Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.084.994
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
zdenko1991 kaže...

Ti si PRO. Ja nemogu tako.

Nisam ni mislio na tebe.

Ne mislim te ja uvrijedit. Ti si jedini priznati pro na bugu, pa kazem da mozes trazit refund.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pirat ne mora tražiti refund, njemu ga nude.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

10 0 hvala 3
13 godina
Battlefield 3

Nije u potpunosti priznat, ja ga ne priznajem!

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
{#}Danny_HR kaže...

{#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Lol na battlelog.com nemogu vec 3 dana uc, pise problem loading page, a kad udem preko necijeg battlereporta normalno ude, pa koji qurac? {#}

Battlelog: Xtream_gjurki
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Kad mi se učini da previše vremena igram BF, samo se sjetim ovog junaka ;)

BF3 nick: mrxa [CROG]
16 godina
moderator
mrxa1 kaže...

To sigurno ne igra jedan lik sam...reko bi da još bar dva brata,mama,tata,ljubavnik od mame s tim istim accom rokaju...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 17:36 (pirat).
14 godina
mrxa1 kaže...

LOOOL skoro pa 2000 sati u tenkovima {#}

Sva sreća pa nije neki naš, inače bi mu Špelac isprao mozak sa tenk podbadanjima {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

I još ima accuracy 12 % {#}

Ma znam ja likova koji u codu 2 imaju po 10-tak tisuća sati i više, jest da su to sakupili tokom 5-6 godina,a li stvarno mi nije jasno kako netko može jednu te istu igru i to samo 4-5 mapa igrat toliko.

17 godina
odjavljen
Granzon kaže...

Sva sreća pa nije neki naš, inače bi mu Špelac isprao mozak sa tenk podbadanjima {#}

Špelcu ne treba baš nikakva isprika za podjebavanje... {#}

Freak Show Inc.
12 godina
protjeran
AmDCluB kaže...
Danny_HR kaže...

Da si pristojan i da su te doma dobro odgojili ne bi trebao toliko kartona ni suspenzija, nema to apsolutno nikakve veze sa zvjezdicama.

Ukoliko ne želiš sudjelovati na forumu na način da normalno komuniciraš s ljudima možda je bolje da ga napustiš sam, a ne da te tjeramo mi pa da kasnije prosipaš izjave da si protjeran jer si to htio.

Off topic ste, čak i u ovoj temi gdje je to više-manje standard.

A koji je to normalan nacin. sto sam napisao da je igra smece i onda dode hrpa fanbojeva koja onda vrjeda mene i govore da sam kreten i da igram na crt-u i takve spike. bolje bi ti bilo da ove svoje kauboje u ulizice sto ti se uvlace u *** drzis pod kontrolom i da budud pristojni. koliko vidim nisi nikome dao karton z avrijedanje? A pretpostavljam da ces ga meni dati bez razloga.

Ostavi se tog CRT-a !!! Ostavi!!! Ja nisam BF fanboy, ja sam COD fanboy

Go COD GHOSTS GO!!!!

Btw u Dennijevoj guzici je ludilo, ima disko kugla, milje, tabla za šah, ormar, i na ulazu dobiješ papuče da ne zasereš. Svi u Denijevu guzicu!!! 

"njihov prvi je cheater"
16 godina
Volvox kaže...

Ma znam ja likova koji u codu 2 imaju po 10-tak tisuća sati i više, jest da su to sakupili tokom 5-6 godina,a li stvarno mi nije jasno kako netko može jednu te istu igru i to samo 4-5 mapa igrat toliko.

I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
Volvox kaže...

I kakve veze ima preciznost? Što ako igra supporta samo sa LMG, pa pomaže timu i suppresa druge? Ne zanima svakoga preciznost i statistike, neki igraju i iz zabave.

ili opravdavaju los accuracy sa pomaganjem timu tako sto isplais rafal u sunce. znam istina boli pa su tu uvjek neki izgovori.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 18:33 (AmDCluB).
13 godina
Faggot Meister kaže...

Ostavi se tog CRT-a !!! Ostavi!!! Ja nisam BF fanboy, ja sam COD fanboy

Go COD GHOSTS GO!!!!

Btw u Dennijevoj guzici je ludilo, ima disko kugla, milje, tabla za šah, ormar, i na ulazu dobiješ papuče da ne zasereš. Svi u Denijevu guzicu!!! 

woohooo!

densing lajk đontra volta! densing lajk đontra volta!
Tread softly because you tread on my dreams.
16 godina
AmDCluB kaže...

ili opravdavaju los accuracy sa pomaganjem timu tako sto isplais rafal u sunce. znam istina boli pa su tu uvjek neki izgovori.

http://i.imgur.com/4znk4.gif

12 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...
AmDCluB kaže...

epic gif answer is epic....

"njihov prvi je cheater"
13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.

12 godina
protjeran
Battlefield 3

Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Jarvan kaže...

Uvijek nakon 20 minuta do pola sata igre mi prekine se veza s serverom...koji je razlog tome?

Imaju problema sa napadima na servere.

The current BF3 and Battlelog outages are a result of activity that appears to be aimed at overwhelming our back-end infrastructure. We will provide up to date information on our official channels, including the Battlefield Twitter account. Thanks for your patience!

Moja preporuka ti je okani se bf, i pruži priliku nekoj sp igri bar neko vrijeme.

:)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:00 (fila2208).
13 godina
neaktivan
mrxa1 kaže...

Isusa ti krista nevjerujem.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Samo usput da vam kazem , mene od 1 nije izbacilo :D

Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Jack Sparrow kaže...
AmDCluB kaže...

Kuky, zbog ovog giffa tebe više nikad neću izbrisati s Battleloga.

Naravno, pod uvijetom da se ponovo sprijateljimo ;P

[19xx] 4ntraks
15 godina
zdenko1991 kaže...

Jel gricula pustila neki novi fix za svoje vip članove, ili samo imaš sreće?

Jesi sredio crtice za ping?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
mrxa1 kaže...

Da ima netko sa više sati od tebe? {#}

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
mrxa1 kaže...

Da ima netko sa više sati od tebe? {#}

Upravo tako {#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Jel gricula pustila neki novi fix za svoje vip članove, ili samo imaš sreće?

Jesi sredio crtice za ping?

Ma ovi su se iz dice usrali, pa mene cuvaju da ne ispadnem {#}

16 godina
Volvox kaže...

Pa normalno da ima veze lol. Preciznost govori koliko je netko precizan s puškom, šta on s tim lmg-om ne gađa protivnika nego puca oko njega. A i neznam dal troje ljudi igra bf na način na koji ti govoriš. Kad smo već kod zabave, nisam znao da je zabavno trčat po mapi, nikog ne ubija, nego supresat neprijatelje da tvoji teammateovi ih mogu lakše ubit? Ako je to tebi zabava onda super. Nakon 5000 sati igranja bi s tim lmg-om imao preciznost ko jika sa m16.

Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja. EDIT: A i to vjerovatno ne igra sam nego nekoliko ljudi na istom računu, kao što je to bio slučaj u BC2. Tamo je račun s najviše sati bio od nekoliko studenata koji su se stalno mjenjali i igrali 24/7.

LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.5.2013 19:31 (Jack Sparrow).
13 godina
neaktivan
Jarvan kaže...

Nevoli te ea.

13 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Volvox kaže...

Kolko sam vidio lik igra samo u tenku i to ti objašnjava sve. Vjerovatno ima coaxial pa puno spreja. 

LMGevi obično svi imaju veliki spreak metka i zato je jako teško biti precizan s njima, pa je zato s njima dobro malo sprejati malo više nego što to radiš s normalnim puškama. Nemaš pojma kolko pomaže, odnosno kolko smeta kad netko opali po tebi 100 metaka.

Ako se imas di sakrit ne smeta ni najmanje. Pogotvo ako se makne supres. Dignes se i opalis mu headshot. Sujpport klasa je jako podcinjena. Probaj na anr pa ces vidjet o cemu pricam.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice