Ti si PRO. Ja nemogu tako.
Nisam ni mislio na tebe.
Ne mislim te ja uvrijedit. Ti si jedini priznati pro na bugu, pa kazem da mozes trazit refund.
Ti si PRO. Ja nemogu tako.
Nisam ni mislio na tebe.
Ne mislim te ja uvrijedit. Ti si jedini priznati pro na bugu, pa kazem da mozes trazit refund.
Pirat ne mora tražiti refund, njemu ga nude.
Nije u potpunosti priznat, ja ga ne priznajem!
Pirat ne mora tražiti refund, njemu ga nude.
Lol na battlelog.com nemogu vec 3 dana uc, pise problem loading page, a kad udem preko necijeg battlereporta normalno ude, pa koji qurac?
Kad mi se učini da previše vremena igram BF, samo se sjetim ovog junaka ;)
To sigurno ne igra jedan lik sam...reko bi da još bar dva brata,mama,tata,ljubavnik od mame s tim istim accom rokaju...
LOOOL skoro pa 2000 sati u tenkovima
Sva sreća pa nije neki naš, inače bi mu Špelac isprao mozak sa tenk podbadanjima
I još ima accuracy 12 %
Ma znam ja likova koji u codu 2 imaju po 10-tak tisuća sati i više, jest da su to sakupili tokom 5-6 godina,a li stvarno mi nije jasno kako netko može jednu te istu igru i to samo 4-5 mapa igrat toliko.
Sva sreća pa nije neki naš, inače bi mu Špelac isprao mozak sa tenk podbadanjima
Špelcu ne treba baš nikakva isprika za podjebavanje...
Da si pristojan i da su te doma dobro odgojili ne bi trebao toliko kartona ni suspenzija, nema to apsolutno nikakve veze sa zvjezdicama.
Ukoliko ne želiš sudjelovati na forumu na način da normalno komuniciraš s ljudima možda je bolje da ga napustiš sam, a ne da te tjeramo mi pa da kasnije prosipaš izjave da si protjeran jer si to htio.
Off topic ste, čak i u ovoj temi gdje je to više-manje standard.
A koji je to normalan nacin. sto sam napisao da je igra smece i onda dode hrpa fanbojeva koja onda vrjeda mene i govore da sam kreten i da igram na crt-u i takve spike. bolje bi ti bilo da ove svoje kauboje u ulizice sto ti se uvlace u *** drzis pod kontrolom i da budud pristojni. koliko vidim nisi nikome dao karton z avrijedanje? A pretpostavljam da ces ga meni dati bez razloga.
Ostavi se tog CRT-a !!! Ostavi!!! Ja nisam BF fanboy, ja sam COD fanboy
Go COD GHOSTS GO!!!!
Btw u Dennijevoj guzici je ludilo, ima disko kugla, milje, tabla za šah, ormar, i na ulazu dobiješ papuče da ne zasereš. Svi u Denijevu guzicu!!!
I još ima accuracy 12 %
Ma znam ja likova koji u codu 2 imaju po 10-tak tisuća sati i više, jest da su to sakupili tokom 5-6 godina,a li stvarno mi nije jasno kako netko može jednu te istu igru i to samo 4-5 mapa igrat toliko.
I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.
I još ima accuracy 12 %
I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.
ili opravdavaju los accuracy sa pomaganjem timu tako sto isplais rafal u sunce. znam istina boli pa su tu uvjek neki izgovori.
Ostavi se tog CRT-a !!! Ostavi!!! Ja nisam BF fanboy, ja sam COD fanboy
Go COD GHOSTS GO!!!!
Btw u Dennijevoj guzici je ludilo, ima disko kugla, milje, tabla za šah, ormar, i na ulazu dobiješ papuče da ne zasereš. Svi u Denijevu guzicu!!!
woohooo!
ili opravdavaju los accuracy sa pomaganjem timu tako sto isplais rafal u sunce. znam istina boli pa su tu uvjek neki izgovori.
epic gif answer is epic....
Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.
Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?
Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?
Imaju problema sa napadima na servere.
The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure. We will provide up to date information on our official channels, including the Battlefield Twitter account. Thanks for your patience!
Moja preporuka ti je okani se bf, i pruži priliku nekoj sp igri bar neko vrijeme.
:)
Isusa ti krista nevjerujem.
Samo usput da vam kazem , mene od 1 nije izbacilo :D
Kuky, zbog ovog giffa tebe više nikad neću izbrisati s Battleloga.
Naravno, pod uvijetom da se ponovo sprijateljimo ;P
Jel gricula pustila neki novi fix za svoje vip članove, ili samo imaš sreće?
Jesi sredio crtice za ping?
Da ima netko sa više sati od tebe?
Da ima netko sa više sati od tebe?
Upravo tako
Jel gricula pustila neki novi fix za svoje vip članove, ili samo imaš sreće?
Jesi sredio crtice za ping?
Ma ovi su se iz dice usrali, pa mene cuvaju da ne ispadnem
Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.
Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja. EDIT: A i to vjerovatno ne igra sam nego nekoliko ljudi na istom računu, kao što je to bio slučaj u BC2. Tamo je račun s najviše sati bio od nekoliko studenata koji su se stalno mjenjali i igrali 24/7.
LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.
Nevoli te ea.
Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja.
LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.
Ako se imas di sakrit ne smeta ni najmanje. Pogotvo ako se makne supres. Dignes se i opalis mu headshot. Sujpport klasa je jako podcinjena. Probaj na anr pa ces vidjet o cemu pricam.