šta nije prenosiv,pa ovaj zadnji dlc bf3 je isti cod,a ti si prije igrao cod 4 dosta dobro zar ne? netreba puno privikavanja
max opet tri i pol zvijezdano trollaš.
šta nije prenosiv,pa ovaj zadnji dlc bf3 je isti cod,a ti si prije igrao cod 4 dosta dobro zar ne? netreba puno privikavanja
max opet tri i pol zvijezdano trollaš.
a ti si?
Nick mi je dado1410
Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.
Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.
Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.
tko je tebe šta pitao,upućeno je Zero2
Dal nije najlakše u nedjelju, kad smo svi doma, tamo predvečer?
Evo ga, mora cendrati...
Ja ne mogu u nedjelju, kum krsti malecku i bit ću ko zna gdje i u ko zna kakvom stanju...
Ne cendram, već ono nedjeljom je većina ljudi slobodno. Subotom ljudi odu van i tako, ali ti to ne znaš, prestar si i oronuo, pa si subotama doma :)
Ne cendram, već ono nedjeljom je većina ljudi slobodno. Subotom ljudi odu van i tako, ali ti to ne znaš, prestar si i oronuo, pa si subotama doma :)
Ispravak - subotom sam na virtualnom bojištu! Ako mi žena da...
najnovije vijesti! Zdenko na kraju prve runde nije imao 2.0 KDR, 28-16 je samo imao. Mislim da je to ispog PiSovog standarda
Kad su jake epike i jaki igraci ima vrlo malo revivova, 2.0 u ovakvim warovima bi znacio da si unistio neprijatelja.
ej, mweagle89 im je glavni, to je Delta tF...pa tog njubica samo mau5 i ja na Bazaaru izrejpali tako da je ragequitao u pola partije na Versusu...
Ja sam njegov glasnogovornik.
P.S.
Molim te ubuduće da mi se ne obraćaš tim tonom... NIKAD VIŠE!!!!!
JASNO?!?!?!?!
P.S.
Molim te ubuduće da mi se ne obraćaš tim tonom... NIKAD VIŠE!!!!!
JASNO?!?!?!?!
Moraš stavit čupavce u usta i kad žvačeš, progovoriti jesi čuo, tako glasno da ti kokos brašno izleti iz usta u lice onog kojem govoriš. to je pravi način!!!
najnovije vijesti! Zdenko na kraju prve runde nije imao 2.0 KDR, 28-16 je samo imao. Mislim da je to ispog PiSovog standarda
Kad su jake epike i jaki igraci ima vrlo malo revivova, 2.0 u ovakvim warovima bi znacio da si unistio neprijatelja.
ej, mweagle89 im je glavni, to je Delta tF...pa tog njubica samo mau5 i ja na Bazaaru izrejpali tako da je ragequitao u pola partije na Versusu...
Kad ti ideš za pis?
Kad ti ideš za pis?
Tko, ja? ma, lol :D Sta mi fali tu gdje jesam?
Kad ti ideš za pis?
Kad bude odluka Uprave klana. Treba poradit jos na svojoj eksplozivnosti koja smanjuje cifru i samu odstetu.
Znas,nejde to samo tako. Svaki dan sastancimo o ponudama. Tesko je to.
NEDAMO XYANA !
Tko, ja? ma, lol :D Sta mi fali tu gdje jesam?
Ma toliko prozorz spike i to, esl amo tamo, ono, kuiš, kao da pripadaš tom nekom mračnom super svijetu. mi ostali jadnici...
e btw. danny samopuzdanje mi je slabo danas, smijem stavit koji report za zdenka?
Kad bude odluka Uprave klana. Treba poradit jos na svojoj eksplozivnosti koja smanjuje cifru i samu odstetu.
Znas,nejde to samo tako. Svaki dan sastancimo o ponudama. Tesko je to.
e btw. danny samopuzdanje mi je slabo danas, smijem stavit koji report za zdenka?
Uvijek, samo pripazi, ovaj Max mi je nešto sumnjiv, mogao bi te popljuvati pa si si napravio medvjeđu uslugu.
NEDAMO XYANA !
NISTE VI DALI NI NENU,ON JE VAMA DAVAO
NEDAMO XYANA !
NISTE VI DALI NI NENU,ON JE VAMA DAVAO
Dafuq ?
Đukelo,to ti mislis. Mi smo ti ko Mamic. Duzan si nam,tj potpisao si ti,a da ni neznas.
Đukelo,to ti mislis. Mi smo ti ko Mamic. Duzan si nam,tj potpisao si ti,a da ni neznas.
Znači da sam i ja nayebo?
Znači da sam i ja nayebo?
Maaa neeeeeeee.... Dobrodosao !!
P.s.-Se cujemo danas na ts?
Maaa neeeeeeee.... Dobrodosao !!
P.s.-Se cujemo danas na ts?
Da ako mi netko objasni kako da ga koristim
Ako ti nitko ne objasni i stavi linkove do 16h,budem ja cim dodem doma jer sam na poslu..
dobra ideja Danny
mogli bi neki fotosešn nabacit u subotu ,kad smo svi stisnuti u svojim toplim kućama/stanovima
nadam se da zdenkec i ljudina sad vide koliku u biti imaju potporu nas "forumaša"
Ljudna je jučer u prvoj bio dosta loš ali drugu se iskupio. A onaj Corona. Čovječe kakav lik... Kad ga vidiš to znači da si mrtav!
Imao sam nekih problema sa igrom imao sam sutering, jako tesko sam mogao ciljati bez da mi neleti nisan za par milimetara u neku stranu vec 2-3 dana ,pa sam poslije meca stavio repairati igru pa mi je skidalo jedno 2.6gb i repairalo igru. ali svaka cast deckima na odlicno odigranoj rundi, zakazao sam i u drugu, ali decki su me izvukli svaka im cast.
Slazem se sa ovom slikom.
Imao sam nekih problema sa igrom imao sam sutering, jako tesko sam mogao ciljati bez da mi neleti nisan za par milimetara u neku stranu vec 2-3 dana ,pa sam poslije meca stavio repairati igru pa mi je skidalo jedno 2.6gb i repairalo igru. ali svaka cast deckima na odlicno odigranoj rundi, zakazao sam i u drugu, ali decki su me izvukli svaka im cast.
Slazem se sa ovom slikom.
Kako to da si sa aekom igrao?
xXx samo da znate. Više ne dolazim na server do kad ponovo ne upalite vozila, ali upalite u potpunosti. Jučer mi se zgadio BF(i život) od 32 medica na serveru, jednostavno mi se nije dalo igrati radi toga.
Vozila baš održavaju onaj balans između klasa i bude napetije jer moraš misliti na više stvari. Primjetili ste sami jučer skoro ni jedna runda nije završila onako napeto, sa po 30 tiketa razlike, nego po 200,300. Mislim da je to baš zbog toga što ste maknuli vozila jer s njima su runde odmah zanimljivije i napetije. Dobro djelomično je i zato jer ste vi svi bili u jednom timu(vas 8), a nas ste podijelili u dva tima, ali to me toliko ne smeta koliko to što nema vozila.
E da i onaj bazar na kraju je bio baš party braker
Imao sam nekih problema sa igrom imao sam sutering,
meni se isto jučer igra čudno ponašala.
pa hebote meni je isto neki k bio ,padne mi fps u jednom trenutku na 40 ,kasne mi metci , ubijem lika ,a on padne nakon dvije sekunde....a ping normalan nekih 45
Kako to da si sa aekom igrao?
Aek mi je bolji nego m16 nekako lakse baratam sa njom. npr najbolje mi pasu famas i a91 jer se sa njima mozes brze kretati kada naciljas a ja volim brzi still igre, kod m16 me zivcira sto imam osjecaj kao da je sva neka usporena.
xXx samo da znate. Više ne dolazim na server do kad ponovo ne upalite vozila, ali upalite u potpunosti. Jučer mi se zgadio BF(i život) od 32 medica na serveru, jednostavno mi se nije dalo igrati radi toga.
Vozila baš održavaju onaj balans između klasa i bude napetije jer moraš misliti na više stvari. Primjetili ste sami jučer skoro ni jedna runda nije završila onako napeto, sa po 30 tiketa razlike, nego po 200,300. Mislim da je to baš zbog toga što ste maknuli vozila jer s njima su runde odmah zanimljivije i napetije. Dobro djelomično je i zato jer ste vi svi bili u jednom timu(vas 8), a nas ste podijelili u dva tima, ali to me toliko ne smeta koliko to što nema vozila.
E da i onaj bazar na kraju je bio baš party braker
U jednu ruku se i slazem sa tobom. Malo je debilno bez vozila,jer nitko drugi ne koristi nista osim medica.
Neznam zasto se i drk*alo po serveru po 13413321312 put i micala vozila. Meni je bilo ok i na novim mapama,pa cak i sa jednim spawnom vozila. Onda se nastao problem izmedu procona i rcona i ostalo je spawn za vozila svakih 5 sek valjda.
pa hebote meni je isto neki k bio ,padne mi fps u jednom trenutku na 40 ,kasne mi metci , ubijem lika ,a on padne nakon dvije sekunde....a ping normalan nekih 45
decki to je do meteora koji je proletio preko zemlje. rekli su da ce poremetiti internet!
meni je tako stalno već par dana pa se ne žalim...
sve je to do čitera,gličera,raznih color tweakera,malih rezolucija itd.