Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.037.031
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
Dex.pwn kaže...
Raykip kaže...
Ti si ukljucen u ono "vas par".

A ima ih još, vjerojatno su prešli na Bf4 al im ni Trojka nije strana.

JA

AUDIOFIL
17 godina
Battlefield 3

mitu

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.1.2016 10:26 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Battlefield 3

Instaliro sam Battlefield 3 i ne mogu ući.

Molim vas da mi pomognete.

pozz

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
To nije sa origin.dali je to torrent
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Nazalost ljude boli racku za modove. Placu, kukaju a kad dobiju serveri prazni.. 

venice undead

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Igram skoro svaki dan tdm, ali mi ide na k.urac što ima sve više cheatera onih sa headshootom ili no spread ili slično.

Zadar živi vječno!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
zeko73 kaže...

Igram skoro svaki dan tdm, ali mi ide na k.urac što ima sve više cheatera onih sa headshootom ili no spread ili slično.

A slušaj ja sam doša do te faze da i mene zovu cheeterom (bio jednom,ali nikad više),ima ekipe što stvarno igraju dobro i dosta ekipe misle da su cheeteri!Ja igram samo TDM Grand Bazar,znam na pamet svaki kantun!!Ali naravno cheetera pripoznaš vrlo brzo,debili ne znaju varat kako treba!!

AUDIOFIL
14 godina
odjavljen
zeko73 kaže...

Prebaci se na server s lakšom ekipom. Ili ćeš igrati kao ja, odmah idem s "elite" ekipom i uništit si statistike...

13 godina
zeko73 kaže...

Dex.pwn kaže...
zeko73 kaže...

Prebaci se na server s lakšom ekipom. Ili ćeš igrati kao ja, odmah idem s "elite" ekipom i uništit si statistike...

Koji vam je nick?

AUDIOFIL
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Silvio_7Tech

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Mene tako banalo na nekom poljskom serveru i gfc. Navodno panj na kvadrat sa aek-om cheata, a ja ga ne bi zna ni upalit i da hocu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Silvio_7Tech

Ne mogu ti poslat request dok ne enejblaš!

AUDIOFIL
14 godina
odjavljen
volegradele kaže...
Dex.pwn kaže...

Silvio_7Tech

Ni nemoj, jer Origin ima maks pet slotova, ako se ne varam.

15 godina
volegradele kaže...
zeko73 kaže...

.

Koji vam je nick?

Isto ko i na Bug-u.

Zadar živi vječno!
15 godina
Battlefield 3

Ma ide mi na jetru to sa bananjem. Sa par servera me odmah izbaci i piše da sam cheater. Igram uglavnom tdm i na tim tdm serverima ima ekipe koja stvarno igra svjetski ali imam i ovih sa one shoot headshoot i no spread fire cheatovima (nešto tako). Ne moš igrat od te gamadi 

Zadar živi vječno!
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.2.2016 22:07 (zeko73).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...
volegradele kaže...
Dex.pwn kaže...

Silvio_7Tech

Ni nemoj, jer Origin ima maks pet slotova, ako se ne varam.

Ne kužim,o kojim slotvima pričaš??

AUDIOFIL
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Negdje sam pročitao kad sam htio dodati jednog lika da ne mogu, jer je maksimalno moguće imati pet prijatelja.

Daj ti meni svoj nick.

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Negdje sam pročitao kad sam htio dodati jednog lika da ne mogu, jer je maksimalno moguće imati pet prijatelja.

Daj ti meni svoj nick.

hahahahah,dobro si me nasmijao

Možeš imat koliko hočeš!!

Nick je Volegradele (naravno) ;)

AUDIOFIL
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

100 frendova je max na blogu, odnosno Originu.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Nije mi jasno čemu taj limit.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel zna mozda neko u cemu je stvar? 

imam battlefield 3 premium vec duze od godine dana i igram nonstop, i jucer sam igro

danas udjem na origin bf4 radi, a kad probam pokrenut bf3 samo pise wrong email or password

Error 404 Not Found

0 0 hvala 0
13 godina
Cojek kaže...

jel zna mozda neko u cemu je stvar? 

imam battlefield 3 premium vec duze od godine dana i igram nonstop, i jucer sam igro

danas udjem na origin bf4 radi, a kad probam pokrenut bf3 samo pise wrong email or password

Il je Battlelog privremeno nedostupan, ili su ti hacknuli account.

Nadaj se da je ovo prvo :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da je drugo ja bi odmah maknuo tu sliku :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel i vi imate neki update od 943 MB?

0 0 hvala 0
13 godina
Dex.pwn kaže...

Jel i vi imate neki update od 943 MB?

Hmm, nista kod mene. Za BF3 godinama vec ne zilaze update-i. Mozda su ti se poremetili neki podaci pa je ponovo skidao zadnji update.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
14 godina
odjavljen
Battlefield 3

Moguće....

0 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 3

Pozdrav!

Od prekjucer imam problem s bf3. Znaci vec nekih 10-ak mjeseci sam ga igrao normalno, ali zadnjih par dana mi samo pise joining server i to je to. Jednom je samo uslo u online mec, a koliko sam shvatio nece ni da otvori bf3 ikonu uopce bilo da probam kampanju,co-op. Probao sam dosta solucija na internetu i ni jedna nije uspila te sam takoder probao sto pise na prvoj stranici ove teme te ni to nije uspilo. Izbrisao sam origin, deinstalirao igru, ponovno je skinio i nije uspilo. Probao sam repair igre te stvarno ne znam vise sto da radim. Ako nista ne uspije poslijednja solucija ce mi biti rusenje sustava pa cemo onda vidjeti, ali volio bih da prode bez toga :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ssgt kaže...

Pozdrav!

Od prekjucer imam problem s bf3. Znaci vec nekih 10-ak mjeseci sam ga igrao normalno, ali zadnjih par dana mi samo pise joining server i to je to. Jednom je samo uslo u online mec, a koliko sam shvatio nece ni da otvori bf3 ikonu uopce bilo da probam kampanju,co-op. Probao sam dosta solucija na internetu i ni jedna nije uspila te sam takoder probao sto pise na prvoj stranici ove teme te ni to nije uspilo. Izbrisao sam origin, deinstalirao igru, ponovno je skinio i nije uspilo. Probao sam repair igre te stvarno ne znam vise sto da radim. Ako nista ne uspije poslijednja solucija ce mi biti rusenje sustava pa cemo onda vidjeti, ali volio bih da prode bez toga :)

Prva stranica. Ugasiti UpNp.

14 godina
odjavljen
ssgt kaže...

Pozdrav!

Ugasi onu verifikaciju ako je imaš, za prijavu na Origin.

10 godina
neaktivan
ssgt kaže...

Pozdrav!

a ja sam mislio da je do mene i ja imam taj problem od petka samo "Joining server" i  neće pokrenuti bf3 prozor a gotovo sve solucije sam probao napravio sam reinstall windows 7 (64-bit) prvo sam mislio da je do os-a bio je pun smeća kada sam to napravio i skinio igru neće na IE-u,firefox,chrome ništa skinem plugin sve isto još od prije imam ugasen upnp ali imam onaj "Origin Guard" verifikaciju upaljen. I naravno sve sam drivere ažurirao. Probao  brisao cache to treba i netreba i reinstalirao 100 puta plugin.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice