Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.080.397
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

I predlažem novu himnu xxx.

trebali bi je gun syncat i pucat je kad ksijan želi izać.

Koliko ginemo na ESLu prije da nam treba ova himna:

Dama_The_Crow
15 godina
Battlefield 3

Problem je u samoj igraćoj mehanici. AKo staviš factror na malo onda će igra kao bit brža što se tiče hit detekcije i to ali događat će se ljudi koji klize, trče ležećki, pune dok je puška iznad njihove glave itd...

ako je factor visok onda animacije će bit točne ali neće odgvoarati događajima u igri. Dakle peekao si i puknuo u mene ja padam, ali ja tebe nisam ni vidio da si peekao, tek kasnije kad padnem vidim da peekaš i zapucaš. 

Kako god okreneš ne valja i nije dobro napravljeno, nekad prima svaki metak i igraš kao john rambo. Nekad liak u leđa gađaš i on se okrene, e bok, bum headshot.

yebga.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

pune dok je puška iznad njihove glave itd...

Ja ovo vidim barem 20 puta dnevno a nisam apsolutno ništa dirao u tim psotavkama! A izgleda totalno kretenski!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ja ovo vidim barem 20 puta dnevno a nisam apsolutno ništa dirao u tim psotavkama! A izgleda totalno kretenski!

Ili puca a ide animacija od reloada, smijeh živi {#}

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
16 godina
Battlefield 3

Koji je najbolji LMG trenutno? Jučer malo isprobavao M249 i M140 ali sve to tza i rasipa metke sve u 16.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Evo neki video koji fino objasni:

Dama_The_Crow
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Koji je najbolji LMG trenutno? Jučer malo isprobavao M249 i M140 ali sve to tza i rasipa metke sve u 16.

Meni još uvijek PKP{#}

15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Ne, pucanje dok relaoda i to je donekle ok, ajde mislim to postoji od početka igre.

Ai ovo ti je npr. lik stoji, puška je u zraku u visini glave i puca iz nje i onda samo klip izleti iz nje i kao napunjena je i kad baci kit samo medkit izleti iz nega a lik stoji kraj pušjke

u sred esla smo ja promatram to i čudim se, krete.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Igrajte moh, tamo nema padanja iza coskova :P
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
13 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Igrajte moh, tamo nema padanja iza coskova :P

jesu li tamo napkon napravili da mozes mjenjati team i birati buddya i izgasiti onaj sugavi voip?

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

best settings for auggg?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ne znam danas je stigao prvi patch sa DLC-om. A na poslu sam pa nemogu vidit.
13 godina
neaktivan
x
yan kaže...

Evo vam video pa prosudite sami. 

Mislim, moja jedina greska je da sam mogao poginuti vec puno prije, ali kad vidim da igram protiv jakih, ne radim tako glupi peak (citaj backrage preko Junctiona se brani iza papira u headglitchu). Vidim ga na minimapi da je u kuhinji, i to prvo idem rjesavat, onda poslije i mali spawn. 

Kao prvo, pogledao sam milijun videa, i nitko ama bas nitko ne stoji tako u kuhinji, jer je glupa pozicija, pogines sam tak od bilo kojeg pametnog. Dakle da bi tako stajao, moras biti siguran di su ostali. Drugo, kako mozes pre-nadeati tako nekog ako ne znas gdje je. Ovo mi nitko nemoze reci da ce napraviti napamet. Nije ovo Seine Crossing, pa da sa ruske strane se strovalimo na A i prenadeamo prolaz kod knjiznice... Jednostavno frajer je morao znati otkud cu doci da napravi to sta je napravio. i jos jedanput da linkam njegov account sa ESL-a http://www.esl.eu/eu/bf3/player/7173398/, 54 matcha, nijedan bod (0) a svaki put mu fali ili anticheat ili nema logout.

edit: zanemarite nedostatk rijeci pri kraju, imao sam izlijev krvi u moza

Ziva glupost, nista sumnjivo. Ispucao si 12 metaka on 6, samo sta je on svoje pogodio. Backrage se ne cuva iza papira u prvom napadu. ne lupetaj. Ne razumijem zasto si isao na taj prolaz ako jos nisu ni a spustili. Tako i tako bi te ovaj sa a ubio i revivao ovog u kuhinji. Nxs je odlican tim i moras znat da cim zapucas on ce znat od kuda pucas. Ipak ima 54 meca i brdo iskustva na ledima. Pogledaj kolicinu ispucanih metaka i pogodaka, to ti je jedini razlog zast si umro. Samo moje misljenje nemoras se ljutit.{#}

13 godina
neaktivan
live4cro kaže...

best settings for auggg?

hevy barrel, rds sight.

15 godina
Battlefield 3

Support eksperti help.

Neko vrijeme se mučim sa ovom klasom, kako sam navikao na assualt precizne puške želim takvo nešto i za support, ali hrpu ptua failam sigurno shotove sa strojarama. Pa sam eksperimentirao sa as val koji je odličan, ali prebz je i na daljinu mi trebaju 3 klipa  da ubijem lol.

Jel mi bolje forisrat pekčenga kralja (prije pactheva sam ga nosio stalno je je godmode) ili da furam dalje as val pa kombiniram nešto m27 i tako.

Tjk. šta vi furate na supportu?

3 Sačme (wanabe nexus)
3 Pdw
7 Lmg (teže pkp, m240..)
14 Lmg (lakše m27, l86...)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
fila2208 kaže...

Support eksperti help.

Neko vrijeme se mučim sa ovom klasom, kako sam navikao na assualt precizne puške želim takvo nešto i za support, ali hrpu ptua failam sigurno shotove sa strojarama. Pa sam eksperimentirao sa as val koji je odličan, ali prebz je i na daljinu mi trebaju 3 klipa  da ubijem lol.

Jel mi bolje forisrat pekčenga kralja (prije pactheva sam ga nosio stalno je je godmode) ili da furam dalje as val pa kombiniram nešto m27 i tako.

Ja ponekad (na većim mapama) uzmem RPK sa optikom i silencerom. Al inače 870 all the way {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Battlefield 3

Meni je L86 sasvim pristojan, versatile.

M240B za blizu bog i batina.

Moj PC  
3 1 hvala 1
15 godina
Zero2 kaže...
fila2208 kaže...

Support eksperti help.

Ja ponekad (na većim mapama) uzmem RPK sa optikom i silencerom. Al inače 870 all the way {#}

ćaća ga yeba i 870 morat ću i ja to probat da budme pro nexus faggot.

inače dugo nisam pekao ljude sa pekčengom morat ću mu se vratiti, godmode gun, samo su ga patchevi seyebali :(

15 godina
live4cro kaže...

best settings for auggg?

Kobra + HB.

BF Nick: SwitchCRO
14 godina
Switch kaže...
live4cro kaže...

best settings for auggg?

Kobra + HB.

Potpis

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
fila2208 kaže...

inače dugo nisam pekao ljude sa pekčengom morat ću mu se vratiti, godmode gun, samo su ga patchevi seyebali :(

Teško ćeš to sa 30 FPSa skakutat s 870kom. Tebi treba 200 metaka jer svaki peti uprati FPS te PKP je logičan izbor  {#}

Dama_The_Crow
13 godina
Switch kaže...
live4cro kaže...

best settings for auggg?

Kobra + HB.

A ne znam ja red dot.

Dama_The_Crow
15 godina
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Teško ćeš to sa 30 FPSa skakutat s 870kom. Tebi treba 200 metaka jer svaki peti uprati FPS te PKP je logičan izbor  {#}

Ako ću nekog uspjet naživcirat, mogao bih probati :)

17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ne treba ti 870-ka zato... I ovako te ide {#}

Freak Show Inc.
15 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...
Soldier977 kaže...
fila2208 kaže...

Ne treba ti 870-ka zato... I ovako te ide {#}

Znam i ne trudim se, ovako ću bar ustrajati da budem još bolji u tome.

13 godina
fila2208 kaže...
cynberzdemonzvzproz daj brate pošto znam da me voliš, u shopu ubaci morskog psa negdje, sa strane onako nonšalantno, svi žemo znati ko je i svi sretni i zadovoljni.

Evo, ovo je najbolje sto mogu napraviti na poslu s nekakvim free alatima, al mislim da prolazi.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
Battlefield 3

hehe jel ovo fila :)

a gdje ti je  t-rex? moras i njega staviti :)

-BiH-slackspace

0 0 hvala 0
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...
cynberzdemonzvzproz daj brate pošto znam da me voliš, u shopu ubaci morskog psa negdje, sa strane onako nonšalantno, svi žemo znati ko je i svi sretni i zadovoljni.

Evo, ovo je najbolje sto mogu napraviti na poslu s nekakvim free alatima, al mislim da prolazi.

Ha ha ha ha ha ha..................     {#}

edit: samo da se zna smijem se Dzukeli.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.12.2012 14:30 (Soldier977).
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
fila2208 kaže...

a bas si picka....pa sve fino napraviš i onda mene ubaciš tako jadno napravljeno. Mislio sam da si neki photoshop freak.

Aj daj mi sliku, ubacit ću se sam preko shopa kao gospodin.

14 godina
neaktivan
Aj momci i BOL MOHW platoona Dado, nex, hell, butcher, jeste za jedan match :P zabavno je igrati protiv stranaca ,ali nije to to :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice