Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.564
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
Arabarran kaže...

Ma ne mora značit, možda je dečko samo dobar igrač {#}

12 godina
neaktivan
Dd_Optic kaže...
andrej555 kaže...

Ako ikoga zanima Battlefield 3 je besplatan za PC do 3.6.

https://www.origin.com/en-us/store/buy/battlefield-3/pc-download/base-game/standard-edition

Nikakava probna vetzija ili tako nešto, kad uzmeš tvoje je zauvijek. :D

Ocu moc i multiplayer igrat? 

Yep, cijela igra

1971- ∞
16 godina
neaktivan
Volume kaže...
Arabarran kaže...

Ma ne mora značit, možda je dečko samo dobar igrač {#}

Jamačno! Svaki dan takve viđam {#}

16 godina
Battlefield 3

Battlefield 3 je potpuno besplatan na Originu, upravo sam stavio skidat :D LINK

za nevjernike :) za nevjernike :)
Tarzan skače u mekinje.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 14:44 (ray_OGF).
Moj PC  
0 13 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me posto je sad Battlefield 3 free na Originu, hoce li ako ga ja sad skinem i reinstaliram win poslije 3.6., hoce li on meni i dalje biti free?'

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KD#35 kaže...

Zanima me posto je sad Battlefield 3 free na Originu, hoce li ako ga ja sad skinem i reinstaliram win poslije 3.6., hoce li on meni i dalje biti free?'

Kada se igra registrira na acc, ona je zauvijek povezana sa njim.

BTW, momak 2 posta iznad mene, kasniš samo 24h.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 <---Battlefiled Series Videos
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel imate problema pri downloadu, svako malo eror lost connection? Valjda previse ljudi skida pa server steka, inace nije mi do veze jer normalno surfam netom dok se to pojavilo.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Jel imate problema pri downloadu, svako malo eror lost connection? Valjda previse ljudi skida pa server steka, inace nije mi do veze jer normalno surfam netom dok se to pojavilo.

Ma da, i frend i ja imamo taj problem. Tak je bilo kad je Left 4 Dead 2 bio besplatan. 

13 godina
Battlefield 3

ajmo njubovi idemo malo se rokat na kanale...nisam igrao već 6 mjeseci...cijev na saigi mi već zahrđavila...sada kad je igra free će se valjda nać neki veći njub od mene

3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Battlefield 3

Daj ti reci nama njubovima koja oruzja valjaju da znamo

0 0 hvala 0
13 godina
Dr.Feel kaže...

Daj ti reci nama njubovima koja oruzja valjaju da znamo

e to ti zavisi od igrača, od mape, od moda...opčenito sa m16a3 u medic klasi nemožeš pogriješiti ako si početnik...

12 godina
Mahjongg kaže...

ajmo njubovi .........cijev na saigi mi već zahrđavila

{#}{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
16 godina
Battlefield 3

Upravo sam probao, tko ima rusku verziju može dodati i ovu besplatnu, englesku u library. Nije neka velika promjena, ali za neke buduće instalacije neće više biti potrebna promjena jezika

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igra li itko od vas ovo na dual core procesoru, jer me zanima dal cu moc zavrtit BF3 multuplayer sa svojom konfom sa pristojnim framerateom.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Bado kaže...

Igra li itko od vas ovo na dual core procesoru, jer me zanima dal cu moc zavrtit BF3 multuplayer sa svojom konfom sa pristojnim framerateom.

ja sam sa slabijom konfom vrtio 30+

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima li itko problema sa down igre ? i sa login na origin pise da sam offline a imam int radi bez problema?

the quieter you become the more you are able to hear
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Imam veliki problem sa Battefieldom.

Moja konfa: Intel G3420(haswell generacija) 3.20 ghZ

Sapphire HD 7770 1gb GhZ edition

2gb DDR3 rama 1600 mhZ

Ovako znam da su mi rami veliki problem, no jedan stick sam oštetio tako da ne radi( nema veze sa svime ovim). Igru sam stavio sve na full low settingse, 800*600 rezolucija. Pokrenem prvo kampanju, sve je normalno u loadanju i kada mi se igra loada, CPU skoči odjednom na100% usage, no ram je i dalje oko 70%. Ekran se na kratko izgasi i opet upali, te windows javlja AMD display driver has stopped working. Probao sam mjenjati drivere, ništa.

Isto tako na youtubeu sam našao milijun videa koji čak i uspjevaju vrtiti sp sa duplooo lošijom konfom.

EDIT: Nije mi jasno, SP BF3 sam mogao pokrenuti i igrati na starom dual core e6300, 2gb rama ddr2 i geforce 9500 gt, u cemu je sad faking problem?

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.5.2014 22:29 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mahjongg kaže...
Bado kaže...

I to ti je pristojni FPS? Ako imas manje od 60 jedva da mozes normalno igrat jer ti nikako ne mozes reagirat u 30 slicica u sekundi kako bi trebo u jednom dinamicnom FPS-u kao sto je battlefield 3. Ko kaze da normalno igra sa 30 FPS laze sam sebi i ja ga uvjeravam da ce ga rasturit bilo ko ko ima 60+ fps

1971- ∞
15 godina
Roko567 kaže...

I to ti je pristojni FPS? Ako imas manje od 60 jedva da mozes normalno igrat jer ti nikako ne mozes reagirat u 30 slicica u sekundi kako bi trebo u jednom dinamicnom FPS-u kao sto je battlefield 3. Ko kaze da normalno igra sa 30 FPS laze sam sebi i ja ga uvjeravam da ce ga rasturit bilo ko ko ima 60+ fps

Igrao sam +1000 sati bf3 na laptopu, 15.6 na <30fps.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/M0RsKka_DZuKeLA/stats/349195466/pc/

Ako mi ne vjeruješ pitaj koga hoćeš iz domaćeg communitya, potvrdit će ti.

Slažem se sa konstatacijom da je više fps i lakše igrati, ali opet, da se igrati i na manje fps ali nije nikako lako.

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Updejt: zasad sam popravio, no imam direct x error pri učitavanju mape. Odustajem od ove igre, ea je jednostavno sranje. Bbc2 je prva i zadnja kupnja, nema sanse da financiram te cancer retarde.

Best countries in LoL: Poland, Brazil, Russia, Serbia, Turkey
Moj PC  
0 5 hvala 0
13 godina
Roko567 kaže...
Mahjongg kaže...
Bado kaže...

kao prvo nisam napisao 30 nego 30+...kao drugo nigdje nisam napisao da je to pristojan fps...već sam napisao čovjeku šta može očekivati...barem jednu rečenicu nije teško pročitati sa razumijevanjem...kao treče ja nigdje nisam poricao ili govorio da je lakše igrat sa 30 nego sa 60 fps-a...kao četvrto ako ja to želim ja ču igrati i na 10 fps-a a kako ču igrat to tebe uopče nije briga jer si nebitan...ali stvarno te nije briga...kao peto evo ti moji statsi pa ćeš vidit da me nisu baš guzili stalno sa tih 30 fps-a (napomena da mi je ovo bilo i prvo ozbiljnije mp igranje)

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Zavixxxa_HR/stats/388188936/pc/

evo i od jučer jedan report gdje sam čak probao i igrat sa 2 gb rama (jer mi je ostatak crko) i bilo je ispod 30 fps-a i loše iskustvo ali me opet nisu guzili svemoguči kao ti sa uber konfama i 100 fps-a

{#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/75691477/388188936/

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 7:14 (Mahjongg).
12 godina
Battlefield 3

Stavio skidat ovaj free na originu i svakih 5 minuta error. covjece pa kak cu ja to skinut moram bit pored kompa cijeli dan da stalno stiskam resume

5 0 hvala 0
14 godina
Bera kaže...

Updejt: zasad sam popravio, no imam direct x error pri učitavanju mape. Odustajem od ove igre, ea je jednostavno sranje. Bbc2 je prva i zadnja kupnja, nema sanse da financiram te cancer retarde.

Trica nije savršena, ali ovo sigurno nije problem igre već tebe jer očito neznaš instalirati drivere kako triba (šta dokazuje i tvoj raniji post). A druga stvar, neznam čime financiraš "cancer retarde" kad su ti isti ti retardi igru poklonili, odnosno za nju nisi dao ni kune

Ako neznaš kako počistiti stare i staviti nove drive kopaj po netu, google je tvoj prijatelj. Ista stvar vridi i za dx

17 godina
neaktivan

Da i ja imam problema sa ovime..Došao mi je do nekih 50 % i od onda error svakih 5-10 min i moram stiskat resume.

12 godina
Battlefield 3

ma meni je doslo do nekih 12 % i sad baca error svaku minutu.

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Strpite se dečki, sigurno deseci tisuče ljudi skidaju BF3...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
moderator
Bera kaže...

Pa skini Directx

سمندری ڈاکو
12 godina
Battlefield 3

da vjerojatno je radi toga jako puno ljudi skida. super sto su stavili besplatno da probam jedini BF koji nisam igrao online. bas me zanima ako je bolji od bf4 kako ekipa na forumu prica.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...

da vjerojatno je radi toga jako puno ljudi skida. super sto su stavili besplatno da probam jedini BF koji nisam igrao online. bas me zanima ako je bolji od bf4 kako ekipa na forumu prica.

Vjerovatno će ti biti pljuga jer si se navikao na BF4 i ekipa je trenutno katastrofa na serverima...

14 godina
Battlefield 3

Ja sa skinio igru i nisam nesto impresiran, iako jos neznam kako neke stvari funkcioniraju naprimjer sa puskama, kako mijenjat classe i to, fizika mi je nekako cudna u igri, na grafiku i zvuk sam doslosno iz*rkao, i igrao sam na nekolko servera i uvijek se vrti ista mapa, ovo sa battlelogom i serverima mi je precudno, ali nemam se sta zalit kad sam igru skinuo besplatno.

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.5.2014 14:22 (darko099).

0 5 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice