Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.065.469
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

pa vidim i ja da je shitasti nedcode. ovo nije igra tko je spretniji nego tko je sretniji, nema veze sa poznavanjem igre, on je kao kolo srece bez ikakve veze tko je bolji a tko losiji. bas sam sada odigrao jos jedan versus i naravno hrpa istih stvaari se desavalo ali mi se neda izdezivati vise. 

GG Dice, nabijem vas na onu stvar .I.

Ma pretjeruješ...sjećam se prije partija na xxx serveru...bio si stalno prvi sa 50-10 sitlom scoreova, i sad tu tvrdiš da je igra samo sreća. 

Nije istina, igra skill više od sreće, ali dobar postotak je sreća, zamaskirana u tvoju internestku vezu i volju igre da radi kako spada.

Nhf, ali ljudina zbilja wajnaš previše. Ne kužim da nakon 1500 sati ne prihvatiš da nešto ne valja i ok. Svi znamo da je hitreg loš...i svi piz.dimo...ali ono.

Nezz. nhf.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3

sve ja to razumijem ali gledam druge meceve i vecinom im je sve uredu. meni se takve stvari desavaju precesto.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
Hedrick kaže...

Pa očito je zašto su francuzi izgubili...nisu bili na optici.

Nisu nauljili guze...

14 godina
bmwhartge kaže...

sve ja to razumijem ali gledam druge meceve i vecinom im je sve uredu. meni se takve stvari desavaju precesto.

A to ti se čini. Meni npr nekad kad igram gledam padam onako prebrzo...ja lika gađam, to traje vječnost dok padne.

na velikom spawnu dižu se ja cijeli okvir i ne ubijem, ja se dižem na velikom padam odmah....kad sam na na mostu i gleda highway nemrem lika iza rubble pogodit, kad je obrnuto lik mi sa dva hita skine 90%.

Ugl...neznam blesavo se nekad osjećam kad padnem prebrzo, prenemoguće, ali i kad ja nekog bijem, vjerovatno i on sa druge strane misli nemoguće gle kako ne prima metke.

to je ono što nitko ne vidi isto, već svaki igra svoj singleplayer u ovom multiplayeru.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Cini ti se stari moj,meni se tako nesto desi svaki dan ali bas svaki i sta cu sad.Umrem iza zaklona,cini mi se da cesto padam od jednog metka i tako,nekako je ocito to normalno.Znas sta bi ja volio vidjet,neki match ali od bar 2 igraca sa svake strane pa da vidim kako je ko koga vidio kad ga je ubio ili te cudne situacije.Bas me zanimaju te stvari ko je koga kako vidio i zato bi volio vidjet s obje strano video

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Stigao doma maloprije i vidim da ste razguzili cheese loverse. GG ekipa! :)
14 godina
protjeran
Blade Runner31 kaže...
bmwhartge kaže...

Cini ti se stari moj,meni se tako nesto desi svaki dan ali bas svaki i sta cu sad.Umrem iza zaklona,cini mi se da cesto padam od jednog metka i tako,nekako je ocito to normalno.Znas sta bi ja volio vidjet,neki match ali od bar 2 igraca sa svake strane pa da vidim kako je ko koga vidio kad ga je ubio ili te cudne situacije.Bas me zanimaju te stvari ko je koga kako vidio i zato bi volio vidjet s obje strano video

e to ti ja kazem kao sto si rekao desi ti se svaki dan. a ja kezem da se meni desi svakih 2-3minute. jedno 60 posto smrti je totalno neobjasnjivo. da mi se desi 4-5 puta dnevno nebi  nista reka, igrao bi i sutio ali ovako me to toliko iritira da nemogu opisati.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:15 (bmwhartge).
14 godina
bmwhartge kaže...

e to ti ja kazem kao sto si rekao desi ti se svaki dan. a ja kezem da se meni desi svakih 2-3minute. jedno 60 posto smrti je totalno neobjasnjivo. da mi se desi 4-5 puta dnevno nebi  nista reka, igrao bi i sutio ali ovako me to toliko iritira da nemogu opisati.

Blade igra sat dva dnevno, ti igraš 4-5...normalno da će se tebi češće to događat.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Da ja neigram kao ti toliko ali htio sam rec kad god igram to mi se desava i stalno micem onaj slider za network,uvijek kontam bolje ovako bolje onako a na kraju tako je kako je

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 17:23 (Blade Runner31).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
bmwhartge kaže...

Koliko sam te skužio, počeo si se žaliti pred neko vrijeme da te veza j.e.b.e. , jel tak? Da nisi popio neki firmware update na routeru triple play bullshit ili si uzeo i tv u paketu, znam da sa ja zvao Amis, tražio da mi vrate modulaciju na ruteru kakav e bio prije pojave tripleplaya i bolji mi je ping za cca 10ms( još 2 frenda isto tražili i isto dobili). Probaj nabaviti/posuditi neki pošteniji ruter (3Com, Zyxel ili bolji model Dlinla) pa traži ISPa da ti trenutni ruter stavi u bridge mod i staviš drugi ruter iza njega, u biti možeš i tako da ti komp diala pppoe konekciju ( bez ovog drugog rutera), al onda samo tvoj komp ide na net. Probaj nekaj od toga, bar ih zovi da imaš smetnje, da si programer i imaš onrt doma, koji ima kritične aplikacije na njemačkim serverima i brz odziv je jako bitan, malo ga nadrobi.
15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Pa reinstaliraj igru ili napravi repair iste. Ako imaš kakve tweakere (npr. one koji poboljšavaju hit detection) skini ih pa onda probaj.

To šta ti navodiš meni se desi svako prijestupne. Nisan radia nikake port forwarde na routeru niti san tweaka igru na nijedan mogući način.

Fr4nk_Horrig4n
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 19:53 (Hedrick).
14 godina
protjeran
mrfloyd kaže...
bmwhartge kaže...

Koliko sam te skužio, počeo si se žaliti pred neko vrijeme da te veza j.e.b.e. , jel tak? Da nisi popio neki firmware update na routeru triple play bullshit ili si uzeo i tv u paketu, znam da sa ja zvao Amis, tražio da mi vrate modulaciju na ruteru kakav e bio prije pojave tripleplaya i bolji mi je ping za cca 10ms( još 2 frenda isto tražili i isto dobili). Probaj nabaviti/posuditi neki pošteniji ruter (3Com, Zyxel ili bolji model Dlinla) pa traži ISPa da ti trenutni ruter stavi u bridge mod i staviš drugi ruter iza njega, u biti možeš i tako da ti komp diala pppoe konekciju ( bez ovog drugog rutera), al onda samo tvoj komp ide na net. Probaj nekaj od toga, bar ih zovi da imaš smetnje, da si programer i imaš onrt doma, koji ima kritične aplikacije na njemačkim serverima i brz odziv je jako bitan, malo ga nadrobi.

e de mi molim te reci kako da napravim ovo. 

imam jedan ruter od dlinka koji mi je bolji nego ovaj thomson tg782. ali problem mi je sto moram taj modem korisiti jer ima wifi zbog lapotpa. pa mene zanima kako da spojim taj dlink ruter da mi on bude glavni za internet a ovaj thomson na njega samo da mi sluzi za wifi. ako si me skuzio sta zelim reci. moze na PM.

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

imam jedan ruter od dlinka koji mi je bolji nego ovaj thomson tg782.

Kako bolji? Ajd objasni!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Kako bolji? Ajd objasni!

PA mogu portove otvoiti, na tom thomsonu optvorim port i idem provjeriti a ono i dalje pise da je zatvoren dok mi na dlinku pise da je otvoren i da je vidljiv.

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

Kako bolji? Ajd objasni!

PA mogu portove otvoiti, na tom thomsonu optvorim port i idem provjeriti a ono i dalje pise da je zatvoren dok mi na dlinku pise da je otvoren i da je vidljiv.

Na thomsonu ne možeš samo otvoriti port 80 (ako se ne varam). Sve drugo možeš

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 3

e kod ovog moga nemozes niti jedan

uvjek pise port closed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dali je moguce preko battlelog-a da se prica kada igram squad sa bratom da ne pricam preko skype?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
mirkossam kaže...

dali je moguce preko battlelog-a da se prica kada igram squad sa bratom da ne pricam preko skype?

Moguče je.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 21:29 (pirat).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

e kod ovog moga nemozes niti jedan

uvjek pise port closed.

Ne možeš otvarat jer je (vjerojatno i kod tebe) t-comov firmwire. Bar je tako kod mene, i on ti ubiti ne dopušta da otvoriš portove, taj tomson je inače dobar, ali ga je t-com osakatio.

Battlelog: Mali_Playa
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ma mogu se otvarati portovi, nemojte pričati gluposti. Ja sam ih otvarao za vnc i sql.

Freak Show Inc.

2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

E,moj ljudina... Meni se takve stvari dešavaju i više nego tebi. Imaš pilu od kompa i igra ti radi brzinom svjetlosti. Meni prečesto pada ispod 10 FPS-ova i zbog toga spušim hrpu smrti. Jednostavno se navikneš na to i pićiš dalje.

BF3 jednostovno nema šta tražiti u natjecateljskom svijetu i to je to.

Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudina,ja isto imam ruter thompson ,iste probleme sa maxtv-om,i ama baš iste probleme kakve ti snimaš,ja se sa takvim stvarima svakodnevno susrećem.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Treba osnovati grupu podrške ljudini.

Moj PC  
13 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

fila2208 kaže...

Treba osnovati grupu podrške ljudini.

14 godina
Battlefield 3

E ovo je stvarno bilo u stilu 1942 {#}

Doslovce borba za svaki kamen, uz naravno neizbježnog nexusa i njegovo duracell zeko hopsanje {#}.

Sve riječi pohvale za obje ekipe, a iz svoje zaista  moram spomenuti cybera koji stvarno ima vanzemaljske sposobnosti (moći {#})  vožnje tenkova.

BF3 Battlelog: pijana_carapa
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Granzon kaže...

E ovo je stvarno bilo u stilu 1942 {#}

Doslovce borba za svaki kamen, uz naravno neizbježnog nexusa i njegovo duracell zeko hopsanje {#}.

Sve riječi pohvale za obje ekipe, a iz svoje zaista  moram spomenuti cybera koji stvarno ima vanzemaljske sposobnosti (moći {#})  vožnje tenkova.

A lol {#}

Tu i tamo su mi pocele optuzbe za cheat u tenku, pa mi ovo bas ne dodje dobro {#}

Nego, veceras fakat legendarne runde!!

Nexus je zakon! Odlican mi je za vjezbat reflekse, al trebam jesti jos puno zganci da bi se borio protiv njega {#}

Stigne doci do mene, postaviti 3 komada C4, odmaknuti se, aktivirati, a ja ga odma vidim, i ne signam ispast iz tenka i sredit ga.

Prokleto je brz :)

GG decki!

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391705317488/

momci sad kad ste pokvarili tu pekarsku optiku, mogli bi nam pitat susjede jesu li zainteresirani. Jer imaju jako dobru ekipu.

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Srbi bi nas pobili, šta ti je...

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

0 11 hvala 0
14 godina
ceco22 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391705317488/

momci sad kad ste pokvarili tu pekarsku optiku, mogli bi nam pitat susjede jesu li zainteresirani. Jer imaju jako dobru ekipu.

Da dobru...pogle exaile u heliju, ovi 3d inf...mislim da bi to bio jako yeben meč i da bi mu se trebalo pristupit jako ozbiljno.

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Ma mogu se otvarati portovi, nemojte pričati gluposti. Ja sam ih otvarao za vnc i sql.

E jbg ja nisam mogao, prateći sve upute koje su mi i oni specijalci iz supporta dali, uvijek je ponovo pisalo da su portovi closed. Aj ako imaš volje objasni(ili tu ili u pm šibni, ili na btlog). Dam ti šansu za dogtag ako radi (još ga nemaš, nemoj ni provjeravat {#})

Battlelog: Mali_Playa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice