- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ispričavam se i tebi onda kad me već citiraš
da nema te na forumu,da si bio više onda nebi govorio da nema puno prepucavanja,bilo ih je dosta u ovoj temi
ima san pauzu od par miseci pa da vas pitan na kojima se serverima sad skuplja ekipa
imali neko za squad da igramo bf3?da mi ostavi nick
Ako je nekom dosadio BF3 (ako je to ikako moguce )
i zeli prodati acc na originu za povoljne pare neka se javi u PP
Ovaj astra je citercina prokleta
Zakon
Dobro je cut ovak nekog drugog,barem znam da ne rage-am jedini.
Ovaj astra je citercina prokleta
"Ovaj astra je takva obicna citercina"
-" Maaa znamoo too"
i opet mi nije jasno čemu odustajanje od vipera ili jeta,zašto se bojite shinoxa i unaprijed se predajete
xyana cijenim,možda najbolji/najkomletniji igrač ali i ostali su iksići jako dobri u timu

ali gle,ja nemogu skupit dovoljno ljudi,šta bih ja skupljao kad uopće ne igram na ts ,ja se samo pridružim i to je to,ionako pričate da vam je za vježbu
nebi trebao bit problem da se joina 12 ljudi
Ali opet si fulao. Radi se o tome da se unaprijed dogovori kojih 12 ljudi će igrati. Unaprijed može biti i samo pola sata prije ali nećemo početi igrati dok nije 12 ljudi, kužiš? Dakle, na forumu se kupi ekipa, skupi se nas (xXx) 12 i počinje se. Nema ulijetanja u partiju jer je server pod šifrom.
Ok,a kad ce snimka Bazzara?
i opet mi nije jasno čemu odustajanje od vipera ili jeta,zašto se bojite shinoxa i unaprijed se predajete
xyana cijenim,možda najbolji/najkomletniji igrač ali i ostali su iksići jako dobri u timu
Vidi, vidi, pa M4X moze i oce koju pametnu ^^
Eto rekao sam da se ne smiju dva aviona koristit ali ipak jeste. No dobro bio je fun war pa sve 5 :)
mi smo tako mislili ali nismo znali jel to po pravilima pa smo rekli da nema da se dva koriste :)
ali nebitno :)
Samo mi nije qjaro za koju čunu se ja nečujen nikad kad sniman, tj. jako san tih?
btw. ko diše ko darth vader?
I syebali ste se sa medicima, previše medica ste imali, a naši tenkovi jedva dočekali.
I btw. shinox je velik dio runde bio, ali reći da je samo on pobijedio je bezobzirno , :)
Ne želim da ispadne da sada nekom solim pameti i da učim nekoga kako da igra ali gledajući ovaj video samo sam se naživcirao! :)
Od početka partije skoro cijeli vaš infantry je bio assault (M16 naravno). Kad smo se počeli klati odmah smo to skontali i rekli ovim našim tenkistima da slobodno ulete među vas jer im ništa ne možete napraviti. Mi smo svi krenuli kao inženjeri i tek kasnije kad smo vam pouništavali tenkove smo se prebacili na assault. Gledam na videu neki tamo se dere "Tenk desno" a ti se okreneš i beskorisno gledaš u njega kao vas rejpa. I svi tvoji u squadu i dalje ne bi uzeli inženjera. Gledam stalno kad ćete se malo prilagoditi trenutnoj situaciji ali nula bodova. Tek ste se pred kraj runde skontali prebaciti na inženjere i probati nešta napraviti. Čak se o Nexus morao, vjerujem teške muke, odreći suporta! :)
Opet kažem, ovo je sve dobronamjerno, jer ovakva vaša igra nam je uvelike olakšala igru.
Ne želim da ispadne da sada nekom solim pameti i da učim nekoga kako da igra ali gledajući ovaj video samo sam se naživcirao! :)
Od početka partije skoro cijeli vaš infantry je bio assault (M16 naravno). Kad smo se počeli klati odmah smo to skontali i rekli ovim našim tenkistima da slobodno ulete među vas jer im ništa ne možete napraviti. Mi smo svi krenuli kao inženjeri i tek kasnije kad smo vam pouništavali tenkove smo se prebacili na assault. Gledam na videu neki tamo se dere "Tenk desno" a ti se okreneš i beskorisno gledaš u njega kao vas rejpa. I svi tvoji u squadu i dalje ne bi uzeli inženjera. Gledam stalno kad ćete se malo prilagoditi trenutnoj situaciji ali nula bodova. Tek ste se pred kraj runde skontali prebaciti na inženjere i probati nešta napraviti. Čak se o Nexus morao, vjerujem teške muke, odreći suporta! :)
Opet kažem, ovo je sve dobronamjerno, jer ovakva vaša igra nam je uvelike olakšala igru.
Yet...točno to šta pišeš smo napravili u drugoj rundi. Bilo više inžinjeraca...U zraku je bilo malo više balansa i rezultat je odmah došao. Možda je greška bila da smo svi bili na istom kanalu pa je bilo maloaudio gužve a i treba iskustva da se odigra ovakav war jer nemožeš se kretati kao na publicu...itd...Uglavnom sljedeći puta bude malo više taktike i drugačiji dogovor. Po meni nije bilo loše s obzirom da smo se dogovarali 5 minuta prije samog rata.
Opet ponavljam meni je bilo super
Pa dobra vam je taktika bila, niste elaborat napisali ko ja za svoje, ali sve bitno ste pohvatali!!! ^^
Trebamo neki Teheran ili Seine baciti...
SAmo mali info za onoga ko je komentirao da ShinoX nemoze letjeti u flankeru...
http://battlelog.medalofhonor.com/bf3/soldier/ISh1NoXI/vehicles/371714409/pc/
Moze,dapace,samo sta je Hornet puno laksi i okretljiviji. Zato svi vise preferiraju horneta i on se koristi u dog fightovima.
Puno lakse je na hornetu odrzavat brzinu i radit piruete nego u flankeru.
Kad se igra war/practice/fun onda je sve dozvoljeno na TS-u; znaci mozes nekom skidat sve bogove i mater nerotkinju i sestru i zenu. Takodjer je normalno rageat i optuzivat protivnike za cheat, macro i ostale stvari :)
Sve je to u zaru borbe i to je to
Konvertiraju se videji.
U prvoj i drugoj samo vozim tenk, pa ce vam prema ovima biti nezanimljiva.
Al znam da xXx samo hoce cuti pljuvanje po njima, pa ajd, nek im bude.
A imam samo trecu (prva na Bazaru), cetvrtu ne.
Ne znam kad ide uplad. Ovu ili slijedecu noc.
Ajd Fr4nk, da ti pomognem sa sound problemom :)
S kojim programom snimas video? Na sto snimas svoj zvuk? Slusalice sa mikrofonom, ustekano u normalnu zvucne konektore ili USB?
I s cime kasnije kompresiras za Youtube?
Konvertiraju se videji.
U prvoj i drugoj samo vozim tenk, pa ce vam prema ovima biti nezanimljiva.
Al znam da xXx samo hoce cuti pljuvanje po njima, pa ajd, nek im bude.
A imam samo trecu (prva na Bazaru), cetvrtu ne.
Ne znam kad ide uplad. Ovu ili slijedecu noc.
Ajd Fr4nk, da ti pomognem sa sound problemom :)
S kojim programom snimas video? Na sto snimas svoj zvuk? Slusalice sa mikrofonom, ustekano u normalnu zvucne konektore ili USB?
I s cime kasnije kompresiras za Youtube?
Sniman video sa Frapson + sniman i windows sound, kompress radin sa najšugavijin windows live makeron al mislin da u tome nije problem jer se samo ja nečujen.
Nakon sta sam vidio Rupyem video,jasnije mi je zasto je klan dobio veliki racun za municiju.. To se trosilo sakom i kapom .. Rupy,imat cemo razgovor.