Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.062.831
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
berto kaže...

0.7 sec je puno, a 1.5 sec je vjecnost kad ispraznis sazer a znas da te neprijatelj rusha...

bio sam u bezbroj situacija u kojima bi ubio jos bar trojicu da sam imao 0.5 sec brzi reload a ne 1.5 sec

To na 5 na 5{#}{#}

17 godina
Hedrick kaže...

L85A2 je odlična pljuca al dođe lola i spraši me sa m16 i onda ja kaen "nečeš razbojniče"!

mene nikad lola ne sprasi... :)

mozda koje mucko djubre iz zasjede al nikad lola sa m16 :)

-BiH-slackspace
15 godina
neaktivan
xulos kaže...

o tome da obojica imate gugl :)

naravno da imamo i znamo se njime koristit za razliku od tebe

http://symthic.com/bf3-weapon-comparison#01-01-02-00

ajde genije objasni mi di ti vidis ovdije da je prvi metak jaci????

EDIT: tek sad sam skuzio ti mislis da first shot multilier znaci da je prvi metak jaci{#}  ne to znaci da puska jace "trzne" kad ispuca prvi metak, a i po tome je m16 bolja{#}

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
15 godina
neaktivan
jopis kaže...

Switchaj na pištolj{#}

Sad nosin M26MASS i vičen "come get some"

Fr4nk_Horrig4n
14 godina
jopis kaže...
berto kaže...

0.7 sec je puno, a 1.5 sec je vjecnost kad ispraznis sazer a znas da te neprijatelj rusha...

bio sam u bezbroj situacija u kojima bi ubio jos bar trojicu da sam imao 0.5 sec brzi reload a ne 1.5 sec

To na 5 na 5{#}{#}

Kad ponestane argumenata natrpaj post smajlićima i pravi se troll, lol kakav lik.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
Hedrick kaže...
jopis kaže...

Switchaj na pištolj{#}

Sad nosin M26MASS i vičen "come get some"

Hehe, vidiš da ima rješenja. Samo nemoj ko nedavno na sharqiu, pobiše nas ko zečeve oni iz havoca{#}

fila2208 kaže...
jopis kaže...
berto kaže...

To na 5 na 5{#}{#}

Kad ponestane argumenata natrpaj post smajlićima i pravi se troll, lol kakav lik.

E sad sam sve vidio, kad fila nekom kaže da je troll, pa to je extra, Sad sam sve vidio i doživio na ovom forumu{#}

15 godina
neaktivan
jopis kaže...
berto kaže...

To na 5 na 5{#}{#}

ne 1v5

ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, jedan jet padne na tenk i disejbla ga a drugi pogodi heli, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer i nisam stigo ubit ovog u disejblanom helicu koj me tv raketom gadao, a da sam stigo reloadat svih bi pobio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:55 (berto).
17 godina
odjavljen
jopis kaže...

E sad sam sve vidio, kad fila nekom kaže da je troll, pa to je extra, Sad sam sve vidio i doživio na ovom forumu{#}

Nisi - još čekamo da ljudina shvati šalu...

Freak Show Inc.
13 godina
Arabarran kaže...

Kako natjerati ovaj Mirillis Action da snima?
Uspio sam samo da mi snimi zvuk.

Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?

Vidim da nisi nabavio kupljenu verziju :)

Obrisi ga i reinstaliraj. I ponovi postupak zapisivanja u Registry iz onog direktorija. Valjda imas takvu verziju.

Onda ce proraditi.

Ako ne, opet ponovo ;)

EDIT: A ako netko zna kako maknuti onaj ruzan HUD gore desno kod snimanja nek odma javi! :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:46 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
Friday kaže...
jopis kaže...

jel ima neka statistika za ovu temu, da vidimo tko ima najvise postova napisanih u ovoj temi. pretpostavljam tko je ali bas me zanima statistika.

Battlelog: ljudina
13 godina
Nick_Diamond kaže...

Evo da se pohvalim - stuttering 

Pa probal stare drivere pa isto, Pa stavil zadnje pa dobil disko

I čirilicu

Promjena fonta??

E to vise nema nikakve veze s driverima ili hardverom!

Nemam pojma! Probaj reinstall igre {#}

17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
Friday kaže...
jopis kaže...

jel ima neka statistika za ovu temu, da vidimo tko ima najvise postova napisanih u ovoj temi. pretpostavljam tko je ali bas me zanima statistika.

Ja nisam sigurno ako na to pucaš - igram BF3 tek tamo negdje od 5 mjeseca... Sorkač mileni {#}

EDIT:

Ovo ti je moja prva poruka u ovoj temi - napisana je 14.6. Promašio si ceo fudbal!

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 15:49 (Friday).
14 godina
neaktivan
berto kaže...

ne 1v5

ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer a rushali me heli i tenk, a da sam stigo reloadat i njih bi pobio...

ja kad sam u tenku još nisam izgubio od m16 {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Friday kaže...

EDIT:

Ovo ti je moja prva poruka u ovoj temi - napisana je 14.6. Promašio si ceo fudbal!

I baš si morao prvi post u ovoj temi baš na moj rođendan...

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
16 godina
berto kaže...
jopis kaže...
berto kaže...

To na 5 na 5{#}{#}

ne 1v5

ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer a rushali me heli i tenk, a da sam stigo reloadat i njih bi pobio...

Eh, a da si se sjetio bacit granatu u gusjenice na tenku, eee{#}

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

i tko je na kraju the king of mesađs  ??

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

jopis kaže...
berto kaže...
jopis kaže...
berto kaže...

To na 5 na 5{#}{#}

ne 1v5

Eh, a da si se sjetio bacit granatu u gusjenice na tenku, eee{#}

evo   ispravio sam post i malo detaljnije opisao dogadaje toga dana...

berto kaže...

ne 1v5

ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, jedan jet padne na tenk i disejbla ga a drugi pogodi heli, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer i nisam stigo ubit ovog u disejblanom helicu koj me tv raketom gadao, a da sam stigo reloadat svih bi pobio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:03 (berto).
16 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...

Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?

Obrisi ga i reinstaliraj. I ponovi postupak zapisivanja u Registry iz onog direktorija. Valjda imas takvu verziju.

Onda ce proraditi.

Ako ne, opet ponovo ;)

EDIT: A ako netko zna kako maknuti onaj ruzan HUD gore desno kod snimanja nek odma javi! :)

Je,proradio nakon reinstalla. Stavljam jedan filmić da se malo nasmijete i vidite kako je to kad se igra ispod 20 FPS-a {#}

14 godina
bmwhartge kaže...

pa ja, šta se tu ima pretpostavljat.

Imam najveći post to ban ratio.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:10 (fila2208).
13 godina
neaktivan
berto kaže... 

ne 1v5

lol

https://lh4.googleusercontent.com/-xnFUmdByURU/UHDIXQ-e5pI/AAAAAAAABz0/4qvhnV9b99g/rambo.gif

Battlelog: 8string
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 16:34 (cronux).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

AUG je najbolja pljuca ali puno ljudi ne igra s njom jer je ružna. 

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pravi skilleri na inf. only serverima igraju sa stingerom/iglom!

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

{#}

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Nick_Diamond kaže...

Evo da se pohvalim - stuttering 

Pa probal stare drivere pa isto, Pa stavil zadnje pa dobil disko

I čirilicu

Promjena fonta??

E to vise nema nikakve veze s driverima ili hardverom!

Nemam pojma! Probaj reinstall igre {#}

Ovaj disko i čirila su mi se dogodili samo jednom. Nakon reinstala drivera.

Stutter sam uspel smanjit za jedno više od 50% tak da sam uključil i Raw mouse input i Vsync enable. 

Pa ako bude iko imal istih problema ubuduće možda im ovo pomogne.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
E ljudi moji sta vi pisete. M16a3 koriste svi pro igraci, samo zato sto ima najbrzi metak u igri kombiniran sa srednjim rpom. Sta to znaci da iako neke puske imaju veci rpm, m16 ce u spisobnim rukama opet prevladati, zato sto ako uzmemo recoil i kolicinu profulanih metaka sa famasom i aekom, u 90% slucajeva ce dobit.
Ali problem je sto svi igraci misle da isfu pusku mogu bas svi koristit pa dode do problema. Recoio na m16 je ogroman, pogotovo na daljinu. Postavljanjem foregripa, recoil je manji ali metci su puno sire te u biti, sami nerfate pusku.
M16 je best of the best puska, ali zbog jednostranog recoila nemogu svi igraci iskoristiti njezine dobiti. Imam sa ak 47 preko 3000 kilova tako da vam mogu pouzdano rec da na publicu 90% igraca spraya sa m16 i nemogu vam parirati na daljinu. A aeku necu ni govorit, ali to vrijedi samo za public. Za kompetitivni gaming m16 + sposobne ruke. Sam m16 nemoze nista.
Moj PC  
1 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
zdenko1991 kaže...
E ljudi moji sta vi pisete. M16a3 koriste svi pro igraci, samo zato sto ima najbrzi metak u igri kombiniran sa srednjim rpom. Sta to znaci da iako neke puske imaju veci rpm, m16 ce u spisobnim rukama opet prevladati, zato sto ako uzmemo recoil i kolicinu profulanih metaka sa famasom i aekom, u 90% slucajeva ce dobit.
Ali problem je sto svi igraci misle da isfu pusku mogu bas svi koristit pa dode do problema. Recoio na m16 je ogroman, pogotovo na daljinu. Postavljanjem foregripa, recoil je manji ali metci su puno sire te u biti, sami nerfate pusku.
M16 je best of the best puska, ali zbog jednostranog recoila nemogu svi igraci iskoristiti njezine dobiti. Imam sa ak 47 preko 3000 kilova tako da vam mogu pouzdano rec da na publicu 90% igraca spraya sa m16 i nemogu vam parirati na daljinu. A aeku necu ni govorit, ali to vrijedi samo za public. Za kompetitivni gaming m16 + sposobne ruke. Sam m16 nemoze nista.

Materinu, odmah sam pomislio na nekakav hand job...

Freak Show Inc.
17 godina
CyberDemonVZ kaže...
Arabarran kaže...

Onda ce proraditi.

Ako ne, opet ponovo ;)

Imam legalnu verziju, pa ako nemaš to za odabrati, moguće da trebaš noviju verziju

13 godina
Arabarran kaže...

Je,proradio nakon reinstalla. Stavljam jedan filmić da se malo nasmijete i vidite kako je to kad se igra ispod 20 FPS-a {#}

Ides! Uvijek si ispod 20 FPS-a ili ti ga Action! skine tolko?

Ako je zbog programa isprobaj MSI Afterburner.

Nije toliko bogat opcijama, al je jako blag prema resursima.

13 godina
TomoR kaže...

Imam legalnu verziju, pa ako nemaš to za odabrati, moguće da trebaš noviju verziju

Imam tu.

"Desktop"? Pa ne vrijedi to samo za snimanje desktopa, a ne u igrama?

Tako sam zakljucio, pa nisam ni probao.

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

pozz,evo ja sam novajlija u bf3,pa ako može par savjeta,što se tiče reloadanja u zaklonu i u akcji i vidim tu imate rasprave oko najboljih pušaka {#},vrlo aktivna tema svaka čast

igram tek par dana,u početku sam igrao na vehicle mapama i mrak je tenkovi pogotovo,s air vehicles nisam baš na ti (kontrole me zezaju pa ako ima savjeta oko toga,na tipkovnici i mišu je užas sada letjet,pitao sam par ljudi i neki su rekli da lete s onim palicama,po meni bi to bio kakti cheat,kako vi imate kontrole na tipkovnici i mišu postavljene?)

sad igram na infantry only mapama jer se može prikupit više killova,al me zeza jer ne kužim što večina drugih radi,stalno idu po zaklonima ili što kad ih ne ubiju tako brzo,ja kad idem cijelo vrijeme trčim i pokušavam ih povuć što više za sobom prije nego me ubiju,ne šljaka-u jednoj rundi 18 killova/55 deathsa{#}(makar bio sam best engineer),a kad sam u zaklonu,uvijek me strah da će mi se neko prišuljat iza leđa i priklat me ko svinju pa se stalno okrećem dok me neko ne ubije headshootom

Kad ne radi,udri po njemu pa će proradit!
Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice