Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.078.784
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pa kaze....

u trenutku kad cujes onaj boom da ce te revajvat drzat space i stisnuti toogle primary. s time da on u medjuvremenu odradi i dizanje healtha na 100 posto

Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
TomoR kaže...

Pa čovjek objasnio u video-u. Samo moraš biti jako brz...

sorry da,to je to,samo držiš space ništa više.

na to nisam previše obraćao pažnju do eto jučer nekaj sam gledao bezveze.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
odjavljen
Battlefield 3

Malo sam petljao... strašno je koliko je PB zapravo smeće i koliko Origin overlay olakšava posao za cheatere. Ako fejkate da ste Origin, možete po igri crtati što god želite. :( Nišane...

Troll level: sensei
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
kurt kaže...

jel ti je palo na pamet da im ne pase rotacija mapa?ja znam hrpu ljudi kojima se nije dalo igrat na bugovom serveru zbog rotacije mapa...

Ahhh pa ne može se svima ugoditi, nema šanse. 

Dama_The_Crow
17 godina
Tonči kaže...

Malo sam petljao... strašno je koliko je PB zapravo smeće i koliko Origin overlay olakšava posao za cheatere. Ako fejkate da ste Origin, možete po igri crtati što god želite. :( Nišane...

NIje ti bilo dovoljno kad si po bc2 petljao? :)

-BiH-slackspace
17 godina
neaktivan
Tonči kaže...

Zašto Origin olakšava i u čemu se razlikuje od bilo kojeg drugog klijenta s overlayem?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
13 godina
ovajonaj kaže...
Tonči kaže...

NIje ti bilo dovoljno kad si po bc2 petljao? :)

Pusti čovjeka da radi u miru!

[19xx] 4ntraks
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ee decki zanima me dali mogu ja samo kupit cd key od battlefield 3 i posudit od frenda cd(on je bas kupio cijelu igru) i instalirat.

Kaj mislite bi to moglo radit??

Ja iskreno ne vidim razloga zas nebi al sam da provjerim.

Hvala.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
soljky kaže...

Ee decki zanima me dali mogu ja samo kupit cd key od battlefield 3 i posudit od frenda cd(on je bas kupio cijelu igru) i instalirat.

Hvala.

pa ak kupuješ key kaj će ti cd??

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Tonči kaže...

Prešao si na tamnu stranu, dakle...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
soljky kaže...

Hvala.

pa mozes kupiti, ali mislim da ide prvo instalacija origina, tako da neces moci igru bez kljuca instalirati. odi na g2play.net. mozes i kupiti rusku verziju nesto jeftinije, ako ti se dade prckati po language fileovima.

12 godina
neaktivan

A da znam sad sam tek vidio da netreba.Al svejedno lakse mi je posudit cd od frenda nego skinut igricu.

Tak da cu svejedno sam posudit cd.

14 godina
neaktivan
soljky kaže...

A da znam sad sam tek vidio da netreba.Al svejedno lakse mi je posudit cd od frenda nego skinut igricu.

Tak da cu svejedno sam posudit cd.

to svakako da, bit ce brza instalacija od cekanja da se skine...

17 godina
neaktivan
kurt kaže...

jel ti je palo na pamet da im ne pase rotacija mapa?ja znam hrpu ljudi kojima se nije dalo igrat na bugovom serveru zbog rotacije mapa...

Za rotaciju mapa su glasali svi, tak da ti ova teorija ne pije vodu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Zašto Origin olakšava i u čemu se razlikuje od bilo kojeg drugog klijenta s overlayem?

Kad pokušavaš injectati rendering unutar procesa igre, d3d surfejsa, PB to vjerojatno domah detektira, zna se rušiti stvar (valjda imaju i interne provjere), ali kada to radim aplikaciji koja to već čini, onda se igra ne buni. Potrebno je stisnuti ctrl+f1 za prikaz svega iz origina, ali to uredni prikaže i druga petljanja. Neki mazohist to možda može činiti naizmjence. Svakako razočaravajuće i pokazuje da može biti cheatera koje PB ne detektira. Teoretski. 

Nemam namjeru kupovati igru opet pa neću dalje.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ee al imam jos jedno pitanje...Ove stranice za kupit cd key mislim da to treba placat sa karticom a ja nemam nikakvu karticu da platim.

Pa jel znate jel ima jos neki nacin da se kupi??

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Okej, al zašto je to drugačije od primjerice Raptra, Steama, Xfirea ili bilo koje aplikacije s overlayem?
15 godina
neaktivan
Friday kaže...
Tonči kaže...

Prešao si na tamnu stranu, dakle...

A sta si ti programeru mislio zasto si pozvan u klan... zbog svog sexy glasa?!? E jesi naivan xD
Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 10:24 (berto).
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Okej, al zašto je to drugačije od primjerice Raptra, Steama, Xfirea ili bilo koje aplikacije s overlayem?

Nisam probao ostale. Nemam pojma je li stvar ista. Steam neću ni pokušavati jer me strah VAC-a, a imam previše igara na tome. XFire neće na moj komp, a Raptr nikad čuo. Ovdje prestaje zafrkancija s tim. Nemam viška 100 eura. :D A da ne govorim o levelanju i otključavanjima. :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 10:20 (Tonči).
14 godina
neaktivan
soljky kaže...

Ee al imam jos jedno pitanje...Ove stranice za kupit cd key mislim da to treba placat sa karticom a ja nemam nikakvu karticu da platim.

Pa jel znate jel ima jos neki nacin da se kupi??

Pročitaj načine plačanja. Praktički mozes platiti u cashu, preko PaySafe carda, koji se mogu kupiti na Tiskovim kioscima. Dakle to su bonovi u apoenima, koje zatim ukucas, tako da moze biti vrlo prakticna metoda.

13 godina
Danny_HR kaže...
kurt kaže...

Nema rotacija nikakve veze s tim.

Najveći problem je što se svi kurche i žele pokazati kao prozkillzori tako da pri takvom načinu igranja nema mjesta uživanciji i zafrkanciji.

Primjera radi, jučer smo odigrali par rundi na nekom random serveru i nakon druge ili treće (nisam više siguran) Maggot primjetio da ga je prvi put ubio netko s M16.

S našom ekipom bi bilo potpuno suprotno... čovjek bi se iznenadio kad ga netko ne bi ubio s tom puškom.

Osim toga, ovi naši proskillzori svi briju na infantry, a ruku na srce to je jadan mod.

Možeš odigrat jednu-dvije partije, al non-stop M16 i buksanje po kakvim mračnim zapećcima je dosadno i jadno.

[19xx] 4ntraks
17 godina
soljky kaže...

Hvala.

1. Instalacija Origina obavezna

2. Pokreni instalaciju s njegovog DVD-a

3. Ukucaj svoj ključ koji imaš

4. Računaj na veliki download, bez obzira što instaliraš s DVD-a - zato jer će ti skidati i patcheve...

5. A ako ideš na Premium, bit će tu i hrpa DLC-ova za skinut

Sretno!

13 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Vjeruj,neke je stvari bolje ne znati..
13 godina
Battlefield 3

izgleda da je Grip + HB FTW za sve puške:

link

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Moj PC  
2 0 hvala 3
14 godina
Cyber_Freak kaže...
Danny_HR kaže...

Vjeruj,neke je stvari bolje ne znati..

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Netko je promjenio nick na b-log {#} If u Know what I mean {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Battlelog: LateralusX

11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Jos samo Bazaar :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Najbolje je bilo kad ste imali server za 40 igrača, mix mod, ja i vještica smo stalno dolazili na BUG server. Server sa 64 igrača jednostavno prečesto lega. A i Gunship je u to vrijeme bio jako OP pa su neki ljudi počeli zaobilaziti armored kill.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ja sam svaki DLC igrao mozda do mjesec dana nakon izlaska, ali vrlo vjerojatno manje. Lijepo su unijeli raznolikost u BF3, ali nema do Vanilla mapa. Jednostavno nema. Po meni najbolji DLC je B2K, ali njega ionako smatram pod Vanilla. Mozda da su krenuli u tom tonu dalje...jednostavno fali mapa poput Seine i Bazaar...

Moj PC  
3 7 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice