Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.194.385
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
Allypost kaže...
Evo, stvarno ne znam zakaj me banalo.
Jučer ujutro sam mirno igrao, ošo učit i kad sam se popodne vratio sam bio banan sa porukom:

"Game disconnected: you were kicked by PunkBuster. Stated reason: PunkBuster kicked player '1912958' (for 1 minute) ... Cheater banned by GGC-Stream.NET. Ban on GUID cdd7b97c178cffa518938ab4e65de106. Contact GGC-Stream.NET for details. [Admin Decision]"

Kunem se da nisam ništa hakirao (inače bi imao viši K/D i to). Stvarno me živciraju ovakve stvari. Već sam jedanput imao sukob s nekim adminom koji mi je prijetio da će zatražiti global ban. Naročito me to živcira kad znam za frenda s kojim često igram koji non-stop koristi aimbotove, wallhackove etc. a njega nikad ne banaju.

Nisi trebao dati prijatelju da igra s tvojim accountom, kad je išao isprobavati novi hack...

I daj nam njegovo Battlelog ime, da ga izbjegavamo u širokom luku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 11:42 (TomoR).
17 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

PB kaze da si varao.

{#}

odlican ti je prijatelj. nek crkne

Na stranu sad to je li varao il nije, međutim ovako ne možeš razgovarati. Na forumu ti ne dozvoljavamo mi, a u stvarnom životu ti ne bi smio dozvoljavati zdrav razum.

Nije ti prvi put da imaš ovakve ispade pa te molim da se u budućnosti suzdržiš.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
12 godina
neaktivan

.... ....

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 12:08 (Allypost).
17 godina
odjavljen
Allypost kaže...

Argument ti odgovara trenutnoj situaciji u kojoj se nalaziš. A sada zdravo {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
@jopis thx, probavao sam s jetom koliko je islo, malo sam zahrdjao u tome od bazzara i slicnih mapa, ali eto. Ali par puta su carapa i cyber dobili :)
Battlelog: Mali_Playa
17 godina
Battlefield 3

Jučer sam j.ebo susedovu ženu...ustvari ne znam jesam li ja ili frend...nema veze cul sam da nas frajer trazi sa pajserom po kvartu.

Lastane koji je to qurac sad!?

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
12 0 hvala 1
13 godina
Battlefield 3

el o el

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
wiz4rd kaže...

Jučer sam j.ebo susedovu ženu...ustvari ne znam jesam li ja ili frend...nema veze cul sam da nas frajer trazi sa pajserom po kvartu.

Lastane koji je to qurac sad!?

Možda ste obojica? Threesome anyone {#}

12 godina
Battlefield 3

jel to samo meni battlelog neradi kako treba

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo 2 kratka videa protiv howezy bez scripte. I jedan je bazzar highlights plus howezy.

Moj PC  
4 5 hvala 1
15 godina
SiNkE.Zgb kaže...

jel to samo meni battlelog neradi kako treba

I meni ,nešto ne radi,nešto se kilavi i vuče ko puž....

13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

Ovako nešto normalna osoba ne može izjaviti. Pa nije čovjek ubio nekoga ili ga pregazio autom. Nije mu išlo pa je nabavio malu "pomoć" da se zguštira ili šta ja znam već. Ne razumijem kako nekome ovakve stvari mogu toliko smetati. Čak i da igraš na istom serveru s takvim i da ne možeš igrati normalno zbog toga, fino izađeš i spojiš se na neki drugi server. I to pogotovo ti, koga boli k*rac za guštiranje, već samo gledaš kako bi imao čim bolje statse da ljudi misle kako si pro i najbolji. Igrao sam jednom na istom serveru s tobom, ali u suprotnom timu sa samim noobovima i rasturali ste nas kao od šale. Nismo mogli se pomaknut. I onda vam je bilo super. Ali kad je kasnije došla malo žešća ekipa i kad je kdr počeo opadati, sustavno ste počeli quitati i ti i tvoja ekipa. I onda mi tu izjavljuješ takve maloumne idiotarije. I to ti nije prvi put. Ali imaš sreće jer su moderatori takvi kakvi jesu. Da sam ja moderator, bio bi banan već odavno. I zato ti predlažem da se malo skuliraš jer je ovo samo igra i njezin primarni cilj je da te zabavi, što ti i neki ljudi ovdje nikako ne možete ili ne želite shvatiti.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

NE podržavam NJEGOVU izjavu, cilj je da se zabavi, a onda ti dođu ti čiteri i kvare zabavu..Ili ti je i to isto možda zabava?

Moj PC  
6 1 hvala 1
16 godina
zdenko1991 kaže...

Evo 2 kratka videa protiv howezy bez scripte. I jedan je bazzar highlights plus howezy.

A na 0:16 hitreg piči ko lud na nevidljivog čovjeka{#}

14 godina
neaktivan
pistolo kaže...
Lateralus kaže...

Ovako nešto normalna osoba ne može izjaviti. Pa nije čovjek ubio nekoga ili ga pregazio autom. Nije mu išlo pa je nabavio malu "pomoć" da se zguštira ili šta ja znam već. Ne razumijem kako nekome ovakve stvari mogu toliko smetati. Čak i da igraš na istom serveru s takvim i da ne možeš igrati normalno zbog toga, fino izađeš i spojiš se na neki drugi server. I to pogotovo ti, koga boli k*rac za guštiranje, već samo gledaš kako bi imao čim bolje statse da ljudi misle kako si pro i najbolji. Igrao sam jednom na istom serveru s tobom, ali u suprotnom timu sa samim noobovima i rasturali ste nas kao od šale. Nismo mogli se pomaknut. I onda vam je bilo super. Ali kad je kasnije došla malo žešća ekipa i kad je kdr počeo opadati, sustavno ste počeli quitati i ti i tvoja ekipa. I onda mi tu izjavljuješ takve maloumne idiotarije. I to ti nije prvi put. Ali imaš sreće jer su moderatori takvi kakvi jesu. Da sam ja moderator, bio bi banan već odavno. I zato ti predlažem da se malo skuliraš jer je ovo samo igra i njezin primarni cilj je da te zabavi, što ti i neki ljudi ovdje nikako ne možete ili ne želite shvatiti.

lol znači ti si taj frend {#}

a lateralus je prožvakan davnih dana, čim rejpa je glavni čim ga rejpaju quita stara škola jelda

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
jopis kaže...
zdenko1991 kaže...

Risk ima neke naočale s kojima vidi {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 13:29 (ARazer).
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 3

Ma je**š ti ovi PB još me nije banao ni nakon 1000 sati igre... >.<

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

a lateralus je prožvakan davnih dana, čim rejpa je glavni čim ga rejpaju quita stara škola jelda

sva sreca da ti znas sve o meni. {#}

kad si se vec nasao biti pametan, evo ti malo matematike:

ako pogledas moje statistike
Odigranih rundi 9,186
Zavrsenih rundi 7,940
Pobjede: 7,102
Porazi: 838
Omjer Pobjede/Porazi: 8.475 (89.4%)
Nezavrsenih rundi:  1,246

cak i ako sve ove runde koje nisam zavrsio proglasim porazom (7,102/2,084=3.4) jos uvijek imam W/L Ratio 3.4,  odnosno jos uvijek 77% rundi zavrsava i moju korist.

Drugi put provjeri podatke, jer ovo sto si napisao nema veze sa cinjenicama.

pistolo kaže...

Igrao sam jednom na istom serveru s tobom, ali u suprotnom timu sa samim noobovima i rasturali ste nas kao od šale. Nismo mogli se pomaknut. I onda vam je bilo super. Ali kad je kasnije došla malo žešća ekipa i kad je kdr počeo opadati, sustavno ste počeli quitati i ti i tvoja ekipa. I onda mi tu izjavljuješ takve maloumne idiotarije. I to ti nije prvi put. Ali imaš sreće jer su moderatori takvi kakvi jesu. Da sam ja moderator, bio bi banan već odavno. I zato ti predlažem da se malo skuliraš jer je ovo samo igra i njezin primarni cilj je da te zabavi, što ti i neki ljudi ovdje nikako ne možete ili ne želite shvatiti.

nemam pojma tko si ti, ali kad vec pises ovakve stvar stavi koji link na battle report ili nesto.
ne sjecam se da sam quitao mec u zadnjih par mjeseci jer mi je netko kvario KD (koji ionako imam visi nego bih trebao imati). ako mozes dokazati ja cu ti se ispricati, u suprotnom si lazljivac.

edit: malo matematike za zengea

Battlelog: LateralusX
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 14:18 (Lateralus).
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
zdenko1991 kaže...

{#}

12 godina
Battlefield 3

koji se k... desava pocnem igrat na jednom serveru i onda me izbaci i ko da se odjednom nadjem na drugom serveru, skroz druga ekipa i sve wtf? teleportacija?

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

teleport hack stavi off u postavkama

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 13:54 (ARazer).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
SiNkE.Zgb kaže...

koji se k... desava pocnem igrat na jednom serveru i onda me izbaci i ko da se odjednom nadjem na drugom serveru, skroz druga ekipa i sve wtf? teleportacija?

???

A sto se dogadja sa igrom? Ugasi se i upali, ili si stalno u igri?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kvit nob luk et a klok it sejs tvelf tu rejp {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
SiNkE.Zgb kaže...

Nisi trebao popiti crvenu pilulu, bolje da si uzeo plavu. {#}

12 godina
CyberDemonVZ kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

???

A sto se dogadja sa igrom? Ugasi se i upali, ili si stalno u igri?

pojavi se samo onaj save screan, i nakon toga se pojavim na drugom serveru bar mislim da je drugi server jer je i druga ekipa i druga pravila i tak mi se desilo par puta u 15 min bodovi i K/D krecu opet iz nule

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.5.2013 14:09 (SiNkE.Zgb).
14 godina
neaktivan
SiNkE.Zgb kaže...

pojavi se samo onaj save screan, i nakon toga se pojavim na drugom serveru bar mislim da je drugi server jer je i druga ekipa i druga pravila i tak mi se desilo par puta u 15 min bodovi i K/D krecu opet iz nule

da možda admin nije mijenjao mapu? {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

sva sreca da ti znas sve o meni. {#}

kad si se vec nasao biti pametan, evo ti malo matematike:

ako pogledas moje statistike
Rounds played 9,186
Finished rounds 7,940
Wins 7,102
Lost 838
W/L Ratio 8.475 (89.4%)
Unfinished rounds  1,246

cak i ako sve ove runde koje nisam zavrsio proglasim porazom (7,102/2,084=3.4) jos uvijek imam W/L Ratio 3.4,  odnosno jos uvijek 77% rundi zavrsava i moju korist.

Drugi put provjeri podatke, jer ovo sto si napisao nema veze sa cinjenicama.

Najlakse se switchat pred kraj runde.

17 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

to ne radim. uvijek igram sa svojom ekipom i uvijek zavrsavamo runde na istoj strani, to mozes provjeriti.
osim toga u CQ se ne mozes prebacit kad ticketi padnu ispod neke granice. i vrlo cesto serveri imaju balancer plugin podesen da ne dopusta prebacivanje u tim koji vodi, pa nam je lakse otici u tim koji gubi u tom trenutku.

Battlelog: LateralusX
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me postoji li način da se utvrdi koliki mora biti network smoothing factor ili se to radi po metodi pokušaj-pogreška.

Trenutno stoji po default-u.  

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Lateralus kaže...
zdenko1991 kaže...

to ne radim. uvijek igram sa svojom ekipom i uvijek zavrsavamo runde na istoj strani, to mozes provjeriti.
osim toga u CQ se ne mozes prebacit kad ticketi padnu ispod neke granice. i vrlo cesto serveri imaju balancer plugin podesen da ne dopusta prebacivanje u tim koji vodi, pa nam je lakse otici u tim koji gubi u tom trenutku.

A serem sta se lozis

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice