Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.200.014
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
ZeNGe_CRO-mt kaže..

zato jer ja sad imam dpi na 600 i fuul je low u igri i gle svejedno zatrza puška jer je nemoguće perfektno korigirat recoil ,tak da znam šta je low sens.(nadam se da znaš o kavim situacijama govorim)

što se tiče tipa kaj si stavio tip je krenuo tek igrat i nemože se mjeriti sa onim šta sam ja linkao,s time da ovaj šta si stavio ima 65 % quits lol to ti onda objašnjava da je protiv tebe igrao bez cheata , a ako je i imao čit onda ti brate nešto žešće koristiš eto kako ja to objašnjavam ili ili nema trećeg.

što se tiče isto tako držanja miša ,ja sam rekao svoje , na low sensu je praktički nemoguće ne fail-at u pojedinim situacijama di on npr tebi dolazi s leđa ,a drugi je sastrane pa se ti trebaš fuul brzo okrenut ,skočit/sagnut/maknut ispucaš pa opet okret gle znaš li ti kakvi trebaju biti luđački pokreti ?!

a ti ako si pomaknuo miš za 20-30 centimetara da bi se okrenuo niti za 180 stupnjeva ,to ti znaći šta?

ajde gle nevažno se raspravljam ,ali ovo je čista logika i nemoraš bit pretjerano pametan/nadaren da shvatiš da su 1 plus 1 dva ne 11.

pozz

ovaj lik revo_biscuit nije novi, to mu je drugi account.   tako da.

17 godina
Battlefield 3

800 dpi, 0.04 sens und invert mouse - old sk00l style {#}

Moj PC  
2 5 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

25 je smo na bilizinu do 10 metara, sve dalje damage pada ispod toga.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

hbg lik zna igrat sa m16 i to je to, naučio je pušku i kontrolirati ju da može tako skidati

meni osobno nije zanimljivo igrati jednu pušku i jedan kit, s obzirom na mogućnosti koje ova igra pruža

ja sam u svojih 300 sati sa m16 napravio oko 300 killova, još ću doći do 500 da imam mastery pa onda dalje ću vidit koliko će se koristit

sa aek-om i m416 imam 4000 killova, a to sam natukao kad sam kupio igru i želio što brže rankati kako bi imao što prije dostupne ostale stvari u igri

battlelog: dev0lver
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
volegradele kaže...

"noob question"

Što je to no recoil skripta??

Hm, troll?{#}

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-e0840113-vb297426.html

14 godina
neaktivan
jopis kaže...
volegradele kaže...

"noob question"

Hm, troll?{#}

nemoj me zaj da si haxao??

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

pa no ,čiter , baš kao što sam i rekao

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
jopis kaže...
volegradele kaže...

"noob question"

Hm, troll?{#}

A lol :))

A cuj, mozda je pitanje iskreno. Da je znao sto je "No recoil skripta" ne bi morao kupiti cheat ;)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma gluposti sve to skupa. Treba vam samo mozak i vjestina ruke. Zenge ako igras na malom sensu i nemozes se okrenut za 180 onda to nije za tebe.(nije uvreda nego savjet) Podesi mis tako da imas norecoil, odnosno da ti se ne desava da nemozes kontrolirat recoil. Neko igra na 1400(thompson), 1800(rivalxfacor), 400(jika). Ako se osjecas neudobno mijenjaj postavke, posebice ako si nepokretan.

Cheating is for noobs...

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
AmDCluB kaže...

pa no ,čiter , baš kao što sam i rekao

Ma kakav citer, nemoj pricati gluposti. i vidim da si rekao da igras na lowsens na 600dpi, a nisi rekao kiliki ti je in game sens. mozes ti imati 600dpi a u igri 0.1 to ti neznaci da ti je mis usporen. po meni je low sens kada ti treba jedno 60cm podlog da napravis okret od 360stupnjeva iz hipa.

a kao sto je i zdenko gore napisao, svakome pasu drugacija brzina upravo zbog onoga sto sam napisao a to jekako tko drzi misai dali gada iz rucnog zgoba ili ramena.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 13:33 (AmDCluB).
13 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Ma gluposti sve to skupa. Treba vam samo mozak i vjestina ruke. Zenge ako igras na malom sensu i nemozes se okrenut za 180 onda to nije za tebe.(nije uvreda nego savjet) Podesi mis tako da imas norecoil, odnosno da ti se ne desava da nemozes kontrolirat recoil. Neko igra na 1400(thompson), 1800(rivalxfacor), 400(jika). Ako se osjecas neudobno mijenjaj postavke, posebice ako si nepokretan.

Cheating is for noobs...

i onda ti tražiš stranicu prije hit regfix^n-1 il neznam šta već. 

12 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...
zdenko1991 kaže...

Cheating is for noobs...

i onda ti tražiš stranicu prije hit regfix^n-1 il neznam šta već.

neznas ti njega, to ti je on n traio da imao izgovor kada ukljuci aimbot, pa da moze reci eto vidite decki sta je hitreg fix. primjera radi: nekidan kaze u kako tesko padaju, jel zna netko od vas komandu za flashanje dns-a, i kada je flashao dns odmah kaze u decki moji kako sada padaju. neznas ti zdenkovu taktiku.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 13:34 (AmDCluB).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

mudina malo si zguglao nešto pa se praviš pametan/humorističan? davno sam slušao kolegij računalne mreže, ali flash dns-a?

2 2 hvala 0
12 godina
protjeran
MaxonUniversal kaže...

mudina malo si zguglao nešto pa se praviš pametan/humorističan? davno sam slušao kolegij računalne mreže, ali flash dns-a?

dobro "u" pisem kako citam i btw isao sam i ja studirati informatiku ali sam se zaljubio u svoju buducu zenu i malo vise isaou kladionicu negona faks pa sam nakraju odustao.

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 13:52 (AmDCluB).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pljuju ljudi po mreži, "net code"-u,  t-comu, izgubljenim paketima i mami maminoj i onda napišu da su flashali dns... Razlog zbog kojeg još uvijek pišete po ovom forumu je taj što svatko ima pravo biti glup ali ljudi moji vi toliko grubo zlorabite to pravo da postoji mogućnost da se u doglednoj budućnosti promjeni ustavni zakon zbog takvih kao što ste vi. Ajte se lijepo vratite svojim puškama/miševima i koječemu i uživajte u manjku spoznaje kako to sve skupa "ispod haube" radi jer očito je da bi vam mozak pukao po pola kad biste samo trunčicu toga upoznali. Blago tebi zelena livado... {#}

Freak Show Inc.

14 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Friday kaže...

Pljuju ljudi po mreži, "net code"-u,  t-comu, izgubljenim paketima i mami maminoj i onda napišu da su flashali dns... Razlog zbog kojeg još uvijek pišete po ovom forumu je taj što svatko ima pravo biti glup ali ljudi moji vi toliko grubo zlorabite to pravo da postoji mogućnost da se u doglednoj budućnosti promjeni ustavni zakon zbog takvih kao što ste vi. Ajte se lijepo vratite svojim puškama/miševima i koječemu i uživajte u manjku spoznaje kako to sve skupa "ispod haube" radi jer očito je da bi vam mozak pukao po pola kad biste samo trunčicu toga upoznali. Blago tebi zelena livado... {#}

A sta ti oces reci? da flushdns nepostoji, ako si programer onda bi trebao znati kako se u potpunosti komanda zove i gdje se treba upisati.

i kako ti onda kazes da si "flušo dns"?

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 14:11 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Zenge ako igras na malom sensu i nemozes se okrenut za 180 onda to nije za tebe.

a di si ti to pročitao u mojim postovima da se ja nemogu okrenut za 180 ???

@ljudina a šta mu je prvi acc dosadio pa je kupio drugi? ili mu je mama zabranila da na prvom igra?

da je neznam kako low sens miša svejedno MORA POSTOJATI SPREAD METKA.

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...
zdenko1991 kaže...

Zenge ako igras na malom sensu i nemozes se okrenut za 180 onda to nije za tebe.

a di si ti to pročitao u mojim postovima da se ja nemogu okrenut za 180 ???

@ljudina a šta mu je prvi acc dosadio pa je kupio drugi? ili mu je mama zabranila da na prvom igra?

nemora ako znas kvalitetno otpucati pvih 5 metaka.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ocistit dns cashe(flush) ali ja sam razumio da je flesao dns kako su ti napisao

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

nemora ako znas kvalitetno otpucati pvih 5 metaka.

naravno.ali ja tebi ne pričam o udaljenosti od 20 metara di spreada nema i ne postoji,

gle pa neću ti crtat da shvatiš o čemu pričam,

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
Blade Runner31 kaže...
jopis kaže...
volegradele kaže...

"noob question"

Hm, troll?{#}

prčkao sam sa onim fixom i popušio ban,cheet nisam kupio ,več se par dana natežem s ekipom iz PB,vjerovatno accaunt ode na vječna lovišta!!

AUDIOFIL
13 godina
Battlefield 3

nisi koristio cheat a VIOLATION:AIMBOT,tog ti nema u fixu :D

Moj PC  
8 1 hvala 0
12 godina
protjeran
volegradele kaže...
Blade Runner31 kaže...
jopis kaže...
volegradele kaže...

"noob question"

Hm, troll?{#}

prčkao sam sa onim fixom i popušio ban,cheet nisam kupio ,več se par dana natežem s ekipom iz PB,vjerovatno accaunt ode na vječna lovišta!!

hahahah, mozes misliti sto je to do toga fixa(nisam znao da PB hitregfix prepoznaje kao aimbot-ljudi jel cujete vi covjka brzo svi brisite hiregfix), budi makar musko pa priznaj istinu. reci sta si koristio da se mi drugi znamo pripaziti, budi kolega. jadnice jadni

ali sreca u nereci sto je za vas takve specijace igra danas samo 5dolara

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.4.2013 14:33 (AmDCluB).
14 godina
neaktivan
volegradele kaže...

Nemoj molim te jer svi znamo da to nije,fix ti mjenja postavke interneta i nema veze s igrom.Nije ti to trebalo

14 godina
Battlefield 3

A šta da ti kažem,PB me kickao jedno 10 puta i svaki put je bio drugi violation s različitim periodom vremenske zabrane!!

Ako lažem vas lažem i sebe!!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 7 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Znam da zbog fixa nije jer nema veze s igrom,ti najbolje znas zasto je.Zao mi je jer si mi se cinio normalan tj da nisi dijete pa da ti je to fora.A ok tvoja stvar ali je bezveze

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
protjeran
volegradele kaže...

A šta da ti kažem,PB me kickao jedno 10 puta i svaki put je bio drugi violation s različitim periodom vremenske zabrane!!

Ako lažem vas lažem i sebe!!

Nije meni krivo sto lazes i muljas nego mi je krivo sto mislis da sam ja glup pa da vjerujem tim tvojim glupostima, to odi pa pricaj 10-om ranku.

16 godina
neaktivan
AmDCluB kaže...

Nije meni krivo sto lazes i muljas nego mi je krivo sto mislis da sam ja glup pa da vjerujem tim tvojim glupostima, to odi pa pricaj 10-om ranku.

Lol, ti ljudsku glupost mjeriš u rankovima?

Imaš neku posebnu ljestvicu?

14 godina
Battlefield 3

Desilo se što se desilo,ja ne znam zašto,popušio sam Premium i 2 g igre,ko će da vjeruje nek vjeruje,nemam se razloga nekome ovdje pravdat i igrat mačke i miša!

Kupujem novi accaunt i opet ispočetka!

AUDIOFIL
Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
odjavljen
volegradele kaže...

Desilo se što se desilo,ja ne znam zašto,popušio sam Premium i 2 g igre,ko će da vjeruje nek vjeruje,nemam se razloga nekome ovdje pravdat i igrat mačke i miša!

Kupujem novi accaunt i opet ispočetka!

Zasto ? Zato jer si jadan i varao si {#} ali to je tvoja stvar . Kupi novi ac i varaj dalje , nevaraj , igraj super maria ... briga me {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice