Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.199.996
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Arrabarn gg na eslu...

šta si ti risk?
 Mislim da bi dobili partiju da nam nije izbacilo igraća. dok se rekonektao već nam se razlika od 20 tiketa istopila.

13 godina
Hedrick kaže...
M4X kaže...

znali ste valjda i prije bitke tko je dobar u tenku i vozilima

Nismo znali, a imali smo i mi 2 dobra tenkista sa naše strane samo šta se oni međusobno nisu dobro pokrivali. Churner je ima i dobru podršku, uigranu, dok sa naše strane Cyber i Butcher nikad nisu zaigrali skupa (baren ne na ts-u). Mi smo se dogovarali svega 5 minuta prije mečeva ko će šta radit, mi ne igramo kompetitivno, odlučili smo se skupit čisto onako da nan svima bude malo interesantnije i da momcima damo neku vrstu treninga. Glupo nas je uopće uspoređivat.

Ekipa je pristala igrati na našu molbu kako bi se mi mogli makar jednom utrenirati za 12na12. Svaka im čast i ispalo je super. Drugi put će biti i uzbudljivije, i nadam se još puno puta u budućnosti.

Dama_The_Crow
15 godina
Battlefield 3

Daj pa šta mu se opravdavate. Reko sam ti maks složi ajde bar 5 ljudi i igrat ćemo, pa da vidimo kako ćeš se provesti ti.

dečkima koji su se skupili i kao ljudi odigrali sereš i pametuješ a nisi nikad došao dalje od kanala.

tako da velim ti skupi ekipu...ako je imaš, tj. ako itko želi igrati sa tobom uopće.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Daj pa šta mu se opravdavate. Reko sam ti maks složi ajde bar 5 ljudi i igrat ćemo, pa da vidimo kako ćeš se provesti ti.

dečkima koji su se skupili i kao ljudi odigrali sereš i pametuješ a nisi nikad došao dalje od kanala.

tako da velim ti skupi ekipu...ako je imaš, tj. ako itko želi igrati sa tobom uopće.

Da, mi smo spremni na meč sa bilo kime. Bilo bi nam drago da je to češće jer je puno zabavije od random lutanja po serverima. Bilo tko - skupite ekipu i javite se nekome od iksića... (xyan, dama, džukac...)

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Da, mi smo spremni na meč sa bilo kime. Bilo bi nam drago da je to češće jer je puno zabavije od random lutanja po serverima. Bilo tko - skupite ekipu i javite se nekome od iksića... (xyan, dama, džukac...)

Meni bi bilo drago da se cijela ''scena'' aktivira i da pokažemo da nas ima. Bhcr liga šta je sa tim oće to kretat? Pa da svi prije toga uigramo ekipe, zabavljamo se...gubio pobijedio sve je to igra, unraked je i nikom se ne piše ništa.

Trenutno pregovaramo sa mc, crog, chc što se tiče warova. Bilo je nešto pis ali ništa od toga očito.

Imamo warove sa poljacima, englezima i francuzima kroz par dana...

eto tako da tko god želi igrati bilo koji format 4v4 do 16v16 neka se javi.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
fila2208 kaže...

Meni bi bilo drago da se cijela ''scena'' aktivira i da pokažemo da nas ima. Bhcr liga šta je sa tim oće to kretat? Pa da svi prije toga uigramo ekipe, zabavljamo se...gubio pobijedio sve je to igra, unraked je i nikom se ne piše ništa.

Trenutno pregovaramo sa mc, crog, chc što se tiče warova. Bilo je nešto pis ali ništa od toga očito.

Imamo warove sa poljacima, englezima i francuzima kroz par dana...

eto tako da tko god želi igrati bilo koji format 4v4 do 16v16 neka se javi.

Da jbt. Mi smo se nekako toliko aktivirali zadnjih dana da ne znamo gdje udaramo. Posao mi je počeo trpiti i noćni život također {#}

Dama_The_Crow
14 godina
Battlefield 3

Moja facica kad krepam i vidim da je još samo jedan SQ member živ na zastavi koju dižemo:

http://i.imgur.com/UnGyK.jpg

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
20 0 hvala 1
14 godina
Battlefield 3

Hahahaa.. Tak je izmedu nas bilo na ESLu zadnjih dana/warovima.

I onda,ili se pomaknes ili peak-as,i onda krece rage...Zzzzzaaašštttoooooooooooo si isao u !%%=&#%!! peak-at ??

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Zero2 kaže...

Moja facica kad krepam i vidim da je još samo jedan SQ member živ na zastavi koju dižemo:

http://i.imgur.com/UnGyK.jpg

e al čim kažeš preživi idem na tebe netko umre tako da ja više to ne govorim samo bjesomučno klikam deploy kao da će sekunde brže proć

13 godina
neaktivan
Arabarran kaže...
zdenko1991 kaže...

Arrabarn gg na eslu...

šta si ti risk?
 Mislim da bi dobili partiju da nam nije izbacilo igraća. dok se rekonektao već nam se razlika od 20 tiketa istopila.

Da. Nebi dobil XD... Salim se, fakat dobra runda.

17 godina
odjavljen
Hedrick kaže...
M4X kaže...

Nismo znali, a imali smo i mi 2 dobra tenkista sa naše strane samo šta se oni međusobno nisu dobro pokrivali. Churner je ima i dobru podršku, uigranu, dok sa naše strane Cyber i Butcher nikad nisu zaigrali skupa (baren ne na ts-u). Mi smo se dogovarali svega 5 minuta prije mečeva ko će šta radit, mi ne igramo kompetitivno, odlučili smo se skupit čisto onako da nan svima bude malo interesantnije i da momcima damo neku vrstu treninga. Glupo nas je uopće uspoređivat.

nema veze ali osramotili ste sebe i ime Bug,da je igrala random ekipa bez TS odigrala bi bolje od vas....sad se pravdate da ne igrate kompetetivno i da ste bili za trening...real nebi dinamo z. tako ponizio na treningu to sam siguran

16 godina
neaktivan
M4X kaže...

Kak si ti jadan lik..

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

i pazi ovo,igrali ste valjda tu mapu 1000 puta i opet radite greške,masterchurner se dokopa A i normalno da zna da je uspio,samo frajer smireno priča:"samo neka dođe"

mogao je netko javelin koristit,to se niste sjetili

Moj PC  
2 7 hvala 2
14 godina
Battlefield 3

1 je pametniji od njih 12.

Bravo specijalac.

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...
Hedrick kaže...
M4X kaže...

nema veze ali osramotili ste sebe i ime Bug,da je igrala random ekipa bez TS odigrala bi bolje od vas....sad se pravdate da ne igrate kompetetivno i da ste bili za trening...real nebi dinamo z. tako ponizio na treningu to sam siguran

neke pute stvarno ne kuzim dali trollas ili si stvarno tupav...

btw. dodemo mi nakon toga na esl 12v12 kup i rejpaju nas na khargu jos 15 puta gore od ovog.. pa neka se jave ovi koji tvrde da esl ekipa nezna classic igrat i da oni znaju samo cucat iza kamena na pazaru  {#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nisam igrao tu mapu puno puta tako da nemogu govorit o taktici,treba pričekat druge snimke da se vidi šta su bugovci radili i šta je uopće pješadija radila

rekli ste da je bilo psovki,onaj kome nije stalo i ne igra kompetetivno već za trening obično i ne psuje

Moj PC  
2 2 hvala 2
13 godina
berto kaže...

btw. dodemo mi nakon toga na esl 12v12 kup i rejpaju nas na khargu jos 15 puta gore od ovog.. pa neka se jave ovi koji tvrde da esl ekipa nezna classic igrat i da oni znaju samo cucat iza kamena na pazaru {#}

To se ne spominje {#}{#}{#}

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
berto kaže...

btw. dodemo mi nakon toga na esl 12v12 kup i rejpaju nas na khargu jos 15 puta gore od ovog.. pa neka se jave ovi koji tvrde da esl ekipa nezna classic igrat i da oni znaju samo cucat iza kamena na pazaru {#}

normalno da znaju,samo šta ovi koji igraju čisto klasik neznaju baš igrat esl

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

E, m16 njubovi su nas rejpali na Khargu...jest da nama fali iskustva, ali ovi se nisu salili. Heli leti ko u pravom ratu i sa 4km dole roka po nama...jednostavno, toliko je taj nacin borbe OP, da ako nisi jednostavno bolji od ekipe s druge strane, gotovo...

Moj PC  
3 0 hvala 1
14 godina
Soldier977 kaže...
berto kaže...

To se ne spominje {#}{#}{#}

Da,to je nesto sta nije bas da bi se trebalo spominjat. Neka ostane izmedu nas.

{#}

{#}

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

žao mi je samo kaj je Bug izgubio,znam da se iksići sada sprdaju i vesele

Moj PC  
1 7 hvala 1
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

Pa tko se sprda čovječe? To je ekipa sa kojom inače igramo po kojekakvim public serverima.

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 16:01 (Friday).
13 godina
M4X kaže...

Da. Umiremo od sprdanja i veselja.

Dama_The_Crow
15 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...
M4X kaže...

Da. Umiremo od sprdanja i veselja.

Bas mi je do sprdanja kad cujem da ekipa koja nas je guzila vice Holokaust, holokaust ^^

17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Pa tko se sprda čovječe? To je ekipa sa kojom inače igramo po kojekakvim public serverima.

zbog čega onda skiledžija kaže da neće s vama više igrat

evo ja bi igrao,mislim da nije neki problem skupit još 11 igrača sa ovog foruma,ionako igrate na unranked serveru zar ne...meni je ustvari svejedno,samo recite u koliko sati

17 godina
odjavljen
M4X kaže...

evo ja bi igrao,mislim da nije neki problem skupit još 11 igrača sa ovog foruma,ionako igrate na unranked serveru zar ne...meni je ustvari svejedno,samo recite u koliko sati

Pa čovjek se zajebava. Svejedno igramo svako malo skupa. Često je na našem serveru. Ovakav način igranja je samo uz malo drugačija pravila i uz podjelu iksići na jednu stranu, svi ostali na drugu.

Ako ti možeš skupiti dovoljno ljudi reci kada i igrat ćemo. Sutra, prekosutra - samo reci. Bit će nam drago i zabavit ćeš se sigurno više nego na "običnom" publicu.

Freak Show Inc.
16 godina
Uopće mi nije bed kad izgubim u napetoj partiji i kad svi u timu rade svoj posao. Ne igra se za lovu već za gušt :)
Baš igram za gušt i ne živciram se,ne "respektiram "protivnike i ne drhtim ispod sjene velikih Pro igraća.
Malo pi*dim kad mi komp šteka,ali i na to sam već odrvenio pomalo ;)
17 godina
odjavljen
Friday kaže...
M4X kaže...

Pa čovjek se zajebava. Svejedno igramo svako malo skupa. Često je na našem serveru. Ovakav način igranja je samo uz malo drugačija pravila i uz podjelu iksići na jednu stranu, svi ostali na drugu.

Ako ti možeš skupiti dovoljno ljudi reci kada i igrat ćemo. Sutra, prekosutra - samo reci. Bit će nam drago i zabavit ćeš se sigurno više nego na "običnom" publicu.

ali gle,ja nemogu skupit dovoljno ljudi,šta bih ja skupljao kad uopće ne igram na ts ,ja se samo pridružim i to je to,ionako pričate da vam je za vježbu

nebi trebao bit problem da se joina 12 ljudi

17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ako vidim da opet igrate ja ću se pokušat spojit

sad sam u battlelogu pratio partiju xxx ESL,gadno su gubili i onda su svi quitali,niste dovoljno muško da priznate poraz i odigrate pošteno do kraja partiju,bilo bi fer

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.1.2013 18:17 (M4X).
Moj PC  
3 5 hvala 3
14 godina
neaktivan
M4X kaže...

ako vidim da opet igrate ja ću se pokušat spojit

sad sam u battlelogu pratio partiju xxx ESL,gadno su gubili i onda su svi quitali,niste dovoljno muško da priznate poraz i odigrate pošteno do kraja partiju,bilo bi fer

E moram ti odgovorit na ovo. Jbt koliko možeš wajnat i kenjat ovuda. Daj kužiš priznaj ekipi šta su tako uigrani i igraju aktivno i pokušavaju nešto napravit od sebe i svog klana (isto vrijedi i za ostale, ne samo xXx-iće). A za ono sve ostalo šta pišeš. Razmisli malo o trudu ljudi i svemu, kompetitivnom igranju i takvim stvarima. Postovi su ti kao da si djete iz osnovne škole (možda i jesi). Stvarno i drahic je gore rekao, malo rešpekta. Peace out.

A za vas ostale.

Ne javljam se često na forum ali igram dosta sa ljudima od tuda. Kao prvo super je da ste počeli sve i svašta organizirat, nažalost nas (PRi-jevaca) je relativno malo aktivnih, ja bi jako rado kad bi se nas moglo skupit poprilično i sudjelovat u ovakvim warovima, nismo neki ali eto, trudimo se. Ovo je jedino moguće ako bi igrali sa još nekim manjim klanom, ili samo djelom većeg, jer teško je ostvarivo da nas se skupi dovoljno, tj. 12 i da uopće imalo izvježbamo sve to zajedno. Vidim da je dosta ljudi počelo igrat esl, nisam nikad bio od toga, ali i ja sam krenuo pomalo, razbijaju me (nas) ali bit će bolje, i to je zanimljiva komponenta igre. I moram pohvalit temu, nema puno prepucavanja (osim specijalac M4X). Malo sam upao tu sa ovime kao padobranac, ali eto kad sam već maxu morao nešto reć, da ne izostavim vas ostale {#}

GL HF

Battlelog: Mali_Playa
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice