Ja sam veci frajer od fridaya. Jel tako friday?
Reče i ostade živ...
Reče i ostade živ...
void item_DoWork(object sender, DoWorkEventArgs e)
{
using (WebClient client = new WebClient())
{
int tekuci = slijedeciClan();
if (tekuci == -1)
return;
string htmlCode = client.DownloadString("http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/battlefield-3/47803.aspx?page=" + tekuci);
File.WriteAllText("D:\\Crawl\\" + tekuci.ToString() + ".html", htmlCode);
}
}
Metoda slijedeciClan samo cupa preostale iteme iz liste i to tako ide dok ima nešto u listi. Sve sam snimio na disk i onda offline parsirao. A samo parsiranje html-a sam riješio tako bedasto da me sramota prikazati...
OMGWTF h4x0rR!!!1
;)
Pa jesi. Vidiš kakvim stvarima ja privlačim pažnju na sebe? Kad već ne znam igrati napisat ću nešto što u cijeloj temi razumije svega par osoba i pravit ću se pametan
Nego, ovo sam napravio zbog tebe. Ti si pitao tko najviše sere po temi pa je i mene zainteresiralo.
Spelac hakerica
I, Tonči - sad sam se "ogolio" pa daj komentar (i link na neki library koji to radi pametnije )...
Nije baš za ovaj topic ali ipak donekle je povezano. Molim da se nitko ne smije jer nisam nikada ništa slično radio
Eh da si ovo vrijeme koje si potrošio na pisanje kodova igrao BF, bio bi bolji od Ljudine
Tko je HR_Boss? Miro ili Drago?
Sinoć odlične partije na xXx serveru. Skupila se dobra ekipa i bilo je nategnuto.
Miro.
Kaj, bušio si ga? :)
Drago ne igra BF3, mislim... Jetovi su loše riješeni.
I, Tonči - sad sam se "ogolio" pa daj komentar (i link na neki library koji to radi pametnije )...
http://scrapy.org
Iako je ovo tvoje... ingenuozno.
Miro.
Ma no, ali mi je zvonilo u glavi da je to netko od vrhovnika...
Sinoć odlične partije na xXx serveru. Skupila se dobra ekipa i bilo je nategnuto.
Jel'da? Navodno se Nexus skoro ugušio od štucanja. I njegova familija isto.
http://scrapy.org
Iako je ovo tvoje... ingenuozno.
Fali ti neki sarkastični smajlić
Bilo je dobro.
Kolko ste platili Đukelu?
Miro.
dobar je Miro,ima bolji accuracy od mene
Bilo je dobro.
Dosta, čipiran je...
Nexusa je jucer bilo po cijeloj mapi. Kao da se teleportira. A o onoj sacmarici gdje u skoku skine Mausa u onoj 'banci' na B zastavi, i istog trena gada mene na 2.om katu i skine mi 96%,ne zelim niti komentirat.
Bilo je dobro.
Transfer je napravljen jucer. Ne zelimo komentirati cijenu.
Transfer je napravljen jucer. Ne zelimo komentirati cijenu.
fila mijenja klanove k'o čarape.
Za dva mjeseca ga vidim u PiS-u, rame uz rame zdenku i ljudini.
^ ^ Da,mi ih pripremamo i mlade ih saljemo dalje za velike pare.
vi ih navučete na čit i onda se pravite nevini
Jel'da? Navodno se Nexus skoro ugušio od štucanja. I njegova familija isto.
Nexus ubija i van monitora sa onom 870kom
Nexusa je jucer bilo po cijeloj mapi. Kao da se teleportira. A o onoj sacmarici gdje u skoku skine Mausa u onoj 'banci' na B zastavi, i istog trena gada mene na 2.om katu i skine mi 96%,ne zelim niti komentirat.
Hihihi...bio sam skoro sve partije s njim u SQ i trčali smo od zastave do zastave ko ludi. Točno te se sjećam tamo gore jer Nex je info dobio od mene na TS-u a mislim da sam ti i ja koji metak udjelio prije nego me netko mučki skinuo.
Fur immer AUG
Nek se javi pacijent koji mi je tenk unistio XBow-om.
Da mu kliknem TD
Unistim tenk, rjesavam likove s RPG-ovima.. i onda mi unusti tenk s Xbow-om... Samo se sjecam imena tog oruzje, a ime ekzekutora sam zaboravio.
Hihihi...bio sam skoro sve partije s njim u SQ i trčali smo od zastave do zastave ko ludi. Točno te se sjećam tamo gore jer Nex je info dobio od mene na TS-u a mislim da sam ti i ja koji metak udjelio prije nego me netko mučki skinuo.
Fur immer AUG
Koji ti je nick ?
Ne,u tom trenu tocno gledam prema dolje. Perky ili Darker su bili meni dolje lijevo,Maus kod zastave na B,a ja gore.
Nexus preskace i u zraku vidim da okine Mausa,i ja samo sta hocu rec dolje Pa... vec mi je skinuto 96% healtha sa te daljine. ,toliko precizno,na drugi kat odozdola pod suppresom... Nisam primio niti jedan metak,osim njegovog,jer znas kad te sacma pogodi,imas onaj zvuk i odjednom ti se zasivi ekran i skoro si mrtav.
Ne aludiram na nista trenutno,mozda bi trebao.Neznam. Vrlo tricky..
Nek se javi pacijent koji mi je tenk unistio XBow-om.
Da mu kliknem TD
Unistim tenk, rjesavam likove s RPG-ovima.. i onda mi unusti tenk s Xbow-om... Samo se sjecam imena tog oruzje, a ime ekzekutora sam zaboravio.
Ja sam uništio jedan ali mislim da je antraks bio žrtva...
vi ih navučete na čit i onda se pravite nevini
Tako je. Navučemo ih na drogu (cheat) pa ih prodajemo ko bijelo roblje.