Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Battlefield 3

Iskreno da ti kažem mislim da je i prvi i drugi nebitan. Pomiri se s tim da imaš internet u k**cu i odi na pivu.

A neznam bas - meni je inace bila osjetna razlika kad igram po noci i po danu nakon tog fixa i optimizacija u auslogicu na max brzinu koju imam nema vise bas razlike - jedino sto nemam vremena za igru kako spada - 

15 godina
PR0MATRAC kaže...

Iskreno da ti kažem mislim da je i prvi i drugi nebitan. Pomiri se s tim da imaš internet u k**cu i odi na pivu.

A neznam bas - meni je inace bila osjetna razlika kad igram po noci i po danu nakon tog fixa i optimizacija u auslogicu na max brzinu koju imam nema vise bas razlike - jedino sto nemam vremena za igru kako spada - 

ne razumijem.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hvala blade!

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Može pitanjce?

... koliko vidim po benchevima Nvidia navedene kategorije uglavnom ima stabilniji min. FPS, a pogotovo manje frame dropove ...

AMD (ATI) ima neki problem sa driverima koji vuče već duže vrijeme, a vezano uz nestabilnost u duljini trajanja renderiranja svakog pojedinog frejma. Navodno su to djelomično rješili sa 13.3 beta, pa probaj ako već nisi. nvidia nema tih problema. Službeno su to trebali fixat u 13.2 koji su otpali sa tapeta nakon njihove izjave da više ne izdaju nove drivere na mjesečnoj razini. U beta driverima izgleda da rješavaju problem "one game at a time".

Linkovi: techreport latency benchmarking, why gamers should care, radeon driver ima problema sa upravljanjem memorijom

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend ----- | -----
14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

Hvala blade!

np

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Može pitanjce?

Da li je iko od vas sa Phenom II X4/X6 (s oko 4GHz, X6 sa malo manje GHz) prešao na Nvidiu 660ti ili 670 i osjetio poboljšanje u odnosu na Radeonku 5850/5870/6850/6870?

Najviše mislim tu na minimalni Framerate.

Preskupo mi je mijenjati sve, pa razmišljam da svoju 5850 zamijenim za neku drugu - a koliko vidim po benchevima Nvidia navedene kategorije uglavnom ima stabilniji min. FPS, a pogotovo manje frame dropove (povezano jedno s drugim, naravno). A imam i neke starije igre u kojima bi mi PhysX jako dobro došao...

Može pitanje ali u thread di triba ić, a ne u bf3 thread. Meni brišu posteve koji i imaju veze sa igron a ovakve pisdarije dozvoljavaju.

E može jedno moje pitanje? Jesu bolje michelin ili pirelli gume? Nekako mi pirelli koje iman bojle "leže" na cesti od prošlih mišelinki... Što vi mislite dečki??

[M|C] 7emper_fi
15 godina
nooir kaže...

Može pitanje ali u thread di triba ić, a ne u bf3 thread. Meni brišu posteve koji i imaju veze sa igron a ovakve pisdarije dozvoljavaju.

E može jedno moje pitanje? Jesu bolje michelin ili pirelli gume? Nekako mi pirelli koje iman bojle "leže" na cesti od prošlih mišelinki... Što vi mislite dečki??

Kako ćeš ti bit čangrizavi babac kad ostariš, klinci će te zafrkavat i bacat ti petarde po balkon.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Basta kaže...

Navecer se okuplja strucno povjerenstvo koje ce donijeti odredjene zakljucke uz zakusku i betonsku mjesalicu :)

Oho, vjesnici proljeća! Vidi se da je stiglo lijepo vrijeme {#}

12 godina
protjeran
nooir kaže...

A neman pojma, sad san se sitija nisu mi izbalansirane bile dobro, možda je zato vuklo u livo i nije baš držalo cestu... A koje ulje za motor koristiš? Recimo ja san u dvotaktnu pentu liva inino u lje i zapalilo mi je pentu, popravak je košta 9000 kuna... Sad za auto koristin castrol, valjda je dobro... bar su in reklame dobre, skupe, pa je tom logikon i ulje sa pokrićen...

@fila, neman pojma o čemu pričaš, pusti me na miru vidiš da lipo sa čovikon pričan.

shell helix ultra 5w-40

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jel samo meni ili se i vama desava da vas danas EA iskljuci iz igre? Dva puta danas, jednom ko Cece na Damavandu i sad na nekom random TDM serveru. Jedan mec odigram normalno drugi me na pola partije izbaci. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Zura kaže...
TomoR kaže...

Može pitanjce?

... koliko vidim po benchevima Nvidia navedene kategorije uglavnom ima stabilniji min. FPS, a pogotovo manje frame dropove ...

AMD (ATI) ima neki problem sa driverima koji vuče već duže vrijeme, a vezano uz nestabilnost u duljini trajanja renderiranja svakog pojedinog frejma. Navodno su to djelomično rješili sa 13.3 beta, pa probaj ako već nisi. nvidia nema tih problema. Službeno su to trebali fixat u 13.2 koji su otpali sa tapeta nakon njihove izjave da više ne izdaju nove drivere na mjesečnoj razini. U beta driverima izgleda da rješavaju problem "one game at a time".

Linkovi: techreport latency benchmarking, why gamers should care, radeon driver ima problema sa upravljanjem memorijom

Hvala, sumnjam da ispavljaju memory managament na 5850, ali s obzirom da sam još na 12.2 preview, mogu probat. Ko da je tebe briga s 7950 {#}

nooir kaže...
TomoR kaže...

Najviše mislim tu na minimalni Framerate.

Ptianje je bilo vezano baš za ponašanje CPU/GPU u BF3.

Inače, Pirelli zimske, Michelin ljetne. Ali je Dunlop još bolji. Molim {#}

@ponašanje igre danas:

Danas odigrao jednu rundu, svi smo počeli kao lvl0, naownao sam ih sa scoutom (koji osjećaj nadmoći kad nema Igle...), ali nije bilo Battle reporta šmrc.

EDIT2:

Molim komentare na 3-eg recona na svijetu... Valjda zbog HS od skoro 2165km. Ceco, pojedi se {#}

http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Lemonad11054/stats/417249011/

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 18:41 (TomoR).
14 godina
neaktivan
desh kaže...

Jel samo meni ili se i vama desava da vas danas EA iskljuci iz igre? Dva puta danas, jednom ko Cece na Damavandu i sad na nekom random TDM serveru. Jedan mec odigram normalno drugi me na pola partije izbaci. 

Ma ima nas koliko hoces,nisi jedini

13 godina
Battlefield 3

Ja imam Dunlop zimske i odlične su.

Mišelinke, ljetne, stavljam za koji dan.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
TomoR kaže...
EDIT2:

Molim komentare na 3-eg recona na svijetu... Valjda zbog HS od skoro 2165km. Ceco, pojedi se {#}

Ček kako je ovo uopće moguće?

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...

EDIT2:

Pojeo sam se ja kad nisam mogao preko 4100m, a Marky ih je radio ko iz neke stvari {#}. To sam vidio da ima ono nesto u monitoru na  kojem se igra.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
nooir kaže...

Kad vec pitas.

Ja sam ti imao na svojoj astri isprva 17' u dimenziji 225/45/17 Bridgestone potenza re050a. Inace jako dobra guma sa kojom sam bio prezadovoljan. Dosta je 'mekana' i super drzi cestu i zavoje,medutim isto tako se brzo trosi.

Recimo da uletis u rotor i svrces ga a prednji si pogon, vidjet ces da je ostavila debeli masni crni trag. Znaci trosi se.

U 18' ne sjecam se sta sam imao,ali prve cu bile neke Dunlop sportmax s kojima bas i nisam bio zadovoljan,jer su mi pak pretvrde bile.

Sta se tice Pirelli-ja i Michelin-a,nisam ih imao tako da ti nemogu odgovorit na prvotno pitanje ali sam ti dao hint.

Ju ar velkom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 20:19 (drahic).
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
nooir kaže...

Kad vec pitas.

Ja sam ti imao na svojoj astri  kadetu isprva 17' u dimenziji 225/45/17 Bridgestone potenza re050a.....

There i fixed it for you{#}{#}

{#}

Battlelog: just_mau5
16 godina
moderator
Battlefield 3

Zanimljiva rasprava,mogao bi se netko par dana voziti na žutim ili nedaj bože crvenim "pirelli gumama"

سمندری ڈاکو
Moj PC  
8 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
pirat kaže...

Zanimljiva rasprava,mogao bi se netko par dana voziti na žutim ili nedaj bože crvenim "pirelli gumama"

Ahahaha, uvijek imaš fora žuto/crvene slike {#}

Iako ti ne bi škodilo da postaneš narkoman* ko danny pa da te ovo sve skupa ne žulja

*postao je vegetarijanac, to je isto. Basta može posvjedočiti...

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

Kaj samo vegetu jede? Jel natur ili običnu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

Kaj samo vegetu jede? Jel natur ili običnu?

Teško je o tome govoriti... Mislio je da je to fora dok se nije jedno jutro probudio u kanalu sa mrkvom u ruci!

Freak Show Inc.
14 godina
berto kaže...
drahic kaže...
nooir kaže...

Kad vec pitas.

Ja sam ti imao na svojoj astri kadetu isprva 17' u dimenziji 225/45/17 Bridgestone potenza re050a.....

{#}

Noup. Gledam kroz prozor i vidim astru.

14 godina
neaktivan
drahic kaže...

{#}

Gledam i ja i vidim M3 ali nije moj {#}

14 godina
Battlefield 3

^Pasi oci onda {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

Vidim i ja Dunav pa nije moj {#}

Freak Show Inc.
16 godina
U 70h igranja naletio sam samo na dvije osobe koje u MI-28 znaju izbjec lock-on
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
Blade Runner31 kaže...

Gledam i ja i vidim M3 ali nije moj {#}

Pogledam kroz prozor i vidim 2x BMW {#}

13 godina
protjeran
Battlefield 3

Blade Runner31 tnx sto si linkao Fix da ja sada nemoram trazit

- plus: plz kliknite ovaj link dolje iz mog potpisa pa ako ima zainteresiranih javite mi se Mod - sorry zbog laganog offtopica

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-procjene/procjena-procjena-gtx-670-phantom-poslije-pro/185519.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi moze pomoc?

kada stavim video na pixel format 8-bitni i renderam sve je uredu,

a kada stavim 32-bitni dogadaju mi se nekakvi bugovi : 

koristim Sony Vegas 12, snimam sa Mirillis action-om

bf3: [G]carapa_junior
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.4.2013 23:45 (carapa_junior).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
carapa_junior kaže...

Ljudi moze pomoc?

kada stavim video na pixel format 8-bitni i renderam sve je uredu,

a kada stavim 32-bitni dogadaju mi se nekakvu bugovi : 

koristim Sony Vegas 12, snimam sa Mirillis action-om

Mogao si barem napisati epilepsy warning....

Zašto onda ne renderaš u 8-bitnom pixel formatu ?

Majke mi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice