zato jer ja sad imam dpi na 600 i fuul je low u igri i gle svejedno zatrza puška jer je nemoguće perfektno korigirat recoil ,tak da znam šta je low sens.(nadam se da znaš o kavim situacijama govorim)
što se tiče tipa kaj si stavio tip je krenuo tek igrat i nemože se mjeriti sa onim šta sam ja linkao,s time da ovaj šta si stavio ima 65 % quits lol to ti onda objašnjava da je protiv tebe igrao bez cheata , a ako je i imao čit onda ti brate nešto žešće koristiš eto kako ja to objašnjavam ili ili nema trećeg.
što se tiče isto tako držanja miša ,ja sam rekao svoje , na low sensu je praktički nemoguće ne fail-at u pojedinim situacijama di on npr tebi dolazi s leđa ,a drugi je sastrane pa se ti trebaš fuul brzo okrenut ,skočit/sagnut/maknut ispucaš pa opet okret gle znaš li ti kakvi trebaju biti luđački pokreti ?!
a ti ako si pomaknuo miš za 20-30 centimetara da bi se okrenuo niti za 180 stupnjeva ,to ti znaći šta?
ajde gle nevažno se raspravljam ,ali ovo je čista logika i nemoraš bit pretjerano pametan/nadaren da shvatiš da su 1 plus 1 dva ne 11.
pozz
ovaj lik revo_biscuit nije novi, to mu je drugi account. tako da.