Pa kaze....
u trenutku kad cujes onaj boom da ce te revajvat drzat space i stisnuti toogle primary. s time da on u medjuvremenu odradi i dizanje healtha na 100 posto
Pa kaze....
u trenutku kad cujes onaj boom da ce te revajvat drzat space i stisnuti toogle primary. s time da on u medjuvremenu odradi i dizanje healtha na 100 posto
Pa čovjek objasnio u video-u. Samo moraš biti jako brz...
sorry da,to je to,samo držiš space ništa više.
na to nisam previše obraćao pažnju do eto jučer nekaj sam gledao bezveze.
Malo sam petljao... strašno je koliko je PB zapravo smeće i koliko Origin overlay olakšava posao za cheatere. Ako fejkate da ste Origin, možete po igri crtati što god želite. :( Nišane...
jel ti je palo na pamet da im ne pase rotacija mapa?ja znam hrpu ljudi kojima se nije dalo igrat na bugovom serveru zbog rotacije mapa...
Ahhh pa ne može se svima ugoditi, nema šanse.
Malo sam petljao... strašno je koliko je PB zapravo smeće i koliko Origin overlay olakšava posao za cheatere. Ako fejkate da ste Origin, možete po igri crtati što god želite. :( Nišane...
NIje ti bilo dovoljno kad si po bc2 petljao? :)
Zašto Origin olakšava i u čemu se razlikuje od bilo kojeg drugog klijenta s overlayem?
NIje ti bilo dovoljno kad si po bc2 petljao? :)
Pusti čovjeka da radi u miru!
Ee decki zanima me dali mogu ja samo kupit cd key od battlefield 3 i posudit od frenda cd(on je bas kupio cijelu igru) i instalirat.
Kaj mislite bi to moglo radit??
Ja iskreno ne vidim razloga zas nebi al sam da provjerim.
Hvala.
Ee decki zanima me dali mogu ja samo kupit cd key od battlefield 3 i posudit od frenda cd(on je bas kupio cijelu igru) i instalirat.
Hvala.
pa ak kupuješ key kaj će ti cd??
Prešao si na tamnu stranu, dakle...
Hvala.
pa mozes kupiti, ali mislim da ide prvo instalacija origina, tako da neces moci igru bez kljuca instalirati. odi na g2play.net. mozes i kupiti rusku verziju nesto jeftinije, ako ti se dade prckati po language fileovima.
A da znam sad sam tek vidio da netreba.Al svejedno lakse mi je posudit cd od frenda nego skinut igricu.
Tak da cu svejedno sam posudit cd.
A da znam sad sam tek vidio da netreba.Al svejedno lakse mi je posudit cd od frenda nego skinut igricu.
Tak da cu svejedno sam posudit cd.
to svakako da, bit ce brza instalacija od cekanja da se skine...
jel ti je palo na pamet da im ne pase rotacija mapa?ja znam hrpu ljudi kojima se nije dalo igrat na bugovom serveru zbog rotacije mapa...
Za rotaciju mapa su glasali svi, tak da ti ova teorija ne pije vodu.
Zašto Origin olakšava i u čemu se razlikuje od bilo kojeg drugog klijenta s overlayem?
Kad pokušavaš injectati rendering unutar procesa igre, d3d surfejsa, PB to vjerojatno domah detektira, zna se rušiti stvar (valjda imaju i interne provjere), ali kada to radim aplikaciji koja to već čini, onda se igra ne buni. Potrebno je stisnuti ctrl+f1 za prikaz svega iz origina, ali to uredni prikaže i druga petljanja. Neki mazohist to možda može činiti naizmjence. Svakako razočaravajuće i pokazuje da može biti cheatera koje PB ne detektira. Teoretski.
Nemam namjeru kupovati igru opet pa neću dalje.
Ee al imam jos jedno pitanje...Ove stranice za kupit cd key mislim da to treba placat sa karticom a ja nemam nikakvu karticu da platim.
Pa jel znate jel ima jos neki nacin da se kupi??
Prešao si na tamnu stranu, dakle...
A sta si ti programeru mislio zasto si pozvan u klan... zbog svog sexy glasa?!? E jesi naivan xD
Nisam probao ostale. Nemam pojma je li stvar ista. Steam neću ni pokušavati jer me strah VAC-a, a imam previše igara na tome. XFire neće na moj komp, a Raptr nikad čuo. Ovdje prestaje zafrkancija s tim. Nemam viška 100 eura. :D A da ne govorim o levelanju i otključavanjima. :D
Ee al imam jos jedno pitanje...Ove stranice za kupit cd key mislim da to treba placat sa karticom a ja nemam nikakvu karticu da platim.
Pa jel znate jel ima jos neki nacin da se kupi??
Pročitaj načine plačanja. Praktički mozes platiti u cashu, preko PaySafe carda, koji se mogu kupiti na Tiskovim kioscima. Dakle to su bonovi u apoenima, koje zatim ukucas, tako da moze biti vrlo prakticna metoda.
Nema rotacija nikakve veze s tim.
Najveći problem je što se svi kurche i žele pokazati kao prozkillzori tako da pri takvom načinu igranja nema mjesta uživanciji i zafrkanciji.
Primjera radi, jučer smo odigrali par rundi na nekom random serveru i nakon druge ili treće (nisam više siguran) Maggot primjetio da ga je prvi put ubio netko s M16.
S našom ekipom bi bilo potpuno suprotno... čovjek bi se iznenadio kad ga netko ne bi ubio s tom puškom.
Osim toga, ovi naši proskillzori svi briju na infantry, a ruku na srce to je jadan mod.
Možeš odigrat jednu-dvije partije, al non-stop M16 i buksanje po kakvim mračnim zapećcima je dosadno i jadno.
Hvala.
1. Instalacija Origina obavezna
2. Pokreni instalaciju s njegovog DVD-a
3. Ukucaj svoj ključ koji imaš
4. Računaj na veliki download, bez obzira što instaliraš s DVD-a - zato jer će ti skidati i patcheve...
5. A ako ideš na Premium, bit će tu i hrpa DLC-ova za skinut
Sretno!
Vjeruj,neke je stvari bolje ne znati..
Netko je promjenio nick na b-log If u Know what I mean
Jos samo Bazaar :D
Najbolje je bilo kad ste imali server za 40 igrača, mix mod, ja i vještica smo stalno dolazili na BUG server. Server sa 64 igrača jednostavno prečesto lega. A i Gunship je u to vrijeme bio jako OP pa su neki ljudi počeli zaobilaziti armored kill.
Ja sam svaki DLC igrao mozda do mjesec dana nakon izlaska, ali vrlo vjerojatno manje. Lijepo su unijeli raznolikost u BF3, ali nema do Vanilla mapa. Jednostavno nema. Po meni najbolji DLC je B2K, ali njega ionako smatram pod Vanilla. Mozda da su krenuli u tom tonu dalje...jednostavno fali mapa poput Seine i Bazaar...