Aftermath-Seine-Bazaar-Karkand
postoje li gluplje kombinacije od ove?! mogli ste ubacit još Alborz Mountains kao šlag na kraju ;)
Daj molim te reci što bi ti igrao pa da ti jedan server složimo s mapama po tvom izboru.

Aftermath-Seine-Bazaar-Karkand
postoje li gluplje kombinacije od ove?! mogli ste ubacit još Alborz Mountains kao šlag na kraju ;)
Daj molim te reci što bi ti igrao pa da ti jedan server složimo s mapama po tvom izboru.
Da nisi bio zadnji sa 2:17 možda biste i pobijedili..
Nemoj tako, boli ga rame...
pa moram nesto koristiti da nadoknadim svoj internet.
uploati cu video da se vidi kako video izgleda kada je aimbot ukljucen.
Zajebavam se.. :D
Nemoj tako, boli ga rame...
ma da, onda sam morfij ubrizgao i sa 2.0 KDom zavrsio...jbga, nije bilo dovoljno. A internet kenja naveliko, svaki death danas iza zida, zaklona, da ne vjerujes, a kill assistova 96 za jedno 2 prikolice. Nevjerojatno. Ili ja ne znam ubiti ili ne znam sta je
Veceras imamo prvi ladder war, ako ikoga zanima stream
http://www.twitch.tv/chunkee87
Ja cu uploadati video, dobili ili izguili. Igramo sa team frostbitom.
Mec je zakazan za 21.00.
ma da, onda sam morfij ubrizgao i sa 2.0 KDom zavrsio...jbga, nije bilo dovoljno. A internet kenja naveliko, svaki death danas iza zida, zaklona, da ne vjerujes, a kill assistova 96 za jedno 2 prikolice. Nevjerojatno. Ili ja ne znam ubiti ili ne znam sta je
Vjerujem da je ovo prvo.
Vjerujem da je ovo prvo.
neka neka, i ja u to djelomicno vjerujem. ali 96? ono hebote, pa to tesko mozes dobiti...hebote suppression. i to minimalno 10 puta u partiji...samo tih!
evo tko oce dobre igre, to je Webspellov server
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/d0c37ed5-6a9c-4932-b0c2-8d259bc0da41/
Veceras imamo prvi ladder war, ako ikoga zanima stream
http://www.twitch.tv/chunkee87
Ja cu uploadati video, dobili ili izguili. Igramo sa team frostbitom.
Mec je zakazan za 21.00.
Hrca neće moći, eno mala mu plače...
Transfer je napravljen jucer. Ne zelimo komentirati cijenu.
fila mijenja klanove k'o čarape.
Za dva mjeseca ga vidim u PiS-u, rame uz rame zdenku i ljudini.
Noobe pogledaj ovo...aha, ne znam ja ubiti, al drugi ne mogu ubiti bez pomoci http://www.esl.eu/eu/bf3/ui/versus/match/3472276
e i ja sam primjetio nekakav lag,kasnije padaju,kasne mi metci....
pa kaj je ovo? a ping 45?
čiteri,pb je gotov
Gube ti se paketi. Jako su malecki i onda ispadne jedan tu, jedan tamo i tak ti je to... I ne samo to! Netko drugi nađe tvoj paket pa mu se broji kill. Ma zlo i naopako!
Ma ja neznam vise,prvu rundu hitmark fantastican a evo drugu sam izasao van koji uzas od hitmarka,pa ja neznam vise sta je ovo
Ljudi pocinjemo za par minuta. link stream sam dao enyoj.
nemam sliku,samo zvuk
Počeo sam ponovo korisitit AUG i puška je do jaja! Ne znam zašt sam prestao igrati sa njom. Trenutno na njoj imam samo Kobru i HB. Šta vi koristite?
Počeo sam ponovo korisitit AUG i puška je do jaja! Ne znam zašt sam prestao igrati sa njom. Trenutno na njoj imam samo Kobru i HB. Šta vi koristite?
pp-19
najnovije vijesti! Zdenko na kraju prve runde nije imao 2.0 KDR, 28-16 je samo imao. Mislim da je to ispog PiSovog standarda
PiS-ovci pojeli frostbajtovce u prvoj...
Urekao si ih prijatelju. Sada gube, al početak je tek...
Ajde pricajte koja vam je najbolja klasa za sta.
Evo meni npr. za rush: JNG90 ili M98 (bipod, 12x optika), m9 sl, xbow bez optike(za blize), specijalizacija: ono da ti metci manje smetaju akd prolaze xD
Conquest: Enginer: g36 + holographic, 44magnum, explosiv-specijalizacija
Metro ili CQ: assualt sa ump45 ili aug, support sa m249 i grip.
PiS-ovci pojeli frostbajtovce u prvoj...
ma to je team Frostbite DELTA...ono, nemaju sanse nikakve protiv PiSa pogotovo sa americke strane, vidis sad je izjednaceno
Nije da se pravim pametan, ali ovog koji igra djeluje kao da je pojela trema. Djeluje mi kao da nezna pucati, sve nešto iz hipa i bezveze. PiS ih je pojeo.
Stvarno su ih pregazili ko plitak potok...
dobili smo i drugu rundu..doduše s manje razlike ali se neki stuttering pojavio na serveru neznam zasto...
Osla i druga runda PiSovcima, bilo je malo napetije
Evo javljam da smo dobili, prvu sam snimio cijelu, drugu malo jer se stutter pojavi i bilo je katastrofa. GG i bilo je uzasno tesko. Sutra uplodam.
Ajde pricajte koja vam je najbolja klasa za sta.
Evo meni npr. za rush: JNG90 ili M98 (bipod, 12x optika), m9 sl, xbow bez optike(za blize), specijalizacija: ono da ti metci manje smetaju akd prolaze xD
Conquest: Enginer: g36 + holographic, 44magnum, explosiv-specijalizacija
Metro ili CQ: assualt sa ump45 ili aug, support sa m249 i grip.
ja bi te banao sa SVAKOG rush servera da te vidim sa 12x optikom i bipodom. Mislim da niže od toga ne možeš ić..
Pisovci svaka čast