Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.826
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Battlefield 3

Hehe, bas nam jucer Baka na TS-u pricao kako je prodao Nexu fast bullet cheat na 12 rata.

Naravno da ga je odma morao isprobat, ali kaze da je sve pod kontrolom, ima odskenirani racun iz McGovnardsa :)

Meni opet AEK nesto jako drag od sinoc (iron + grip + flash); veselio sam se ko seljak Rambo nozu...

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Meni je jučer bilo najbolje kad sam se spawno na helić u žaru borbe,helić upravo eksplodirao...ja pao i dobio suicide.U međuvremenu netko me oživljava i iste sekunde me pogađa helić od mr.astre koji je poginuo sekundu prije u njemu i dobijem Bad luck...nakon toga popravljam helić i završim po prvi put u 860 sati igranja u 3rd person viewu i čudim se kako me nitko ne može ubiti i onda mi je astra pokazao da ipak mogu umrijeti od strane njegovog nožića  {#} .

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

I mene je nexus jučer silovao... Lik nije normalan kako gađa. Ali nisam ostao dužan {#}

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
13 godina
1987veki kaže...

Meni je jučer bilo najbolje kad sam se spawno na helić u žaru borbe,helić upravo eksplodirao...ja pao i dobio suicide.U međuvremenu netko me oživljava i iste sekunde me pogađa helić od mr.astre koji je poginuo sekundu prije u njemu i dobijem Bad luck...nakon toga popravljam helić i završim po prvi put u 860 sati igranja u 3rd person viewu i čudim se kako me nitko ne može ubiti i onda mi je astra pokazao da ipak mogu umrijeti od strane njegovog nožića  {#} .

Ha ha ha,  a jeste. Pucam li ga pucam sa jedno 30m, i lik stoji, ne pada a i ni njemu nije jasno sta se događa. Onda Astra nonšalantno priđe, izvadi nož, i žiiikkkkkk.... {#}

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:17 (Soldier977).
14 godina
neaktivan
1987veki kaže...

Hahahaha Koji si ti car {#} 

Ja sam jucer plakao od smijeha {#}

Ja u heliju,vidim da te netko digne,mene ubiju u heliju,i vidio da heli pocne padat.. I reko,ma nece valjda.. {#} 

I vidim u desnom kutu Veki is no more. {#}

A tamo iza D,vidim ekipa po tebi puca i nemre te ubit,i sjetim se onog glitcha kako to napravit da te se nemre ubit,i sjetim  se da samo nož pali. Hihi...:)

Btw-Nadam se da si snimio 3rd view ? {#}

14 godina
neaktivan
drahic kaže...
Zero2 kaže...
drahic kaže...

Nexusa je jucer bilo po cijeloj mapi. Kao da se teleportira. A o onoj sacmarici gdje u skoku skine Mausa u onoj 'banci' na B zastavi, i istog trena gada mene na 2.om katu i skine mi 96%,ne zelim niti komentirat.

Hihihi...bio sam skoro sve partije s njim u SQ i trčali smo od zastave do zastave ko ludi. Točno te se sjećam tamo gore jer Nex je info dobio od mene na TS-u a mislim da sam ti i ja koji metak udjelio prije nego me netko mučki skinuo.

Fur immer AUG {#}

Koji ti je nick ?

Ne,u tom trenu tocno gledam prema dolje. Perky ili Darker su bili meni dolje lijevo,Maus kod zastave na B,a ja gore.

Nexus preskace i u zraku vidim da okine Mausa,i ja samo sta hocu rec dolje Pa... vec mi je skinuto 96% healtha sa te daljine. ,toliko precizno,na drugi kat odozdola pod suppresom... Nisam primio niti jedan metak,osim njegovog,jer znas kad te sacma pogodi,imas onaj zvuk i odjednom ti se zasivi ekran i skoro si mrtav.

Ne aludiram na nista trenutno,mozda bi trebao.Neznam. Vrlo tricky..

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

You should never underestimate the predictability of stupidity
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
drahic kaže...

Koji ti je nick ?

Ne,u tom trenu tocno gledam prema dolje. Perky ili Darker su bili meni dolje lijevo,Maus kod zastave na B,a ja gore.

Nexus preskace i u zraku vidim da okine Mausa,i ja samo sta hocu rec dolje Pa... vec mi je skinuto 96% healtha sa te daljine. ,toliko precizno,na drugi kat odozdola pod suppresom... Nisam primio niti jedan metak,osim njegovog,jer znas kad te sacma pogodi,imas onaj zvuk i odjednom ti se zasivi ekran i skoro si mrtav.

Ne aludiram na nista trenutno,mozda bi trebao.Neznam. Vrlo tricky..

Nick mi je dado1410

Dosta smo se šorali kod te zastave...u biti toliko da sam rekao Nexu da mi je dosta i othopsao sam na relaciju C i D zastave.

Uglavnom baš mi je ostala ta jedna situacija gdje sam tebe vidio gore i derao se ASTRAAAA na katu...i mislim da sam drmnuo rafal prije nego me neko mučko đubre upucalo.

Sve u svemu dobre runde iako uvijek kad sam kod vas se žifciram više nego kad upucavam neke ne-CRO igrače.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:23 (Zero2).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Nick mi je dado1410

Freak Show Inc.

20 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
drahic kaže...

Btw-Nadam se da si snimio 3rd view ? {#}

Ma nisam,ne igram toliko dobro da snimam,pa se ni ne trudim skinuti program za snimanje {#}.

Ali sve u svemu,dobro sam se nasmijao.

13 godina
Friday kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Nek se javi pacijent koji mi je tenk unistio XBow-om. {#}

Da mu kliknem TD {#}

Ja sam uništio jedan ali mislim da je antraks bio žrtva... {#}

Je, neko od xXx je bio, sad se srami javiti {#}

Btw, za one koji neznaju Zero2 je u igri dado1410 i on je gazda [G]-ovcima.

A ko to ne zna, moze ga biti i sram i stid!

EDIT:

Nick mi je dado1410

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:30 (CyberDemonVZ).
17 godina
Nick mi je dado1410

14 godina
neaktivan
Friday kaže...

Nick mi je dado1410

0:32

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:29 (Zero2).
13 godina
Friday kaže...

Ja sam uništio jedan ali mislim da je antraks bio žrtva... {#}

Da, to sam bio ja.... jbga kad vas je bilo 30 tamo na A i svi udri po meni sa svom raspoloživom artiljerijom :)

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ahaaaa taaaj Dado {#}

Bila je ta situacija i kad sam opet bio gore ,dizao zastavu i pomaknuo se prema onom mosticu a od njega dobijem hedaru od skoro sa D zastave.

A kolko pozivcanim u takvim situacijama,nemoram niti opisivat. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Soldier977 kaže...

Nexus ubija i van monitora sa onom 870kom

Priča se da je jednom pucajući s 870 na Caspianu ubio tipa na Meltdownu.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kaj kazete na ovu muziku za kompilaciju neku :D meni je bas jebozovna 

https://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=hF9Gr5waAJg

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

kaj jedino ja pica jučer nisam igrao na xXx serveru ? {#}

aha edit

Nick mi je dado1410

Battlelog CRO_ZeNGe
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 11:33 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

NE!!!! Ja sam osoba C, i ...

...Nick mi je dado1410

Go to work, send your kids to school, follow fashion, act normal, walk on the pavements, watch T.V., save for your old age, obey the law. Repeat after me; I am free
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Osoba A predtavite se

- JA sam dado1410 i dosta smo se šorali kod te zastave

Osoba B, i vi se predstavite

- JA sam dado1410 i mi smo se dosta šorali kod te zastave

Osoba C

- JA sam dado1410 i stvarno smo se dosta šorali kod te zastave

BF3: PerkYca
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ajme šta ste me nasmijali sada sa ovin nick mi je dado. na poslu san i smijen se sam sa sebon.

Fr4nk_Horrig4n
Moj PC  
6 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da.

nisam ni ja. izdrzao sam 2,5 runde na AnRu i prevec me je boljelo rame :D ovih zadnje pol runde bez jedne ruke http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50643528/1/302299724/ mislim ono... {#}

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

ajme šta ste me nasmijali sada sa ovin nick mi je dado. na poslu san i smijen se sam sa sebon.

Ja placem na ovaj dio {#}

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da.

nisam ni ja. izdrzao sam 2,5 runde na AnRu i prevec me je boljelo rame :D ovih zadnje pol runde bez jedne ruke http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/50643528/1/302299724/ mislim ono... {#}

nisi se valjda polomio na ledu ? {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
drahic kaže...
Hedrick kaže...

Ja placem na ovaj dio {#}

ma i meni idu suze na oči ode me ljudi blido gledaju.

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...

http://i.imgur.com/zZcvl.gif

14 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...

nisi se valjda polomio na ledu ? {#}

ne, polomio sam se od leda, tj snijega i lopate :D

13 godina
Zero2 kaže...

Da, vrlo zanimljiv psihološki problem izražen kod većine nas....   E sad je pitanje zašto je to tako??? 

Dama_The_Crow
17 godina
odjavljen
xyan kaže...
CyberDemonVZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da.

nisam ni ja. izdrzao sam 2,5 runde na AnRu i prevec me je boljelo rame

Pretvaraš se u ljudinu od pustog kukanja...

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Bespla metro 2033{#}

Freak Show Inc.

1 2 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice