- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Netko opasno cima EA i Battlelog
pogledaj malo unazad,već je sve bilo
dobio se inače
Netko opasno cima EA i Battlelog
priznaj da si otisao na link :P
I upisao Dadine podatke. hihihi
a jeb..pa njemu ovaj m16 uopće ništa nema recoil,nisam dugo igrao ali znam da je meni dosta skakao
jel moguće da ako pucaš po malo da uopće m16 nema recoil?
ako ovaj tip nema nista ja igram drugu igru....
Isprike nisam bas u toku, ali malo mi čudan ovaj battlelog ??
Isprike nisam bas u toku, ali malo mi čudan ovaj battlelog ??
To ti je battlelog by Tonci :D
jika is back, jaci nego ikad. ali ako nista nekoristi onda stvarno ima jebacki aim. nisam vidio covjeka sa boljim aimom. nisan mu je doslovno svo vrijeme zaljepljen za protivnika.
jika is back, jaci nego ikad. ali ako nista nekoristi onda stvarno ima jebacki aim. nisam vidio covjeka sa boljim aimom. nisan mu je doslovno svo vrijeme zaljepljen za protivnika.
treba ga vidit na lanu jednom, DH il tako nesto pa neka tamo napravi 50% acc u svakoj rundi
Baš čudno...
evi pogledajte kako francuzima internet radi na obicnom adsl-u na brzini od 2mbit download i 0.5mbit upload.To je testirao da da dokaze da zna igart i bez optike a njemu igra radi ko i na optici.
ako ovaj tip nema nista ja igram drugu igru....
Upravo sam to pomislio dok sam gledao video, kao da ne igramo istu igru.
Nema šanse da ovaj lik nema ništa. Uvijek 4-5 metaka ispuca i krene dalje i zna da će ovaj pasti.
spretan momak..ali kill sa 3-4 metka...ne vjerujem bas
ja ne vjerujem. Divite se njemu sta ubija sa 3-4-5 metaka, a meni je jedan dovoljan
aha...i zmije lete...
evo kako sam otkrio da je jikka cheater. Mislim nisam ja prvi to ubra, ali sam malo gledao.
4:03 lik prekoči između kontenjera, aim mu krene na lika, malo ga povuče i onda ga vrati natrag pošto je lik iza.
Lik ako nema dmg. modifier, no spread ili neke druge dajem ruku da ima neki AIM ASSIST koji mu lijepi nišan za protivnika. Ima hrpa situacija di se zalijepi nišanom za protivnika.
Obična ruka, mene smrtnika ili čak ljudine prozora ipak trza po čovjeku kad bi dakle prati ga npr. ali nemre mu se zalijepi za prsa i pogodit ga burstom od 3-5 metak uvijek i ubit.
Najjadnije je što to radi javno, i hrpa dobirh igrača mu vjeruje, a lik igra kao zadnja pi.čkica na lanu, ali je online yeben.
Pa online svatko može bniti, yeben ali daj nam svima benqove monitore i sve default pa da vidimo kako ko diše.
dno dna.
Pokazati cu vam ja sutra na videu kako ja vjezbam aim na metrou, ako mi se bude dalo veceras igrati. najbolji trening za skidanje headglitcheva. sutra uploadam.
Znaci tako izgleda kad koristis makroe za mis....
Ja sam sad miran, čiter i to su potvrdili stručnjaci s Buga.
Stručnjaci s Buga su te skužili prvi dan kad si počeo haxat u bc2.
Pa sad ti reci da to nije bilo tak.
Statistika postoji i nije kriva. Kak to da svi imamo kak je Antraks objasnio tu negdje postotak HS-a na preciznost tu negdje a ti si užasno neprecizan sa najviše HS-a.
Moraš priznati da si u najmanju ruku čudan, kaj ne?
Nitko ti nemože dokazati ništa osim pb-a i inih servisa ali ono, daj probaj objasnit statse i to a ne kenjat kak smo mi stručnjaci i da se nemaš kaj opravdavat.
Ja imam 45% HS sa pkp na malo kilova, zakaj? Zato kaj mi je Kuky stajao metar od mene da se zbustam.
Sad ti...
Tonci je ostao bez teksta, sada je otkriven i nezna sta da kaze. Ja namirisem citera na 2km.
moze netko objasnit macroe za bf3?
edit: netreba vidjeh da je to neki sugavi cheat, not intrested
posalji PP tonciju, on ce ti objasniti.
Ae decko je ok,nije znao sta je,vidio da je cit i ne zanima ga,to je ok
Ne treba generalizirati. Npr macroe moraš koristiti ako želiš da ti u bf3 rade sve tipke na G700 mišu. Banalan primjer ali točan.
A jasno Petak,nego ovdje je najcesce komentiran no recoil macro pa vjerujem da je na to mislio,macro ko macro nije cit nego ove djidje midje no recoil i te fore

A ja Ceco a ja?I ja sam dobro rekao,daj mi TU daj,daj TU dajjjjj