Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.071.581
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
M4X kaže...

čekaj to je bilo na ovom serveru,piše ti no c4/sniper/shutguns,kako im uspiješ uopće doć iza leđa,sve radim sa scrolom i tipkovnicom,medic bacim sa tipkovnicom a pištolj sa scrolom

da ,ma nisam gledao rules i tek predkraj reko p*zda vam strinina kamperska sad ćete vidjet {#} i baaam kick :)

pa kad skužim da kampaju gore na vagonima i na onoj prednjoj strani ,neda mi vrag mira i niko ne hebem dok se ne probijem do njih pa makar barem jednom zaklo ko praseta di ćeš veće sreće ako nosi m16 i čući u kutu ili još bolje leži {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Ja sam novi igrač pa me zanima šta trebam napravit da se pridružim tim war-ovima

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
rampass7538979 kaže...
Ja sam novi igrač pa me zanima šta trebam napravit da se pridružim tim war-ovima

dat guze pro skillerima.{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
red_bull kaže...

to je u redu ali mislim da su avioni malo prejaki (OP za pro skilzore)

pogotovo u borbi sa attack helli-ima.Prvise metaka mogu podnjeti i od gunnera a i previse raketa od pilota.Ako se mene pita trebali bi to malo popravit.Ako nist drugo povecati dammage helić vs gejvijončić

Srećom pa te se ne pita :)

Jel MC živ, oćete neki friendly, exco mi je rekao da će vidjeti ali ništa od njega pa reko da pitam nekog drugog.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
ARazer kaže...

nisam ti ja kriv šta ste izgubili ako si iz chc,koliko znam vi iz chc stalno nešto vježbate pa opet ništa

1. Ja nikog ne krivim

2. Uopće nisam igrao

3. CHC ne vježba ništa, nego igraju gdje tko stigne i igra se 90% inf only i nove mape

4. Niti tebi nije nitko kriv što si do sada ganjao zastave pa su ti svi čiteri i plačeš za svako oružje

5. Ide mi na onu stvar to što ste do pred pola godine svi na velika usta srali pa XxX-u a sad im se večina tih istih uključujuči i tebe uvlači u dupe i svima su super, eto to me živcira jer ste ih pred pola god razapeli. Da, igrao sam sa dečkima iz xxx-a kad je klan tek osnovan jer znam Astru koji je to sve i pokrenuo još sa DC ts-a i zato mi molim te nemoj prodavat te uber pro spike jer mi se kenja od tebe i tvojih besmislenih postova

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ima neko neki klan il nesto pa da igramo zajendo u Squadu, preglupo mi ovako.

Battlefield 3 vrhunska CO-OP igra a ja u squadu sa debilima koji ne komuniciraju.

Dodajte me na Originu: MisterXeeL

[center][url="http://www.youtube.com/user/MisterXeeL"][img]http://www.ch-slike.com/images/2013/01/25/fwkN.gif[/img][/url][/center]

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Basta kaže...

Famasoid gripoideus laseroid: checkoid {#}

Priznajem - već 3 dana i 9 sati nisam taknuo eM-(sve-u)-šesnajst, iako me ponekad uhvati neutaživa želja i bestijalni poriv, borim se koliko mogu. Apstinencijska kriza nema morala i skrupula, stalno je tu iza ugla, vabi me i nutka mi M16, ali nekako se uspjevam oduprijeti i ustrajati. Ne znam da li cu pokleknuti, ali nekako guram... Dragi Lastane, jesam li dobro izabrao?

{#}

moj put do izljecenja:

M16 povijest bolesti M16 povijest bolesti
Battlelog: LateralusX
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Da

Freak Show Inc.

7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

Pice.....njubare....skilzori.....prozori.......BUG's finest je spreman.

Pljuce nauljene....ćune napete....guze spremne!!

Ček lista:

Server: nemamo

Omiljena mapa: nemamo

Fixni broj igrača: nemamo

Wining strik: nemamo

Imamo:

Svi potencijalni izazivači na PP

cyaaaaa

Kod mene ste uvijek dobro dosli... draze mi se napucavat sa domacom Cro ekipom ;) je da vrti nove mape ali se moze ubacit bilo sto po zelji ....

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina
odjavljen
ARazer kaže...
M4X kaže...

5. Ide mi na onu stvar to što ste do pred pola godine svi na velika usta srali pa XxX-u a sad im se večina tih istih uključujuči i tebe uvlači u dupe i svima su super, eto to me živcira jer ste ih pred pola god razapeli. Da, igrao sam sa dečkima iz xxx-a kad je klan tek osnovan jer znam Astru koji je to sve i pokrenuo još sa DC ts-a i zato mi molim te nemoj prodavat te uber pro spike jer mi se kenja od tebe i tvojih besmislenih postova

ja im se ne uvlačim u dupe sigurno,niti su mi super,imali su čitera,neki ključni i najbolji igrači su otišli iz klana i svejedno opet poderu sve ostale hr klanove uključujući i chc

12 godina
neaktivan
Battlefield 3
Na kojim serverima igrate

0 0 hvala 0
13 godina
rampass7538979 kaže...

Pa obično na onima na kojima nam je ping mali.

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Pa obično na onima na kojima nam je ping mali.

Sta ces, moramo kompenzirat zbog velikih kita... {#}

13 godina
neaktivan
Battlefield 3

NVIDA Beta driveri oni koji će sudjelovati u open beti crysis-a 3 OBAVEZNO INSTALIRATI

geforce 313.95 x64

http://www.guru3d.com/files_get/geforce_313_95_beta_driver_download,1.html

gforce 313.95 x86

http://www.guru3d.com/files_get/geforce_313_95_beta_driver_download,2.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 14:44 (pczoneextra).
Moj PC  
2 0 hvala 6
13 godina
Battlefield 3

Evo kome se da gledati sinoćni war prve dvije runde moj PoV. Stavio sam malo muzike da bude privlačno i za cjelovečernje partije ko ne želi gledati sliku:

Dama_The_Crow
Moj PC  
6 0 hvala 1
13 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Dajte mi preporuku gdje da kupim cd key i po mogućnosti link.

Battlefield 3 - osnovna verzija

Bez dodataka (ali u 99% slucajeva dobijes i prvi DLC (dodatak) besplatno!

BF3 Premium

Kljuc koji ukucavas kad vec imas osnovnu verziju, s njom dobijes sve dodatke koji su do sad izasli - puno novih mapa, modova igranja, oruzja i vozila

BF3 Premium edition

S jednom narudzbom dobijes BF3 + Premium

A mozes kupiti samo BF3, pa kasnije kupovati samo DLC-eve koje te zanimaju

rampass7538979 kaže...

Trebas neko vrijeme igrati i postati koliko toliko dobar, jer se vise-manje ti Warovi igraju na pobjedu.

Istina, vise je zabave nego pravog ratovnaja, pogotovo kad se nadje BUG ekipa, ali ipak bi trebao pokazati bar nekakvo poznavanje mapa, oruzja i kooperativnog igranja.

I bilo bi dobro da pristupis jednoj od lokalnih grupica (klanova) koji igraju. Skoro svi imaju TeamSpeak pa su kod igranja (najcesce na "public" serverima, a ne war) zajedno pa je i bolje i zabavnije igrat.

xXx, G, CRO, CHC, PIS....

XeeL kaže...

Battlefield 3 vrhunska CO-OP igra a ja u squadu sa debilima koji ne komuniciraju.

Skoro svi ovdje su u nekom klanu.

Postoji ti lokalna BUG ekipa Danny, Dado, Pirat.... i ekipa [G] (Gerijatrija - starija i nadasve neozbiljna grupica online ratnika)

Uglavnom, dosta ljudi ima u potpisu kome pripadaju pa pogledaj tko dosta igra, ili ih nadji na Battlelogu.

Ja imam vec punu listu prijatelja i jos me desetak ljudi ceka na odobrenje :(

ceco22 kaže...

Kod mene ste uvijek dobro dosli... draze mi se napucavat sa domacom Cro ekipom ;) je da vrti nove mape ali se moze ubacit bilo sto po zelji ....

Haha, to je neka tvoja ekipa bila prije koji dan na serveru s kojima sam igrao?

Kako je nas squad rejpao neprijatelja, bilo je tesko za gledati {#}

rampass7538979 kaže...

Medjusobno se imamo kao frendova na Battlelogu, pa gdje upadne 3-4 igraca, obicno ih ostali prate :)

A oni prvi, kao sto kaze Antraks, rasporede servere kod pretrazivanja po pingu, pa se spajaju na one s najmanjim.

@4ntraks - hvala tebe i Flayminu na pomoci jucer na serveru, uzaimali ste zastave ko ludi, al je nazalost tim bio lagano.. glup. :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 15:37 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Basta kaže...
Znas da je najbolji, a nikad ga nisi probao?
Zakon! :)

pa nisam ali sam čuo puno priča da ima najbolji senzor i da je još uvijek prvi izbor profesionalcima u bf i cod igrama,većini paše i njegova ergonomija

Virus kaže da si ti noob, nisam nikad igrao s tobom, ali puno suboraca priča da bi trebao prodat BF3 i igrat CoD...

VirusX043 - Proser godine: Netko mi je ukrao mail, logirao se na haksorski portal, napisao 200 postova, kupio hax. Nakon toga mi je vratio mail i sad je sve OK. http://www.pbbans.com/mbi-viewban
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-January-Premium-Competition-64Slots/ ajmo ljudovi najteze ga je napunit ;) dovoljno je ostavit i igrca da se sunca :) ako se ne spawnate ne kvari vam se PRO statistika ;P

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Operating System:Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120830-0333)
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600 MHz
Hard Drive: 500 GB
Video Card: AMD Radeon HD 7700 Series

Ovo je moja konfa.

Zanima me dal će MP radit bez problema i laga?

Odnosno dal MP zahtjeva nešto jači komp nego SP zbog toga jer ima sigurno više detalja po serverima, igrača itd...

SP mi radi na medium postavkama bez problema, na high nisam ni probao.

Tu sam i kad misliš da nisam!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 15:20 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...

Operating System:Windows 7 Ultimate 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.120830-0333)
Processor: AMD Phenom(tm) II X4 945 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz
Memory: Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600 MHz
Hard Drive: 500 GB
Video Card: AMD Radeon HD 7700 Series

Ovo je moja konfa.

Zanima me dal će MP radit bez problema i laga?

Odnosno dal MP zahtjeva nešto jači komp nego SP zbog toga jer ima sigurno više detalja po serverima, igrača itd...

SP mi radi na medium postavkama bez problema, na high nisam ni probao.

Imam sličan komp (945, 5GB ddr2, HD 7770), MP radi bez problema i lagga.

MP je malo zahtjevniji nego SP, al meni radi glatko na 1680x1050 medium-high.

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
17 godina
Battlefield 3

Stavil sam na masinu windows 8 pro..jel sam sad veći pro od pirata? {#}

::: peace 0n earth :::
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
moderator
wiz4rd kaže...

Ne,pirat ima win 8 pro i to s wmc.{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
pirat kaže...
wiz4rd kaže...

Ne,pirat ima win 8 pro i to s wmc.{#}

::: peace 0n earth :::
13 godina
wiz4rd kaže...

Sto god stavio, veci Pro od Pirtata neces biti {#}

Ajd, javi dojmove.

Moj brat si je stavio osmicu, pa mi je rekao da mu se Skpye ne ponasa kako zeli.

Kad nije "u fokusu" ne javlja da dolaze poruke ili pozivi. A kasnije kad skuzi da ga zovem vise se ne moze javiti.

U Battlefieldu je nekoliko puta ostao bez zvuka, ili se zvuk stisao. Znam da na Win 7 postoji opcija - stisaj zvuk kad se pokrene program za razgovor. Ili tako nesto.

Dal je nesto takvo postoji i na Win 8?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
16 godina
neaktivan
XeeL kaže...

inače svi su tako željni 13-godišnjaka na svom teamspeaku pa da urla i plače za svaku smrt..

http://www.youtube.com/heat4HD
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pirat je na devetki .

kasniš

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
wiz4rd kaže...

Sto god stavio, veci Pro od Pirtata neces biti {#}

Ajd, javi dojmove.

Moj brat si je stavio osmicu, pa mi je rekao da mu se Skpye ne ponasa kako zeli.

Kad nije "u fokusu" ne javlja da dolaze poruke ili pozivi. A kasnije kad skuzi da ga zovem vise se ne moze javiti.

U Battlefieldu je nekoliko puta ostao bez zvuka, ili se zvuk stisao. Znam da na Win 7 postoji opcija - stisaj zvuk kad se pokrene program za razgovor. Ili tako nesto.

Dal je nesto takvo postoji i na Win 8?

vec drugi mjesec na Win 8 Pro (origigi) nakon svih update-a radi ko zingerica... Sad nema sanse da se vratim na 7

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 17:08 (ceco22).
16 godina
moderator
wiz4rd kaže...

سمندری ڈاکو
15 godina
neaktivan
Virus X*043 kaže...

Virus kaže da si ti noob, nisam nikad igrao s tobom, ali puno suboraca priča da bi trebao prodat BF3 i igrat CoD...

o_O

Fr4nk_Horrig4n
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice