- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
naravno da su sjebali battleog. uopce nemapti battlereportove.
AM? meni osobno BTK, al mislim da ti to ni ne smatras DLCom ^^ to je prakticki samo obrada :)
Mislim da je AM bolji cak i od B2K, bar meni. Vjerojatno zato sto nije klasicni CQ vec attack, orginal mi je daleko bolji. Dok mi je najgori DLC AK, jednostavno nisam dobio ono sto sam ocekivao. A B2k cak i vanila, jer to je ono sto je doslo uz igru.
Iskreno nist ne zamjeram nijednom DLCu ali da danas idem kupovat, vjerojatno ne bih ni jedan uzeo osim BTK, jednostavno, nema mi tako dobrih mapa kao sto su vanilla mape.
B2K kao da spada pod vanillu.
CQ je tak-tak, vise na bananu vuce.
AK je smeće.
After je najbolji, i to ubjedljivo.
EG ce isto vjerojatno biti tak-tak, isto vjerojatno na bananu lagano vuci.
Meni je CQ super. Baš ono pravo jurcanje bez mozga. Kad te sve živo naživcira ziba je lijek! A za malo mazohistički nastrojene (madtom) gun master...
fakat si previse kretenluka dopusta ovaj dice, i ovaj njihov stats engine...mislim u svakoj normalnoj firmi sefu bi vec dopi*dilo nakon prvog a ne 5. DLC.a da se jedne te iste stvari dogadjaju, pa bi lagano izvanredni polijetali....
Meni je CQ super. Baš ono pravo jurcanje bez mozga. Kad te sve živo naživcira ziba je lijek! A za malo mazohistički nastrojene (madtom) gun master...
bas to. u zadnje vrijeme samo cq, pol sata jurcanja i izivljavanja i dosta
We are currently having an issue with Battle Reports. We are investigating the issue.
Haha, super, oni znaju za problem
We are currently having an issue with Battle Reports. We are investigating the issue.
Haha, super, oni znaju za problem
Budi sretan da nije kao sa MOHW. Da ti napisu nama radi dobro i ne znamo tako da je problem sa vase strane i igra ne treba vise krpljenja.
Ja jednostavno nemogu vjerovat. Koji k se dogada sa ovom igrom???!
Jucer je bilo sve najnormalnije,i danas updateam battlelog i nakon ovih njihovih yebenih update,dobio sam toliko velike frame dropove da je to cudo.
Jucer i prije sam imao cca 50-60 fps-a i to je bilo to. Najvise sta je znalo past je bilo do 40 fpsa.
Maloprije pokrenem igru i padaju non stop do 30fpsa. Uzasno nesto.
Sta da radim po pitanju ovoga? Koji vrag se dogada??
Sta da radim po pitanju ovoga? Koji vrag se dogada??
Uveli su pdv na frejmove - tako da sada i dalje imaš bruto 50 ali van dobiješ oko 30 kad se država namiri.
Tnx na konstruktivnom odgovoru.
Ili dođi kod nas na područje posebne državne skrbi. Nama još ne skidaju ništa. Još dobiješ i neke subvencije pa zna framerate čak i porasti za cca 5-7 frejmova (ovisi o prirezu).
....Ili posalji neku seriju 7 pa da to rijesimo..
Prodaj astru, kupi 3 690-ke i kilovatno napajanje. I da vidiš frejmova bejbi...
Ili dođi kod nas na područje posebne državne skrbi. Nama još ne skidaju ništa. Još dobiješ i neke subvencije pa zna framerate čak i porasti za cca 5-7 frejmova (ovisi o prirezu).
Ja sam isto od posebne držvane pa igram na 20, kako da ostvarim pravo na još?
Ja sam isto od posebne držvane pa igram na 20, kako da ostvarim pravo na još?
Nisi predao sve papire!
Prodam astru i imam 10k€ gaming room.
Teško, 690ke rade najviše u quad-SLIu(znači 2 kartice). Može uzeti Titane
Ljudi ja imam Win XP i neznam jel ima nešto da mogu igrat BF3 da nemoram imati Win 7 .
Ljudi ja imam Win XP i neznam jel ima nešto da mogu igrat BF3 da nemoram imati Win 7 .
Nema ništa.Već sam ti rekao.
kk :) Možeš li mi dati link od tog DX-a ?
kk :) Možeš li mi dati link od tog DX-a ?
Instaliraj vistu,win 7 ili 8 i imaš taj dx.
Dobro ljudi evo jedno pitanje za vass. Molim vas odgovoritee. :)
EVO OVAKO - SKINIO SAM CoD MW 3, KADA GA INSTALIRAM DO POLA PISE MI "INSERT DISC 2" I JA NARAVNO MONTIRAM MAPU NA DISK I OPET MI PISE "INSERT DISC 2" I TAKO STALNO. JE LI ITKO IMAO OVAKVIH PROBLEM ? MOLIM VAS POMOĆ.
Ovo nije tema za takva pitanja!
A znam,oprostite, ne kužim se u kompjutere, a nigdje nemogu naći neki novi forum o CoD MW3
A znam,oprostite, ne kužim se u kompjutere, a nigdje nemogu naći neki novi forum o CoD MW3
Koristi tražilicu...CODMW3
Al prije takvih pitanja pročitaj pravila foruma.
"Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma."