Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.061.119
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3
zdenko1991 kaže...

Evo javljam da smo dobili, prvu sam snimio cijelu, drugu malo jer se stutter pojavi i bilo je katastrofa. GG i bilo je uzasno tesko. Sutra uplodam.

Svaka čast, dobro ste ih sredili. Gledao sam prvu rundu i oko pola druge, dok sam otišao u kuhinju skuhat kavu i vratio se meć je bio gotov.

meni je recimo glupo igrati istu mapu zaredom s promjenom strana na conquestu - takoreći ne mijenja se skoro ništa. Mislim bolje bi bilo da su kraće runde a da se igra na 2 mape...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Evo javljam da smo dobili, prvu sam snimio cijelu, drugu malo jer se stutter pojavi i bilo je katastrofa. GG i bilo je uzasno tesko. Sutra uplodam.

Svaka čast, dobro ste ih sredili. Gledao sam prvu rundu i oko pola druge, dok sam otišao u kuhinju skuhat kavu i vratio se meć je bio gotov.

meni je recimo glupo igrati istu mapu zaredom s promjenom strana na conquestu - takoreći ne mijenja se skoro ništa. Mislim bolje bi bilo da su kraće runde a da se igra na 2 mape...

Da ali moras gledat da je jedna strana uvijek laksa, zato se igra dva puta.

17 godina
zdenko1991 kaže...

Nisi me razumio. Ja bih smanjio na 150 tiketa, ali da se zato igra dvije mape.

Recimo metro jedna strana ru druga us, pa metro obrnute strane pa Seine isto tako.

Bilo bi dakle umjesto 500 tiketa 600, ali dinamičnije za igrati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 21:48 (191x7).
15 godina
neaktivan
191x7 kaže...

kad se susrecu dva izjednacena tima na ESL onda itekako znaci promjena strana. konkretno na seine na RU strani imas deployment blize zastavi tak da vec u startu imas prednost. timovi s jebackom taktikom koji su uigrani se odmah sjure na A i uzmu, a kasnije je tesko vratit se ako gubis 3 zastave. slicna stvar je i na ostalim mapama. ovak kad igras za zabavu na publicu bas i ne gledas previse na to al na ESL bome odlucuje o pobjedi i porazu.

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

Recimo metro jedna strana ru druga us, pa metro obrnute strane pa Seine isto tako.

Ali ti si inžinjer...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

U jednoj mapi izgubim zivce, a di 4.

17 godina
zdenko1991 kaže...
191x7 kaže...
zdenko1991 kaže...

U jednoj mapi izgubim zivce, a di 4.

Kakve sad crne 4, pa 2 mape ...

17 godina
Poanta je u tome da na svakoj mapi oba tima moraju odigrati i kao Ameri i kao Rusu jer je tako najpravednije i najizbalansiranije.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
17 godina
Dodinho kaže...
Poanta je u tome da na svakoj mapi oba tima moraju odigrati i kao Ameri i kao Rusu jer je tako najpravednije i najizbalansiranije.

Da. Ali treba odigrati 2 mape. Prva mapa po izboru jedne strane, druga mapa po izboru druge.

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Al najjače mi je ovo sa switchanjem weapona ka ja san pro ako switchan weapon

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
11 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Neki rade swich weapona neki cheata.. neki su više pro, neki manje.. tako to ide u BF

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ljudi hvala na podrsci i pohvalama, drago mi je sto ste nas pratili.{#}

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

ponovno game timed out,samo me izbacilo

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
odjavljen
M4X kaže...

ponovno game timed out,samo me izbacilo

Možda ti svemir pokušava nešto poručiti?

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 3
Baš malo razmišljam da što se ove igre tiče na kompetetivnoj razini fali raznolikosti. Postane malo monotono 5v5 ili 8v8 a svi medic i ista oružja, to je moje skromno mišljenje. Neznam šta vi mislite? Bilo bi fora da se organizira neki 8v8 ali s tim da od svake klase bude maksimalno 2 igrača. Slična natjecanja su bila i u Team Fortressu 2 pa bi to volio i ovdje vidjeti.
Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

najnovije vijesti! Zdenko na kraju prve runde nije imao 2.0 KDR, 28-16 je samo imao. Mislim da je to ispog PiSovog standarda

Kad su jake epike i jaki igraci ima vrlo malo revivova, 2.0 u ovakvim warovima bi znacio da si unistio neprijatelja.

17 godina
odjavljen
191x7 kaže...
Dodinho kaže...

Da. Ali treba odigrati 2 mape. Prva mapa po izboru jedne strane, druga mapa po izboru druge.

igrao sam sa tobom, mislio sam da bolje igraš...onda onaj kuki i dado također nemaju pojma a još su na ts

17 godina
M4X kaže...
191x7 kaže...
Dodinho kaže...

igrao sam sa tobom, mislio sam da bolje igraš...onda onaj kuki i dado također nemaju pojma a još su na ts

Ja sam danas igrao kriomice (moram raditi nešto a ja uzeo nakratko odigrati jer sam uhvatio GR1CUL4_Zdenka online pa sam želio vidjeti kako igra) i to no-sound (mjutan zvuk da osoba u prostoriji do moje ne čuje xD). Uzmi u obzir (obziruj jel, novi izraz) da sam uletio na mapu koju do sad nisam igrao Conquest, bez zvuka dakle i to u strahu da ne budem uhvaćen. Znaš, ja ne mogu pošteno igrati tokom dana, a među ostalom ne znam zašto si mislio da bolje igram, pa ja ti igru imam od 02.07. ove godine i imam tek 125 sati... XD Skill u nekim drugim igrama nije baš prenosiv na BF3.

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Zdenko, evo Battlefield ekipa na Twitteru traži najbolje battle reportove. Prijavi se, kak stvari stoje nema ti ravnog.

https://twitter.com/Battlefield/status/278935554962358272

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

5 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Zdenko, evo Battlefield ekipa na Twitteru traži najbolje battle reportove. Prijavi se, kak stvari stoje nema ti ravnog.

https://twitter.com/Battlefield/status/278935554962358272

Samo se vi s Zdenkecom zaje.avajte pa ce vas pregaziti kao Cacic madjare :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ekipa, aj da malo smanjimo trolanje i pičk*ranje po forumu, tko je zainteresiran za jednu grupnu fotku u Battlefieldu na kojoj bi se tegali i sačuvali je za uspomenu na lijepe dane u Battlefieldu 3 kojih ćemo se sjećati jednom kad dođu neke nove igre i neka nova bojišta.

Vjerujem da će netko od klanova koji imaju servere biti dovoljno kul da rezervira neko vrijeme za takvo što, a u najgorem slučaju bi se okupili na random serveru.

Jedan od nas bi uslikao i poslao ostalima. Sličnu smo stvar napravili kad smo se opraštali od BFBC2 servera i bilo je kul. 

Ideju sam zapravo ubrao s Facebooka (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151184021542672.450343.308775617671&type=1).

Mislim da nas kao zajednicu nema nitko, neovisno pričamo li o skillu u battlefieldu, skillu u trolanju jedni drugih ili skillu u općenitoj kenjaži. :)

Ajmo Pisovci, Iksići, Govnari, Emsijevci i ostala bagro... predlažem neko doba u subotu. Ima tko za il da si prijedlog odem zabit gdje sunce ne sija?

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 0:21 (Danny_HR).

16 0 hvala 2
17 godina
Danny_HR kaže...

Ekipa, aj da malo smanjimo trolanje i pičk*ranje po forumu, tko je zainteresiran za jednu grupnu fotku u Battlefieldu na kojoj bi se tegali i sačuvali je za uspomenu na lijepe dane u Battlefieldu 3 kojih ćemo se sjećati jednom kad dođu neke nove igre i neka nova bojišta.

Vjerujem da će netko od klanova koji imaju servere biti dovoljno kul da rezervira neko vrijeme za takvo što, a u najgorem slučaju bi se okupili na random serveru.

Jedan od nas bi uslikao i poslao ostalima. Sličnu smo stvar napravili kad smo se opraštali od BFBC2 servera i bilo je kul. 

Ideju sam zapravo ubrao s Facebooka (http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151184021542672.450343.308775617671&type=1).

Mislim da nas kao zajednicu nema nitko, neovisno pričamo li o skillu u battlefieldu, skillu u trolanju jedni drugih ili skillu u općenitoj kenjaži. :)

Ajmo Pisovci, Iksići, Govnari, Emsijevci i ostala bagro... predlažem neko doba u subotu. Ima tko za il da si prijedlog odem zabit gdje sunce ne sija?

Ja sam ZA.

16 godina
M4X kaže...

Oduvijek sam govorio da sam noob, ali mi nitko nije vjerovao. Eto drago mi je da je netko primjetio moju nesposobnost.{#}

13 godina
Danny_HR kaže...

Ajd, dobro da si ti to rekao, ako je netko sposoban to organizirati onda si to valjda ti.

Al nitko od nasih nema 64 server.

A ovdje nas ima i vise, ako se ne varam.

Nego, kako nas tegirati? Ne pisu imena svima, nego samo onima prema kojima gledas.

Onako napamet, napisemo samo iznad? Pokusamo zapamtiti gdje ko stoji?

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Smislit ćemo za teg već nešto, bitno je napraviti fotku.

Trebamo vidit koliko će nas se skupit za takvo što, pa ćemo onda razmišljat o serveru na koji ćemo otići.

1 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

A da jednostavno napravimo facebook grupu za BF3 igrače s Bug foruma?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ista stvar. Fotka je zauvijek. :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 0:43 (Danny_HR).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Komentar s jedne od onih slika s fejsa sto je Danny postao.

"I can never get enough of battlefield. I have been playing since bc and it has been a main-stay ever since. Recently I have been playing aggressive recon on bf3 and it has opened up a while new tactical play style. That's what I love about this game, you get bored with one class or vehicle there is limitless options for you to find and have fun with. definitely one of if not my favorite game/series out there."

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
Danny_HR kaže...

Smislit ćemo za teg već nešto, bitno je napraviti fotku.

Trebamo vidit koliko će nas se skupit za takvo što, pa ćemo onda razmišljat o serveru na koji ćemo otići.

Nas 32slotni je na raspolagamju ali se bojim da je premalen.
Dama_The_Crow
13 godina
xyan kaže...

na 13:57 je najbolji potez koji sam ikad vidio u bilo kojoj igri!

Aha, ono su sve bili neprijatelji a on ih je samo pustio i lagano dosao defusati!!!

Vidis kako rade albanske svjcice! Cak mi nije trebao ni cijeli dan da skuzim {#}

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice