Ako vam download nije krenuo probajte na www.origin.com/account stavit za državu Dansku ili Belgiju - kod nas nekoliko je tada krenulo.
Meni je krenuo cim sam upalio Origin klijent.
@zenge:
iz origina skida.
Ako vam download nije krenuo probajte na www.origin.com/account stavit za državu Dansku ili Belgiju - kod nas nekoliko je tada krenulo.
Meni je krenuo cim sam upalio Origin klijent.
@zenge:
iz origina skida.
kak da ja sestri objasnim di da skine end game ??
nemogu se sjetit jel iz origina skida ili iz battleloga ??
nek ode na origin, na bf desni klik i show game details. na dnu tog što joj otvori skroz desno će bit end game fotka i kad ode prek nje bude Download narandžasto...i to je to ;)
imao sam iste muke sa svojom - morao sam joj poslati sliku origin shortcut-a da zna di kliknut, pa napisat upute i tako to
Ham7a, video se ne moze gledati na mobitelu. Pise da je vlasnik zabranio gledanje na mobilnim uredjajima :(
Danny, nadam se da sam pomogao u izboru slusalica i da nisi razocaran poslije ovih komentara! ;)
Naravno da nisam. :)
Nego, jesi li podešavao equalizer ili si ostavio difoltni?
imao sam iste muke sa svojom - morao sam joj poslati sliku origin shortcut-a da zna di kliknut, pa napisat upute i tako to
ma miljon komplikacija dok sam joj objasnio ali ajde stavila je nekako
Ham7a, video se ne moze gledati na mobitelu. Pise da je vlasnik zabranio gledanje na mobilnim uredjajima :(
Danny, nadam se da sam pomogao u izboru slusalica i da nisi razocaran poslije ovih komentara! ;)
Isprobavao sam razna podesenja, al mi se cini da sam na kraju ostao samo s lagano pojacanim basom, da ljepse dozivim eksplozije u igri :)
ja sam pustio bez EQ na mojima,povišeni treble i smanjio bass.taman za crisp sound dok se bagra šulja u žbunju.
ideš li preko setpointa(all in one) ili drivera koji si dobio u kutiji?
Logitech Gaming Software koristim.
ne ove po 200kn i tome slicno.
Ne razumijem di je problem u slušalicama od 200kn, igram sa takvima već godinu dana i nikad problema, čujem i preproznajem odakle ljudi dolaze, čujem ts, imaju i mic i sve.
Zapvrao mi je postalo malo to sve smiješno? Par puta su me neki likovi na ts pitali koji miš korsitim, pa kažem neki wireless od 100kn...pa je neugodna tišina, samo jedino meni nije neugodna.
Ne razumijem niti ikad hioću, dati 1000kn za slušalice, miš, tipke....a igraš se doma, par sati dnevno sa ekipom. Pa da bar igraš neke turnire, esl di te slušalice mogu doć do izražaja, ali lol.
Ne govorim sad za tebe, mišljenja sam da je to prviše novca za komad plastike koji će otić kad ih malo pritisneš ili padnu sa stola.
Situacija u državi (semper me naučio) je tako brutalna, a ekipa ovdje razglaba o slušalicma koje koštaju kao minimalna plaća nekog radnika komunalca, malo smiješno, barem meni. Svaka vam čast, kad si to možete priuštit sve i igrat sa time i bit tako brutalno dobri.
Znam, znam, sad će danny nać neku doskočicu, ko ti je kriv kad si siromašan i to...nisam siromašan, ali imam drukčije prioritete, da imam 1000kn opet nebi kupio sluške, nego bi kupio i slušalice i miš i tipke i podlogu za to sve, a ne samo jedno.
Znam, ki more more ki ne more neka ore i ko voli nek izvoli i dapače, samo vi kupujte i radite što hoćete, vjerujem ja da one imaju bogatiji zvuk i da igranje u njima je predivno iskustvo, ali velim ne razumijme nit hoću šta će vam to kad vam je vrh večeri tdm na kanalima :)
nhf itko, just saiyan.
Ready for TD :)
ja sam pustio bez EQ na mojima,povišeni treble i smanjio bass.taman za crisp sound dok se bagra šulja u žbunju.
ideš li preko setpointa(all in one) ili drivera koji si dobio u kutiji?
ja sam na svojim 7H stavio bass opciju u EQ, jednostavno mi je bolje dok nešto rokne ili eksplodira kraj tebe da lupi kako treba
hvala danny,
ev hamze pod novim accom, prodao sam stari za endgame (nesh vjerovat)
sto se tice mobilnih uredjaja i mojih gaming videos cyberdemon, NE POSTOJI mobilni da izdrzi takvo neshto pa sam disejblo ;)
Ne razumijem niti ikad hioću, dati 1000kn za slušalice, miš, tipke....a igraš se doma, par sati dnevno sa ekipom. Pa da bar igraš neke turnire, esl di te slušalice mogu doć do izražaja, ali lol.
Ne govorim sad za tebe, mišljenja sam da je to prviše novca za komad plastike koji će otić kad ih malo pritisneš ili padnu sa stola.
Situacija u državi (semper me naučio) je tako brutalna, a ekipa ovdje razglaba o slušalicma koje koštaju kao minimalna plaća nekog radnika komunalca, malo smiješno, barem meni. Svaka vam čast, kad si to možete priuštit sve i igrat sa time i bit tako brutalno dobri.
Znaš zašto dajem 1000 kuna za sluške? Zato što mogu. Ne zato što ih moram imati niti zato što mi trebaju, već zato što ih želim i mogu si ih priuštiti. Jednom kad to neću moći onda ih neću kupovati.
Srećom, ne živim na ničijoj grbači, sav novac zaradim svojim rukama i na meni je gdje ću ga potrošiti. Netko ima auto, netko odlazi van svaki vikend, putuje, ide na skijanje i ima stan od 100 m2 - ja to nemam i te stvari ne radim. Vozim bicikl od 1100€ i imam sluške od 1000 kn, trošim bijesnu lovu na hranu, ali živim u stanu od 30 kvadrata i nemam auto. Prioriteti stari, svatko si ih slaže kako mu paše i svojim budžetom raspolaže na svoj način.
Iskreno, zaboli me za situaciju u državi.
a postoji pisano pravilo da oni koji igraju tdm kanale nesmiju imat dobru(skupu) periferiju ?
nekužim svrhu tvog posta fila.
kupit će onaj tko ima može ,tko nemože će hejtat.
tak je bilo i bit će.
Znaš zašto dajem 1000 kuna za sluške? Zato što mogu. Ne zato što ih moram imati niti zato što mi trebaju, već zato što ih želim i mogu si ih priuštiti. Jednom kad to neću moći onda ih neću kupovati.
Srećom, ne živim na ničijoj grbači, sav novac zaradim svojim rukama i na meni je gdje ću ga potrošiti. Netko ima auto, netko odlazi van svaki vikend, putuje, ide na skijanje i ima stan od 100 m2 - ja to nemam i te stvari ne radim. Vozim bicikl od 1100€ i imam sluške od 1000 kn, trošim bijesnu lovu na hranu, ali živim u stanu od 27 kvadrata i nemam auto. Prioriteti stari, svatko si ih slaže kako mu paše i svojim budžetom raspolaže na svoj način.
M u redu, rekao ko može i želi nek si kupi, ali ne razumijem, ja više gledam da novce potršim na nešto što će mi dobro doći u životu. Trenutno si skupljam za tečajeve i tako...neki mi kažu kupi računalo, imam novca, ali za to još neam, to je niže na listi prioriteta.
Velim ok, kupi si i imaj, dapače, voliš to i to sve, ali šta brate kad slučajno sjedneš na njih ili ih nekako zezneš? Pa ja bi si ruke odrezao,
a postoji pisano pravilo da oni koji igraju tdm kanale nesmiju imat dobru(skupu) periferiju ?
nekužim svrhu tvog posta fila.
kupit će onaj tko ima može ,tko nemože će hejtat.
tak je bilo i bit će.
hvala danny,
sto se tice mobilnih uredjaja i mojih gaming videos cyberdemon, NE POSTOJI mobilni da izdrzi takvo neshto pa sam disejblo ;)
Ili ti je YT disejblo zbog glazbe? ;)
Velim ok, kupi si i imaj, dapače, voliš to i to sve, ali šta brate kad slučajno sjedneš na njih ili ih nekako zezneš? Pa ja bi si ruke odrezao,
Kupit ću nove.
skida se 4205 koma 30 MB
hvala danny,
Ili ti je YT disejblo zbog glazbe? ;)
jok
Ja sam pun k'o brod.
Kome trebaju nove sluške?
eh jos 50 sekundi i gotov endgame, decki vidimo se na dirtbajks
Svako promijeni način razmišljanja oko kupovina stvari kada ima dovoljno u džepu. Ne razmišlja isto student i ja koji radim već 10 godina. Ja kupim npr. Razer Ouroboros jer mi se sviđa što im je uzor za dizajn bio Batmobil a nekom se digne kosa na glavi zbog cijene Mislim ono.... Kapitalizam jbg (iskreno... mrzim kapitalizam
)
Svako promijeni način razmišljanja oko kupovina stvari kada ima dovoljno u džepu. Ne razmišlja isto student i ja koji radim već 10 godina. Ja kupim npr. Razer Ouroboros jer mi se sviđa što im je uzor za dizajn bio Batmobil a nekom se digne kosa na glavi zbog cijene Mislim ono.... Kapitalizam jbg (iskreno... mrzim kapitalizam
)
Ma ok dama, sto ljudi sto ćudi, još jendom ponavljam sve 5 nek kupi ko šta hoće, samo velim da ja sa svog stajališta ne razumijem čemu toliko novca za casual igranje.
I to za promjene načina razmišljanja...kako ko vjeruj mi, i danas sutra kad budem imao sve svoje kao što danny kaže i bla bla, i dalje neću dat toliko za sluške.
Po meni je to skupo plaćanje samo branda, ma koliko god bila ta slušalica dobra.
Ista fiskacija na mercedes jedni auto ko valja ostalo su smeća...ali ne vidim danas nove mercedes po našim cestama više :)
i btw. kužim zdenka ljudinu i ostale dečke koji pucaju na neka jaka natjecanja i igranje, pa da si oni to kupuju, ajde dečko igra, živi za igru, ali kao casualac, sluške od 1000kn?
Ok velim KO VOLI NEK IZVOLI, samo to ne mogu razumjeti eto samo to.
Nisam htio hate talk pokrenut, samo me zanimalo. Danny i dama su lijepo zrelo odgovorili i ok )
to ti je ono vozim duju golfa i nejde mi u glavu kako netko može dati 100.000 eura za mečavu ,a oboje su auti i oboje služe svrsi :)
Srećom, ne živim na ničijoj grbači, sav novac zaradim svojim rukama i na meni je gdje ću ga potrošiti. Netko ima auto, netko odlazi van svaki vikend, putuje, ide na skijanje i ima stan od 100 m2 - ja to nemam i te stvari ne radim. Vozim bicikl od 1100€ i imam sluške od 1000 kn, trošim bijesnu lovu na hranu, ali živim u stanu od 30 kvadrata i nemam auto. Prioriteti stari, svatko si ih slaže kako mu paše i svojim budžetom raspolaže na svoj način.
Totalno si u pravu i slazem se u potpunosti...i jos bi dodao uz sve to tvoje da je neusporediva razlika u igri kad imas gaming opremu,osjetio sam na svojoj kozi
Ja sam Dannyu lijepo rekao da smo mogli pametnije uložiti njegove novce.
Rekao je da će me sljedeći put pitati prije nego bude nešto kupovao za svoje novce.Cijenim to!