I tako se ja danas vratim iz Evrope i dočekaju me dog tagovi od Cece koji su se bili izgubili na pošti i ja ih već otpisao!
Ceco-Car! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I tako se ja danas vratim iz Evrope i dočekaju me dog tagovi od Cece koji su se bili izgubili na pošti i ja ih već otpisao!
Ceco-Car! 
Čiter
Rekao si da ideš na špancir fest i z menom na pivu. fuj te bilo!!
Ceco-Car! 
Čiter
Rekao si da ideš na špancir fest i z menom na pivu. fuj te bilo!!
Žal mi je kaj pesu, al Berlin, Jožica... 
Nakon humble,ovu igru je nemoguce igrati bez ekipe.
Nema sanse.
Primjer-Rush,Karg i ja u attackerima u jetu,i imam 22-0 i rijesavam jet,tenk i malo pjesadije,znaci imaju cisto sto se tice vozila UVIJEK.
NE. Oni se NAPUCAVAJU sa sniperima i boli njih kita. Imali su 4 soflama koji su me masakrirali sa lockanjem,i jedva uspijem odradit pola napada sa jetom koliko me lockaju i izbjegavam medu planinama rakete,a oni nemogu uzet mav i rijesit soflame sa njime.
Katastrofa,pola zivaca sam izgubio. Nadam se da nece bit takvih idiota u BF4
Nema sanse.
Primjer-Rush,Karg i ja u attackerima u jetu,i imam 22-0 i rijesavam jet,tenk i malo pjesadije,znaci imaju cisto sto se tice vozila UVIJEK.
NE. Oni se NAPUCAVAJU sa sniperima i boli njih kita. Imali su 4 soflama koji su me masakrirali sa lockanjem,i jedva uspijem odradit pola napada sa jetom koliko me lockaju i izbjegavam medu planinama rakete,a oni nemogu uzet mav i rijesit soflame sa njime.
Evo ja dolazim sa humble bundlea, prvi put igrao, 22 48 score... Ma ne mozes, toliko kampera, mortara... Nema sanse... Ovi stariji igraci se zale na citere i kampere... Fuj...
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Zato lijepo otiđete na neku CQ mapu gdje nema čitera niti kampera, zato jer nema smisla.
Upravo sam pobro kick jer sam imo 10 - 0 i jer sam lvl 6... jbg... i kad ti ide ne mozes odigrati kako treba.
Nema sanse.
Evo ja dolazim sa humble bundlea, prvi put igrao, 22 48 score... Ma ne mozes, toliko kampera, mortara... Nema sanse... Ovi stariji igraci se zale na citere i kampere... Fuj...
22-48? Prvi puta. To je i super rezultat.
Nema sanse.
22-48? Prvi puta. To je i super rezultat.
Jel je? O.o Meni se cinilo jako lose... Pa, znam da nije i zadnji puta i da cu biti jako aktivan na bf3, pa ako ima neki klan koji hoce primiti novaka na treniranje... (jel postoje klanovi u ovoj igri? ) I imate li par brzih savjeta? Evo sad malo igram na Croatian 53TEAM&Bug.hr pa vidim da su svi bolji od mene... -.- Sad opet igram i imam scorove tipa 0 5, i onda iz toga 11 5, i onda me ubiju jer mislim da sam bog, i onda igram normalno... xD Znam znam, los sam... Svi smo losi u pocetku... :P
Ceco na serveru su ti danas bila dva youtubera. Izgubili su rundu i otišli.
Radi si o njima:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Lost-Aiming/
još jedna pristašica HumbleBundle-a. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/PatientMS/stats/903422244/cem_ea_id/
moram reci igra je cista bolesna predobra zaraza. trenutno sam u fazi ucenja letenja i ubijanja iz jetova/helija
Ho-ly shit bucket 
Battlelog will be updated and undergoing maintenance on Tuesday, 03.09.2013. The update will start at 08:00 (UTC+1), and will last approximately 3 hours. During this period, Battlelog will be unavailable. The update will contain various fixes and improvements, while the Battlelog infrastructure will be updated in preparation for Battlefield 4.
Kako ce to izgledati? 
Sad u utorak sigurno nećemo znati kako će izgledati :)
There never has been or never will be a Battlelog 2.0 per se. We used that internally as a "codename" for a big front-end rewrite of Battlelog of which the BF3 section was released back in May.
The update on Tuesday will be another fairly significant behind-the-scenes update, so there won't be a lot of new stuff to see and use right away. We do have some fixes coming along as well as a new thing or two. The main purpose is prepping for BF4 though, including the move to new server hardware. - Battlelog Producer
Kako ce to izgledati? 
Sad u utorak sigurno nećemo znati kako će izgledati :)
There never has been or never will be a Battlelog 2.0 per se. We used that internally as a "codename" for a big front-end rewrite of Battlelog of which the BF3 section was released back in May.
The update on Tuesday will be another fairly significant behind-the-scenes update, so there won't be a lot of new stuff to see and use right away. We do have some fixes coming along as well as a new thing or two. The main purpose is prepping for BF4 though, including the move to new server hardware. - Battlelog Producer
Aaaaa... 
Nece biti spreman ni za Betu 
Dosadio nam BF3 pa otisli malo skakat i pucat, hehe :)
Ko nas prepozna promasim ga sa 870 
A tebe sam prepoznao,s obzirom da sam vidio fotku na fejzbuku :)
ti si 6. sa lijeva...
Jel' to uništeni Poljoprivredni fakultet pokraj Osijeka?
A tebe sam prepoznao,s obzirom da sam vidio fotku na fejzbuku :)
Ćiteru jedan ;)
ti si 6. sa lijeva...
Reko ti pirat :p
Jel' to uništeni Poljoprivredni fakultet pokraj Osijeka?
Jašta!
Reko ti pirat :p
Nope! Detalji.. marama koju imaš posvuda i rukavice... moć zapažanja nepotrebnih stvari 
Oho, lega, pa sta ima?! I ja isto iz osijeka, dgo... :) Igras li bf3? Koliko trebas imat godina za paintball, airsoft?
I da ljudi... Koliko je tesko upast u CHC klan?
We will destroy ourselves as a nation, species and people over time. Respect and value every moment you have, because you wont get another chance.
Samo moras vjerovat u vjestice 
drugi s ljeva drži kilu koke ili c4?
Inace, to je objective kojeg assault mora pokupit za pobjedu.
Ma LudaVjestica je super, bas je zabavna... :3 A i ostatak CHCa su carevi... Bas mi je drago sto mi je dozvoljeno da se druzim s njima...
Ma LudaVjestica je super, bas je zabavna... :3 A i ostatak CHCa su carevi... Bas mi je drago sto mi je dozvoljeno da se druzim s njima...
Iz nekog razloga me boldani dio poruke podsjetio na:
Strasna runda.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/68199443/446974236/
Jedan ticket.

iPeX?
SAU IPEX link
To ti je samo jedinica za nadzor linkova.
ti si 6. sa lijeva...
Ha ha ha ha, marama poznata šrem krugu ljudi. E moj Basta, ti se ni u revolucionarnim masama ne bi mogao sakrit s tim preko usta 
Primijetite nešto među dogtagovima:
http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/PugsleyJones/dogtags/346020914/pc/