ceco jel gotovo to natjecanje? tko je osvojio baksu pive ? tj tko će zavrtit rundu?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ceco jel gotovo to natjecanje? tko je osvojio baksu pive ? tj tko će zavrtit rundu?
15.03. tada cemo zbrojit prvi update sa trenutnom listom. nadam se da ovi iz rconneta opet ne zahebu.
15.03. tada cemo zbrojit prvi update sa trenutnom listom. nadam se da ovi iz rconneta opet ne zahebu.
Pa,sve se poremetilo sa listom.
Ljudi, dajte mi recite jeli normalna ovolika količina screen tearinga u Btf3
. PC mi je pod moj PC.Ovo nije moj video no čini mi se jako slično mom prikazu tijekom gameplaya u Btf3 na mom kompu.
Jako me to živcira, iako VSYNC sve ispegla pa je OK no gubim višak fpsova( meni ide oko 80-100 na auto postavkama).
Napisao sam vec na nasoj stranici, ako ovi ne srede sve do 15.04. pobjednici su oni sa prvog update-a. To mi je najpostenije, jer zbog tehnicki problema od strane Rconet.a sa pluginom za rankove ne mozemo dobiti do daljnjega uvid u sve.
. PC mi je pod moj PC.Ovo nije moj video no čini mi se jako slično mom prikazu tijekom gameplaya u Btf3 na mom kompu.
Jako me to živcira, iako VSYNC sve ispegla pa je OK no gubim višak fpsova( meni ide oko 80-100 na auto postavkama).
Ja nevidim nigdje da imas visak fps-a kao sto si napisao(80-100) a i da imas nevidis razliku izmedu 60fps i 100 ako imas 60hz monitor.
Zato iskljuci vysn i stavi si lock na 58fps-a i igra ce ti raditi isto kao i na 100fps-a.
gametime.maxvariablefps 58 -to si stavi u user.cfg
Ja nevidim nigdje da imas visak fps-a kao sto si napisao(80-100) a i da imas nevidis razliku izmedu 60fps i 100 ako imas 60hz monitor.
Zato iskljuci vysn i stavi si lock na 58fps-a i igra ce ti raditi isto kao i na 100fps-a.
Jel se ti ovo zajebavas?
Ovo nije njegov video.
Jel se ti ovo zajebavas?
Naravno da ne, dok sam igrao na lcd televizoru koji je imao 60hz igrao sam na 58fps-a.
Znači moja grafa je ok, ništa nije out of regular ?
Ako već stavlja FPS lock, onda neka bude za 1 veći nego je frekvencija osvježavanja monitora (bez VSYNC):
- za 60Hz monitor, neka bude 61
- za 75Hz monitor, neka bude 76
Tako je kod mene i radi mi OK.
Ako već stavlja FPS lock, onda neka bude za 1 veći nego je frekvencija osvježavanja monitora (bez VSYNC):
Meni je prije bio za jedan manje - mislim da je to prirodnije. Ne?
da nisam vidio da je napisao da nije njegov video. ali ako stavlja par fps-a vise od refresh-a onda mora biti u potpunosti siguran da mu najnizi fps nepada ispod 60(ako je 60hz monitor), jer ako pada onda nije nista napravio i opet ce dobiti screan tearing.
Meni je prije bio za jedan manje - mislim da je to prirodnije. Ne?
Dobio sam preporuku za jedan više, i radi mi OK, pa nisam ni probao sa manje.
Nekad prije sam probao staviti lock FPS kao frekvenciju za osvježavanje monitora, ali onda ima tearinga.
Meni kada padne ispod 60 FPS, nemam tearinga (a pada i na 30-40, 64 igrača "debeli" Conquest)
Nemam pojma o monitorima pa opet jedno noob pitanje od mene.
Dali je slika koja se prikazuje na monitoru sinhronizirana sa osvježenjem monitora?
Jer ako nije onda će valjda bit bolji 120fps nego 60fps na 60Hz monitoru, jer će ispunit one praznine u "hodu" slike kad se ne poklopi iscrtavanje na monitoru...
huh valjda svaćate šta je pisac htio reć. :)
Nemam pojma o monitorima pa opet jedno noob pitanje od mene.
Dali je slika koja se prikazuje na monitoru sinhronizirana sa osvježenjem monitora?
Jer ako nije onda će valjda bit bolji 120fps nego 60fps na 60Hz monitoru, jer će ispunit one praznine u "hodu" slike kad se ne poklopi iscrtavanje na monitoru...
huh valjda svaćate šta je pisac htio reć. :)
To je pravo pitanje. Nije sinkronizirana i zato je bolje imati što veći FPS na izlazu grafe kolika god frekv osvježavanja monitora bila.
Ljudina stavio da pobere thumbove i thanksove, ovo mu je novi acc pa oće fresh start.
Izasao je novi Logitech LGS software.
Ko zna prije koliko. Ima u sebi auto updater, koji naravno ne radi, i svejedno se rucno mora pokretati Check for Update.
Izasao je novi Logitech LGS software.
Ko zna prije koliko. Ima u sebi auto updater, koji naravno ne radi, i svejedno se rucno mora pokretati Check for Update.
Jel radi sa G700?
Radi s G700 al meni je up to date, skidao sam ga prije 2 tjedna..
Radi s G700.
A jel ima smisla prelaziti sa posve funkcionalnog setpoint-a?
Radi s G700.
A jel ima smisla prelaziti sa posve funkcionalnog setpoint-a?
Ne ako nemaš još koji logitechov proizvod. Ako je samo miš, ne treba ti.
jesi igrao ove dvije mape u TDM, da su ovo vanila mape vec odavno bi bili top serveri sa S.Pipeline, N. Flats, N. canals
Naravno da jesam, znas da je meni TDM No1 :)
Dobre su, daleko od toga, ali magična atmosfera Kanala je i dalje najjaca
jesi igrao ove dvije mape u TDM, da su ovo vanila mape vec odavno bi bili top serveri sa S.Pipeline, N. Flats, N. canals
Kanali jesu prva liga, ali i nove mape su odlične za TDM.
Ne ako nemaš još koji logitechov proizvod. Ako je samo miš, ne treba ti.
Imam zvučnike i neku tipkovnicu po 60 kn
Kanali
morat će nam stavit u bf4 jedan dlc back 2 metro and kanals all day everyday bejbe