Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.063.638
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Battlefield 3
bmwhartge kaže...

moze, ali nemoja samo izmisljati gluposoti bez dokaza, kao i onaj admin sa x3m. ajde navedi barem jednog calna gdje je isao na ts i tako sta pricao necu ti vise nista reci.

ake te usrecuje ivek je tu rundu igra sa raznim atachmentima. igrao je samo sa rexom, nadam se da ni to nije prejako oruzje.

i oprosti ako nisam stavio 2 t na atachmente. Nemam ja nista protiv tebe.{#}

Ne bi ti navodio koji je član  a i nebi a i nebi povukao to da se nije desilo, nisam lažljivac niti izmišljam, kad on ovo pročita znat će ko je on. To mi je rečeno u povjerenju, i zato što poštujem osobu koja mi je to rekla, ne ežlim dalje ulazit u to, jer dosta je toga od te osobe rečeno u afektu i tako.

Ma ni ja protiv tebe, ali činjenica je da ste jači od xema za 110%, i zbilja ste ih ubili, dečki su poludili i banali vas i ok.

Idite dalje tražit banove po serverima :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Najjače su mi ove spike "X mi je rekao ovo i ovo, al neću reći tko je". 

A - ako ti je do "ne izigravanja" povjerenja nećeš to ni iznositi u javnosti

B - ako si već iznio i ne kažeš tko je postoje 2 mogućnosti

1. Pica si
  2. Papak si

C - pravi muži staju iza svojih riječi i ne ustručavaju se iznositi ih javno

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

8 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Šalim? Ti stvarno vjeruješ da je M16 neko uber oružje koje je superiorno?

U Battlefieldu 3 da, svim drugim oružjima.

Ultimativni all rounder.

Znači, ako ti uzmeš M16, a ja uzmem nešto drugo, imat ćeš veliku prednost? Ne vjerujem... To treba isprobati 1 na 1 negdje.

Troll level: sensei
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Ne bi ti navodio koji je član  a i nebi a i nebi povukao to da se nije desilo, nisam lažljivac niti izmišljam, kad on ovo pročita znat će ko je on. To mi je rečeno u povjerenju, i zato što poštujem osobu koja mi je to rekla, ne ežlim dalje ulazit u to, jer dosta je toga od te osobe rečeno u afektu i tako.

Ma ni ja protiv tebe, ali činjenica je da ste jači od xema za 110%, i zbilja ste ih ubili, dečki su poludili i banali vas i ok.

Idite dalje tražit banove po serverima :)

predpostavljam na koga mislis, ali to se nebi desilo da nisu prvi zadirkivali. 

Battlelog: ljudina
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Tonči, igram BF3 cca 700 sati, ne pričam bez veze.

Statistike su ti također dobar pokazatelj, a one kažu da je M16 najkorištenije oružje u igri.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

nabijem m16 na k,od sad više ne igram sa njim

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
protjeran
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Ultimativni all rounder.

Znači, ako ti uzmeš M16, a ja uzmem nešto drugo, imat ćeš veliku prednost? Ne vjerujem... To treba isprobati 1 na 1 negdje.

+1. jaci je

slug, dart, aek, famas, f2000, rpg, m320, xbow, mass, m249, mtar

kada se sretnes 1 vs 1 sa m16 protiv ovih gore navedenih izgubiti ces 90 posto dvoboja. znam ja kada meni pisu dart noob na esl-u. pitajte proxnet-a kako je osjetiti dart na kozi. imam taj video na youtube-u kada je plakao.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:45 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Tonči kaže...

i kaj da ti ja sad odgovorim?{#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
Danny_HR kaže...

Statistike su ti također dobar pokazatelj, a one kažu da je M16 najkorištenije oružje u igri.

da, ali sad se supression efekt primjenjuje i na m16 tako da kad pucate jedan na drugog nije vise onaj sa m16 u prednosti...

ne znam... ja zadnja 3 mjeseca igram sa l85a2 i puno mi je draza od m16 i nisam primjetio da sam u nesto podredjenijem polozaju u odnosu na nekog sa m16...

-BiH-slackspace
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:49 (ovajonaj).
13 godina
Danny_HR kaže...

Troll level: Sensei

Dama_The_Crow
14 godina
neaktivan
ovajonaj kaže...
Danny_HR kaže...

da, ali sad se supperison efekt primjenjuje i na m16 tako da kad pucate jedan na drugog nije vise onaj sa m16 u prednosti...

ne znam... ja zadnja 3 mjeseca igram sa l85a2 i puno mi je draza od m16 i nisam primjetio da sam u nesto podredjenijem polozaju u odnosu na nekog sa m16...

Ti si slack postao nezgodan sa tom pljucom...a točno se sjećam Canala kad je sve počelo :)

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...

+1. jaci je

kada se sretnes 1 vs 1 sa m16 protiv ovih gore navedenih izgubiti ces 90 posto dvoboja. znam ja kada meni pisu dart noob na esl-u. pitajte proxnet-a kako je osjetiti dart na kozi. imam taj video na youtube-u kada je plakao.

Ma da, XBOW je baš za blisku borbu, moš mislit... Isprobavao sam pucanje iz hipa i vjeruj mi da je to jako jako loše!

Freak Show Inc.
13 godina
bmwhartge kaže...
Tonči kaže...
Danny_HR kaže...
Tonči kaže...

Ultimativni all rounder.

+1. jaci je

Razlika u oružjima je velika ali treba prilagodoti gameplay oružju i onda je svako oružje dobro.

Sa famasom hop cup ispred nekoga na 3 metra

Sa m16 malo veća udaljenost nego famas ali valja i na long

Sa AEK kao i famas ali reload heba stvar pa treba pametnije koristiti zaklone

Sa SCAR H mid to long range ne moze mi m16 nista

Sa G3A3 long to mid m15 i aek i... se mogu sakriti u msju rupu a na close sam pod zemljm

Sa UMP razvaljotka na close range

Sa mtarom... ova puska ima i do 100m bolji hip fire nego ads...

......

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 11:53 (Soldier977).
17 godina
Zero2 kaže...
ovajonaj kaže...

Ti si slack postao nezgodan sa tom pljucom...a točno se sjećam Canala kad je sve počelo :)

da :) totalno mi je sjela :)

-BiH-slackspace
14 godina
Friday kaže...
bmwhartge kaže...

+1. jaci je

Ma da, XBOW je baš za blisku borbu, moš mislit... Isprobavao sam pucanje iz hipa i vjeruj mi da je to jako jako loše!

I neloša je jer su hip fire crosshairsi dosta blizu, kad uhvatiš lika da trči prema tebi nemoj ni ciljat.

Mene samo muči likovi koji trče paralelno, treba navoditi strelicu, i nekad napravim baš failshot.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kako natjerati ovaj Mirillis Action da snima?
Uspio sam samo da mi snimi zvuk.

Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
bmwhartge kaže...

+1. jaci je

Nisam shvatio ovo, oće izgubit ovaj sa m16, ili ovi sa puškama gore?

Mislim sve ove puške gore imaju veći rof osim m249, koji na close možda može, ali na mdium range ne može ubit m16 nema šanse.

Meni osobno f2000 je jako prirastao srcu nakon close combat dlca, ta puška sa laserom ima brutalan hipfire, a da ne pričam i da je ads super, a i malo brža od m16 i brže se puni do aeka, taman sredina zlatna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:16 (fila2208).
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

I neloša je jer su hip fire crosshairsi dosta blizu, kad uhvatiš lika da trči prema tebi nemoj ni ciljat.

Mene samo muči likovi koji trče paralelno, treba navoditi strelicu, i nekad napravim baš failshot.

Da, ali rijetko trče ravno prema tebi a još rijeđe ćeš imati defaultni bolt koji je jedini sposoban za instant kill. Ja sam baš pokušavao ali rijetko sam uspio nešto pogoditi iz hipa.

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Stavio da snima i igru i active desktop,ne mogu dobiti nikakav HUD,postavio output folder,jednostavno ne mogu dobiti snimku. Di je caka,ako je ima?

ja sam ga jučer skinuo ali ga nisam još isprobao... , i ako se ne varam imaš opciju da sakrije hud za vrijeme snimanja.

kako misliš nemožeš dobiti snimku?namjesti tipku sa kojom startaš i folder di se sprema i to bi otprilike trebalo bit to.

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
Arabarran kaže...

ja sam ga jučer skinuo ali ga nisam još isprobao... , i ako se ne varam imaš opciju da sakrije hud za vrijeme snimanja.

kako misliš nemožeš dobiti snimku?namjesti tipku sa kojom startaš i folder di se sprema i to bi otprilike trebalo bit to.

Pokreće se po difoltu sa tipkom F9,ali jednostavno neće.

13 godina
Battlefield 3

evo nakon 1000 sati igre sam skužio da suvozać u scaut heliju može laser painterom lokat vozila na zemlji {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Friday kaže...
fila2208 kaže...

Da, ali rijetko trče ravno prema tebi a još rijeđe ćeš imati defaultni bolt koji je jedini sposoban za instant kill. Ja sam baš pokušavao ali rijetko sam uspio nešto pogoditi iz hipa.

odi igraj robin hood xbow only servere da se uštosaš malo, da se skinut ekipu koja ide prema tebi iz hipa.

Najjače je kad oba fulate pa dok punite skakućete okolo kao kreteni i tako dok netko ne pogodi.

btw. bolt je ionako showoff da se prikurčiš malo, a kad gubiš medkit/rpg ili c4 to je velik gubitak za jednu klasu, treba se naviknut.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:23 (fila2208).
13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Što se tiče skandala pis ban na xem serveru samo bih rekao ako smijem:

dečki nisu haksali i nije ban zaslužen u jednu ruku, ali u drugu i je, zašto. PIS kakav znamo je vrhunski klan, pun jako dobrih igrača. Sa druge strane imaš neki xem klan pun casual igrača i to malo starijih tipa rođo12, mile44, bureksamjeo1976 itd (izmislio sam imena).

Sad isti taj pis koji je kaljen vatrama ESL-a dođe gazit te siromahe i onda se tome ismijavat, i onda dobiju ban i kao čude, kao zašto, kako se prema njima to postupa pa oni su zvijezde.

Stvar je u tome da je meni to dno zdenko šta ste napravili, shvaćam da se ste punili server, ali ja kad punim server uzmem neku ludu kombinaciju attačmenta i oružja i zezam se sve dok se ne napuni, ali ne, vi ste htjeli pripunit pa ispraznit odmah koliko ste jaki. 

Mislim neću se pačat, bmk šta je i kako bilo, žao mi je ekipe jer su tos tariji ljudi koji padaju kao kruške i naravno da sve vide kao chit, a vi mrcine se našli iživljavat na njima. Prema tome dobro da su vas banali, sad će bar oni na miru moć igrat sa nekim svoje klase, a vi ćete tuć esl i igrat sa nekim svoje klase.

nhf ikome, just super saiyan.

Oni su sami balansirali tako da ne seri. Sam sebe sramotis sa glupostima.

14 godina
zdenko1991 kaže...

Činjenica od 10 tu-ova govori da se dosta ljudi slaže sa mojom konstatacijom, prema tome ne sramoti se neobrazovanjem i primitivizmom :)

14 godina
neaktivan
Arabarran kaže...

Pokreće se po difoltu sa tipkom F9,ali jednostavno neće.

a kad stisneš onaj crveni veliki gumb na sredini tog prozorčića neće?

neznam točno kažem ti ,ja ga nisam probao, jučer sam ga skinuo nabrzaka i ugasio komp :)

Battlelog CRO_ZeNGe
16 godina
Battlefield 3

Evo što donosi End Game DLC LINK{#}

Moj PC  
3 2 hvala 1
16 godina
letece_prase kaže...

evo nakon 1000 sati igre sam skužio da suvozać u scaut heliju može laser painterom lokat vozila na zemlji {#}

{#}mijenjaj nick, odmah{#}

Btw, to ti je tek od predzadnjeg patcha tako (kad je armored kill izišao). Do tad si normalno mogao equipat laser painter kao pilot scout heli-a, sada je ovako, da se kakti potakne teamwork, pa da imaš nekog sa sobom u scoutu....

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
zdenko1991 kaže...

Činjenica od 10 tu-ova govori da se dosta ljudi slaže sa mojom konstatacijom, prema tome ne sramoti se neobrazovanjem i primitivizmom :)

Daj molim te. Ne guraj nos u stvari koje ne razumijes. Ti si kao baba, cuo si ono, cuo ovo. Pitaj kako je bili pa onda komentairaj. Evo kulturnije, ne drobi.

14 godina
protjeran
Battlefield 3

Odes na metro i lijepo vjezbas xbow. kada je rejp uzmem balance sa optikom a na cq uzmem bez scopa onu prvu strelu jer ima veci damage.

fila napisoa sam gore da ces sa m16 izbubiti 90 posto dvoboja protiv ovih gore zvjerki.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.12.2012 12:40 (bmwhartge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

odi igraj robin hood xbow only servere da se uštosaš malo, da se skinut ekipu koja ide prema tebi iz hipa.

Najjače je kad oba fulate pa dok punite skakućete okolo kao kreteni i tako dok netko ne pogodi.

btw. bolt je ionako showoff da se prikurčiš malo, a kad gubiš medkit/rpg ili c4 to je velik gubitak za jednu klasu, treba se naviknut.

C4 nisam nikada koristio osim sada da unlockam ove stvari u AM. A bilo kakav only server bih zabranio istog trena. Pri tome mislim na knife only, pistol only i sl sranya (oružja, ne mape). To je totalno gej...

Freak Show Inc.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice