Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.769
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
moderator
Re: Battlefield 3
zoharbizo kaže...

Kupis si lijepo 960T i unlockas ga, sve leti u BF-u sa njim, ja sam isto bio iznenaden, svih 6 jezgri u pogonu, Caspian 64/64 leti.

Meni i s ovim x3 @3.4ide 55fpsa,al ponekad na tih 55fpsa imam neki lag a ponekad ne.Bf je čudna igra.

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 12:05 (pirat).
13 godina
Battlefield 3

ko zeli gledat evo pyrogen vs ws. francuski lan,u 5 igraju remake vs. FWS evo streama  http://www.dailymotion.com/video/xrt8zy_live-1_videogames#.UPpxlideswq

polufinale

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 11:24 (Doca15).
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
pirat kaže...

Meni i s ovim x3 @3.6 ide 55fpsa,al ponekad na tih 55fpsa imam neki lag a ponekad ne.Bf je čudna igra.

Gledaj usage kartice sa MSI AB pa ce ti sve biti jasno, BF3 je iznimno CPU ovisan.

Ja sam osjetio prelazak sa 955BE 3.6GHZ na 1100TBE 3.6GHZ, sve ti je jasno.

GPU je bio HD 5850, nesto jaci od tvoga.

Taj lag mozes sa novim MSI AB-om vidjeti, posaljem ti kad nadem na PP da se uvjeris.

iclock2much
17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Kupis si lijepo 960T i unlockas ga, sve leti u BF-u sa njim, ja sam isto bio iznenaden, svih 6 jezgri u pogonu, Caspian 64/64 leti.

Samo Intel, nemoj stvarati pomutnju... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 3

Bas sam si zlocko, jel da Friday?Dobro se igra njemu na AMD-u i pokrene.{#}{#}

iclock2much

0 0 hvala 0
15 godina
Doca15 kaže...

ko zeli gledat evo pyrogen vs ws. francuski lan,u 5 igraju remake vs. FWS evo streama  http://www.dailymotion.com/video/xrt8zy_live-1_videogames#.UPpxlideswq

polufinale

no, zašto mi je sve crno? jel počelo to ili šta?

evo sad radi, pardon.

kako ima ovako lijepe boje???

di je sad jikka pisoar kad se lan igra? govno

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 12:25 (fila2208).
17 godina
odjavljen
zoharbizo kaže...

Bas sam si zlocko, jel da Friday?Dobro se igra njemu na AMD-u i pokrene.{#}{#}

Kakav sam ja kreten...

Hoću vidjeti kakav komp imaš i kliknem IZNAD tvoj nicka na "Moj PC". Gledam i kontam si "yebote, pa ovaj ima isti komp ko i ja... čak i zvučnu i zvučnike!". And then suddenly... {#}

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa kažen, najbitnije je trošit resurse da se napravi da izbacuje reklamu za igru koju već iman mjesecima, a to što svaku mapu moran minjat kamuflažu za vojnika i setup vozila i puški to nema veze. To je ok da stoji tako i nervira ljude. A i kad te to počme živcirat kasno je za refund.

[M|C] 7emper_fi
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
nooir kaže...

Pa kažen, najbitnije je trošit resurse da se napravi da izbacuje reklamu za igru koju već iman mjesecima, a to što svaku mapu moran minjat kamuflažu za vojnika i setup vozila i puški to nema veze. To je ok da stoji tako i nervira ljude. A i kad te to počme živcirat kasno je za refund.

slažem se, meni nikad da zamapti zeleni camo za scarh, a da ne pričam kamuflaže

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
pirat kaže...
bik kaže...

Momcine jeste probali nove AMD Radeon drivere 13.1 ?  Meni se cini kao da imam blagi pad fpsa za razliku od 12.11 b11 !? 

Meni je fps isti al mi ide dosta fluidnije igra{#}(6850)

Neznam zašto mi na everestu i sličnim programima piše da imam 6850 x2?

Ja sam sa prijašnjim driverima imao vecinom 70-80fpsa (80fpsa sam stavio limit) , sad vidim da skace od 60-80fpsa, HD7850 je kod mene.

Čitam da su izašli i 13.2beta i kao najbolji su bla bla.. a ne da mi se svaki dan mjenjat drivere  (da to sad kažen a jedva čekam čačkat.. :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Dali se moze srediti kad stavljam video na yt da nema onih crta gore akd se stavi na full screen nego samo ne sa strane posto mi je monitor 16:10, ne 16:9.

Dali se da sta u vegasu sredit? Sad cu pocet u vegasu novi vid, sve sam snimio.

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR?feature=mhee
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MARKOcVp kaže...

Dali se moze srediti kad stavljam video na yt da nema onih crta gore akd se stavi na full screen nego samo ne sa strane posto mi je monitor 16:10, ne 16:9.

odes u vegasu edite->svitrches i maknes kvacicu sa main aspect ratio. i maknuti ce ti crno sa strane.

Battlelog: ljudina
15 godina
bik kaže...
pirat kaže...
bik kaže...

Momcine jeste probali nove AMD Radeon drivere 13.1 ?  Meni se cini kao da imam blagi pad fpsa za razliku od 12.11 b11 !? 

Ja sam sa prijašnjim driverima imao vecinom 70-80fpsa (80fpsa sam stavio limit) , sad vidim da skace od 60-80fpsa, HD7850 je kod mene.

Čitam da su izašli i 13.2beta i kao najbolji su bla bla.. a ne da mi se svaki dan mjenjat drivere  (da to sad kažen a jedva čekam čačkat.. :)

već su izašli i novi?

može link ako ti se da, hvala!

13 godina
MARKOcVp kaže...

Ja isto imam 16:10 i kakav god video stavim na Youtube, crte su samo sa strane. Original s Afterburnera ili obradjeni, uvijek je OK.

Pogresne postavke exporta u Vegasu? Probaj odabrati 16:9 (720p ili 1080p) i maintain aspect ratio. Ako ima takva opcija.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
14 godina
protjeran
bmwhartge kaže...
MARKOcVp kaže...

odes u vegasu edite->svitrches i maknes kvacicu sa main aspect ratio. i maknuti ce ti crno sa strane.

hvala, super izgleda!

17 godina
fila2208 kaže...

Haha, sjetio si se pisoara :)

17 godina
fila2208 kaže...

...jedini public di se najmanje naživciram su yebeni kanali, i ža mi je šta sam spao na to, ali šta ću.

Eto, kao da sam bio zloguki prorok kad sam jos davno rekao da kad solo igras da se najvise iskuliras na TDM Kanalizaciji... {#}

15 godina
Basta kaže...
fila2208 kaže...

Haha, sjetio si se pisoara :)

Da bude bolja stvar nakon tvog posta odem na kavu i odem pišat, i pisoar je isto jika.

:)

Basta kaže...
fila2208 kaže...

...jedini public di se najmanje naživciram su yebeni kanali, i ža mi je šta sam spao na to, ali šta ću.

Eto, kao da sam bio zloguki prorok kad sam jos davno rekao da kad solo igras da se najvise iskuliras na TDM Kanalizaciji... {#}

Baš baš, a mi svi na tebe da si kanal njub :)
ontopic: LSAT je najveće smeće u igri...igrao sam sve i svašata i probao punit, ali ovaj lsat ne mogu, nijedan playstyle ne odgovara, ne ubija,slaba je i spora, smeće je.

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Antraks je čiterčina - zaklo me {#}

Freak Show Inc.

7 2 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Nijedna puska niti pistolj u igri nisu smece, ako ih znas koristiti.

Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
odjavljen
pirat kaže...
zoharbizo kaže...

Pirate, ti bi se spasio sa nekim X6 PII, ja sam imao slican setup i doslovno je prodisao sa X6-com.

Mini lag u potpunosti nestao.

Da sjeo bi mi jedan x6,i bios sam apdejtao na matičnoj tako da još samo lova fali :)

Bolje http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-fx-x4-4170-box-s-am3-4-2ghz-12mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060318&id_artikl=050.603.245 nego X6. Razlika u taktu će ti biti korisna, a 200kn je manje.

:)
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:53 (Tonči).
14 godina
protjeran
Tonči kaže...
pirat kaže...
zoharbizo kaže...

Pirate, ti bi se spasio sa nekim X6 PII, ja sam imao slican setup i doslovno je prodisao sa X6-com.

Mini lag u potpunosti nestao.

Da sjeo bi mi jedan x6,i bios sam apdejtao na matičnoj tako da još samo lova fali :)

Bolje http://www.links.hr/?naziv=procesor-amd-fx-x4-4170-box-s-am3-4-2ghz-12mb-cache-quad-core&option=artikl&id_kategorija=05060318&id_artikl=050.603.245 nego X6. Razlika u taktu će ti biti korisnika, a 200kn je manje.

Najbolje bi bilo kad bi si naso rabljenog phenoma x6 sa garancijom i to uzeo, ova fx serija je losa.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Sorry an duplom postu, nego da pitam dali smeta sto mi je video blokiran u njemackoj zbog 2 songa?

Dali cu zbog toga imati problema kasnije s accountom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
MARKOcVp kaže...

Sorry an duplom postu, nego da pitam dali smeta sto mi je video blokiran u njemackoj zbog 2 songa?

Mislim da zbog takvih videa nečeš moć live streamat.

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
pirat kaže...
MARKOcVp kaže...

Mislim da zbog takvih videa nečeš moć live streamat.

A ako izmjenit ta 2 songa s nekim drugima koje yt nudi? Ugl to mi nije niti bitno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.1.2013 19:37 (MARKOcVp).
13 godina
protjeran
bik kaže...

meni sve isto..  :/

16 godina
fila2208 kaže...
bik kaže...
pirat kaže...
bik kaže...

već su izašli i novi?

može link ako ti se da, hvala!

http://www.guru3d.com/files_details/amd_catalyst_13_2_beta_download.html

16 godina
moderator
Battlefield 3

Dobio neki mail od twittera....

PRO :) PRO :)
سمندری ڈاکو
Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Evo jedan M16 glicesrki.. Nisam odavno nista pa da se oslobodi nesto harda.. ;)

Samo sam radio sa novim programom pa sam zeznuo boje.. Nadam se da je bar gledljivo...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Frende odličan video {#}{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice