Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.610.695
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
17 godina
Re: Battlefield 4
Lateralus kaže...

sa http://battlefieldo.com:

• Frostbite 2 is now just a faded memory engraved in the back of our minds. Frostbite 3. No further explanation needed.

Haha, a u onom videu prije su rekli da neće ponoviti grešku izrade novog Engine-a zajedno s novom igrom...

12 godina
neaktivan
Battlefield 4

Frostbite 3  jedva cekam kad je po nasem vremenu taj trailer il live stream ima kaj?

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 21:23 (Nvidia GTX 680).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Danny_HR kaže...
b00 kaže...

koja cijena se uopce moze ocekivat? koliko je bf3 kosto tek kad je izaso ako se sjeca neko?

50€.

toliko je bila ova kao "limited verzija" sa kojom kasnije imas sve dlcove besplatno? ili je 50e samo igra bila i kasnije jos moras placat?

15 godina
neaktivan
b00 kaže...
Danny_HR kaže...
b00 kaže...

koja cijena se uopce moze ocekivat? koliko je bf3 kosto tek kad je izaso ako se sjeca neko?

50€.

toliko je bila ova kao "limited verzija" sa kojom kasnije imas sve dlcove besplatno? ili je 50e samo igra bila i kasnije jos moras placat?

Ne sve nego samo B2K dlc.

OT:

Battlefield 4 is currently being revealed behind closed doors in Stockholm to the Swedish press and gamers. And the first details about the game have emerged.
Many suspected that Battlefield 4 would be powered by an updated Frostbite 2 engine — the same that powers BF3. Now it appears that Battlefield 4 is getting a brand new engine, Frostbite 3, filled with tons of new features built from the ground up.
Among the new additions is a much improved destruction feature where buildings can be completely destroyed (like in Bad Company 2, only at a much greater level and detail), a better lighting system, new animations, a brand new weather system, and more.
We’ll be hearing a lot more about Frostbite 3 and the technology of Battlefield 4 over the next few days. Stay tuned!

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Bf3 LE se prodavao kad je izašao mozda nekih mjesec dana poslje po 150kn kolko se sijecam za tolko sam ga ja uzeo al nisam siguran kad tocno...

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

Preorder pocine na originu sutra u 6.00 ujutro CET, 27.3.2013.  (iliti PST 10PM,26.3.2013).

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Jooj Legendic, sta si me ushype-o sada :D

Nemogu vise cekat, kako cu spavat veceras...

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vidim pricamo o cijenama. BF4 ce kostati 50€ sigurno, premium ce biti jos dodatnih 50€ osim ako ne naprave neku ponudu bf4+premium za recimo 80€ odma na startu ili ako imas bf3+premium dobis neki popust. I nemojte sad tu doc i zalit se kak sam muzu pare kad sve igre koje ce imat neki dlc rade to (cod season pass, ac3 season pass, sad i ovaj novi bioshock isto ima i sve to kosta jos dodatnih 50€).

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
Battlefield 4

Koliko god je to super ne znam koliko je pametno skakat na novi engine, tj. 3.0.

SA 1.5 su na dva skočili na bf3 pa je na početku bio tako jako bugovit da je jedva bilo igrivio, i hrpa bugova još danas postoje,.

Možda da su ipak ispolirali frstbt 2. pa onda bf5 ili šta već na novom....neznam, imho.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...
ceco22 kaže...
PR0MATRAC kaže...

kako mi mogu neki zatucani dignuti zivce. Komentiraju da je bf postao cod, pa da su MoH i BF iste igre {#}, kako precesto izlazi, da je svaki isti itd. Pa odkad je BF izlazio je u 2-3 godine razlike, nekad jedna za naslove rezervirane konzolama. I ni jedan, ama bas ni jedan nema nista zajednicko, mozda najmanja razlika BC i BC2. MoH je potpuno druga igra to je isto da kazem da su Far Cry i SoF ista stvar. Mahh ma neka im je....

Tamo na HCL-u je uglavnom mladja populacija forumasa i oni nemaju uglavnom pojma o cemu govore , konzolasi uglavnom koje nezanima kako sta funkcionira, - tj. poistovjecuju stvari jer nisu usli u sustinu Battlefielda - Igra Battlefield 3 sama po sebi mislim da nije uopce usporediva sa bilo kojim fps-om ili igrom opcenito  zbog svoje tehnicke dubine i slojevitosti - prikaza realnosti itd - mislim da ce Battlefield 4 ispravit neke male djecije bolesti Battlefielda 3 i da cemo dobit savrsen online multiplayer.

Jesi ti iz Ayzenberg media grupe? Koliko ti plaćaju da ovako lijepo hvališ EA proljev? Čisto me zanima, posao sa strane bi mi dobro došao i ovako visim previše po forumima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 22:18 (gringo88).
14 godina
fila2208 kaže...

Koliko god je to super ne znam koliko je pametno skakat na novi engine, tj. 3.0.

SA 1.5 su na dva skočili na bf3 pa je na početku bio tako jako bugovit da je jedva bilo igrivio, i hrpa bugova još danas postoje,.

Možda da su ipak ispolirali frstbt 2. pa onda bf5 ili šta već na novom....neznam, imho.

Moguće je da je Frostbite 3 samo ispoliran Frostbite 2 sa dodanim featurima

robimarko@gmail.com
14 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ne da je moguce vec je 100% tako pa nisu išli radit isti engine ispocetka valjda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
fila2208 kaže...

Moguće je da je Frostbite 3 samo ispoliran Frostbite 2 sa dodanim featurima

Vjerojatno i je. Developeri su sami rekli da su istovremeno radili na frostbiteu 2 i bf3, a sada su napravili frostbite 3 koji je ispoliran i spreman za bf4.

12 godina
neaktivan
Battlefield 4
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

I tako odoh ja na Battlelog forum i nadjoh ove slikice.

Neznam dali je legit, ali eto.

HYPEEEEEEEEEEEEE {#}

Stvarno, neznam ljudi, izgleda dobro...

Oprostite ako nije legit, ako je... {#}

BTW link od foruma: (Ako imate Battlelog)

Battlefield 4 First Screenshots

(kao da me neki osjecaj navodio, odem na forum, a nikada neidem, taman kada se ovo objavi...jos nije bilo nikakvih Reply-a :P)

:D :D
:DD :DD
:DDD :DDD
MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:42 (Marcuskac).

15 0 hvala 11
12 godina
neaktivan
Battlefield 4

tnx :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

HYPEEEEEEEEEEEEE {#}

Oprostite ako nije legit, ako je... {#}

BTW link od foruma: (Ako imate Battlelog)

Battlefield 4 First Screenshots

(kao da me neki osjecaj navidio, odem na forum, a nikada neidem, taman kada se ovo objavi...jos nije bilo nikakvih Reply-a :P)

Ovaj tamniji momak sa 3. slike je apsolutno isti kao na sluzbenoj bf4 stranici ( u malo narandjastoj kutijici) . isti gun,ista faca.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Btw, vidite na ovoj 2. slici...

Tamo gdje izgleda kao Dubai, moze se vidjeti drugi "kosi" ciljnik na puski.

Znaci mozda cemo imati Dual-sight, kao u Armi sada ako ste igrali.

I u COD-u je bilo mislim...

Znaci imati optiku na pusci (sniper) i na njoj digitalni ciljink.

izmedju kojih mozete mijenjati...bilo bi zanimljivo. :D

Ali sutra ide ono pravo {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:36 (Marcuskac).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Battlefield 4

Ja bi volio da u bf4 unaprijede jetove, jer sada su totalno nerealni i casual, fali puno toga.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

cini se da ce biti isti sustav kao u MOH:W sa dva ciljnika na pusci:

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:42 (Lateralus).

3 0 hvala 0
13 godina
Marcuskac kaže...

HYPEEEEEEEEEEEEE {#}

OK, prva i treca su nekakvi render.

Ali ako je druga iz igre... eee...

Moglo bi biti cistam fajn :)

Makar mi se cini da nije, trava je stvarno pre detaljna, svaki vojnik je drugacije nagnut ovisno o kosini terena, milijuni ptica, jako detaljna pozadina, savrsene sjene, savrsene teksture....

Hmmmm....

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 4

ali i dalje je sunce preko 70% ekrana

Battlelog: LateralusX

10 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

OK, prva i treca su nekakvi render.

Ali ako je druga iz igre... eee...

Moglo bi biti cistam fajn :)

Makar mi se cini da nije, trava je stvarno pre detaljna, svaki vojnik je drugacije nagnut ovisno o kosini terena, milijuni ptica, jako detaljna pozadina, savrsene sjene, savrsene teksture....

Hmmmm....

Nebih Rekao...

Nije to render, mozda malo u Photoshopu poboljsano.

Ali CGI nije sigurno, ne izgleda tako dobro.

14 godina
Battlefield 4

Vec napravio preorder za 35eura od firme jedne,nadam se da ce na originu biti skuplje da neispadnem budala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

TAKE MAH MONEY!

Kada se battlefield-a tice... neka je i 100 eura :P

Samo neka DICE to sve lepo sredi.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.3.2013 23:56 (Marcuskac).

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Evo malo veca Rezolucija

OH

MAH

GODZ

Aaaaa, raj za moje oci :P

Sada cu buljit u ekran pola sata.

Evo ovdje se tocno vidi da nije neki Pre-reder, CGI.

Crncu su texture na vratu razmuljane, a i texture na ovom covijeku kod helica sta lezi

nisu bas dobre na celu, i na kosi...

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 0:06 (Marcuskac).

0 2 hvala 0
12 godina
Chosenone1 kaže...

Vec napravio preorder za 35eura od firme jedne,nadam se da ce na originu biti skuplje da neispadnem budala :D

na kojoj stranici?

16 godina
Battlefield 4

Već vidim 1001 attachment za puške{#}

A i ovo da je sa strane još jedan attachment je pretjerano, pa kako će precizno pucati iz puške ako će je držati u neprirodnom položaju?

Inače ovako izgleda prekrašno.

btw zašto bi ovo na slici bio dubai?

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.3.2013 0:23 (Jack Sparrow).
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Rekao sam kao Dubai.

Btw, evo kako ce na kraju zgledat :P

Buy No sun and no Blue tint DLC!

Comes With Ultra Deluxe Epic Madafaking Edition!!!

1 1 hvala 0
14 godina

Hahah bas ti saljem Pm,reko da pogledam cijenu jos jednom nakraju 44.90 eura.Mislim da ce origin opaliti istu cijenu :D

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice