- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Lol ne vjerujem prva jača rasprava i svađa bez mojih potpaljivanja i nadoljievanja ulja na vatru.
Ajde samo derite, nije ni loše nekad gledat akciju malo.
E da netko je tražio sliku mog računala pa eto.
nije ni loše nekad gledat akciju malo.
Perverznjak!
nije ni loše nekad gledat akciju malo.
Perverznjak!
Odvratno nešto ali nemogu si pomoći. :(
7:34 smrdi ko šuga, o ovom videu pričam. jel to pokret ljudske ruke??
da,kako prebaci odmah na snipera.možda je malo ubrzao montažu pa tako izgleda.
nasmijao se dobro danas na ovo,pazite reklamu
jeli ovo cheat?
2 | da |
---|---|
1 | ne |
8 | upravo sam si naručio |
da,kako prebaci odmah na snipera.možda je malo ubrzao montažu pa tako izgleda.
to bi moglo biti jedino logično objašnjenje
To je potpuno beskorisno.
Ajde, sad svi MIR i TIŠINA!
Zašto?
Jer je gotova obrada grupne fotke BF3 igrača s BUG foruma
Oni koji se nisu javili su napamet dodani iznad nekih igrača!
Žao mi je, ali čekao sam 4 dana
Ex_co7 ili doberman_pas su nestali sa servera prije slikanja, a pošto se ni jedan nije javio, oboje sam stavio imena u nekakvu gužvu, tako da je na slici 65 igrača
GRUPNA FOTKA - PNG format bez kompresije
Grupna fotka - bez natpisa, popis imena sa strane
Grupna fotka - bez natpisa i bez "fotografa"
Uskoro stižu i fotke sa ubačenim likovima koji su to tražili.
Bude i verzija za popisom svih članova foruma, pa nek budu i oni na slici, bar nabrojani.
Ljudina, mi smo se hvalili skorovima, ali mi na to imamo pravo jer smo toliko bolji od tebe da je to brutalno. Da se hvalim takvim skilom kakvim se ti hvališ bilo bi me sramota.
Bušimo te ko beba zvečku.
pita LIK koji je rodjen 1991 lika iz 1992 jel punoljetan, pa daj zdenko idi kupi sibice i sebi lizu jebote, ti si neki ono super player, stavljas filmeke na tube, a kaj je to tube, mene zanima kak i ja to mogu stavit, evo ja sam malo stariji stricek, slabi mi ide bf3, jebga reflexi me jebu jer imam nekih problema s kraljeznicom, pa ako moze ja bi kod tebe u skolu kako da se poboljsam, a mozda da i meni netko kaze sta je : bullet damage modifier, da mogu i ja s manje metaka nekoga skinut :)
ajd uzivajte
Ja bi pitao zdenka, kaj će raditi prekosutra ujutro?
Kad već imaš neku potrbu govoriti nam takve stvari.
Ljudina, mi smo se hvalili skorovima, ali mi na to imamo pravo jer smo toliko bolji od tebe da je to brutalno. Da se hvalim takvim skilom kakvim se ti hvališ bilo bi me sramota.
Ja se nehavlim, ja igram i sutim a ako je hvaljenje snimanje videa onda dobro.
Sramota za jednog admin atakvo ponasanje i da svrsava na TU-ove i HVALA.
ajmo se vratiti na temu: jel zna tko dali se smiju plocice lijepiti na ovakvoj temperaturi.
Evo ti hvala da se ne osječaš zapostavljeno. Da barem ovdje budeš rame uz rame dannyu.
pita LIK koji je rodjen 1991 lika iz 1992 jel punoljetan, pa daj zdenko idi kupi sibice i sebi lizu jebote, ti si neki ono super player, stavljas filmeke na tube, a kaj je to tube, mene zanima kak i ja to mogu stavit, evo ja sam malo stariji stricek, slabi mi ide bf3, jebga reflexi me jebu jer imam nekih problema s kraljeznicom, pa ako moze ja bi kod tebe u skolu kako da se poboljsam, a mozda da i meni netko kaze sta je : bullet damage modifier, da mogu i ja s manje metaka nekoga skinut :)
ajd uzivajte
Hmm, zanimljivo. Si ti sad pokusao ispast pametan il sta?Pozdrav aj, bravo... uzivaj i ti uuu neznam aj...
ajmo se vratiti na temu: jel zna tko dali se smiju plocice lijepiti na ovakvoj temperaturi.
Ne.
Tj, jako sporo stezu od 5-15.
A ispod 5 se uopce ne preporucaju koristiti.
Ali to ovisi i o samom ljepilu, pogledaj na vreci dal ti pise.
Ja se nehavlim, ja igram i sutim a ako je hvaljenje snimanje videa onda dobro.
Sramota za jednog admin atakvo ponasanje i da svrsava na TU-ove i HVALA.
pa nije ti pametno lijepit ako ne kupis posebno sredstvo za niske temperature. mozes nac u svim boljim trgovinama :)
Ajde, sad svi MIR i TIŠINA!
Zašto?
Jer je gotova obrada grupne fotke BF3 igrača s BUG foruma
evo snimio sam i ja jednu,
najte se jezit...
http://www.pohrani.com/f/1U/Cq/KjyligH/grupna-fotkabez-natpisa.jpg
@xyan baš sam si mislio zašto se ne javljaš danas.
1811. stranica, if u know what i mean!?!
ja nisam pokuso nista ispast, brate mili sluso tebe na onom videu gdje valjda jednom rukom dizes pisu i pricas o BUG forumu a drugom igras, jer ti si ipak pro neki player,
ja cu kad narastem bit dobar ko ti, a mozda ispadnem nekad i pametan.
Pretjeruješ ljudina,trolaš cijeli dan i sad tu još pokušavaš na silu spamati a nejde te baš.
Pretjeruješ ljudina,trolaš cijeli dan i sad tu još pokušavaš na silu spamati a nejde te baš.
Pa kažu da su nam moderatori loši,
Pirat recimo ima odličan 'aj for bulšit'
jos jedno pitanje posto mi je mp odlican sad me zanima dali se isplati dat 200 kn jos za premium dok je akcija na g2playu i dobit sve mape itd ili se ne isplati..??
i ako uzmem key onda ga samo u origin isto kopiram i to je to..??
20 | isplati se |
---|---|
4 | ne isplati se |
Ne?
evo snimio sam i ja jednu,
najte se jezit...
http://www.pohrani.com/f/1U/Cq/KjyligH/grupna-fotkabez-natpisa.jpg
@xyan baš sam si mislio zašto se ne javljaš danas.
prelol pa ni ovaj čit ti ne šljaka kak spada.
lol sad sam vidio da je to m4x-_hr
Ne?
xyan1811 mi je bio prije nick
dragi pirat sa kariba nepretjerujem, nego ozbiljno pitam jer mi je hitno jer mi dolazi kuhinja pa moraju ljudi namontirati. pa reko da ovdje pitam ekipu.