- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Rasprava se nastavlja u revijalnom tonu...
https://www.facebook.com/teamfrostbitebf3/posts/130888783746618?comment_id=166374¬if_t=share_comment
Ne razumijem potrebu za napadom cijelog klana, sta je vama? More will fall i? Pa nekupuje im klan cheatove. Hebote 2 klinca dobe ban, neki ko da su na lotu dobili... Klinca pazi, znate kak je njima stalo do tog bana.
a fila ti malo ohladi i neprati svaki moj potez, ljepo ti kazem malo si previse zabrijao u virtualu (priznao ti nepriznao, to se vidi)
Fila previse u virtualnom zivotu lakse malo. Pb je odradio svoje, kickan je iz klana i ja sad nemam namjeru razmisljat sta ce on i kako ce. Sad se igram preksutra radim i boli me tuki ko ce dobit ban ko ne. Ako ti imas vremena ok ali mene ne uplici pozz.
Previše u virtualnom lol, pomješao si mene i sebe lol.
naravno da nemaš namjeru, ali imam pravo likovati jer si sa tim istim peniom skupljao poenčiće po esl i nisi znao da je čiter...mene bi osobno bilo sram da igram sa čiterom i da ne znam da je čiter, dok ga ne ubere ban-
E super da si rekao da radiš, ajde psotaj nam cijeli raspored posla ovaj tjedan da znamo da ti radiš.
Odi ajde, bok.
btw. ontopic, meni je dobra puška scar-h.
Vjeruj mi nisam. Imas pravo likovati zato sto bi mene trebalo biti sram sto sam igrao sa cheaterom iako nisam znao da je cheater(wtf). I zadnje pogledaj moje jutarnje reportove sa koliko stranaca igram u partiu, sta oces reci da cim netko od njih dobi ban da bi mene trebalo biti sram???? Na cemu si ti? A bit versusa sa strancima nisu poencici nego zabava i medusobno druzenje...
Mogu dobiti link od snimke vaseg meca(protiv citera)?
OnTopic:
drago mi je da jos uvijek pb i ggc rade svoj posao.
Mogu dobiti link od snimke vaseg meca(protiv citera)?
OnTopic:
drago mi je da jos uvijek pb i ggc rade svoj posao.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0EM0nrjYUd8
Meni je Maus najjace tu sto ste ih skoro dobili skupa s citovoma
Server to all <PBBans> Player Feintology (b4dbb177) banned for AIMBOT (50733) 6 minutes ago
Server to all <PBBans> Player kirkrrr (ebb43747) banned for AIMBOT (50662) 58 minutes ago
Server to all <PBBans> Player PekHolister322 (b0f17b05) banned for AIMBOT (50733) 1 hours ago
Server to all <PBBans> Player BlackHawk9987978 (60d22d01) banned for AIMBOT (50733) 2 hours ago
Server to all <PBBans> Player KinqsawX (573a5818) banned for GAMEHACK (80754) 3 hours ago
Server to all <PBBans> Player SeoRae77 (5cb4a24b) banned for MULTIHACK (79572) 3 hours ago
Server to all Krb_Genesis has left the game 3 hours ago
Server to all Krb_Genesis joined! 3 hours ago
Server to all <PBBans> Player Theuz_Br (d0aa16d0) banned for AIMBOT (50733) 3 hours ago
Server to all <PBBans> Player MrSkaut (fe723279) banned for MULTIHACK (71156) 4 hours ago
Server to all Yigrec has left the game 4 hours ago
Server to all Visit us on MOHW,BFBC2,BF3 servers search for 53Team!! 4 hours ago
Server to all Visit us Metro/Damavand peak 24/7 server ! 4 hours ago
Server to all Yigrec joined! 4 hours ago
Server to all <PBBans> Player ReXa06 (3a490bfa) banned for AIMBOT (50733) 4 hours ago
Server to all <PBBans> Player James-Geek-O (281284bd) banned for AIMBOT (50662) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player Raypers (6db380ce) banned for AIMBOT (50733) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player harryOBEY (95e3280d) banned for PB HACK (130808) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player Mulinelle (2b0f9131) banned for MD5TOOL (9002) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player Rectumsmasher (60484e2f) banned for AIMBOT (50733) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player Mgpapol11 (4e9269a9) banned for AIMBOT (50733) 5 hours ago
Server to all <PBBans> Player aarturek (5b67ea43) banned for AIMBOT (50733) 6 hours ago
Server to all <PBBans> Player apex2015 (62700457) banned for GAMEHACK (80752) 6 hours ago
Server to all <PBBans> Player hiszpanioL (eb1572ef) banned for AIMBOT (50733) 6 hours ago
Server to all <PBBans> Player CLHxZwollek (182e8224) banned for AIMBOT (50733) 7 hours ago
Pocelo je pocelo :)
ja ne kužim koji je to gušt igrati s tim hackovima i cheatovima..... to sam isprobavao kad sam išao u osnovnu školu.... i to na singleplayer igrama.... ali sad kad na npr bf3 staviš aimboot, pa koji je to gušt, pa to ne skidaš playere ti nego komp itd.....gdje je tu zabava i skill.... pa kaj je vama ljudi..... pa dajte se skulirajte malo..... ajmo se fer i zabavno družit i tjerat zaje...... pa jel smo na to spali da se dokazujemo sa cheatovima..... kaj nam je drugo preostalo poslije mukotrpnog posla nego da malo zaigramo bf3 i da se družimo i zabavljamo....i onda dođem kući,zapalim bf3 i onda me lik skine sa pp-19 na 200m a ja ga s m27 ne mogu ni pogodit... u biti nisam ga ni vidio na toj daljini...pa dajte ljudi...čemu to.... izdvojim dobar dio plače za tu igru i onda se nađu takvi ljudovi koji mi unište igru....u zadnje vrijeme ima više cheatera nego na mw3.... žalosno.... trebalo bi napravit neke cheat servere....pa nek se tamo nalaze cheateri i nek se napucavaju 3 dana bez prestanka ako im je to tolko zabavno..... jedva čekam bf4 pa da odigram koji tjedan u miru dok ne izađu opet te gluposti..... tolko od mene.....
Treba da ti pb i ggc servisi rade tako da kad ulove čitera da više ne može igrat ni jednu igru online. Pa bi možda sljedeči koji bi kupovao hack razmislio prije kupnje
Treba da ti pb i ggc servisi rade tako da kad ulove čitera da više ne može igrat ni jednu igru online. Pa bi možda sljedeči koji bi kupovao hack razmislio prije kupnje
Bas tako,dobro kazes.A oni daju nekakve banove na 6mj,pa bana tu ali ne tamo,ma pih...
najviše me još boli dok nekom napravim report na battlelogu i na kraju ea ili dice ili tko već ništa ne napravi.... jedamput mi lik na chatu psovao sve po redu i svima nama u teamu....aj to sve sa slikama potvrdio i poslao...i na kraju ništa....za 7-8 dana sve po starom...opet ga sretnem i opet ista stvar....
ma citera ce uvjek biit, netrbe dopustiti da nam oni kvare gust igre, treba ih jednostavno ignorirati ako je public NAPUSTIS SERVER A ako je na esl-u i ako vas razvale na sumniv nacin napisite samo GG i to ce ih boljeti vise nego ista. ali tesko se susdrzati u trenutcima kada si u igri.
Evo jedan brzinski video prije troll moments 3 da ostanem aktivan :D
Nije nesto posebno, 1 runda na caspianu s jetom, kompilacija kilova.
Komentirajte, ocjenite, subajte :D
EDIT: ZA KOLEGU DOLJE, nekoristim gamepad, tastatura i mis, space za pitch up, shift afterburner, i takoder sve kontrole leta na misu, w i s gas i usporavanje
koji gamepad koristis?
zanimljivo, space - pitch up, ustvari me to najvise patilo kad sam igrao misem i tipkovnicom..
lol pazi ekipu na šta liče taj pena neko dijete ,dijete a lol
i ljudina i zdenko igrajte s tom djecom??
šta reć koju posluku porati?
joj,klinci glavni čiteri,lol
boli njih šta ih vi vrijeđate,nabavit će oni novu igru pa vas opet pohaxat
Pa da, jer ti to najvise treba, jer kad dogfightas i okreces se treba ti pitch up a ovo ostalo neces drzat dugo i treba bit precizno
kontas imam i na misu i na space pitch up, tj na misu je sve, smao sto imam i secondary pitch up na space :D lakse je space drzat i usmjericat misem nego divljat misem po podlozi :D
Pa da, jer ti to najvise treba, jer kad dogfightas i okreces se treba ti pitch up a ovo ostalo neces drzat dugo i treba bit precizno
kontas imam i na misu i na space pitch up, tj na misu je sve, smao sto imam i secondary pitch up na space :D lakse je space drzat i usmjericat misem nego divljat misem po podlozi :D
pa da, jedino me to patilo kod igranja misem.. bas to sto kazes, divljam misem okolo kao neki manijak (da netko gleda sa strane boze sacuvaj..)
kad mi se nije dalo istrazivati.. u meduvremenu spojio bezicni gamepad, tipa dualshock za ps3, i sa "gljivama" igras.. nije lose, samo se treba naviknut i mozes bit jako precizan..
Zalosno je sve to, zalosno je da dva lika koja su nekad bili lider i okosnica jednog klana sa perspektivom(crog) sada zavrsavaju tako.
Ali ocigledno da ne misle stati nego vec imaju no acc.
Siguran sam da se nece vise pojavljivati na GP-TS-u, a nadam se ni nigdje drugdje!!
ja ne kužim koji je to gušt igrati s tim hackovima i cheatovima..... to sam isprobavao kad sam išao u osnovnu školu.... i to na singleplayer igrama.... ali sad kad na npr bf3 staviš aimboot, pa koji je to gušt, pa to ne skidaš playere ti nego komp itd.....gdje je tu zabava i skill.... pa kaj je vama ljudi..... pa dajte se skulirajte malo..... ajmo se fer i zabavno družit i tjerat zaje...... pa jel smo na to spali da se dokazujemo sa cheatovima..... kaj nam je drugo preostalo poslije mukotrpnog posla nego da malo zaigramo bf3 i da se družimo i zabavljamo....i onda dođem kući,zapalim bf3 i onda me lik skine sa pp-19 na 200m a ja ga s m27 ne mogu ni pogodit... u biti nisam ga ni vidio na toj daljini...pa dajte ljudi...čemu to.... izdvojim dobar dio plače za tu igru i onda se nađu takvi ljudovi koji mi unište igru....u zadnje vrijeme ima više cheatera nego na mw3.... žalosno.... trebalo bi napravit neke cheat servere....pa nek se tamo nalaze cheateri i nek se napucavaju 3 dana bez prestanka ako im je to tolko zabavno..... jedva čekam bf4 pa da odigram koji tjedan u miru dok ne izađu opet te gluposti..... tolko od mene.....
Poenčići, brate, poenčići! Neke pobjedice, porazi.....
ma po$erem se ja takvim igračima u kučište.... samo mi ogade tu predobru igru.... do sada sam svaki put pregutnuo jer ih je bilo na cca 30 igrača 1-2 cheatera...i ako je bilo sreće bio je bar jedan u mojem teamu...ali zadnji 2-3 tjedna zna se nakupit i preko pola takvih smradova.... uuuuuuuuffffffffffffff.....
ma po$erem se ja takvim igračima u kučište.... samo mi ogade tu predobru igru.... do sada sam svaki put pregutnuo jer ih je bilo na cca 30 igrača 1-2 cheatera...i ako je bilo sreće bio je bar jedan u mojem teamu...ali zadnji 2-3 tjedna zna se nakupit i preko pola takvih smradova.... uuuuuuuuffffffffffffff.....
Dude, I think you are haunted
pa nebi bas rekao da su pola tima citeri. prije bih rekao da je to nesto drugo kod tebe. ona stara tko god me ubije je citer.
malo si previse zabrijao da su svi citeri. ima i dobrih igraca.
nebi se složio s tobom..... igram več dosta dugo bf3 i nikad me nisu toliko skidali i na tako čudne načine kao u zadnjih 2-3 tjedna..... nisam nikakv noob i slično...znam kaj govorim i nikad nisam za nikog govorio dok su me rasturali da su cheateri...ali ovo je prevršilo svaku mjeru.... kak te može lik 3-5 puta za redom na badar desertu skinut sa pp-19 sa c točke na a točku... i to čak ona zgrada preko puta c točke prema onom mjestu gdje tenk stoji.... znači daljina na koju teško pogađaju carabin puške a ne ova puškica....t o je samo jedna od situacija
lol pazi ekipu na šta liče taj pena neko dijete ,dijete a lol
i ljudina i zdenko igrajte s tom djecom??
šta reć koju posluku porati?
Pa djeca imajun dobar kdr, jedino je to bitno, pobjedice i porazi.
enio penio,to su različite osobe ili?
nezaboravi nenu,cijeli klan je igrao sa njim i nitko nije skužio ili se pravio ili je sumnjao, zato nemoj odmah napadat zdenka
Enio penio, i pena su dva dečkića koji su chitali i sad su pali.
Neno kakav god da je bio( note da tad nisam bio u klanu) nije toliko srao sa svojim chitom, jest da je tu i tamo upalio kad je netko bolji od njega na publicu, ali bar nije kao ova dva govanca koja su igrali esl i čak bili sponzorirani od artisana. Flaming king je bio public cheater koji se pokajao i šta, većina ekipe ga je prihvatila, ali kako da ti sad veliš peni, e ma ok je šta onda šta si nas haksao kao budala i radio od nas budale, opraštamo ti ajde dođi pa nas deri još.
Uh u Enija sam sumljao a za Penu sam se prevario, isto kao i za dr.Furija.
ALI TO JE NJIHOVA SRAMOTA A I OBRUKALI SU I tF.
Igrao sam i ja ESL s njima i nemoš uvijek biti siguran jer tamo ima igrača koji me redovito masakriraju npr. http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Raventje/stats/232740101/ a ova dvojica su bebe za njih. Jbg čovik se zajebe. Pa valjda i Vi nama oprostite kao što ste i Flamingu. Ipak smo mi igrali s čiterima a ne bili.
Bar za sada
Ne razumijem potrebu za napadom cijelog klana, sta je vama? More will fall i? Pa nekupuje im klan cheatove. Hebote 2 klinca dobe ban, neki ko da su na lotu dobili... Klinca pazi, znate kak je njima stalo do tog bana.
a fila ti malo ohladi i neprati svaki moj potez, ljepo ti kazem malo si previse zabrijao u virtualu (priznao ti nepriznao, to se vidi)
Vjeruj mi nisam. Imas pravo likovati zato sto bi mene trebalo biti sram sto sam igrao sa cheaterom iako nisam znao da je cheater(wtf). I zadnje pogledaj moje jutarnje reportove sa koliko stranaca igram u partiu, sta oces reci da cim netko od njih dobi ban da bi mene trebalo biti sram???? Na cemu si ti? A bit versusa sa strancima nisu poencici nego zabava i medusobno druzenje...
PA pali su i sta sada, nece biti ni prvi ni zadnji koji su pali, ako njih veseli trositi u danasnje vrijeme novce na chitove onda stvarno. meni je bilo zao dati novce na novi procesor a o monitoru sam prestao i razmisljati.
Svatko igra svoju igru i kada vas i pobjede citeri samo napisite gg i izadite, nemojte im pisati da su citeri jer oni uzivaju u tome da im neko pridodaje paznju. To su poremecene osobe. priznajte ljudima napisite im da su bolji, jer su toliko retardirani da uzivaju u tome.
dajte im razlog da i oni malo budu sretni u zivotu.
PA pali su i sta sada, nece biti ni prvi ni zadnji koji su pali, ako njih veseli trositi u danasnje vrijeme novce na chitove onda stvarno. meni je bilo zao dati novce na novi procesor a o monitoru sam prestao i razmisljati.
Svatko igra svoju igru i kada vas i pobjede citeri samo napisite gg i izadite, nemojte im pisati da su citeri jer oni uzivaju u tome da im neko pridodaje paznju. To su poremecene osobe.
Ma ljudina si kupio novu ploču pa nju sad vrtiš?
Nije pena cheater on je hrvat.
Nije penisio cheater on mi je priznao da nije.
zar nisu to svoje riječi?
Šta onda reći za tebe, da ne znaš namirisiati cheatera? Al nije mi jasno, evo otvoreno mi reci, koja ti je fora igrat sa klincem od 16 god? Mislim monk, ivica je dobar dečko i jako zrel za svoje godine, to je drugo, ali ova dva šmrkavca....pa jel ti toliko stalo do pobjedica i poraza? Pa yebemu anarkija sve vas je zarazio.
ma sve za pobjedice i poencice. nikada neigram sam samo sa 4 najaca igraca u europi.
za enia sam znao da je citer jos dok je bio u crogu iamo sam i dokaze. ali sam ih pobrisao.