Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.207
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...
ajmo se vratiti na temu: jel zna tko dali se smiju  plocice lijepiti na ovakvoj temperaturi.

Pretjeruješ ljudina,trolaš cijeli dan i sad tu  još pokušavaš na silu spamati a nejde te baš.

dragi pirat sa kariba nepretjerujem, nego ozbiljno pitam jer mi je hitno jer mi dolazi kuhinja pa moraju ljudi namontirati. pa reko da ovdje pitam ekipu.

Ljudina ti si iz Požege? 

[G] Sapko
16 godina
moderator
bmwhartge kaže...

dragi pirat sa kariba nepretjerujem, nego ozbiljno pitam jer mi je hitno jer mi dolazi kuhinja pa moraju ljudi namontirati. pa reko da ovdje pitam ekipu.

A onda imaš moj blagoslov.{#}

سمندری ڈاکو
14 godina
protjeran
Gunner11 kaže...
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...
ajmo se vratiti na temu: jel zna tko dali se smiju  plocice lijepiti na ovakvoj temperaturi.

Pretjeruješ ljudina,trolaš cijeli dan i sad tu  još pokušavaš na silu spamati a nejde te baš.

Ljudina ti si iz Požege? 

naravno, znas da su u pozegi najludi ljudi. vidi se po prilozenom.

Battlelog: ljudina
17 godina
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...

To mu je račun iz MD..Pardon Color trgovina {#}

[URL=http://www.pis-klan.com][IMG]http://img571.imageshack.us/img571/4862/ub10.jpg[/img][/URL]
14 godina
bmwhartge kaže...
Gunner11 kaže...
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...

Ljudina ti si iz Požege? 

Uf, Požega rula, kad se popnem gore obavezno 2-3 kile čokolade ponesem. Zvečevo fantastico :)

[G] Sapko
13 godina
Gunner11 kaže...

Ljudina ti si iz Požege? 

Uf, Požega rula, kad se popnem gore obavezno 2-3 kile čokolade ponesem. Zvečevo fantastico :)

Ako ces koji put slucajno biti u VZ sa viskom cokolade, slobodno se javis.

Ovisan sam .... {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
13 godina
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...

lol u koloru. možeš ljepit ako ljepiš unutra u kući.

no reci jesi uzeo kolica za vreče, jer ja kad sam zadnji put bio u koloru isto po ljepilo zaboravio sam ih uzet , več sam ko zadnji čoban doneo dve vrače ljepila od 20kg curi na blagajnu {#}. kako ih režeš., dijamantnom šajbom il?

16 godina
odjavljen
Dodinho kaže...
Friday kaže...

28 dog tagova u rundi {#}

Neki put mislim da si mesar, a ne programer hahaha

To ti dođe na isto. Stres koji nam stvara posao često iskalimo na nevinima... nožem. {#}

Troll level: sensei
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Sad se spojio zadnjih par minuta na ovaj server, i vidi ovo koji kamperaj, evo neka stig hr potvrdi ODVRATNO.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51163200/1/446974236/

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 0:10 (zdenko1991).
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...

Sad se spojio zadnjih par minuta na ovaj server, i vidi ovo koji kamperaj, evo neka stig hr potvrdi ODVRATNO.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51163200/1/446974236/

ne opet zdenko :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ostavo mi je jedan Premium viška, ako tko treba nek se javi, ispod cijene debelo.

bmak.help@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
letece_prase kaže...
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...

lol u koloru. možeš ljepit ako ljepiš unutra u kući.

no reci jesi uzeo kolica za vreče, jer ja kad sam zadnji put bio u koloru isto po ljepilo zaboravio sam ih uzet , več sam ko zadnji čoban doneo dve vrače ljepila od 20kg curi na blagajnu {#}. kako ih režeš., dijamantnom šajbom il?

Ma nisam, ima ovaj novi color drive in pa sam mogao autom stati pokraj vrece, a neznam dosta je hladno u kuci. valjda ce dobro drzati.

lol, al sam ja bio jos veci čoban pa sam pao do auta sa vrecom jer sam se poskliznuo, psovao sam i plocice i ljepilo.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 0:29 (bmwhartge).
15 godina
bmwhartge kaže...

lol, al sam ja bio jos veci čoban pa sam pao do auta sa vrecom jer sam se poskliznuo, psovao sam i plocice i ljepilo.

to ti je jer trčiš, mjenjaš oružje i skačeš.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

to ti je jer trčiš, mjenjaš oružje i skačeš.

quick switchao je, vreca, gun, vreca, gun :D

13 godina
Battlefield 3

evo da ne bude offtopic:

jesam li ja ProZzor: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51150273/1/

{#}

My BF3 Battlelog: MasterYca
Moj PC  
3 3 hvala 0
17 godina
odjavljen
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

jesam li ja ProZzor: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/51150273/1/

{#}

Čiter, vidi se iz aviona! Može lock teme!

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

{#}

nisam, majke mi.....jeste da nemam račun iz McDonaldsa ili nekog dućana, ali vjerujte mi na riječ.....

sve sam naučio iz ovog videa: 

{#}

My BF3 Battlelog: MasterChurner
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 8:51 (plavi83).
14 godina
neaktivan
plavi83 kaže...
Friday kaže...
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

{#}

nisam, majke mi.....jeste da nemam račun iz McDonaldsa ili nekog dućana, ali vjerujte mi na riječ.....

sve sam naučio iz ovog

{#}

dok ne pokažeš račun ,čiter si.

ajde bar iz birtije ili iz konzuma ,sve prolazi :D

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

{#}

Zicer čiter - BAN! :p

Neko veče naletio na Spasoja - pozdravlja te {#}

13 godina
plavi83 kaže...

evo da ne bude offtopic:

{#}

Jesi!!!   {#}

Dama_The_Crow
13 godina
Basta kaže...
plavi83 kaže...

Zicer čiter - BAN! :p

Neko veče naletio na Spasoja - pozdravlja te {#}

pozdravi i ti njega...nadam se da ćemo se još koji put družiti... {#} {#}

13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...
plavi83 kaže...
Friday kaže...
plavi83 kaže...

dok ne pokažeš račun ,čiter si.

ajde bar iz birtije ili iz konzuma ,sve prolazi :D

evo evo...nabavit ću neki....samo moram prvo do prijatelja od moga prijatelja kojem sam malo posudio acc....netko od njih valjda ima račun.... {#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nešto sam uočio i neznam jel to "normalno".

ja dok padnem i netko me rivajva meni prebaci odmah na pištolj,kao i večini jelda?pa onda tek napravim switch oružja i to se vidi na mojoj slici,kako mijenjam na podu sa pištolja na pušku pa se onda dižem i to traje svega nekih sekundu.

ali kako napravit da kad te rivajva da si toliko brz da prebaciš odmah na pušku,a da na slici nisi izvukao pištolj ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...
pirat kaže...
bmwhartge kaže...

U jbte ja se prepao da nije opet račun iz mc donaldsa {#}

13 godina
Battlefield 3

Imali smo prepuni 64 slotni server kod "slikanja".

Jos skoro toliko ljudi je cekalo u redu, ili je kasnije javilo da nisu mogli doci.

Plus, svi klanovi ciji se mali dio javlja ovdje....

Pa gdje su svi ti igraci? 100? 200 ljudi? Vise?

Zasto cesto ne mozemo popuniti ni 32 slotni HR server?

Kamoli stari 64 slotni BUG....

Svi smo rastrkani okoli? Ljudu se medjusobno ne vole pa namjerno odaberu druge servere? Prerijetko igraju pa se tesko naci zajedno na serverima? Ljudi nisu zainteresirani za grupno (PTFO) igranje?

A nema ih ni aktivnih ni na forumu...

Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

Imali smo prepuni 64 slotni server kod "slikanja".

Jos skoro toliko ljudi je cekalo u redu, ili je kasnije javilo da nisu mogli doci.

Plus, svi klanovi ciji se mali dio javlja ovdje....

Pa gdje su svi ti igraci? 100? 200 ljudi? Vise?

Zasto cesto ne mozemo popuniti ni 32 slotni HR server?

Kamoli stari 64 slotni BUG....

Svi smo rastrkani okoli? Ljudu se medjusobno ne vole pa namjerno odaberu druge servere? Prerijetko igraju pa se tesko naci zajedno na serverima? Ljudi nisu zainteresirani za grupno (PTFO) igranje?

A nema ih ni aktivnih ni na forumu...

jel ti je palo na pamet da im ne pase rotacija mapa?ja znam hrpu ljudi kojima se nije dalo igrat na bugovom serveru zbog rotacije mapa...

battlelog:69KICKASS
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ja dok padnem i netko me rivajva meni prebaci odmah na pištolj,kao i večini jelda?pa onda tek napravim switch oružja i to se vidi na mojoj slici,kako mijenjam na podu sa pištolja na pušku pa se onda dižem i to traje svega nekih sekundu.

ali kako napravit da kad te rivajva da si toliko brz da prebaciš odmah na pušku,a da na slici nisi izvukao pištolj ??

Jako brzo moraš stisnuti SPACE + 1, i opet zaleć, da izgleda kao da se dižeš s puškom. Tako nekako, imaš i vidoje dolje:

14 godina
neaktivan
TomoR kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Jako brzo moraš stisnuti SPACE + 1, i opet zaleć, da izgleda kao da se dižeš s puškom. Tako nekako, imaš i vidoje dolje:

da to je to.

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.12.2012 9:39 (ZeNGe_CRO-mt).
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ne to ,ja pričam znaći ,pao si dolje,netko te rivajva-u međuvremenu je onaj "crni ekran"-pojavi ti se slika-a ti već držiš pušku?a ne pištolj?

ja znam da meni svaki put prvo bude pištolj,ja isto to napravim kako si tomoR rekao ,i fuul brzo sam na puški.

ali stvar je u tome da ja na svojoj slici vidim mijenjanje pištolja na pušku(taj proces koji traje sekundu).

Zasto to pitas?

Negdje si vidio da je netko revievan s puskom u ruci? Daj link, bit ce puno jasnije :)

Ili je tebi uspjelo?

Ili si cuo price?

17 godina
Battlefield 3

Pa čovjek objasnio u video-u. Samo moraš biti jako brz...

Moj PC  
4 1 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice