Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.188.822
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Gustav Halling: We are working on releasing Aftermath for all of our PC Premium members. Stay tuned on Battlelog for updates. Thanks for your patience.

https://twitter.com/gustavhalling/status/275923571652562944

Battlelog: LateralusX

0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Prikratite si vrijeme i slinite {#}

Battlefield 3 Aftermath: Complete Review with Luetin

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Battlefield 3
fila2208 kaže...

o Bože čekate ga 3 mjeseca i sad se ne možete strpit još par sati. lol ovisnici :)

S ovim si u pravu.

A ja sam video postavio vec ujutro. {#}

17 godina
letece_prase kaže...

good4u ako ti radi.  ne vrijeđaj i ne drobi bzveze. ako kazem da ne radi kako spada niti jedan od ona dva onda znam sta prica, a falaBogu nisam retardiran da ne znam čitati upute na engleskom i dva filea promjeniti.

Jesi ti možda od onih što su prvo maknuli stare engleske fajlove, repair igre napravili da im stavi ruske fajlove i onda nakon toga stavljali novi fix da igra bude na engleskom?

Ako je ovo podcrtano istina, onda je došlo i do promjena u registry ključevima za igru i to treba ispraviti, u protivnom neće raditi.

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Origin Games\DGR01609244 (na 32-bit Win) i HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Origin Games\DGR01609244 (na x64 Win) mora izgledati ovako:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\EA Games\Battlefield 3 odnosno HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node \EA Games\Battlefield 3 mora izgledati ovako slično:

Dakle "Locale" svugdje treba biti "en_US"

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
15 godina
Battlefield 3

Plava vrata koja se unište da naprave novi prolaz...zašto pobogu to nisu odmah stavili u metro i dali igračima više mogućnosti za flank i napad.

btw. super su mape i setup, doći će do izražaja dobri support igrači i engiji, pa sniperi...zuper.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:09 (fila2208).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

ma prvo sam micao eng filove i ostavio samo ruske, te igrao na ruskom. nadalje kada je izasao onaj fiks, vratio sam nazad te eng. gdje su i bili te ih mergao s tim novim sto su izasli. S tim prvima nije bilo glasova od vojnika, te sam nakon toga skinuo i ovaj drugi fix i zakeljio ga preko ovog prvog sto nije radio kako spada. tu imao pušku u igri. u meduvremenuu sam i po registriju nesto brljavio i repairo igru te sam negdje sbrljavio sve.

Ponovio sam sva 3koraka sa cjs cd keysa i sad radi sve kako spada.

Hvala na trudu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma i ja bi stavio skidati AF pa da mogu ici svojim putem, ali izgleda da nista tek navecer kak je krenulo ovo puštanje u opticaj. A vec sam prije 13h dobio obavijest da sda mogu pristupiti aftermathu...da, mogu, u mislima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 3

Moj prvi dojam Scavenger moda je da je odličan. Napokon nema medkita i defiba, a i ostalih sr*nja.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xyan kaže...

ma i ja bi stavio skidati AF pa da mogu ici svojim putem, ali izgleda da nista tek navecer kak je krenulo ovo puštanje u opticaj. A vec sam prije 13h dobio obavijest da sda mogu pristupiti aftermathu...da, mogu, u mislima!

Neki dobri ljudi napravili Teamviewer. Tako da mozes i sa smartfona, u pokretu, stavit da se nesto skida

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 14:38 (Šef).
13 godina
xyan kaže...

Ostavis komp upaljen, na mobu i kompu imas TeamViewer i bilo kad, bilo gdje se spojis na komp doma i kliknes Download.

Naravno, tu i tamo provjeris forum da vidis dal je update dostupan.

Edit: kasnim...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:23 (CyberDemonVZ).
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

da, na Samsungu za 200kn cu sigurno imati TW :D ili na prdekalu od Nokie 6210 classic. Jbg.a ne trebam smatphone, dosad sam doma bio uvijek :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Upravo sam potvrdio, M16 igraci me jako tesko mogu pogoditi kad s LMG-om pucam po njima, tako da je izgleda povecan suppression efekt na njih.

Yep. I meni se tako čini jer sam jučer odigrao nekih 20 tak minuta na inf. serveru i tip me pocepao 2 puta sa LSAT-om ko Mozart kajdanku.

Ko žak houdek vodič za dijetu.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
Battlefield 3

Meni još ne da ništa da skidam...???
Jel to oni nešto malo štrajkaju ili...???

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Hahaha, evo kak sam ja vajnao da zelim A-series ligu na esl-u, tak ce je i sad uvesti. al najbolji je kup dan pred staru godinu

30.12.2012 18:30 CET (Check-in) - 5on5 Handguncup

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ma super...

UPDATE: Aftermath is being made available progressively for all of our PC Premium members. It should be available to all PC Premium members no later than end of day today (Dec 4). Thanks for your patience.

Moj PC  
0 0 hvala 2
16 godina
Battlefield 3

ma nabijem ih...

http://www.youtube.com/heat4HD
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:35 (Scrappy).
Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Kuzis ovi iz DICEa poznatim Mamicevim stilom lupili su laktom o rub stola i rekli, Vi ste nama dali pare za Premium, Evo vam Qrac!

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

oni izgleda nemaju svoje pameti...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Battlefield 3

kak će ovi jadni čejnrivajveri  igrat skevnđer ??{#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:37 (kakosamzgodan).

1 1 hvala 0
17 godina
robimarko kaže...
Rageam zato što za pola sata moram na nastavu a Aftermath još nije ni skinut

Poslije nastave će biti slađe vjeruj mi :)

Koristite blage riječi i jake argumente BF3 nick: Dorjan_CRO
13 godina
Battlefield 3

Ja jučer skinuo update i opet nemogu igrat!??{#}

AUDIOFIL
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:44 (volegradele).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
xyan kaže...

da, na Samsungu za 200kn cu sigurno imati TW :D ili na prdekalu od Nokie 6210 classic. Jbg.a ne trebam smatphone, dosad sam doma bio uvijek :D

pa oćeš da ti ja ili neko prem tm stavi skidat? nije problem samo se jvai na pm

i btw za sve vas koji ste ga ''skinuli'' jučer, niste to je bio samo peč. Da peč od 4gb, da tako dice pača igre, da. da.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:45 (fila2208).
17 godina
volegradele kaže...

Update nema veze s Aftermathom, Aftermath moraš skinuti naknadno.

14 godina
nooir kaže...
Zero2 kaže...

Yep. I meni se tako čini jer sam jučer odigrao nekih 20 tak minuta na inf. serveru i tip me pocepao 2 puta sa LSAT-om ko Mozart kajdanku.

Ko žak houdek vodič za dijetu.

Ko čoban ofcu nakon 20 dana samoće na livadi.

You should never underestimate the predictability of stupidity
13 godina
191x7 kaže...
volegradele kaže...

Update od skoro 4GB nije Aftermath?

AUDIOFIL
14 godina
Battlefield 3

Vec je skoro 14h. Taman sam se nadao kako su isprva rekli,da cu fino stavit skidat,i da kad se vratim doma sa posla zaigrat. Ocito kitcina i od toga.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
volegradele kaže...
191x7 kaže...
volegradele kaže...

DA; TAKO DICE PATCHA IGRE sa ogromnim updateovima od 2-4gb svaka tri mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:48 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

ja imam rusku verziju,   skinuo se update na oba računala preko noći

napravil update od 8mb-a da se prebaci sa ruskog na engleski (opet) preko ovog linka

http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html

i radi... no nisam kupio aftermath, izgleda mi ko malo veći CQ koji mi isto tak nije nešto.

Battlelog: 8string
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.12.2012 13:53 (cronux).

0 0 hvala 0
17 godina
volegradele kaže...
191x7 kaže...
volegradele kaže...

Naravno da nije. To je obični patch koji čak ni ne ispravlja neku ogromnu količinu propusta.

12 godina
neaktivan
Battlefield 3

i tako nam dajs uvali kitu u bila {#}

4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice