http://www.twitch.tv/fr4nk_horrig4n jel puno trza?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
famas+silencer+forgrip+run&gun = acc 32%
kako bi zdenko rekao probaj imat 5-0 k/d
PUNO bolje nego jučer!!!
PUNO bolje nego jučer!!!
Znam da je Shinox spominjao da ima upload 3Mb/s, a on konstantno streama. Ovaj naš internet ovdje je za k.
JackFrags noob, svi trce za njime i revivaju ga pa opet...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53298612/1/355580419/
cak i bolji acc imam sa famasom nego on sa l85
JackFrags noob, svi trce za njime i revivaju ga pa opet...
http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/53298612/1/355580419/
cak i bolji acc imam sa famasom nego on sa l85
famas+silencer+forgrip+run&gun = acc 32%
jeli ti 5.75 dovoljno??
Da ali di ti je sad taj acc camperu? XD
jeli ti 5.75 dovoljno??
lol pa cijelo vrijeme sam medu kontejnerima bio i pucao iz hipa... i nisam kamper nego noob
lol pa cijelo vrijeme sam medu kontejnerima bio i pucao iz hipa... i nisam kamper nego noob
Da, jučer si bio na vlaku duže nego strojovođa...
jeli ti 5.75 dovoljno??
kako uspjevate imat tako velik akjurasi? ja sam najviše imao valjda 24 i to sa an-94,ipak nikad nisam igrao sa silencerom,uvijek heavy barel na bilo kojem oružju
jel to zaista niski dpi i jako niska osjetljivost u igri?
pa kad si ti bio medu kontejnerima i skidao lancice, a meni je bilo dovoljno da sam ti 1 dao
btw. skinuo ih i ja danas medu kontejnerima 5-6 komada u rundi u tvojem stilu iz okreta polako ucim
pa kad si ti bio medu kontejnerima i skidao lancice, a meni je bilo dovoljno da sam ti 1 dao
na kojem to serveru on skida lančiće? meni nebi ni jednog na kanalima sa 64 igrača
na kojem to serveru on skida lančiće? meni nebi ni jednog na kanalima sa 64 igrača
Ne kanalima sa 64 igrača, nema mjesta na ekranu gdje nema nekog igrača.
Mnogi prije tebe su to rekli i to igračine... Svega par ljudi na forumu nije dobilo nož od mene. Popušio je čak i najekstremniji od svih - juka iz chc-a. Dečko ima 18k kilova nožem. On je moj uspio skinuti tek prije dan-dva. Vjeruj mi, uzeo bih ti dogtag svakako - uopće nije upitno. Jedino si na kranu siguran, tamo u životu nisam bio.
kako uspjevate imat tako velik akjurasi? ja sam najviše imao valjda 24 i to sa an-94,ipak nikad nisam igrao sa silencerom,uvijek heavy barel na bilo kojem oružju
Ja s tenkom preko 80%
Ja s tenkom preko 80%
dobro tenk ali on sa famasom koji sa gripom i barelom leti po svuda ima 23% a ja sam mislim imao 17%
Mnogi prije tebe su to rekli i to igračine... Svega par ljudi na forumu nije dobilo nož od mene. Popušio je čak i najekstremniji od svih - juka iz chc-a. Dečko ima 18k kilova nožem. On je moj uspio skinuti tek prije dan-dva. Vjeruj mi, uzeo bih ti dogtag svakako - uopće nije upitno. Jedino si na kranu siguran, tamo u životu nisam bio.
Kasno je sada, šta nisi prije rekao....
dobro tenk ali on sa famasom koji sa gripom i barelom leti po svuda ima 23% a ja sam mislim imao 17%
Burst fire, pucanje samo kad je neprijatelj blizu, kontroliranje recoila, bolji refleksi i veca preciznost upravljanja misem?
daj reci postavke. Evo moje http://www.twitch.tv/xyan1811/b/357258252
ruzno do bola, ali ako netko zeli pratit situaciju na waru, bolje to nego onaj score table na b-logu ^^
Open Broadcaster Software koristim
Maxbitrate 200 kb/s Buffer 200
Resolution downscale 1,50 (852x480)
30FPS
jel koristis mozda isti ili neki koji se placa?
Burst fire, pucanje samo kad je neprijatelj blizu, kontroliranje recoila, bolji refleksi i veca preciznost upravljanja misem?
ma to kontroliranje recoila ne postoji,šta ti imaš kontrolirat recoil sa famasom uz burst fire,jedino je pitanje monitora i postavki u igri
inače taj akjurasi ima neki bug,koliko sam samo puta vidio 105%
dobro ja na kanalima volim pucat i sa jedne strane mapu na drugu,tu nekad ode jedan spremnik na samo jednog,volim rješavat ove kaj se ukempaju,snajpere i tako
ma to kontroliranje recoila ne postoji,šta ti imaš kontrolirat recoil sa famasom uz burst fire,jedino je pitanje monitora i postavki u igri
De upitaj Filu za monitor i postavke
inače taj akjurasi ima neki bug,koliko sam samo puta vidio 105%
dobro ja na kanalima volim pucat i sa jedne strane mapu na drugu,tu nekad ode jedan spremnik na samo jednog,volim rješavat ove kaj se ukempaju,snajpere i tako
Postaje bolno čitat ove tvoje gluposti, aj nemoj više.
De upitaj Filu za monitor i postavke
Fila je pro i on igra na lapu bez monitora
Pozdrav!
Ovako.zanima me koliko bi mogao dobiti za BF3 Limited Edition + Close Quarters DLC?
i dali se isplati kupovat premium edition?
Kasno je sada, šta nisi prije rekao....
Da, ti si isto jučer imao "obradu"
Vještica je prije 2-3 tjedna izgubila 5 komada u partiji. Bajo isto toliko...
Ja ne razumijem da oni mogu imat tim ljudi za kodiranje i programiranje, TESTIRANJE ove igre i onda nakon godinu dana mene opet ubije neuništivi čovjek.
Kako yebeno bit neuništiv, i koljem ga i i pucam i raketiram i ništa. Lik se ladno okrene i zakolje me nožem iz jednog udarca, dakle nije head već me recne i padnem mrtav?
I ovu yebenu igru isto nabijem na qurac, ako me nešto može izbacit iz takta onda je to kad oni kao patchaju immmortal bug i ekipa i dalje neuništiva.
Ne, i nije bio u protectionu, protection traje 2 sek ne 32 sek.
I onda me balancer morao prebaciti, pa sam vas pobio. A sto ces.