Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.772
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
M4X kaže...
Hummer kaže...
letece_prase kaže...

I šta kažete za end game gameplay video na motorićima.?? ona zadnja scena me najviše veseli . bit ce da ce napravit nesto tipa capture the flag kao u codu i ut-u. to ce bit bomba{#}

Ja kažem da če noobove na motorima dočekivati javelin noobovi, i uredno c4 na zastavi. A ako nobine na motorima sve to čudom prežive i drznu se da uzmu zastavu čeka ih četa snajpera.

a tko će onda na kraju nosit zastave,nitko

Oni koji igraju PTFO i pobrati če najviše smrti.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 14:58 (Hummer).
15 godina
neaktivan
xyan kaže...
SKiLLer kaže...
Stari lako vama dok ste stwikani do grla a kao sto reko mozemo vas samo ismijavat! stari ja nisam nikom rekel da je citer! izmedu cita i tvika postoji razlika a vi to dobro.znate!

Nemoj molim te decke prozivat bezveze. Sam ces dobit Crveni ili Crni. Dobili ste od nas, pa vam se nitko nije rugao niti ista. 

http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/autumncup2012/match/27036892/

sta se ti javljas molim te... igrali smo sa sedmim sastavom ustvari s onima koju su bili tad online.. kad bi nas vi zgazili obriso bi igricu.. meli smo vas i sa Nenom a di sada.. daj molim te di ovaj svijet ide... svako se danas javlja i proziva..

Battlelog: Mily_Vanily
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

hahaha noobe, mi smo cak pistoljim igrali da imate sanse XD

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

@Danny_HR

lažeš ćiteru, snimili smo te :)

Obmane, laži i neistine.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

stvarno ce kraj svijeta... cijeli bug forum preso na stranu pisovaca... ovo stvarno nema smisla :)

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

A  teasera, 20 sekundi traje intro, 20 outro, 5 sekundi akcija. 

Fora su motori, ali ne vjerujem da će nešto bit predobri, eventualno da se može dobro i brzo flankat, ali vjerovatno nakon što izađe dlc već će pravit vidoese di se trkaju sa motorima i di imaju super skok rpg 360 headflip kill jet i mi ćemo svi lajakt.

Zasad ok, vidio nešto kamenja i šume, simpatično.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

stvarno ce kraj svijeta... cijeli bug forum preso na stranu pisovaca... ovo stvarno nema smisla :)

možda zato što danas kreće nova era {#}

nekužim vas kaj se bunite?ne igraj s njima i bok,kaj si došo tu plakat , klan ti je prepun njubina.

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

vidim pocelo je brisanje komentara, a nema kartona... zar i ti sine danny... ajte vidimo se u igri.. pozz..

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja samo znam da pisovci CROG-u nisu ni do kolina tako da pričajte šta hoćete. Možete mi i dislajkat komentar, al to vam ništa neće pomoć da budete bolji igrači i ljudi od nas ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

3 7 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Mislim stvarno avast lol ako ste vi CROGOVCI kako ti kazes gazili xxx prije i sad,ili kako vas skiller(troll koji je samo ljuboroman na neke ljude nista drugo).Pa ako ste vi vec tako dobar i iskusan klan kao sto skiller kaze imao je vise lan partya nego itko pa zasto onda ne odigrate jedan mec protiv xxx ili PiS-a sta se bojite?

Lako se praviti važan na forumu onda kad dođete na war pa izgubite onda se izvlacite da mi koristimo razno razne tweakove ili nesto samo da budemo najbolji.Mi PiS nikad nismo rekli da smo najbolji u bf3,ima klanova koji su bolji od nas 8vs8 ili 12vs12.I jesmo mi zbog toga radili nove accounte na forumu i neuspjesno trollali na forumu.Neki vas ljubomorni lik si napravi account samo jer je neko bolji od njega u igri i onda su svi chiteri,a kad ga pitaš za 5vs5 onda ili nece igrat jer smo kao chiteri ili  se jednostavno boji izgubiti a na forumu je bio faca.{#}

Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
1.Lovac kaže...

Ja samo znam da pisovci CROG-u nisu ni do kolina tako da pričajte šta hoćete. Možete mi i dislajkat komentar, al to vam ništa neće pomoć da budete bolji igrači i ljudi od nas ;)

LoLz, plz MOAR!

Danny_HR kaže...
smiglcro kaže...

Obmane, laži i neistine.

Danny, zašto lažeš ovaj napaćen narod? E pa nećeš razbojniče!!!!!!!!!!! Proklet bio na Božić 2012... {#}

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 15:27 (Jovanka).
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
xyan kaže...
SKiLLer kaže...
Stari lako vama dok ste stwikani do grla a kao sto reko mozemo vas samo ismijavat! stari ja nisam nikom rekel da je citer! izmedu cita i tvika postoji razlika a vi to dobro.znate!

Nemoj molim te decke prozivat bezveze. Sam ces dobit Crveni ili Crni. Dobili ste od nas, pa vam se nitko nije rugao niti ista. 

http://www.esl.eu/eu/bf3/squadrush/4on4/autumncup2012/match/27036892/

sta se ti javljas molim te... igrali smo sa sedmim sastavom ustvari s onima koju su bili tad online.. kad bi nas vi zgazili obriso bi igricu.. meli smo vas i sa Nenom a di sada.. daj molim te di ovaj svijet ide... svako se danas javlja i proziva..

Da sjecam se igrao sam sa petinom snage i trebalo nam je 2min. Mozemo bacit i protiv prve ekipe, nije bad...

14 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Mislim stvarno avast lol ako ste vi CROGOVCI kako ti kazes gazili xxx prije i sad,ili kako vas skiller(troll koji je samo ljuboroman na neke ljude nista drugo).Pa ako ste vi vec tako dobar i iskusan klan kao sto skiller kaze imao je vise lan partya nego itko pa zasto onda ne odigrate jedan mec protiv xxx ili PiS-a sta se bojite?

Lako se praviti važan na forumu onda kad dođete na war pa izgubite onda se izvlacite da mi koristimo razno razne tweakove ili nesto samo da budemo najbolji.Mi PiS nikad nismo rekli da smo najbolji u bf3,ima klanova koji su bolji od nas 8vs8 ili 12vs12.I jesmo mi zbog toga radili nove accounte na forumu i neuspjesno trollali na forumu.Neki vas ljubomorni lik si napravi account samo jer je neko bolji od njega u igri i onda su svi chiteri,a kad ga pitaš za 5vs5 onda ili nece igrat jer smo kao chiteri ili  se jednostavno boji izgubiti a na forumu je bio faca.{#}

ja radije izgubim od vas 150, nego da neke noobove 200 ticketa dobijemo, i vise, razlike!

15 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

S koje si ti planete pao da se mi bojimo igrat s vama hahahahaha

btw šta nas više dislajkate to smo bolji ;)

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!
15 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
avast4000 kaže...

nekužim vas kaj se bunite?ne igraj s njima i bok,kaj si došo tu plakat , klan ti je prepun njubina.

srecom pa su kod vas samo proovi hhehe.. ma salim se, ne zalim se ja.. jucer sam sa hrcom prico na ts sve ok.. mislim meni oni ne smetaju.. i dalje ih mos ubit samo ide malo teze.. sad jel to do konekcije ili cega dugog u to necu ulazit i to sam mu reko... ja ih i dalje rokam i rokaju oni mene... killer se buni i to je njegov problem nije moj... meni samo smeta to tzv. kurchenje pojedinaca kao sto su ljudina i đinđer zdenko po ovom forumu i tako te spike.. nas klan nije ozbiljan i ne igramo za nagrade i medalje nego cisto radi druzenja.. odma da pc zoni odgovorim, da neko nam je banno stari platoon vjerovatno jer nam je stari lider pljuvo po dicu na njihovom forumu ili radi Enija al napravili smo ga ponovo.. sad je malo drugaciji.. vise funkcioniramo kao gaming klub.. igra se vise igrica BF, Diablo, MoH isl. i zezamo se na TS... a sad naravno da u klanu ima i igraca zagrijanih na warove i tako to.. recimo Skiller ili Killer-hrv ili svinjastiger ili kako vec, on je vise natjecateljski tip i igra dosta bolje od nas i zbog toga mu neke stvari smetaju... mene boli briga i za Pis i za ljudinu i za gay zdenka.... doso sam ih malko vamo sprdat jer su ufurani i brinu na neke spike ja sam najbolji.. kog briga za to.. najbolje da cu se ja s nekim svadjat radi igrice.. daj molim te, da me to kopa odma bi skocio pod vlak tu pored kuce.. u svakom slucaju svima vam zelim dobro, pogotovo Ljudini i ''nabildanom'' Zdenku nek im za Bozic djedica dofura optiku pa da budu najbolji na svijetu ;).. zivili ili ŽIVJELI, kako bi reko prof. dr. sc Hrvatskog jezika i znanosti pravopisa Jovanka...

15 godina
neaktivan
avast4000 kaže...

srecom pa su kod vas samo proovi hhehe.. ma salim se, ne zalim se ja.. jucer sam sa hrcom prico na ts sve ok.. mislim meni oni ne smetaju.. i dalje ih mos ubit samo ide malo teze.. sad jel to do konekcije ili cega dugog u to necu ulazit i to sam mu reko... ja ih i dalje rokam i rokaju oni mene... killer se buni i to je njegov problem nije moj... meni samo smeta to tzv. kurchenje pojedinaca kao sto su ljudina i đinđer zdenko po ovom forumu i tako te spike.. nas klan nije ozbiljan i ne igramo za nagrade i medalje nego cisto radi druzenja.. odma da pc zoni odgovorim, da neko nam je banno stari platoon vjerovatno jer nam je stari lider pljuvo po dicu na njihovom forumu ili radi Enija al napravili smo ga ponovo.. sad je malo drugaciji.. vise funkcioniramo kao gaming klub.. igra se vise igrica BF, Diablo, MoH isl. i zezamo se na TS... a sad naravno da u klanu ima i igraca zagrijanih na warove i tako to.. recimo Skiller ili Killer-hrv ili svinjastiger ili kako vec, on je vise natjecateljski tip i igra dosta bolje od nas i zbog toga mu neke stvari smetaju... mene boli briga i za Pis i za ljudinu i za gay zdenka.... doso sam ih malko vamo sprdat jer su ufurani i brinu na neke spike ja sam najbolji.. kog briga za to.. najbolje da cu se ja s nekim svadjat radi igrice.. daj molim te, da me to kopa odma bi skocio pod vlak tu pored kuce.. u svakom slucaju svima vam zelim dobro, pogotovo Ljudini i ''nabildanom'' Zdenku nek im za Bozic djedica dofura optiku pa da budu najbolji na svijetu ;).. zivili ili ŽIVJELI, kako bi reko prof. dr. sc Hrvatskog jezika i znanosti pravopisa Jovanka...

Potpisujem sve šta je naš dragi leader rekao ;)

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ne kuzim, kakve su sad to predrasude prema ljudima koji drze do svog izgleda!?! pa sta ako covjek bilda? u zdravom tijelu zdrav duh! sta je sad svaki koji bilda, ili debi* ili narcisoidan ili sta? Daj molim te...

edit: moras napisati dragi vođa!

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 15:36 (xyan).
Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
xyan kaže...

Ne kuzim, kakve su sad to predrasude prema ljudima koji drze do svog izgleda!?! pa sta ako covjek bilda? u zdravom tijelu zdrav duh! sta je sad svaki koji bilda, ili debi* ili narcisoidan ili sta? Daj molim te...

edit: moras napisati dragi vođa!

pa kako cu se drugacije izrazit.. ako osoba ima velike misice onda je nabildan.. to nije osuda, to je opis.. ljudina nije nabildan pa mu nemogu napisat da je... ja imam škembu pa mi ti slobodno napiši škembavi Milan ili avast ili Mily i ja se necu ljutit to je gorka istina..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 15:42 (avast4000).
13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...
avast4000 kaže...

Lol koja promjena. Sta rec, idi vjezbat i nemoj biti jalan, mislim uostalom koji ste vi psihici da me po facu pratite. Lol. 

17 godina
odjavljen
1.Lovac kaže...

Tvoje tvrdnje očajno pate za dokazima...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

sam si u par stranica piso kako ideš u teretanu, sve te žene vole, piješ proteine itd... na ts su mi decki rekli moras ga vidit Zdena bilder... neznam odakle su se toga dokopali al su mi linkali kuzis... nije baš da sam se radovo tom linku, znao sam da par dana necu moc spavat.. jednostavno slika me progonila.. šalim se ja samo ti bildaj to je ok.. i nekuzim kakav preokret.. pitaj ekipu iz klana jesu ikad od mene culi da sam ih prozivo ko chitere i sl...  ok su oni ekipa.. vole tu igricu i to je ok.. misticni vam svima moze bit tata u ovoj igrici i respekt nije postigo preko ovog foruma nego u igrici.. on vam moze bit primjer.. 

Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
moderator
Battlefield 3

Dosadni ste...

سمندری ڈاکو
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.12.2012 15:54 (pirat).
Moj PC  
15 1 hvala 3
15 godina
Battlefield 3

kakvi ovo novi šabani opet truju temu... pa zar nema dana kada se netko javno ne proziva... šteta što su lanovi odumrli. pa tamo je bila ekipa i druženje, tamo se rukovalo s protivnicima, razgovaralo, razmjenjivalo taktike... ovaj gaming danas je 0 za ono sto je nekad bio.

[url=http://bf3stats.com/stats_pc/Smiglon3][img]http://g.bf3stats.com/pc/zxIFH9im/Smiglon3.png[/img][/url]
Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

zivili ili ŽIVJELI, kako bi reko prof. dr. sc Hrvatskog jezika i znanosti pravopisa Jovanka...

Ma sve pet, bio ja doktor ili ne; ali to ne mjenja na stvari da si se ti svojim nastupom deklarirao kao zadrta, ksenofobična seljačina i primitivac... Soooooooo, high five {#} I nema načina da to popraviš, što se mene tiče; žao mi te je.

PS Ful si nas isprdao, ali ono stvarno FUUUUUL na najače; još dolazim ksebi od šoka u koji si me bacio, evo priznajem pred svima... Trebalo mi je pola sata da prestanem sisati palac ispod stola! {#}

tebe nit sam sprdo nit prozivo.. neam zasto.. nit znas igrat, nit znaš pricat... to ti je dovoljno

Moj PC  
2 6 hvala 1
17 godina
odjavljen
avast4000 kaže...
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

zivili ili ŽIVJELI, kako bi reko prof. dr. sc Hrvatskog jezika i znanosti pravopisa Jovanka...

Ma sve pet, bio ja doktor ili ne; ali to ne mjenja na stvari da si se ti svojim nastupom deklarirao kao zadrta, ksenofobična seljačina i primitivac... Soooooooo, high five {#} I nema načina da to popraviš, što se mene tiče; žao mi te je.

PS Ful si nas isprdao, ali ono stvarno FUUUUUL na najače; još dolazim ksebi od šoka u koji si me bacio, evo priznajem pred svima... Trebalo mi je pola sata da prestanem sisati palac ispod stola! {#}

tebe nit sam sprdo nit prozivo.. neam zasto.. nit znas igrat, nit znaš pricat... to ti je dovoljno

Joj to ti je baš ultimativni dokaz da ti znaš igrati a netko drugi ne. Ja sam poklao vjerojatno sve na forumu a po skilu sam definitivno pri dnu. Baš ti je argument, nema šta...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
smiglcro kaže...

kakvi ovo novi šabani opet truju temu... pa zar nema dana kada se netko javno ne proziva... šteta što su lanovi odumrli. pa tamo je bila ekipa i druženje, tamo se rukovalo s protivnicima, razgovaralo, razmjenjivalo taktike... ovaj gaming danas je 0 za ono sto je nekad bio.

da tog nema tema bi bila dosadna... ovako mi nest oko srca zaigra kad je napeto ;).. a lanovi propadaju jer sve nove igre nemaju mogucnosti igranja preko lana a stare su banana...

13 godina
neaktivan
avast4000 kaže...
Jovanka kaže...
avast4000 kaže...

Pa ovo nije pokazatelj da nezna igrat. Ja 90% vremena igram sa muzom i kolju me 5 puta po rundi. To neznaci da sam los, nego da me boli tuki za tagove ;)

14 godina
pirat kaže...

Dosadni ste...

Pa kad privatne poruke očito ne rade pa su prisiljeni ovdje trofulirati ovaj jadni napaćeni narod{#}

Nego ajmo malo on topic: yeeeeeey imam čak 2 tjedna slobodno {#}

Oće ko 1vs1vs1vs1 sa mnom? Mislim moze i conquest, ali samo nas dvojica {#}

BF3 Battlelog: pijana_carapa
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.

2 0 hvala 0
16 godina
moderator
Granzon kaže...
Oće ko 1vs1vs1vs1 sa mnom? Mislim moze i conquest, ali samo nas dvojica {#}

Možemo kasnije,ali s minama CQ Large..

سمندری ڈاکو
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice