970>gtx 680 7950>gtx 670... modele gtx 780 770 se nemoze stavit u usporedbu jer jos nisu izasli radeoni 8970 i 8950) no nvidia prednjaci u obradi tekstura sto je ocito u battlefieldu kljuc a izgleda i u dosta drugih igara i tu ostvaruju prednost u broju fps, tako da nemoj generalizirati ako neznas o cemu je rijec, uz to ove optimizacije sto spiminjes - definiraj to ...¿
pa neznam ljudi su to govorili o amd optimizaciji., ja sam ljepo rekao da je to nemoguce a ako je i moguce onda ce razlika biti do nekih 5% ako su kartice u sitom rangu npr 780 i 7970 ako nvidia bude imala 95fps-a ati ce imati 100fps-a, o tome ja govorim jer nemoze se optimizacijom napraviti da 7870 prestigne gtx 680. kazem razlike ce biti u malim piosottcima ako i budu ali ce zato nvidia opet biti bolji izbor ako netko igra i druge igra zbog svojih tehnologija koje posjeduje.