Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.068.029
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...
TomoR kaže...

MadTom, moram ti se ispricati sto sam se maknuo kad si me popravljao!

Toliko ljuto si rekao "Da to vise nisi uradio" da me jos sad malo strah. {#}

sorry {#}

I bolje ti je da paziš {#}

Ma daj, okrecem se na svaki sum, gledam iz svakog ugla...

Hvala MadTom, hvala Pamark, savrseno odigrano!

GG cijeli tim!

Jedino mi je bas bez veze vidjeti da Tom (mislim da igrac s najvise sati u BF3 na forumu) ima na kraju 3-4 killa.

Bas cu se slijedeci put kad bude kakav war ja javiti da budem na trecem mjestu u tenku!

Video se vec renderira, valjda kroz noci ide upload.

Pa šta, CITV ne nosi puno killova, hehe.

14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Jedino mi je bas bez veze vidjeti da Tom (mislim da igrac s najvise sati u BF3 na forumu) ima na kraju 3-4 killa.

Bas cu se slijedeci put kad bude kakav war ja javiti da budem na trecem mjestu u tenku!

Video se vec renderira, valjda kroz noci ide upload.

Promašio si poantu igre...timske igre. Mad tom je za tim napravio više nego neki medic koji je trčao okolo.

Npr. kad mi igramo war, ja i špelac smo često leteći inžinjeri na bazzaru..ponekad se zaboravim pa idem headglictah u bananu pa me netko otjera natrag kod mastera lol. Praktički beskorisni i moramo se zaljepit za lav, na kraju smo na dnu, kao da smo jučer instalirali igru. Master je na vrhu naravno i pobjedimo jer ima support.

Meni osobno nebitan score već osobna satisfakcija da sam za tim nešto napravio, dao doprinos.

Dobar tim ima mvp-a ali i ljude u sjeni koji ''rade'' za njega.

Još jednom gg našima, zbilja pokazuje kako imamo dobre igrače. Da je bf 64v 64 dam se kladit da bi se opet našlo 60 kvalitetnih igrača koji bi pomeli veće communitiye od većih i bogatijih država.

Hrvatska ftw :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
TomoR kaže...

Pa šta, CITV ne nosi puno killova, hehe.

Pa da, bas zato {#}

Samo sam cekao da nam netko ide postavljat C4 pa da ti dobijes koji knife kill, ali Pamark nije dozvolio {#}

fila2208 kaže...

Promašio si poantu igre...timske igre. Mad tom je za tim napravio više nego neki medic koji je trčao okolo.

Ma ne, napisao sam da je svoju ulogu odigrao savrseno! {#}

Uglavnom, vidjet ces na videu.

Samo kazem da je bez veze da toliko radi za tim, a na konacnom rezultatu se to ama bas nigdje ne vidi. Pogotovo jer nema Battlelog rezultata na unranked serveru.

Zato sam mu se posebno trebao zahvaliti.

Ali komentar ti je na mjestu.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bravo naši svaka čast, nešto sam sitno uhvatio shinoxov livestream i sve mi je bilo jasno... odlično odigrano naši *proud*

i slažem se s ovim kaj je ajkula napisao :P

btw. on mi uvijek lijepsa dan {#}

http://www.youtube.com/heat4HD
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
CyberDemonVZ kaže...

Ma ne, napisao sam da je svoju ulogu odigrao savrseno! {#}

Uglavnom, vidjet ces na videu.

Samo kazem da je bez veze da toliko radi za tim, a na konacnom rezultatu se to ama bas nigdje ne vidi. Pogotovo jer nema Battlelog rezultata na unranked serveru.

Zato sam mu se posebno trebao zahvaliti.

Ali komentar ti je na mjestu.

Nisam niš loše mislio, već samo rekao kako madtom ili bilo tko drugi, ako je prihvatio takvu ulogu i odigrao je lavovski zna kakav je ishod.

yebo bodove i killove :)

I btw. u bf3 pogotovo classicu, di se boriš za veliki team, killovi ma čak ni poeni ne igraju ulogu.

Netko ko blokira prtivniku capture point, samo spota, pa čak i istrči pred tenk dok nexus stavlja c4...to je ono nešto. Nekad se osjećam zadvoljno kad se žrtvujem za tim, znam reći dami dama ja ću istrčat, izvuć ga ti ga skini. Ja istrčim pobreme metak,. dama ga ubije...ma ne mora me ni dić, bitno da je dama onda point uzeo.

Ne znam...nekako je to onaj užitak koji bf3 pruža, kad svi trče, svi ratuju, sva ona dernjava...to je prava srž igre, kako onda može bit yebena ako je igraš kao da imaš jedan život :)

uh serem, pun sam vina :)

još jednom čestitke, a cyber nadam se da ću sljedeći put igrat pa ću te skrivećki gađat u guzicu da mad tom može popravljat da nabije poene :)

gg :)

baštard vučino, nađi još koji takav veliki meč, da se razviče kako su hrvati yebeni battlefielderi :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2013 23:53 (fila2208).
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Večeras se skupilo oko 40-ak naših, (a čak nisu svi ni došli) pa bi mogli jednom (i onda kasnije u više navrata) jednostavno se skupit svi koji mogu, podijelimo se u 2 tima i onda rokamo cijelu večer tako.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Moj PC  
12 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Decki dolazim u igraonicu pa se vidimo poslije podne :))

BTw. migi mozes mi dati onaj server zaboravio sam kako se zove?

Origin ID:Draksides
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Nadam se da se Cyber neće ljutiti, evo linkova na njegove runde Caspiana CRO:FR:

Runda 1 - 

Runda 2 - 

Pretpostavljam da on još spava pa ne zna da su uploadane {#}

Moj PC  
23 0 hvala 15
13 godina
TomoR kaže...

Nadam se da se Cyber neće ljutiti, evo linkova na njegove runde Caspiana CRO:FR:

Hvala Ludi Tome!

Ne moram ni iz kreveta, a videji su vec na forumu! {#}

Ajde ljudi uzivajte u gledanju! Pozdrav :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Dečki, svaka čast!

Sniping is my job.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo iz moje perspektive. Smanjio sam kvalitetu da se brže aplouda, al bitno da se sve vidi. Jedino sam zaboravio odmjutat svoj mikrofon pa ekipa iz squada priča sama sa sobom. :)

Pobrao sam se nakon prve runde jerbo ih je pola otišlo pa da ne stvaram gužvu, Shinox i Duff su ih pojeli za doručak.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

13 0 hvala 9
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo snimka Metroa od sinoć. Snimao sam i Caspian ali kako sam ja bio infantry igrač nije ispalo zanimljivo za gledat tako da mislim da to neću ni uploadat. 

Moj PC  
15 0 hvala 14
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Svaka cast ekipica!!!{#}

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Runda 1 - 

Runda 2 - 

Jedna riječ, pokolj.

KILL! Have no fear!
17 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...

Evo iz moje perspektive. Smanjio sam kvalitetu da se brže aplouda, al bitno da se sve vidi. Jedino sam zaboravio odmjutat svoj mikrofon pa ekipa iz squada priča sama sa sobom. :)

Pobrao sam se nakon prve runde jerbo ih je pola otišlo pa da ne stvaram gužvu, Shinox i Duff su ih pojeli za doručak.

Na preskokce sam pogledao i čini mi se kao da sam gledao sažetak maratona - svi samo trče i nitko nikoga ne ubija {#}

Pa jel toliko dosadno bilo?

Freak Show Inc.
17 godina
neaktivan
Friday kaže...
Danny_HR kaže...

Na preskokce sam pogledao i čini mi se kao da sam gledao sažetak maratona - svi samo trče i nitko nikoga ne ubija {#}

Pa jel toliko dosadno bilo?

Više-manje. Povukli su se u svoju bazu kad su skužili da ne mogu ništa i kempali tamo ili se bacali padobranom. Ak ih naši piloti prije toga nisu headshotali bez gledanja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
moderator
Battlefield 3
Jel netko zna jesu se bar kladili na nase ili su u kur*u ko Karabatic? ;)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bas je super vidjet da 4-5 razlicitih klanova jako dobro funkcioniraju i pobjeduju bez problema. {#}

Bratstvo i jedinstvo ! {#}

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bitno da su prije potpisali ratifikaciju jer nakon ovog nebi sigurno {#} Kladili su se na nas zato su se i povukli u bazu

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
luxxxfromhell kaže...

Pozdrav ljudi.. Imam pitanje: Zašto mi se crasha battlefield na windows 8? Kako da to riješim.. Error box je priložen u slici:

Jesi li se probao javiti tutlecima na supportu ?

Majke mi
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Pogle retardiranog battleloga. Ma svi ste pobjednici...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/55079829/1/455341720/

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.2.2013 11:59 (Friday).

0 0 hvala 0
15 godina
Cromaki kaže...
luxxxfromhell kaže...

Pozdrav ljudi.. Imam pitanje: Zašto mi se crasha battlefield na windows 8? Kako da to riješim.. Error box je priložen u slici:

Jesi li se probao javiti tutlecima na supportu ?

Popravio sam.. Na kraju, nije bio problem sa winsima, nego sa onim famoznim cash fileom.. Trebalo je samo instalirati direct x iz njihove installer mape, i sve je bilo u redu..

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

korisiti ko logitechov f510 gamepad za jet? nikako kocnicu nemogu namjestit da radi, jel zna neko rijesenje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa da, bas zato {#}

Samo sam cekao da nam netko ide postavljat C4 pa da ti dobijes koji knife kill, ali Pamark nije dozvolio {#}

Odmah se sjetim one scene na caspianu, druga runda di ja krenem vikat pazi c4, c4, neko vam stavlja c4, ti kažeš ma di, ja stisnem q, a ono na drugi tenk, malo iza vas (na A){#}

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa očito je zašto su francuzi izgubili...nisu bili na optici.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
19 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol hrvatski dial-up razbio francusku optiku {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pricajte vi sta hocete ali internet ima 80 posto vveze u ovoj igri. ovo mi se sve desilo u 5min igre. i sada neka netko kaze nema internet nikakve veze.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
9 0 hvala 3
14 godina
bmwhartge kaže...

pricajte vi sta hocete ali internet ima 80 posto vveze u ovoj igri. ovo mi se sve desilo u 5min igre. i sada neka netko kaze nema internet nikakve veze.

obožavam kad ovako usporiš snimak pa su glasovi smiješni.

15 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

Internet ima veze u bilo kojoj online igri samo u ovoj je netcode shitzorzorzorzorzorxxx1.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa vidim i ja da je shitasti nedcode. ovo nije igra tko je spretniji nego tko je sretniji, nema veze sa poznavanjem igre, on je kao kolo srece bez ikakve veze tko je bolji a tko losiji. bas sam sada odigrao jos jedan versus i naravno hrpa istih stvaari se desavalo ali mi se neda izdezivati vise. 

GG Dice, nabijem vas na onu stvar .I.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
8 4 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice