Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
moderator
Battlefield 4
Vjerojatno isto kao i s bf 2.
سمندری ڈاکو
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
pirat kaže...

A kako je tamo bilo?

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
MARKOcVp kaže...
pirat kaže...

A kako je tamo bilo?

Commander ti baci Supply Drop

http://battlefield.wikia.com/wiki/Supply_Drop

BF3:crna_bandera
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Sve je super, samo mi se taj commander ne svida, da ovisis o nekoj buda*i {#}

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 5 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

To če biti kao do sada sa suportovima. Trebaš supply i vičeš svuda da trebaš, a nitko te ne ferma ni pola posto. Pogledajmo samo stvar sa inžinjerima gdje ako nemaš s nekime dogovor jedino sam možeš popravljati i riskirati da ti netko ukrade tenk.

Nešto nisam uvjeren da če u BF4 timska igra najednom proraditi. A po ovome bi i avioni trebali ići na punjenje. Pa da vidimo pilote, tko se zna vratiti na pistu. 

8 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Hummer kaže...

To če biti kao do sada sa suportovima. Trebaš supply i vičeš svuda da trebaš, a nitko te ne ferma ni pola posto. Pogledajmo samo stvar sa inžinjerima gdje ako nemaš s nekime dogovor jedino sam možeš popravljati i riskirati da ti netko ukrade tenk.

Nešto nisam uvjeren da če u BF4 timska igra najednom proraditi. A po ovome bi i avioni trebali ići na punjenje. Pa da vidimo pilote, tko se zna vratiti na pistu. 

Ma lako za avione, to se moze nabrzaka, al kad ostanes bez municije s tenkom, kud je spor...

15 godina
MARKOcVp kaže...
Hummer kaže...

Ma lako za avione, to se moze nabrzaka, al kad ostanes bez municije s tenkom, kud je spor...

Da, al nećeš letit u dvoboje sa još 2 taneta available. Pažljivije će se morati igrati, taktički. Možda će na svakom ili na nekim zastavama biti moguće napunit tenkove pa će neke zastave taktički biti bitnije nego neke druge.

PO meni dobra stvar, malo će nerfati tenk i dodati još na skill tenkista da pažljivije igraju.

Bumo vidjeli :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 4

E to bi bilo dobro, dase na flagovima moze obnovit municija, recimo baza i flagovi(koji su zauzeti), imalo bi smisla. A za jetove, helije samo na pisti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 21:20 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
MARKOcVp kaže...

E to bi bilo dobro, dase na flagovima moze obnovit municija, recimo baza i flagovi(koji su zauzeti), imalo bi smisla. A za jetove, helije samo na pisti.

Ali opet ne svi flagovi, samo oni koji su teži za uzet, neka brda i to, di je teže branit pa da se ekipa tamo malo više nalazi. A ostale pointove možda zaboravi, onda kad se igra malo uspori, okreneš te ''nebitne'' flagove i flankaš ih.

Da se boriš za neke stare tvornice, skladišta, brda i tako, da taktički možeš kombinirati, nadam se da će bit onako fluidna igra a ne metro style svak na svoju stranu i rokaona.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina

Kud ces jos nerfat tenkove, i ovako su preslabi.

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
14 godina
Battlefield 4

samo da nema onog Vehicle disabled, i da nema regeneracije energije tenkova, sto ne naprave damage kao iz BC2

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

0 6 hvala 0
12 godina
Battlefield 4
ne sviđa mi se taj komander nikako, preglupi su ljudi na ovome svijetu da bi nesto takvo funkcioniralo

a ovako inace izgleda ok
Moj PC  
8 2 hvala 0
15 godina
Indestructible kaže...

samo da nema onog Vehicle disabled, i da nema regeneracije energije tenkova, sto ne naprave damage kao iz BC2

Meni osobno je vehicle disabled predobra tehnika, puno realnije je kada te disablea pa si usporen i ne stigneš pobjeći.

Regen tenka, to se slažem, to bih i ja maknuo i na softu i na hc, ali ne vjerujem da će to maknuti.

12 godina
Battlefield 4

ma kakvo micanje regen healtha, em su mu amo oduzeli sad bi vi jos i health, najbolje da maknu tenkove iz igre i igramo bf cod edition

ovako je odlicno, bi vi voljeli da maknu regen healtha solidera?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 22:42 (b00).
Moj PC  
3 5 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...
Indestructible kaže...

Meni osobno je vehicle disabled predobra tehnika, puno realnije je kada te disablea pa si usporen i ne stigneš pobjeći.

Regen tenka, to se slažem, to bih i ja maknuo i na softu i na hc, ali ne vjerujem da će to maknuti.

Tocno tako si i ja mislim. Pravi timski rad, tenk ostecen, netko od enginera ti ga popravi. Disabled je odlicna fora u Bf3.

Dosta je budala koji ko Recon idu tenk vozit, pa kad ih netko pogodi, iskoce van i s tog mjesta kempaju ostatak runde.

Jedino smo mozda prerano poceli pricati o tenkovima i municiji. Pa i BTR ima 6 granata, al mu se refilaju same od sebe. Mozda ce biti tako i kod tenka, al na pola minute.. il tak nesto.

Makar bi volio da Commander puni municiju, pa da se vidi ko ce imat pravog zapovjednika :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
b00 kaže...

ma kakvo micanje regen healtha, em su mu amo oduzeli sad bi vi jos i health, najbolje da maknu tenkove iz igre i igramo bf cod edition

Ej chillax. SAmo kažem da po meni je tenk sad, relativno lako igrat, pobjegneš i napuniš se...da se stavi da tenk nema regen mislim da bi se tenk na bojištu više cijenio i manje bi ga možda reconi vozali. I sam nekad kao medic uletim u tenk, oštetim ga, pobjegenm, regen i vratim se, meni osobno blesavo.

CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

Tocno tako si i ja mislim. Pravi timski rad, tenk ostecen, netko od enginera ti ga popravi. Disabled je odlicna fora u Bf3.

Dosta je budala koji ko Recon idu tenk vozit, pa kad ih netko pogodi, iskoce van i s tog mjesta kempaju ostatak runde.

Jedino smo mozda prerano poceli pricati o tenkovima i municiji. Pa i BTR ima 6 granata, al mu se refilaju same od sebe. Mozda ce biti tako i kod tenka, al na pola minute.. il tak nesto.

Makar bi volio da Commander puni municiju, pa da se vidi ko ce imat pravog zapovjednika :)

pa dobro prerano, diskutiramo, razmišljamo na glas.
Po meni tenk malo treba ''otežati'' tako da ne sjeda svaki njub u njega tako lako.
Lol što bi da i gorivo dodaju, to bi bilo ludnica :))
Fajtaju se svi za gas station na caspianu, yebeš hilltop kad je tamo benza na e :)
12 godina
protjeran
b00 kaže...

pa i rade na tome da bf pretvore u infatry napucavanje sto mi se jako svida. sve vise unistavaju vozila sto je dobar znak. 

14 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
b00 kaže...

pa i rade na tome da bf pretvore u infatry napucavanje sto mi se jako svida. sve vise unistavaju vozila sto je dobar znak. 

Promasio si temu

http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/call-of-duty-ghosts/186024.aspx

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 10:37 (MARKOcVp).
17 godina
Battlefield 4

Samo podsjetnik za večeras:

http://www.ea.com/e3

Moj PC  
6 0 hvala 2
17 godina
b00 kaže...
ne sviđa mi se taj komander nikako, preglupi su ljudi na ovome svijetu da bi nesto takvo funkcioniralo

a ovako inace izgleda ok

Ne boj se. Commander se bira!

Tako da se npr ti prijaviš za commandera, a ekipa te mora izabrati! (tako je bar bilo i nadam se da će ostati)

17 godina
neaktivan
mrfloyd kaže...
b00 kaže...

a ovako inace izgleda ok

Tako da se npr ti prijaviš za commandera, a ekipa te mora izabrati! (tako je bar bilo i nadam se da će ostati)

Nije baš. 

Prijavio si se, al je odabir vršila sama igra tako da ga Commandera ponudi najviše rangiranom igraču koji se prijavio.

Da ekipa bira nikad nitko ne bi bio komander.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 10:46 (Danny_HR).
14 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Nije baš. 

Prijavio si se, al je odabir vršila sama igra tako da ga Commandera ponudi najviše rangiranom igraču koji se prijavio.

Da ekipa bira nikad nitko ne bi bio komander.

Pa onda i nije tako lose, nece moc njubovi bit commanderi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 10:51 (MARKOcVp).
15 godina
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

ja sam nekako skeptičan prema tom commanderu....

btw u koliko (kod nas) počinje stream sa E3?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

18:30 je Microsoft. EA je oko 22 ak se ne varam.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
b00 kaže...

a ovako inace izgleda ok

pa bogati sta ce to battlefield postati, dali cu sada umjesto FPS-a igrati strategiju. omg{#}

17 godina
AmDCluB kaže...

pa bogati sta ce to battlefield postati, dali cu sada umjesto FPS-a igrati strategiju. omg{#}

Sve5, bit  će to super! Nabolji BF3 ikada! {#}

14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Zašto ti trolaš non-stop ovaj napaćeni narod?

KILL! Have no fear!
14 godina
animosity_frenzy kaže...
AmDCluB kaže...

Zašto ti trolaš non-stop ovaj napaćeni narod?

Da barem trola!!

EDIT: 

Aj nek neka dobra duša baci linkove na youtube kanale od ekipe koja će danas imati sreće i igrati MP na E3...možda padne koji brzinski review.

thnx

You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.6.2013 12:23 (Zero2).
13 godina
AmDCluB kaže...

{#} Joj, Ljudina....

Pa BF serijal je radjen kao pokusaj nekakve simulacije bojista (naravno, pojednostavljeno, arkadno).

Samo ime mu to govori!

Taktika, vozila, pjesadija, ogromna bojista, sad i zapovjednik....

BF3 su odredjene djelove pojednostavili da bi privukli CoD igrace.

Izgleda da se u BF4 ponovo vracaju na ono staro.

Znam se te tebi i nekim drugim igracima to ne dopada. Jos te muci i hitreg i glitchevi...

Sam sebe mucis! Pa sto fali CoD-u za tocno takvo igranje kakvo ti volis??

Ima doslovno sve sto volis, infantry only, bolji hitreg od BF3, manje mape, brzi gameplay, mozes biti Lone wolf....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice