Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.134
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Battlefield 3

Baš mi je Mystiq na jednoj kavici spomenio tog klinca, kako mu je sumnjiv i kako nije htio riskirat i primit ga u klan.

Šta reći, koju posluku porati nego bravo vidoviti starkeljo! {#}

Moj PC  
13 0 hvala 1
15 godina
Re: Battlefield 3
Basta kaže...

Baš mi je Mystiq na jednoj kavici spomenio tog klinca, kako mu je sumnjiv i kako nije htio riskirat i primit ga u klan.

Šteta što pojedinci u njegovom klanu to ne vide pa se ližu sa takvima i bacaju sjenu na sve što patrone mistik pokušava napravit.

samo radi poenčića,,,jer bitni su poenčići, pobjedice i porazi,

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/igr3x_/

ovo mu je i novi profil, tako da znazte izbjegavat.

Mislim nisam ziher, ali mislim da je, jer svuda je sa penom i pwnaju uvijek mega.

Uvijek sam znao da je čiter, samo sam čekao da padne da se dokaže, kao što će ih još pasti. Svakim danom im se obruč steže, doći će im do grla i tako treba, čiteri treba da dobiju ban.

SAmo nije mi jasno odakle mu para da svaki mjesec daje pare za to.

kako kaže mami: mama daj mi novaca da imam program da igra umjesto mene, da pobijedim neke ružne čikoe u ovoj igri i da budem pobjednik mama, daj treba mi samopuzdanje.

I to je onaj isti penio kojeg je ljudina branio par stranica prije zar ne? kad je netko pokrenuo da je čiter, ljudina je rekao, čitao je u bc2 i cod, ali meni je priznao da ovdje nije cheater.

e moj ljudina tebe svi vozaju.

nisi upravu, ja sam reako da cu napisati nesto kada dode to vrijeeme a i doslo je, jer sam ja jos prije sakupio neke dokaze i uplodao na internet. malo bolje citaj moje postove. kasnije cu pokazati.

Battlelog: ljudina
15 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Soldier977 kaže...
ElektričnaOvca kaže...

sad igram na 53 serveru i vidim ovo na streamu gore, lol

Ček, jel ga to Ceco banao, ili PBBans?

GGC-stream.net.

Traži po GUID-u:

f681d985

http://www.ggc-stream.net/search/server/guid

Jel se dade kako vidit SS od PB-a? a da ne moras browsat tamo u moru istih

17 godina
Basta kaže...

odkad sam ja nasao eniopenio accaunt na čiterskom forumu, koji je uskoro tajanstveno nestao  nakon što sam mu rekao da sam mu nasao acc na čiterskom forumu{#}

Dokaz da su čiteri večinom maloumni idioti niže inteligencije kad se sa istim nickom rega na čiterski forum i e-mail adresom koju svi znaju. Za takvo što moraš biti "MOZAK".

Ako se več regaš na čiterski forum onda koristiš neki drugi nick kao npr. ovaj {#}

http://www.artificialaiming.net/forum/general-discussions/57190-bc2-no-recoil-script.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:33 (crozoki).
15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/igr3x_/

ovo mu je i novi profil, tako da znazte izbjegavat.

Mislim nisam ziher, ali mislim da je, jer svuda je sa penom i pwnaju uvijek mega.

Uvijek sam znao da je čiter, samo sam čekao da padne da se dokaže, kao što će ih još pasti. Svakim danom im se obruč steže, doći će im do grla i tako treba, čiteri treba da dobiju ban.

SAmo nije mi jasno odakle mu para da svaki mjesec daje pare za to.

kako kaže mami: mama daj mi novaca da imam program da igra umjesto mene, da pobijedim neke ružne čikoe u ovoj igri i da budem pobjednik mama, daj treba mi samopuzdanje.

I to je onaj isti penio kojeg je ljudina branio par stranica prije zar ne? kad je netko pokrenuo da je čiter, ljudina je rekao, čitao je u bc2 i cod, ali meni je priznao da ovdje nije cheater.

e moj ljudina tebe svi vozaju.

nisi upravu, ja sam reako da cu napisati nesto kada dode to vrijeeme a i doslo je, jer sam ja jos prije sakupio neke dokaze i uplodao na internet. malo bolje citaj moje postove. kasnije cu pokazati.

naravno da nisam, branio si penisia i penu, i oba su pali, čuo sam da je pena popušio jednu bananicu sada.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
Battlefield 3

A jadan. Bas bi rado jednu iza uha dao,a drugu po zubima,da zacepi. Klinci od 16 godina postali frajeri,jel?

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina

odkad sam ja nasao eniopenio accaunt na čiterskom forumu, koji je uskoro tajanstveno nestao  nakon što sam mu rekao da sam mu nasao acc na čiterskom forumu{#}

Dokaz da su čiteri večinom maloumni idioti niže inteligencije kad se sa istim nickom rega na čiterski forum i e-mail adresom koju svi znaju. Za takvo što moraš biti "MOZAK".

Ako se več regaš na čiterski forum onda koristiš neki drugi nick kao npr. ovaj {#}

http://www.artificialaiming.net/forum/general-discussions/57190-bc2-no-recoil-script.html

Stari moj,ti bi trebao otvorit detektivsku agenciju! Bez zeke {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zašto su in nickovi slični riječi PENIS.

Biće su glupi ka kuratc.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

*grabi kokice

Tread softly because you tread on my dreams.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Koliko sam vam ja ono dokaza prije koji mjesec ovdje stavio o eniju?

Prije je imao 4/5(cod4,mw2,bo,bc2) banova u fps igrama, a sad je skupio lijepo sve 5/5 (na onu listu dodan BF3).

Battlelog: D-Ki11a
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:54 (Legendic1911).
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Prije je imao 4/5(cod4,mw2,bo2,bc2) banova u fps igrama, a sad je skupio lijepo sve 5/5 (na onu listu dodan BF3).

On je ono "Moraš skupit sve" doslovno shvatija..

[M|C] 7emper_fi
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jel se može na nekoj stranici vidjeti zbog čega je dobio player ban i jel ga uopče dobio ako znam nejgov nick?

http://cheatometer.hedix.de/

za ovu stranicu znam ali tu se samo vidi da je dobio ban ali ne i zbog čega.... thx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Legendic1911 kaže...

Prije je imao 4/5(cod4,mw2,bo2,bc2) banova u fps igrama, a sad je skupio lijepo sve 5/5 (na onu listu dodan BF3).

Ispunio je sve asajmente 5/5 sad je dobio "UBER ČITER" dogtag {#}

15 godina
neaktivan
Migi86 kaže...

jel se može na nekoj stranici vidjeti zbog čega je dobio player ban i jel ga uopče dobio ako znam nejgov nick?

za ovu stranicu znam ali tu se samo vidi da je dobio ban ali ne i zbog čega.... thx

EDIT:

Nisam dobro razumio pitanje xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 19:53 (Legendic1911).
14 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
Migi86 kaže...

EDIT:

Nisam dobro razumio pitanje xD

gdje da vidim guid od tog igrača koji mene zanima

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hmm a ako si admin na serveru a on igra tamo ga mozes vidjeti, ili cak pitati jednog od admina da ti da njegov GUID.

Pitanje je da li ce ti ga on dati ( na njegov GUID mislim, da ne bi bilo zabune).

Za drugi nacin ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zanima me igrač fir3blade34 .... svaki put kad kolega i ja igramo na serveru gdi je on ako si bolji odmah uvrjede itd.... i svima koji ga pobjede piše report da su cheateri.... več me to pomalo nervira...pa bi htio vidjeti zbog čega je on dobio taj jedan ban

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Zanimljivo http://www.unknowncheats.me/forum/battlefield-3/81670-xsequence-hack-bf3-23.html

pogledajte zadnji post na stranici od 07:54PM

Dama_The_Crow
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Legendic1911 kaže...

Prije je imao 4/5(cod4,mw2,bo,bc2) banova u fps igrama, a sad je skupio lijepo sve 5/5 (na onu listu dodan BF3).

zar nisu penisa i penisio igrali za crog?

15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...

Jesu da, ali su radi nesuglasica otisli iz klana.Vidim sad da je i dobro sto smo ih se rijesili na vrijeme :D

13 godina
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...

A vidio sam neki video iz tog doba. Tada nisu koristili cheat i nisu imali pojma igrat.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...

Vazno je ono ''IGRALI'' za CROG... nisu osli svojevoljno neg su bili izopćeni... Ponajviše radi Penisića...

Battlelog: Mily_Vanily
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...

A jesu ali kakve to veze ima. Bravo za ggc i pb.

15 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...

Za promjenu malo off topica :P

U biti vezano je za jednog bf3 igraca, koji je prije nekoliko mjeseci bio sumnjiv nekolicini ljudi.

PB Ban

XF screenshot  (full size) za usporedbu nick-a

XF profil gdje se mogu vidjeti ostali ss-ovi, videa itd.

Jedan video s yt-a (CoD:MW2)

(sNopy031)

Black ops video s njegovog profila Link (sNoopy031)

CoD4

Dalje prosudite sami. 

EDIT:

Također se njegov nick pojavljuje pod "wall of shame" rubrici na bfchr forumu ali je stranica trenutno "under construction" pa je nemoguce otvoriti forum.

Cisto da se podsjetite :)

17 godina

Ma sramota. I onda kad me takvi likovi nazivaju bobom još me više iživcira.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Dodinho kaže...

Mislim da je enio zelio upravo smiriti strasti u videu, a pena pisao lowbobclan

17 godina
xyan kaže...
Dodinho kaže...

Mislim da je enio zelio upravo smiriti strasti u videu, a pena pisao lowbobclan

Danas me Pena nazivao bobom na versusu ujutro, a samo je pitanje vremena kad će i on pasti. Enio mi nikad ništa nije rekao... šteta.

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ma nije Pena cheater.. nije on sposoban za takosta.... Enio je nest drugo...

Battlelog: Mily_Vanily
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...
fila2208 kaže...
Legendic1911 kaže...

A jesu ali kakve to veze ima. Bravo za ggc i pb.

Ček pa zar nisi i ti igrao  sa penisom u tom eslu versusu i tako zar ne?

bio je dobar dok je poenčiće nosio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.2.2013 20:46 (fila2208).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice