- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

ceco nema ti servera ... nije ti se vratio sa finala
aaah tek sam sad vidio, mishevi i kanali

Stavi 700 ticketa, 1000 je previše.
P.s. Unistit ce te mi Krkija :D

Disabled je...

Sad sam stavio zadnje drivere pa da vidim. Inače je grafika nova stara 2 mj.

Moze mala pomoć.
Da li se kome ovo događa i ima li rešenja
Je i kod mene je tako otkad si mi drndao po kompu i stavljao tweakove i fixeve
Momci (i ona jedna dama) ;
pošto većina vas ode igra s periferijom, osim nekoliko profesionalnih mužjaka kojima naprosto ne trebaju
monitor ni miš, treba mi mala informacija i savjet.
Prvo, otkako su ukinuli procjene hardvera na forumu, teško mi je trenutno odokativo procjeniti svoju grafičku.
Razmišljam je eventuališen prodati i nabaviti nešto novo.
That's where you come in.
Dakle,Gainward 560ti, bez garancije (mislim da je istekla ili ima možda još mjesec-dva, ne da mi se kopati po kutijama).
Cijena?
I druga stvar; moj legendarno čisti Fireglider (al ste me isprdali svojevremeno ) se pokvario i
gledam si uzeti novog miša.
Imam malu šapu i velike dileme oko nabave.
Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.
R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).
Bitna mi je udobna ergonomija i kvaliteta izrade te nekoliko dodatnih tipki.
Pošto se ode manje-više priča o svemu samo ne o BF-u, računam da vrijedi pitati.
Hvala.
Grafa 800 kn
Miš kupi G700 i imat ćeš kamenu erekciju, preyeben je!
Ekipa, bnet mi je prominija ruter, jer se stari svakih 7-10 dana na 3-4 sata restarta i nisan ima net u funkciji, a dolaskom novog UOPĆE NE MOGU UĆI U IGRU. UPNP san upalija, pa ugasija, forwarda portove uvik isto ne mogu uć u igru. Iman englesku verziju igre, error koji dobijen je could not join server (1) i ćao....
Koji kuratc da radin?
G700 imaju Deni i Spelac, a znas da su oni lesser igraci i to ti sve govori :)
Ako hoces biti uber cool, narucis si Zowie EC evo misonju i odma si najboljo jebaklija u okolici i karizma ti raste +30 :)
Momci (i ona jedna dama) ;
pošto većina vas ode igra s periferijom, osim nekoliko profesionalnih mužjaka kojima naprosto ne trebaju
monitor ni miš, treba mi mala informacija i savjet.
Prvo, otkako su ukinuli procjene hardvera na forumu, teško mi je trenutno odokativo procjeniti svoju grafičku.
Razmišljam je eventuališen prodati i nabaviti nešto novo.
That's where you come in.
Dakle,Gainward 560ti, bez garancije (mislim da je istekla ili ima možda još mjesec-dva, ne da mi se kopati po kutijama).
Cijena?
I druga stvar; moj legendarno čisti Fireglider (al ste me isprdali svojevremeno ) se pokvario i
gledam si uzeti novog miša.
Imam malu šapu i velike dileme oko nabave.
Za sad mi je najviše zapeo Logi G700 ili možda G500.
R.A.T. 7 (mada ga nema nigdje na lageru).
Bitna mi je udobna ergonomija i kvaliteta izrade te nekoliko dodatnih tipki.
Pošto se ode manje-više priča o svemu samo ne o BF-u, računam da vrijedi pitati.
Hvala.
Ja imam tu gainwardicu, odlična je za battlefield... Igram na postavkama sa slike lock na 74 fps bez dropova. G700 ti je odličan miš, ne bih mjenjao za ništa, isto preporuka.
Ne znaš se dobro služiti Nvidia-om.
Pređi na Radeonku
Čak te neću tražiti da nadoplatiš na moju 5850 ako se hoćeš mijenjat.
@nooir, jesi ulazio u postavke routera? Meni je po defaultu uPNP OFF. Dodatno, da li imaš Beta Origin? Ako imaš, makni kvačicu da koristiš Betu, pa kad ti se stavi "normalni" Origin trebalo bi raditi bolje.
@ noir iskljuci router od kabla za internet i nakon toga ga resetiraj (imas malu tipku za restart na njemu - drzi ju 20 sekundi stisnutu i router ce se restartirati, nakon toga idi network connections i tamo deinstaliraj Local area connection - ugasi komp spoji router i upali komp i samo ce ti se sve konfigurirati
@ forzzuk gtx 560 ti koju si linkao vrijedi oko 800kn
@ noir iskljuci router od kabla za internet i nakon toga ga resetiraj (imas malu tipku za restart na njemu - drzi ju 20 sekundi stisnutu i router ce se restartirati, nakon toga idi network connections i tamo deinstaliraj Local area connection - ugasi komp spoji router i upali komp i samo ce ti se sve konfigurirati
@ forzzuk gtx 560 ti koju si linkao vrijedi oko 800kn
Al sve druge igre mogu online igrati, yebena katastrofa kakvo govno je ovaj bf...
http://www.bug.hr/forum/board/komponente-procjene/122.aspx?sort=act

G700. I ja sam trazio i ovo mi je ergonomski najbolji mis koji sam u zivotu probao. A dodatne tipke jos jedan ogroman plus!
Ali... imali su ljudi hardverske probleme s tipkama, Pokusaj pronaci ili pricekati poboljsanu verziju. G700s.
Pogle slike na netu. Mljac :)

Not-reading-forum noob :))
Svaki tjedan se javi dvoje-troje ljudi javi s tim problemom. Bilo je i videa.
Cini se da se dogadja samo s Nvidiama.
Probaj staviti stare drivere pa javi rezultat.

Maka san origin beta i sve radi...
sa zadnjim driverima mi se cesto znalo to desiti, danas sam ponovo instalirao iste zadnje drivere ali sam isao na clean install, disejblo onaj geforce experience i evo za sada radi bez greske. a do kada, neznam...
dokaz : http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/1/62581686/392882040/
Ja imam tu gainwardicu, odlična je za battlefield... Igram na postavkama sa slike lock na 74 fps bez dropova. G700 ti je odličan miš, ne bih mjenjao za ništa, isto preporuka.
Dark - sa tim postavkama možeš igrati na integruši jebote... Da imaš monitor 300 Hz mogao bi staviti lock na 299 bez problema!
sa zadnjim driverima mi se cesto znalo to desiti, danas sam ponovo instalirao iste zadnje drivere ali sam isao na clean install, disejblo onaj deforce experience i evo za sada radi bez greske. a do kada, neznam...
Pitaj boga zasto se to desava a i zanimljivo je da ko god je imao taj problem drukcije ga je rijesio.Ja imam zadnje drivere i taj gforce exp... i sve mi radi normalno ali ako budem imao problema javit cu