Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.020
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Battlefield 3

Price za malu djecu.. ;)

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Jesam li cheater?

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 12:02 (Soldier977).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Soldier977 kaže...

Jesam li cheater?

Da.

16 godina
neaktivan
Nexus66 kaže...

Malo upozorenje , ako je naravno istina kaj ovaj tip kaže za TS overlay ...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/TomRexSVK/

Tip kaže da je popušio ban zbog TS overlaya 

http://www.pbbans.com/mbi-viewban-59bfeb94-vb289856.html

stoga bi bilo pametno ne koristiti to :) , Cyber druže isključi to ;)

Ma to su gluposti, nekoliko nasi to koristi i nikakvih problema, cak i pise da PB to ne smatra cheatom.

[M|C] ex_Co7
13 godina
Nexus66 kaže...

Zvuci mi kao izvlacenje. Ili npr color tweaker ili nesto slicno.

Pa nekoliko stotina tisuca ili cak milijuna ljudi koristi TS. Od toga sigurno nekoliko tisuca ljudi ima TS overlay. Zasto je on jedini?

ALI.....

Nije mi svejedno {#}

Mislim da cu ga ipak ugasiti {#}

Hvala Nex!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nexus66 kaže...

Zvuci mi kao izvlacenje. Ili npr color tweaker ili nesto slicno.

Pa nekoliko stotina tisuca ili cak milijuna ljudi koristi TS. Od toga sigurno nekoliko tisuca ljudi ima TS overlay. Zasto je on jedini?

ALI.....

Nije mi svejedno {#}

Mislim da cu ga ipak ugasiti {#}

Hvala Nex!

PB je oduvijek znao banati zbog gluposti, tak da nikad neznas zbog cega sve mozes dobiti ban :S

17 godina
neaktivan

Čudno kak mene do sad onda nije benao, a overlaye za milijun stvari sam koristio.

Za overlay nekog normalnog appa nećeš dobiti ben, nego eventualno kick. Tko tvrdi da je zbog TS-a dobio ben laže koliko je dug i širok.

U BF3 koristim custom modificirani Raptr overlay i sve je okej.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 13:55 (Danny_HR).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Jel netko od vas koristi one eneloop baterije za miš? Ja imam G700 i na nagovor bratića sam uzeo te baterije i očekivao sam suludu anatomiju a ono nakon par sati baterija na 20%... Koji K?

Freak Show Inc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PR0MATRAC kaže...

ma nisu prikazali nista - stavili su tri igre - ja cekao da vidim specifikacije i sta ce moci - usporedbe, slike, a oni se zajebavaju, tu su stavili kontroler koji ima tipku sa facebooka - katastrofa....

Pa spec su poznate od prije. proc 8 jezgri, 8 gb ddr5 rama i neka ljuta ATI grafička, modificirana naravno... Al lipo bi bilo vidit dizajn, al pošto izlazi krajem godine ili tek početkom iduće u EU moraju nešto za E3 ostaviti...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...
Fascinantno je kako uvijek neki noobovi padaju,a nemaju ni neke statse,skoro svi su losi i onda kupe aimbot pa misle da ce bit bolji u igri a jedino sta dobiju je ban. ;)

Kupe neku jeftinjavu, toliko su loši da ni pravi hack ne znaju uzet :D

[M|C] 7emper_fi
17 godina
neaktivan
Friday kaže...

Jel netko od vas koristi one eneloop baterije za miš? Ja imam G700 i na nagovor bratića sam uzeo te baterije i očekivao sam suludu anatomiju a ono nakon par sati baterija na 20%... Koji K?

Enelopice nisu posebne zbog kapaciteta nego zbog puno dužeg životnog vijeka (oko 1800 punjenja) i manjeg gubitka kapaciteta pri kraju. Ako si pikirao na autonomiju trebao si uzeti bilo koju Sanyo bateriju s puno mAh.

Ja sam sa svojom od 2700 skoro uduplao vrijeme rada. Enelopice imaju isto kao difoltna baterija, 2000 mAh.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:07 (Danny_HR).
14 godina
neaktivan
berto kaže...
Doca15 kaže...
Fascinantno je kako uvijek neki noobovi padaju,a nemaju ni neke statse,skoro svi su losi i onda kupe aimbot pa misle da ce bit bolji u igri a jedino sta dobiju je ban. ;)

Ma prije bi reko da je to ekipa koja je kupila igru na nekoj akciji, nije im se svidila ili im jednostavno dosadila, pa instalira neki public cheat malo se zaj*bava i zna da ce dobit ban... ali ih nije briga...

300+ sati "zajebancije"... {#}

[M|C] 7emper_fi
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Friday kaže...

Enelopice nisu posebne zbog kapaciteta nego zbog puno dužeg životnog vijeka. Ako si pikirao na autonomiju trebao si uzeti bilo koju Sanyo bateriju s puno mAh.

Ja sam sa svojom od 2700 skoro uduplao vrijeme rada.

Pa i htio sam što veću anatomiju. A gledam sada po netu ima eneloop baterija od 800 i 2000 mAh. Sad ako sam uzeo ove od 800 ima da ih pojedem!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

I ja sam to ocekivao.

Meni je brat dao jedan Eneloop, stavio sam u G700 i drzi potpuno isto kao i original koji sam dobio s misem (ununtra nisu bile eneloop, nego one no name. Dosta ljudi dobije eneloop. EDIT: Ili sanyo??).

2-4 dana. Ovisno o koristenju. Nikako nekoliko sati.

On isto ima G700, eneloop i igra po nekoliko sati BF na dan, bas cu ga pitati kako njemu drzi.

Probaj nekoliko punjenja. Ili novu bateriju. Moramo gresku na bateriji iskljuciti iz jednadzbe :)

P.S. Nekako nam je tema smrsavjela, moderatori se razmahali {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 14:11 (CyberDemonVZ).
17 godina
neaktivan
E jbg. Enelop se uzima za fotić koji često prazniš i puniš. Za miš uzmeš obični Sanyo s max 800 punjenja a mAh do neba. :)
13 godina
Friday kaže...

Pa i htio sam što veću anatomiju. 

{#} Koji dio? {#}

16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Vjerovatno imas od 2000, posto su te cesce.

[M|C] ex_Co7
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Probaj nekoliko punjenja. Ili novu bateriju. Moramo gresku na bateriji iskljuciti iz jednadzbe :)

P.S. Nekako nam je tema smrsavjela, moderatori se razmahali {#}

One dođu već napunjene ali ja jednu ubo i ostavio ju cca 24h u mišu. Sutra navečer sav sretan idem igrati kad ono nakon 4-5 partija baterija na 30-ak posto. Dafuq??? Evo sad sam zvao ženu da mi pročita šta piše na kutiji i kaže da su 1000 mAh. Pa nabijem ih na neku stvar u tom usranom tehnomarketu. Tamo rade najveće debilčine na svijetu. Kažem frajeru da želim najbolje baterije za miša i da mislim da su neke bijele u pitanju i on mi sav bitan da te i kaže "evo to su te, svi ih kupuju". Mater mu glupu!

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Petko, tip prodaje veš mašine, fenove, miksere, računala, baterije, igračke, usisavače... ne može znati sve o svemu. Krivi su debili koji drže takve dućane, ne tip koji prodaje ono o čemu nema pojma, jer nema izbora zapravo.

7 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Petko, tip prodaje veš mašine, fenove, miksere, računala, baterije, igračke, usisavače... ne može znati sve o svemu. Krivi su debili koji drže takve dućane, ne tip koji prodaje ono o čemu nema pojma, jer nema izbora zapravo.

Da ti vidiš kako sam prošao kad sam kupovao digitalni audio kabel za S/PDIF. Brate mili - samo što mi PPR kabel nisu nudili. A par metara od mene stigla 2 dečka da kupe subwoofer. I dečki žele aktivni woofer. Stiže prodavač koji ih je "posluživao" do frajera koji mene poslužuje" i pita ga tiho "A koja je razlika između aktivnih i pasivnih woofera?". Ja si kontam "sad ću te pljusnit mater ti!". Kad kaže njemu ovaj "moj" lik - "pa aktivni ti imaju one kotačiće po sebi". Tog trena sam otišao jer mi se smučilo to što sam čuo i nije mi se više dalo objašnjavati da mi ne treba antenski kabel.

Freak Show Inc.
16 godina
Battlefield 3

OMG{#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Jack Sparrow kaže...

OMG{#}

Jel dolaziš i ti na lan?

Freak Show Inc.
17 godina

Jeb4le vas baterije - oftopikacija žešća, a hvalevrijedna i nadasve kakvoćna rasprava o žiki the slonu i gey šalovima otišla nepovratno u bespuća digitalne zbiljnosti...

{#}

15 godina
Basta kaže...

Jeb4le vas baterije - oftopikacija žešća, a hvalevrijedna i nadasve kakvoćna rasprava o žiki the slonu i gey šalovima otišla nepovratno u bespuća digitalne zbiljnosti...

{#}

Baš...a očito admini nisu modno osviješteni kao zengica yebeš ga :((

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
CroMystiq kaže...

no comment {#}

ONTOPIC!

Kako su samo slatki! Čak su i oblekicu uskladili. Ovaj u sredini mi je onak malo opak!

Edit:

dodana maskota pline-a.

maskota maskota
KILL! Have no fear!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 15:23 (animosity_frenzy).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i ja mislim da su lopof jikka i gey šalovi puno korisniji.

evo šalova ima za sve

šal za fridaya šal za fridaya
šal za denija šal za denija
šal za pirata šal za pirata
ovaj je đukela ovaj je đukela
ovaj za kalkeca ovaj za kalkeca
našli smo i za kukya ali nije se dao slikat gore pa smo poslikali koleđicu :) našli smo i za kukya ali nije se dao slikat gore pa smo poslikali koleđicu :)
Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

i ja mislim da su lopof jikka i gey šalovi puno korisniji.

evo šalova ima za sve

Moj se meni ne sviđa, zahtijevam drugi. Ako se želi netko mijenat može :-).

Kalko1212 ingame
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Meni je moj odličan! I ja sam isto ćelav pa si baš pogodio! Stvarno se razumiješ u muškarce!

Freak Show Inc.

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

firday ne želim niti komentirati.

žene ,sine žene ,žene i samo žene. {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

firday ne želim niti komentirati.

žene ,sine žene ,žene i samo žene. {#}

A kontaš si "Svi pljujete po pederima a niste ni probali", ha?

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice