Nazalost njihov PRO skill je bio prevelik i ja sam bio taj koji je rejpan. Ali sam ostao musko do kraja i nisam rage quitao do samog svrsetka runde.
Jel si zburstao klip na kraju?
...i spalio gumu do kraja?
Nazalost njihov PRO skill je bio prevelik i ja sam bio taj koji je rejpan. Ali sam ostao musko do kraja i nisam rage quitao do samog svrsetka runde.
...i spalio gumu do kraja?
Meni stigla nova pila mišećja.
Hhehe, evo opet one tvrdnje kako su neki jadni jer su dali 100 evra za BF3...a ti 'iljade za periferiju ;)
Let the wave begin hahaha
Kad već svi kupuju periferiju za BF3, samo sam htio da znate da i ja uskoro uzimam nešto novo.
Vrlo vjerojatno SteelSeries 7G mehaničku tipkovnicu. Jbga treba mi za izbjegavanje Spelceva noza...
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=99PPY8eQKnQ#!
♥
Za sve pro bf3 je,bivjetre, koji vajnaju o hitregu, nek igraju ovo... :)
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=99PPY8eQKnQ#!
♥
Za sve pro bf3 je,bivjetre, koji vajnaju o hitregu, nek igraju ovo... :)
Razlog zašto je CS bio i ostao otac competitivnog ratovanja. Ma može cod, može bf ili bilo koja se puhat, brzina igre, težina kontrole recoila, taktika, postavljanje...ta igra je stvarno tako jednostavna a tako preteška za bit dobar u njoj :)
thumb up za dobar video.
Nindže rulaju, as usual :)
Ktome, morat cu si sredit te Siberia V2 sluske, bas su fensi s tim plavicastim svjetlom
dva puta :D
Meni stigla nova pila mišećja.
Hhehe, evo opet one tvrdnje kako su neki jadni jer su dali 100 evra za BF3...a ti 'iljade za periferiju ;)
Let the wave begin hahaha
da ali ja dajem novce na nesto sto ce me sluziti i izvan bf3, a nisam dao 100eura na nesto virtualno sto nemogu opipati. procesor monitor i ostalo sto kupujem je sasvim druga stvar i toga mi nije zao jer stoji na mome stolu ispred mene i koristim se svakodnecno sa time bilo to u bf3 ili izvan njega. tako da ti usporeba nestoji na mjestu.
zalosno je sto neki ljudi svoju losu igru opravdavaju sa time da protovnik koristi m16.
zalosno je sto neki ljudi svoju losu igru opravdavaju sa time da protovnik koristi m16.
video ismijava bezbrojne Pr0 montaze koje se po nicemu ne razlikuju, uvijek se isti nadju povrijedjeni...
blah. zasto se uopce trudim...
video ismijava bezbrojne Pr0 montaze koje se po nicemu ne razlikuju, uvijek se isti nadju povrijedjeni...
blah. zasto se uopce trudim...
Pa ako je talo lako napraviti montazu sa m16 protiv odlicnih igraca zasto ti nenapravis, samo govrite lako ovo, lako ono. a glavnom da me jedno 10(nije bas 10 ali otprilike) domacih ljudi pitako kako napraviti macro za m16 a kao lako je kontrolirati recoil i sve 5. necu spominjati imena ljudi da nebi dosli u probleme sa clan liderima.
Čitajući između redova dolazim do zaključka da ljudina koristi makro.
I ne, ja nisam pr0, i M16 taknem samo ako pokupim kit od nekog s poda.
unti iruda, deder daj nama taj marko sa kojime čemo i mi svi moč ubijavat neprijatelije i onda da i mi budmo prvi na listi ubijaća!!1
Ne dotiči tuđe kite iako je to sad in!
Ja sam Pr0, ESL_Pr0
ma ne to, htio sam reci kako ljudi ovdje pisu da je sve to lagano a iza leda ceprkaju i traze neke gluposti koje ce im pomozi da svladaju recoil, a ovdje pisu da je lagano kontrolirati.
Ovako, oslobodio sam nekih 20ak mjesta prijatelja na BattleLogu pa ako me netko želi dodati...
prema broju TD vidim je video pogodio mnoge sudionike ove teme
hm...
M16 njubovi
Pa ako je talo lako napraviti montazu sa m16 protiv odlicnih igraca zasto ti nenapravis, samo govrite lako ovo, lako ono. a glavnom da me jedno 10(nije bas 10 ali otprilike) domacih ljudi pitako kako napraviti macro za m16 a kao lako je kontrolirati recoil i sve 5. necu spominjati imena ljudi da nebi dosli u probleme sa clan liderima.
nitko nije rekao lako ovo lako ono. gdje si to vidio?
domaci ljudi
video je parodija, vecina to nije shvatila, nebitno, move the f. on
Kad smo već kod tih macroa, mene je uvijek zanimalo kako napravit macro za revive, nači ono jednu tipku misa stisnes ovaj tebi izvadi defib, pukne ga, vrati na pušku :D, jest da sad tu radnju obavljam u nekih pola sekunde, ali opet,dobro bi došlo, a opet nije neki ajmo reć cheat. Ali do sad nisam uspio, probao sam 10 raznih ovih za macro radit piz*arija i nikako, jednostavno ne radi.
Deja vu.
Anybody else?
Opet sam bio na putu i opet 4 poruke za cijeli dan...
Sramota!
Ljudiii!!!
treba mi sto vise igrica za lan, bitno ej da su fps il nesta s autima da je reza malo bolja :D
Ljudiii!!!
treba mi sto vise igrica za lan, bitno ej da su fps il nesta s autima da je reza malo bolja :D
Zar ne bi ti trebao imati brige oko upisa i tih stvari
Cod, Fifa, Pes, Bf 1942(naravno :D), Nfs (ima ih čak i previše), Quake, Unreal tournament,................
Ljudiii!!!
Pa cod2, cod4 ja mislim moze preko lana, od autiju neznam sta ide preko lana. Preko lana takoder mozes igrat swat( vrlo zabavna igrica, mislim da je 4 igrača, a moze se i vise, prelaze se misije i tako to, pogledaj po netu), borderlands isto, hmm neznam vise.