Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.360
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

A ona je i dalje obicna vjestica....

Moj PC  
5 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
Battlefield 3

uvijek žena unese nemir među poštene muškarce,

nema šta s ovim postom si sve "digo u vazduh" !

Moj PC  
11 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

LSAT je OP!

Freak Show Inc.

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Cura i dečko lideri klana?

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:40 (OneGuy).

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
Friday kaže...

LSAT je OP!

{#}

Battlelog: xXxtream_mau5
17 godina
odjavljen
OneGuy kaže...

Momak ti ne znaš postati kako spada. Daleko si ti od cure...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
berto kaže...
Friday kaže...

LSAT je OP!

{#}

Ajmo igrati večeras da me svojim nemirom smiriš... Fali mi tvoje rejdžanje {#}

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 19:44 (Friday).
13 godina
Friday kaže...

Ajmo igrati večeras da me svojim nemiorm smiriš... Fali mi tvoje rejdžanje {#}

Jučer sam mu ja par puta spominjao užu obitelj jer nam uletio na server i pokvario idilu.

Skoro smo i popušili tu partiju zbog njega, a cijelo vrijeme držimo ugodnih 30-tak razlike da bi na kraju dobili za kill ili dva jedva.

Jedva čekam novi PBBans update :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...
Friday kaže...

Ajmo igrati večeras da me svojim nemiorm smiriš... Fali mi tvoje rejdžanje {#}

Jučer sam mu ja par puta spominjao užu obitelj jer nam uletio na server i pokvario idilu.

Skoro smo i popušili tu partiju zbog njega, a cijelo vrijeme držimo ugodnih 30-tak razlike da bi na kraju dobili za kill ili dva jedva.

Jedva čekam novi PBBans update :)

Mislim da sam doživio možda 2-3 puta u životu da dođem igrati na server gdje je on a da ga ne prozivaju za čit. Dakle skoro svaki puta. A znaš kako kažu - gdje se dimi tu se i puši {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Friday kaže...
berto kaže...
Friday kaže...

LSAT je OP!

{#}

Ajmo igrati večeras da me svojim nemirom smiriš... Fali mi tvoje rejdžanje {#}

Trebao si ga jucer cuti.. {#}

17 godina
neaktivan
bozocv kaže...

Koliki idiot treba neko da bude da bi stavio C4 na na MCOM-u ? Pa to je zabranjeno na 90% public servera i na svim takmicenjima.

Ovo pisem jer me danas [PIS]Praskaton digao u vazduh sa C4 na MCOM-u, na serveru je bilo mnogo domacih igraca.

Ono sto ja praktijem uvijek, a pogotovo kada su na serveru pretezno domaci igraci je fer plej. Mislim da bi i ostali trebali da igraju malo vise fer.

Ne postoji ništa ne fer u postavljanju C4 na M-Com, to je sasvim legitimna taktika.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Možete izlagati svoja nezadovoljstva s bilo čijim bitkom, al suzdržite se od vrijeđanja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Šjora Mande s Braca sve vidi na svom kompu,pazite sta pisete!!

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Basta kaže...
berto kaže...

Daj im molimte poruci da i oni dodu napisati esej na temu kaosa i nereda u drzavi, rukometa, janice kostelic + tema po vlastitom izboru...{#}{#}

Haha ROFL {#}

Znaci nastavljate u istom tonu, bitno se sprdati i bit "opusten" kao vi kuleri i vama slicni. .. Kazem, mogu ja ode postati teoriju relativnosi ili izvest fourierov red, ili ukazat na propuste kod organizacije i kako se ekipa ridikuli ne bi trebali ponasati, al sto god da ja napisen reakcija odredjenih likova ce uvik biti ista. A po ovom waru se vidi da vas je vecina takvih. 20ak prijava a 100 njih bi tilo igrat.. pa ti objasni majmunima ono sto se tjedan dana pise na forumu, da triba otic tamo, prijavit se i da se slozi nesto. Al daaa samo opusteno,  ako mi se ne svida -produzi. Da to je rjesenje...

[M|C] 7emper_fi
13 godina
Battlefield 3

Ako se zelite unaprijed pripremiti da vas pozovu na slijedeci war protiv.. koga vec, registrirajte se na BCHR i upisite se ovdje:

http://www.battlefieldhr.com/forum40/17-battlefield-3/15148-bchr-vs

P.S. ja u slobodno vrijeme postavljam C4 na M-COMove.

Skupljas C4 killove i dobijas M-COM defender ribone. Dva u jednom!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
7 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
nooir kaže...
Basta kaže...
berto kaže...

Daj im molimte poruci da i oni dodu napisati esej na temu kaosa i nereda u drzavi, rukometa, janice kostelic + tema po vlastitom izboru...{#}{#}

Haha ROFL  {#}

Znaci nastavljate u istom tonu, bitno se sprdati i bit "opusten" kao vi kuleri i vama slicni. .. Kazem, mogu ja ode postati teoriju relativnosi ili izvest fourierov red, ili ukazat na propuste kod organizacije i kako se ekipa ridikuli ne bi trebali ponasati, al sto god da ja napisen reakcija odredjenih likova ce uvik biti ista. A po ovom waru se vidi da vas je vecina takvih. 20ak prijava a 100 njih bi tilo igrat.. pa ti objasni majmunima ono sto se tjedan dana pise na forumu, da triba otic tamo, prijavit se i da se slozi nesto. Al daaa samo opusteno,   ako mi se ne svida -produzi. Da to je rjesenje...

isuse.... sta je najbolje slazem se sa tobom da su trebali imati prednost oni koji su bili na popisu, ali jbg. ispalo je tako kako je ispalo, (za prvi put jos i odlicno), ali mogao si to ljepo napisat da je doslo do propusta i da bi na to trebalo iduci put obratit paznju, a ne doc cendrat ko uvrijedena curica kako su se na server spojili oni koj nisu bili na popisu i kako si ti izaso i sad se neces niti prijaviti iduci put, onda tu jos uleti prica o kaosu u drzavi, rukometu?!?! janici kostelic?!?! WTF?!?!

16 godina
neaktivan
OneGuy kaže...

'cura' i 'dečko'

http://www.youtube.com/heat4HD
17 godina
nooir kaže...

Znaci nastavljate u istom tonu, bitno se sprdati i bit "opusten" kao vi kuleri i vama slicni. .. Kazem, mogu ja ode postati teoriju relativnosi ili izvest fourierov red, ili ukazat na propuste kod organizacije i kako se ekipa ridikuli ne bi trebali ponasati, al sto god da ja napisen reakcija odredjenih likova ce uvik biti ista. A po ovom waru se vidi da vas je vecina takvih. 20ak prijava a 100 njih bi tilo igrat.. pa ti objasni majmunima ono sto se tjedan dana pise na forumu, da triba otic tamo, prijavit se i da se slozi nesto. Al daaa samo opusteno,  ako mi se ne svida -produzi. Da to je rjesenje...

Eh, izgleda da si uvijek ti u pravu, a svi ostali u krivu; mora da si bio omiljen u školi :)

No, evo da završim - obećavam da se više neću sprdati s tobom, evo čak neću više ni odgovarati na tvoje postove kad te je toliko pogodio i zasmetao ovaj moj ROFL komentar.

Imam i ja srca, znaš :)

14 godina
Battlefield 3

Ekipa sa buga...soon. 

btw. ontopic, božo zbilja ne znam di je to sve c4 zabranjen?

Prilično lowasta taktika, ali i efikasna. Nije da je koristim, i prezirem ljude koji to rade...ali, nisi u pravu što se tiče zabrana :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 20:51 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
bozocv kaže...

Koliki idiot treba neko da bude da bi stavio C4 na na MCOM-u ? Pa to je zabranjeno na 90% public servera i na svim takmicenjima.

Ovo pisem jer me danas [PIS]Praskaton digao u vazduh sa C4 na MCOM-u, na serveru je bilo mnogo domacih igraca.

Ono sto ja praktijem uvijek, a pogotovo kada su na serveru pretezno domaci igraci je fer plej. Mislim da bi i ostali trebali da igraju malo vise fer.

Ne postoji ništa ne fer u postavljanju C4 na M-Com, to je sasvim legitimna taktika.

Upravo to danny, ne znam sjecas li se onog bug squad rush turnira. Kad sam ja mucki ocistio na bazaru vas HR squad. I tada mi je bilo super sto nitko ama bas nista nije napisao u chat. Bilo napeto do samog kraja i super se zabavili. Isto tako na public mecevima kad sam support bilo bi glupo da ne iskoristim prednost klase i pokrijem neki drugi kut igre, dok imam ledja koliko toliko osigurana. C4 svaki igrac koji malo razmislja moze predviditi cak upotrjebit protiv onoga tko je ga postavio. A praksa jos od pocetka rusha u bf navika je da ako vec moram hitno plantat prvo ide bombica na plant. Ne znam sta bi trebao radit sa c4 nego ga koristi za obranu objektiva, mozda loviti linjake sa mosta na Sieni, ne znam.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
berto kaže...
nooir kaže...
Basta kaže...
berto kaže...

Haha ROFL {#}

Znaci nastavljate u istom tonu, bitno se sprdati i bit "opusten" kao vi kuleri i vama slicni. .. Kazem, mogu ja ode postati teoriju relativnosi ili izvest fourierov red, ili ukazat na propuste kod organizacije i kako se ekipa ridikuli ne bi trebali ponasati, al sto god da ja napisen reakcija odredjenih likova ce uvik biti ista. A po ovom waru se vidi da vas je vecina takvih. 20ak prijava a 100 njih bi tilo igrat.. pa ti objasni majmunima ono sto se tjedan dana pise na forumu, da triba otic tamo, prijavit se i da se slozi nesto. Al daaa samo opusteno,   ako mi se ne svida -produzi. Da to je rjesenje...

isuse.... sta je najbolje slazem se sa tobom da su trebali imati prednost oni koji su bili na popisu, ali jbg. ispalo je tako kako je ispalo, (za prvi put jos i odlicno), ali mogao si to ljepo napisat da je doslo do propusta i da bi na to trebalo iduci put obratit paznju, a ne doc cendrat ko uvrijedena curica kako su se na server spojili oni koj nisu bili na popisu i kako si ti izaso i sad se neces niti prijaviti iduci put, onda tu jos uleti prica o kaosu u drzavi, rukometu?!?! janici kostelic?!?! WTF?!?!

I drugi put ce slicna stvar biti. Ja san nadrobia 20 posteva o tome I OPET se ekipa nece regat, sudjelovat u forumu communitya a hoce igrat. Ove reference sto san spominja bile su poveznica samo da docaran mentalitet ljudi na ovim prostorima. Jednak je ma o cemu bila rijec.. Zalosno ali je tako. Ok i ja san pretjera  triba san drukcije rec, ali nije poanta kako ja govorin, nego o cemu govorin.

[M|C] 7emper_fi
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

[M|C] 7emper_fi stvarno mi je zao sto nisi igrao, i zao mi sto ostao za drugu mapu(neznam zasto), zao mi je sto te to toliko pogodilo i sto sve sada ovako izgleda.

http://www.pis-klan.com/

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nooir kaže...
berto kaže...

I drugi put ce slicna stvar biti. Ja san nadrobia 20 posteva o tome I OPET se ekipa nece regat, sudjelovat u forumu communitya a hoce igrat. Ove reference sto san spominja bile su poveznica samo da docaran mentalitet ljudi na ovim prostorima. Jednak je ma o cemu bila rijec.. Zalosno ali je tako. Ok i ja san pretjera   triba san drukcije rec, ali nije poanta kako ja govorin, nego o cemu govorin.

Nece biti ista stvar jer se vec radi nesto po tom pitanju http://www.battlefieldhr.com/forum40/17-battlefield-3/15148-bchr-vs#15719 i ako se prijavis imat ces pass i rijesen problem, eventualno ako fali igraca pozvae se jos netko koga nema na popisu, a trenutno je dostupan i voljan je igrat...

I sta te toliko brine taj mentalitet na "ovim prostorima", pa francuzi su na "onim prostorima" (stogod to znacilo) pa se svejedno nisu uspijeli uopce sakupiti i ragequitali usred partije...

13 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...

[M|C] 7emper_fi stvarno mi je zao sto nisi igrao, i zao mi sto ostao za drugu mapu(neznam zasto), zao mi je sto te to toliko pogodilo i sto sve sada ovako izgleda.

Ok je malo cudno reagirao i pisao ali slazem se s njim da bi se trebali registrirat oni koji bi igrali,to je ok

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

btw. momci evo vec sam sa Frankom Horigenom i ostakom HR i G ekipe u par navrata na nasem 64slotnom vrtio AM, Air Vanilla Mape, i AK B2K mape... i fajtovi bi bili super.. pa evo ja sam vec pisao Dannyu ako hoce da ga dodam za sub admina jer je vec radio sa ovim kontrol centrom. Odlican je zato sto se za svaku mapu mogu namjestiti potpuno drukcije postavke. A ako ja bez domace ekipe prebacim server na ove mape on zjapi prazan, dok je na rushu pun, ali nema gusta kao igre sa domacom ekipom. Tako da nam ovaj server moze posluziti kao veliki public trenig i zafrkancija domace ekipe posto nema vise Bug servera. Jer sam najvise uzivao u igri onih prvih mjeseci kad je Bug server prasio punom parom, i sve domaca ekipa. Sjetimo se da su nam sada mozda najbrojni domaci klan ( ispravite me ako se varam ) iksici (xtreme ne XII) nastali upravo na tom Bug serveru.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 21:12 (ceco22).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bozocv kaže...

I tad sam na serveru napisao da ne mogu da vjerujem koga sve PIS prima u klan.

I nadje se tu advokat D4RKR1DE da brani PIS.

A jelda. Zaboravio si reći da si napisao puši k...ac bar tri puta članovima pisa, a onda i meni kad sam ja ogradio naš klan od tvog idiotizma. Ja nisam napisao da smo te izbacili iz klana

nego da nisi u chc-u, a otišao si zato što smo te opomenuli da se pristojno ponašaš dok igramo sa/protiv drugih članova battlefield zajednice. I neka si, nitko ne želi seljake u klanu. A što se

PiS-a tiče normalno da prema nekima gajimo veće simatije a prema nekima manje. I to nikad nismo krili. Ko i u stvarnom životu, ne voli se svatko sa svakim.

Ali to ne znači da ćemo nekog non stop pratiti na serverima i provocirat ko ti. Ili izvrtati istinu i javno kenjati o onima koji su samo tražili da ne sramotiš svoj klan. A ono što svi u chc-u

znaju o tebi je da ljudi nisu htjeli igrat esl jer im je tlaka igrati s tobom, toliko o tvom karakteru. A i ovo tvoje pisanje isto samo po sebi govori kakva si osoba. Da te bar netko primi u klan 

baš da vidim koliko će te dugo držati. Toliko o tebi.

13 godina
neaktivan
bozocv kaže...

I nije mene niko izbacio iz CHC-a nego sam sam izasao tako da ti predlazem da budes malo iskreniji u buducem obracanju javnosti kada mene pominjes.

Nemoj ti braniti PIS od mene nego ga brani od samog sebe.

A za razliku od mene ti Dark i Vjestica prosto organski ne podnosite PIS a ni mnoge druge.

Pa vi idete s njima na kafu a posle na teamspeaku pricate ruzne stvari o clanovima PIS-a. Govorite da su neki glupi i neobrazovani.

Vi pricate ljudima iza ledja tamo dje ne mogu da procitaju ni da vide to sto vi pricate. Pa meni istom ste pricali iza ledja ne znajuci da sa u TS sobi sa vama.

Pa kakvi ste vi to ljudi??Za mene je mnogo ljudskije uraditi ono sto sam ja uradio kada me Prakston digao u vazduh sa C4 nego to sto vi radite.

I dobro znas da sam vec htjeo da napustim CHC jos i ranije jer ja ne mrzim nokoga za razliku od tebe i Vjestice koji ste lideri klana.

Ja volim PIS 10 puta vise nego vas dvoje samo zato sto nikoga ne mrzim.

Vas jede ljubomora, jedino sto vas dvoje znate kada igrate protiv PIS-a je da izadjete sa servera da ne bi kvarili statistiku.

Dakle ja nisam vise u CHC-u jer ne zelim vise imat posla sa govnima tj. sa tobom i Vjesticom.

To što se mi osobno ne slažemo stvarno ne spada na bug forum. Ali s obzirom da si me osobno prozvao i napisao hrpu stvari, koje su totalne izvrnute da bi nas oblatio, moram i ja nešto napisati.

Ti jesi izašao sam, ali nakon naše 750. rasprave na istu temu, a tiče se tvog ponašanja.

A ovo o PiSu je preblesavo. Kao što sam jednom ovdje i napisala, oni o kojima imam loše mišljenje to i znaju i s njima nemam razvijenu nikakvu komunikaciju. S većinom se sasvim ok slažem i imam dobro mišljenje o njima, a nakon upoznavanja uživo još i bolje...

Ali jasno je da si ti morao napravit svoj pozdravni boom, kao što si već jednom na battlelog išao pisat pi..arije o meni, pa si se predomislio i na brzinu izbrisao to napisano i ostao u klanu. Moja greška je bila što sam tada prešla preko toga, umjesto da smo se riješili problema već tada.

Ja se tebi zahvaljujem na vremenu koje si proveo u CHC-u i na tome što si nas po pitanju 5vs5 dosta naučio i na kraju krajeva motivirao da igramo esl. Šteta je što kad već ne možemo zajedno funkcionirat po pitanju karaktera i onoga što smatramo korektnim, da nisi barem mogao kulturno reći "to ne ide" i izlazim, nego se disconnectat bez riječi i onda još ovako par dana kasnije izvalit svakakve proljeve.

14 godina
neaktivan
Wolf D Baštard kaže...

Ma nema problema, pogadja me ekipa koja ignorira pravila i onda se pravi coskasta kad dodje do meca, a najvise me pogadja sto san bija zauzet u subotu ioslobodija 2sata da bi dosa na taj yebeni mec, jer kao sto san reka malo nas je bilo prijavljenih pa da ne ispadne da san sjeba i nisan dosa. Al ajd bit ce bolje ubuduce :)

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan

@D4ARKR1DE

Kao prvo ne znam ni sto ti uopste i odgovaram kad ti mozga nemas. Vjestica misli i za nju i za tebe. 

Da ti nisi imao onaj "javni nastup" onda ne bih ni ja ovdje nista pisao. Znali su ljudi da ja nisam vise u CHC-u i bez da ih ti obavijestis.

A to da je mene moje ponasanje izbacilo iz klana ma nemoj molim te prosipat suplju pricu. Pa sto onda ne izbacite Juku iz klana koji je oposvao svakog BF3 igraca na kugli zemaljskoj makar 3 puta. I sto mene niste izbacili iz klana? Znaci nemoj praznu pricu da pricas.

A koga ja to pratim na serverima i koga to provociram? Daj mi primjer molim te. Da vas mozda nisam provocirao posto sam izasao iz CHC-a? Ako ja vas pratim onda i vi mene pratite. Sta ces, vole ljudi igrat samnom (narocito Login i Heptik koje ovom prilikom pozdravaljam) pa se zakace na server na kojem igram a onda ostatak CHC-a dodje za njima. Ali to u tvojoj glavi izgleda kao da ja vas pratim a u stvari sam u 50% slucajeva ja bio taj koji je prvi dosao na server. Ako imam nesto protiv tebe onda nema protiv nekog drugog. Ili se ti kao lider klana mozda osjecas vlasnikom dusa svih clanova CHC-a? hahaha.

Ajde napisi sto sam to rekao a da nije istina. Ne mozes jer je sve sto sam napisao cista istina.

Sto se tice ESL-a ja sam prije ove sezone imao vise ESL meceva nego ostali clanovi CHC-a zajedno. Da, da, "niko nije htjeo igrati ESL meceve samnom" ali ste zato ti i vjestica uvijek igrali samnom.

Necu reci naravno da nisam ljudima prigovarao na ESL mecevima. Jesam im prigovarao isto kao sto su i ostali. Ali za razliku od vas ja sam ti ljudima nudio savjete i isao na prazne servere sa njima da im pokazem gdje su grijesili. Mislim da si to ipak trebao da radis ti koji si lider klana. Ali jebiga kako nekome nesto objasnit kad ni sam ne znas kako treba.

Ovog mog pisanja ne bi bilo da ti nisi imao svoj javni nastup. A kao sto si primijetio, ne dam na sebe. Pa sam ti eto odgovorio jer smatram da imam mnogo vise argumenata u ovoj diskusiji nego ti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.2.2013 22:13 (bozocv).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice