0.7 sec je puno, a 1.5 sec je vjecnost kad ispraznis sazer a znas da te neprijatelj rusha...
bio sam u bezbroj situacija u kojima bi ubio jos bar trojicu da sam imao 0.5 sec brzi reload a ne 1.5 sec
To na 5 na 5
0.7 sec je puno, a 1.5 sec je vjecnost kad ispraznis sazer a znas da te neprijatelj rusha...
bio sam u bezbroj situacija u kojima bi ubio jos bar trojicu da sam imao 0.5 sec brzi reload a ne 1.5 sec
To na 5 na 5
L85A2 je odlična pljuca al dođe lola i spraši me sa m16 i onda ja kaen "nečeš razbojniče"!
mene nikad lola ne sprasi... :)
mozda koje mucko djubre iz zasjede al nikad lola sa m16 :)
o tome da obojica imate gugl :)
naravno da imamo i znamo se njime koristit za razliku od tebe
http://symthic.com/bf3-weapon-comparison#01-01-02-00
ajde genije objasni mi di ti vidis ovdije da je prvi metak jaci????
EDIT: tek sad sam skuzio ti mislis da first shot multilier znaci da je prvi metak jaci ne to znaci da puska jace "trzne" kad ispuca prvi metak, a i po tome je m16 bolja
Switchaj na pištolj
Sad nosin M26MASS i vičen "come get some"
To na 5 na 5
Kad ponestane argumenata natrpaj post smajlićima i pravi se troll, lol kakav lik.
Switchaj na pištolj
Sad nosin M26MASS i vičen "come get some"
Hehe, vidiš da ima rješenja. Samo nemoj ko nedavno na sharqiu, pobiše nas ko zečeve oni iz havoca
To na 5 na 5
Kad ponestane argumenata natrpaj post smajlićima i pravi se troll, lol kakav lik.
E sad sam sve vidio, kad fila nekom kaže da je troll, pa to je extra, Sad sam sve vidio i doživio na ovom forumu
To na 5 na 5
ne 1v5
ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, jedan jet padne na tenk i disejbla ga a drugi pogodi heli, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer i nisam stigo ubit ovog u disejblanom helicu koj me tv raketom gadao, a da sam stigo reloadat svih bi pobio...
E sad sam sve vidio, kad fila nekom kaže da je troll, pa to je extra, Sad sam sve vidio i doživio na ovom forumu
Nisi - još čekamo da ljudina shvati šalu...
Kako natjerati ovaj Mirillis Action da snima?
Uspio sam samo da mi snimi zvuk.
Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?
Vidim da nisi nabavio kupljenu verziju :)
Obrisi ga i reinstaliraj. I ponovi postupak zapisivanja u Registry iz onog direktorija. Valjda imas takvu verziju.
Onda ce proraditi.
Ako ne, opet ponovo ;)
EDIT: A ako netko zna kako maknuti onaj ruzan HUD gore desno kod snimanja nek odma javi! :)
jel ima neka statistika za ovu temu, da vidimo tko ima najvise postova napisanih u ovoj temi. pretpostavljam tko je ali bas me zanima statistika.
jel ima neka statistika za ovu temu, da vidimo tko ima najvise postova napisanih u ovoj temi. pretpostavljam tko je ali bas me zanima statistika.
Ja nisam sigurno ako na to pucaš - igram BF3 tek tamo negdje od 5 mjeseca... Sorkač mileni
EDIT:
Ovo ti je moja prva poruka u ovoj temi - napisana je 14.6. Promašio si ceo fudbal!
ne 1v5
ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer a rushali me heli i tenk, a da sam stigo reloadat i njih bi pobio...
ja kad sam u tenku još nisam izgubio od m16
To na 5 na 5
ne 1v5
ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer a rushali me heli i tenk, a da sam stigo reloadat i njih bi pobio...
Eh, a da si se sjetio bacit granatu u gusjenice na tenku, eee
i tko je na kraju the king of mesađs ??
To na 5 na 5
ne 1v5
Eh, a da si se sjetio bacit granatu u gusjenice na tenku, eee
evo ispravio sam post i malo detaljnije opisao dogadaje toga dana...
ne 1v5
ja protiv 2 jeta, 2 u heliju i 1 u tenku... skinem ove u jetu, jedan jet padne na tenk i disejbla ga a drugi pogodi heli, i posto su bili daleko potrosio sam cijeli sazer i nisam stigo ubit ovog u disejblanom helicu koj me tv raketom gadao, a da sam stigo reloadat svih bi pobio...
Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?
Obrisi ga i reinstaliraj. I ponovi postupak zapisivanja u Registry iz onog direktorija. Valjda imas takvu verziju.
Onda ce proraditi.
Ako ne, opet ponovo ;)
EDIT: A ako netko zna kako maknuti onaj ruzan HUD gore desno kod snimanja nek odma javi! :)
Je,proradio nakon reinstalla. Stavljam jedan filmić da se malo nasmijete i vidite kako je to kad se igra ispod 20 FPS-a
pa ja, šta se tu ima pretpostavljat.
Imam najveći post to ban ratio.
ne 1v5
lol
https://lh4.googleusercontent.com/-xnFUmdByURU/UHDIXQ-e5pI/AAAAAAAABz0/4qvhnV9b99g/rambo.gif
AUG je najbolja pljuca ali puno ljudi ne igra s njom jer je ružna.
Pravi skilleri na inf. only serverima igraju sa stingerom/iglom!
Ovaj disko i čirila su mi se dogodili samo jednom. Nakon reinstala drivera.
Stutter sam uspel smanjit za jedno više od 50% tak da sam uključil i Raw mouse input i Vsync enable.
Pa ako bude iko imal istih problema ubuduće možda im ovo pomogne.
Materinu, odmah sam pomislio na nekakav hand job...
Onda ce proraditi.
Ako ne, opet ponovo ;)
Imam legalnu verziju, pa ako nemaš to za odabrati, moguće da trebaš noviju verziju
Je,proradio nakon reinstalla. Stavljam jedan filmić da se malo nasmijete i vidite kako je to kad se igra ispod 20 FPS-a
Ides! Uvijek si ispod 20 FPS-a ili ti ga Action! skine tolko?
Ako je zbog programa isprobaj MSI Afterburner.
Nije toliko bogat opcijama, al je jako blag prema resursima.
Imam legalnu verziju, pa ako nemaš to za odabrati, moguće da trebaš noviju verziju
Imam tu.
"Desktop"? Pa ne vrijedi to samo za snimanje desktopa, a ne u igrama?
Tako sam zakljucio, pa nisam ni probao.
pozz,evo ja sam novajlija u bf3,pa ako može par savjeta,što se tiče reloadanja u zaklonu i u akcji i vidim tu imate rasprave oko najboljih pušaka ,vrlo aktivna tema svaka čast
igram tek par dana,u početku sam igrao na vehicle mapama i mrak je tenkovi pogotovo,s air vehicles nisam baš na ti (kontrole me zezaju pa ako ima savjeta oko toga,na tipkovnici i mišu je užas sada letjet,pitao sam par ljudi i neki su rekli da lete s onim palicama,po meni bi to bio kakti cheat,kako vi imate kontrole na tipkovnici i mišu postavljene?)
sad igram na infantry only mapama jer se može prikupit više killova,al me zeza jer ne kužim što večina drugih radi,stalno idu po zaklonima ili što kad ih ne ubiju tako brzo,ja kad idem cijelo vrijeme trčim i pokušavam ih povuć što više za sobom prije nego me ubiju,ne šljaka-u jednoj rundi 18 killova/55 deathsa(makar bio sam best engineer),a kad sam u zaklonu,uvijek me strah da će mi se neko prišuljat iza leđa i priklat me ko svinju pa se stalno okrećem dok me neko ne ubije headshootom