Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.201.315
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

za enia sam znao da je citer jos dok je bio u crogu iamo sam i dokaze. ali sam ih pobrisao.

I pustio ljude da se pate protiv njega a znao si,bas fino

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
15 godina
bmwhartge kaže...

ma sve za pobjedice i poencice. nikada neigram sam samo sa 4 najaca igraca u europi.

za enia sam znao da je citer jos dok je bio u crogu iamo sam i dokaze. ali sam ih pobrisao.

Ma sprdaj se ti koliko hoćeš, ali da nije tako nebi nam svaki dan stavio novi video kako ti nekog nisi ubio.

A ovo za dokaze, samo pokazuje koliko gledaš samo na taj esl i da tamo pobijediš, da nije tako nebi se lizao sa tim klincem.

Zapravo te žalim...naivan si i dobroćudan da te svi vozaju, kao nekog balavog klinca koji tek otkriva svijet.

Ajde uživaj, do sljedećeg bana koji padne a koji je do jučer tebi čuvao veliki spawn na bazzaru i pobijedio za tebe.

Daj ljudina odrasti.

Blade Runner31 kaže...
bmwhartge kaže...

I pustio ljude da se pate protiv njega a znao si,bas fino

Šta njega birga, pa on je igrao sa njim, nije pi.zido radi nemogućih situacija i killova, ali bitno kad ga netko razbije da nam snima filmiće i pokazuje kako on nekog nije uspio ubit.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:18 (fila2208).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Bas to,znao je a igra s njim i sve to,bas bezveze ako je tako

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

daj fila smjesan si. ajde pogledaj od mojih zadnji 100 meceva na esl-u koliko sam odigrao sa njima dvojicom. ako nades vise od 3 matcha daj mi broj racuna i ja ti uplatim 100kn. 

Nemoj pricati gluposti bez ikakvih dokaza.

ajde onda objasni kako smo uspjeli pobjediti TF na sieni a igrao je i pena.

i btw da gledam pobjede na eslu, nebi se 2 puta pokupio i otisao sa esl-a usred partije i napustio svoje u klanu, cak su me jednom prijavili kao leaver-a ali j*bi*a morao sam negdje ici i z*boli me tuki sto sam tu partiju izgubio, nego mi je samo krivo sto sam zaj*bao svoje iz klana. 

i da mislim na pobjede nebih od odigranih 14 meceva imao 10 poraza.{#} i nebih na publivcu imao 30% quitova.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:31 (bmwhartge).
Moj PC  
2 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
Lateralus kaže...

jedan nepoznati

Lol imam kolegu rebca .. na poslu ako je on {#}

Edit: Provjerio adresu IP i poklapa se sa njegovom ulicom XD al ce izgorit sutra {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:51 (ceco22).
15 godina
bmwhartge kaže...

daj fila smjesan si. ajde pogledaj od mojih zadnji 100 meceva na esl-u koliko sam odigrao sa njima dvojicom. ako nades vise od 3 matcha daj mi broj racuna i ja ti uplatim 100kn. 

Nemoj pricati gluposti bez ikakvih dokaza.

ajde onda objasni kako smo uspjeli pobjediti TF na sieni a igrao je i pena.

i btw da gledam pobjede na eslu, nebi se 2 puta pokupio i otisao sa esl-a usred partije i napustio svoje u klanu, cak su me jednom prijavili kao leaver-a ali j*bi*a morao sam negdje ici i z*boli me tuki sto sam tu partiju izgubio, nego mi je samo krivo sto sam zaj*bao svoje iz klana. 

i da mislim na pobjede nebih od odigranih 14 meceva imao 10 poraza.{#} i nebih na publivcu imao 30% quitova.

Ne znam zašto od tebe uvijek očekujem neki korektan i normalan odgovor, a dobijem e ajde ako ti da ja ti dam sto kuna...ma je sad mi se baš tržai mečeve po tvom profilu da ti nešto dokažem.

Sam si REKAO DA SI ZNAO DA JE CHEATER, ALI SI TO IGNORIRAO JER JE SLUČAJNO ''DOBRO IGRAO'' i to je nuff said, sa tim zaključujem ovo, velim do drugog puta kad bude novi val banova.

Lijepo pozdrav ljudove, javi se ponekad sa novim videom kad te netko ubije :)

ajde žž

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
Battlefield 3

pa to je dokaz koliko si samo upucen kioliko sam meceva odigrao sa njima. sada kao neda ti se traztiit jer znas da ces biti u krivu.

a za enija sam obrisao dokaze jer su me drugi ljudi takoder razljutili sto su govorili da nije citer, pa sam sve pobrisao i odustao od ganjanja istoga.

i btw nisma primjetio da njih dvojica cudno igraju jer portiv mene mozda nisu palili cheat. sta ja znam.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 12:48 (bmwhartge).
Moj PC  
1 4 hvala 1
14 godina
neaktivan

@ARazer

kupljeni hack nikad nece biti detektiran tako da su kupljeni hackovi - sigurni..

postoje javni undetected hackovi ali oni to budu max par dana

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:11 (ecipsdlo).
13 godina
ecipsdlo kaže...

kupljeni hack nikad nece biti detektiran tako da su kupljeni hackovi - sigurni..

postoje javni undetected hackovi ali oni to budu max par dana

kako su onda padali hackovi od artifišl ejminga i drugi plaćeni?

Tread softly because you tread on my dreams.
14 godina
neaktivan

sigurno nisu padali zato jer su otkriveni bla bla vec zato jer je netko od programera ili nekog tko ima pristup source kodu pustio isti u javnost...

13 godina
ecipsdlo kaže...

sigurno nisu padali zato jer su otkriveni bla bla vec zato jer je netko od programera ili nekog tko ima pristup source kodu pustio isti u javnost...

nebitno -  hackovi padaju eventually, bili oni plaćeni ili ne

Tread softly because you tread on my dreams.
15 godina
neaktivan
ecipsdlo kaže...

kog briga za ta sranja... ima jedna stara BF3 poslovica ''svi se oni daju ubit, neki teže, neki lakše''

Battlelog: Mily_Vanily
14 godina
neaktivan
ecipsdlo kaže...

Neno??

HR_Nick
14 godina
neaktivan
ElektričnaOvca kaže...
ecipsdlo kaže...

nemoj biti tako siguran u to ;)

možda od onih jadnih stranica tipa artificiala ili codehook-a

@nick

nope..ecipsdlo..jedan jedini ^^

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:20 (ecipsdlo).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

lol Nick sad sam siguran da je Neno {#}

Svi hakovi padaju, ama bas svi. Cak i oni koji su mozda samo kod jednog gazde, neki teze neki lakse. Sve zavisi kako gazda sklepa to ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...

lol Nick sad sam siguran da je Neno {#}

Svi hakovi padaju, ama bas svi. Cak i oni koji su mozda samo kod jednog gazde, neki teze neki lakse. Sve zavisi kako gazda sklepa to ;)

btw. tko je taj neno? O.o

sve zavisi..ja osobno znam za par stranica koje nikad nisu bile detected..

za bf bas toliko i nisam upucen koliko sam za cod hackove,ali siguran sam da i za bf je slicna situacija

14 godina
neaktivan
ecipsdlo kaže...

za bf bas toliko i nisam upucen koliko sam za cod hackove,ali siguran sam da i za bf je slicna situacija

To ti je jedan home made strucnjak. 

Btw. ne usporedjuj CoD, tamo dobijes hack uz igru gratis {#}

14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

ma citera ce uvjek biit, netrbe dopustiti da nam oni kvare gust igre, treba ih jednostavno ignorirati ako je public NAPUSTIS SERVER A ako je na esl-u i ako vas razvale na sumniv nacin napisite samo GG i to ce ih boljeti vise nego ista. ali tesko se susdrzati u trenutcima kada si u igri.

Ili igrat sa njima i ignorirati zdrav razum samo zato jer ste u ekipi. Bolje sa čiteron nego protiv njega, manje živciranja. A on ti i nije čiter igra ti na francuskoj optici. lolwut

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
ecipsdlo kaže...

To ti je jedan home made strucnjak. 

Btw. ne usporedjuj CoD, tamo dobijes hack uz igru gratis {#}

ma ne usporedujem..samo kazem da ove poznate stranice vama sigurno imaju vecu šansu (iako jaaako malu) da ce im hack biti detected nego one nepoznate i ne toliko razvikane,a opet dobre stranice kojima nikad nisu bili detektirani hakovi i šansa da im se tako nešto desi su ravne 0

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ljudina pa dobro ti kaže fila.

a vaš match protiv tf delte ,pa evidentno je da dijete nije upalio čit,ja sam gledao match i to isto dijete nije ništa bolji od prosjeka sa ovog foruma.

tako je,igraj sa čiterima i onda nakon svojih 1300 sati igranja ove igre postaj tu neke glupa videa di ljudi kao ne padaju i di je sheban hitbox ,

ma smijalica ste.

ma sve te wanna be pro klanove nabijem na Q-common rose.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
4 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajde baci stranicu za koju mislis da nikad nije bila otkrivena... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

mislim da sam i dovoljno toga komentirao u vezi hackova...nema potrebe da jos i dajem stranice kako bi nekima olakšao pristup boljim hackovima

0 5 hvala 0
14 godina
protjeran
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ljudina pa dobro ti kaže fila.

a vaš match protiv tf delte ,pa evidentno je da dijete nije upalio čit,ja sam gledao match i to isto dijete nije ništa bolji od prosjeka sa ovog foruma.

tako je,igraj sa čiterima i onda nakon svojih 1300 sati igranja ove igre postaj tu neke glupa videa di ljudi kao ne padaju i di je sheban hitbox ,

ma smijalica ste.

ma sve te wanna be pro klanove nabijem na Q-common rose.

strasno, gdje se sada prica prebacila na mene, sto sam odigrao 2 ili 3 matcha sa njima zajedno. nekuzim ali dobro.

da videa su glupa tako vama svima isto ispucate 20 metaka u covjeak i on ostane na 100 posto i on vas ubije jednim metkom. wtf jel ti sebe cujes sta ti pricas. battlefield 3 fanbojevi. igra je retardirano napravljena i kraj price. da se u codu iste takve stvari desavaju isto bi rekao i za nju.

Poruka je uređivana zadnji put sub 2.2.2013 13:49 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

battlefield 3 fanbojevi. igra je retardirano napravljena i kraj price.

to sam i ja rekao i to je istina,

ova igra nije kompetitivno napravljena makar je svi forsiraju kao takvu,a nije.

točka.

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
Battlefield 3

bf3 je najbolje zamisljena igra danasnjice ali nazalost najgore realizirana. bilo to fanbojevima krivo ili ne, prihvatite istinu.

Moj PC  
7 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
ecipsdlo kaže...

Teotija ti ima smisla isto kao i to da diler droge svako toliko posalje policiji popis svojih kupaca, pa na taj nacin privuce nove.... Zasto bi netko sam sebe sabotirao?!? Cim stanica ima manje detekcija, imat ce vise preporuka, samim time vise $$$$ za programera...
Battlelog: xXxtream_mau5
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni se koji puta i gadi upalit Bf koliko se nakotilo tih govana, još kad vidim da na publicu imaju par sati igre a na esl-u skidaju iz baze na bazu sa 5 metaka kenja mi se

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ecipsdlo kaže...
ElektričnaOvca kaže...
ecipsdlo kaže...

nemoj biti tako siguran u to ;)

možda od onih jadnih stranica tipa artificiala ili codehook-a

@nick

nope..ecipsdlo..jedan jedini ^^

Ja također virujen da postoje stranice i haxovi koji nikad neće past. Jednostavno pb ih ne može uslikat, nać ništa sumnjivo, a score 150-2 neće bit sumnjiv ako na slici nema kockice, bit će objašnjen da dasa igra na francuskoj optici i da je u recimo universe timu i da je prizna (obrati pozornost: PRIZNA mi je da nema hax loooooooooool) da nema hax.

Znači stvarno mislite da najbolji igrači u hrvatskoj nisu ni do kolina nekin balavcima sa francuske optike??? Ekipa koja cili život igra fpsove jednostavno nema pojma kad dođe klinjo od 15 god i pohaxa te? Ja san igra turnire u pesu u italiji i od 7 turnira 5 san prvi bija. A do toga san igra danonoćno samo sa ekipon, doma, nas 10ak. Nisan zna što je rim, ni ancona ni plazma tv. I sad kad me neko skine u metrou sa A a ja na C triba bi reć u jebate ova francuska optika, a ovi talijani su u EU pa imaju sve bolje???

Da kao što ni kovačić ne valja pa je otiša u inter i zaradit će 10 milja eura. A brazilac coutinho je otiša u liverpool iako je brazilac (ako si brazilac u nogometu to je kao da si francuz u bfu i imaš francusku optiku, u startu si 50% bolji od svih i mali kovačić iz jadne zavisne, jadne, male hrvatske koja nema optiku nema šanse kraj takve sile).

lol daj opametite se. pro igranje vuče za sobom pare a to vuče za sobom najbolje u svijetu haxanja što se može dobit... Tamo di ima para ima i haxanja..

I lance armstrong je bija nevin i svi su mu se klanjali, pa ćak i ja, iako kad bi sta i razmislija reka bi sebi, pa zar je moguće 7 puta osvojit tour de france pošteno?? Vjerojatno ne ali želin virovat da postoji neko ko može. To je donedavno bija L.Armstrong a sad je samo neki šupak koji je sjeba svih.

A ti ljudina i dalje igraj sa haxorima.

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
berto kaže...
ecipsdlo kaže...

Teotija ti ima smisla isto kao i to da diler droge svako toliko posalje policiji popis svojih kupaca, pa na taj nacin privuce nove.... Zasto bi netko sam sebe sabotirao?!? Cim stanica ima manje detekcija, imat ce vise preporuka, samim time vise $$$$ za programera...

Sabotira bi se da ekipa potroši lovu na nove "bolje" haxeve..

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

bf3 je najbolje zamisljena igra danasnjice ali nazalost najgore realizirana. bilo to fanbojevima krivo ili ne, prihvatite istinu.

evo ti primjer MoHW koji je jako dobro zamisljen ,ali je ovo boldano istina za njega... Bf 3 ima neke boljke, ali on nikad nije bio igra za natjecanje. Vec za public gust, a uskoro bude i za to jer imaju sve vecu potrebu za tim. Sta je ljepse rejpat pocetnike ili biti rejpan od ESL hakzora.  :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice