Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.198.842
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Battlefield 3
pirat kaže...
xyan kaže...

jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...

Da.

Spremi cijeli Bf3 folder na drugi disk i uninstaliraj origin,nakon toga instaliraj origin na drugi disk i počni skidati bf par minuta.

Nakon toga prekini skidanje i ugasi origin,i onda tu skopiraj onaj bf3 folder,upali origin i to bi trebalo biti u redu.

treba kakav repair instal? nadam se da ce dovoljno brzo ucitavati, sad je na ssd-u bilo :D sad na samsung spinpoint f3 ide 

edit: ne vjerujem. KOpiral sam na D:, deinstaliro origin i na d: ga instalirao, i probam onak bzvz pokrenuti jer ne mogu bf skidati, ne posotji opcija i radi XD

LOOOOOOOOOOOOOOL

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 12:13 (xyan).
13 godina
neaktivan
Friday kaže...

Mi se svađamo ko čobani, a pazi ovu ludaču maloprije...

Molim da se uzme u obzir da nisam trenirala accuracy, vec da sam totalno nubovski igrala s mk3a1 jureći između kontejnera.

17 godina
odjavljen
LudaVjestica kaže...
Friday kaže...

Mi se svađamo ko čobani, a pazi ovu ludaču maloprije...

Molim da se uzme u obzir da nisam trenirala accuracy, vec da sam totalno nubovski igrala s mk3a1 jureći između kontejnera.

Nisam znao da igraš s tom puškom, zato sam stavio ss... Primite moje ponizne isprike {#}

Freak Show Inc.
16 godina
xyan kaže...

jel se dade kompletna instalacija preseliti na drugi disk i igrati onda sa njega? malo mi je guzva na ssd-u, aftermath bi jos i stao nakon novih windowsa, za endgame nisam siguran...

Vidim da imas isti problem ko i ja. Do sad mi je sav B3 na ssd-u i knap sam (60gb) Sad sam u originu promjenio da mi skida sadrzaj na drugi disk. Nadam se da mi bude novi dlc na drugom disku a stara instalacija B3 ostala na ssd-u. Al nebu islo tak, moral se bum pocastiti za bozic s vecim ssd-om, al nebum imal za boreka:) Ko ga hebe
15 godina
Friday kaže...
zdenko1991 kaže...
Friday svaka cast na zabavi, ali poanta mog videa nije bila kako igrati TDM, nego kako imati navedeni acc. Meni se cini da ti to jos uvijek nisi shvatio. Ako zelis da snimim kako odigrati dobro tdm onda cu to snimit. Znaci poanta onog videa je acc. Valjda ces skuzit bar sad...

Ma OK, argumentirali smo obojica ono što smo smatrali relevantnim. Zapravo imamo različit pogled na igru i to je ta nepomirljiva razlika zbog koje se dogode konflikti - ti pucaš na što bolji skor, KDR i ostale statistički bitne pokazatelje, ja više pucam na zayebanciju i razbibrigu (jer nemam vremena za ozbiljnu igru). A zapravo smo krajnosti između kojih se nalaze svi drugi igrači, te zbog toga guranje bilo kakvih argumenata pod nos onom drugom nema nikakvog smisla - jednostavno stoga što imamo drugačija očekivanja i stav spram igre. Svatko po svome {#}

Tko si ti i šta si učinio onom pravom Špelcu?

Ontopic: on igra tdm i zato ide na kdr što je ok za taj mode. Ali da je taj isto score išao raditi u conquestu onda bi to bilo jadno. Mislim većinu puta i je zdenko na sredini table jer ne radi objective, sa dobrim kdr, ali iznad njega je hrpa igrača sa prosječnim kdr ali većim scoreom.

Dakle ti si špelac njub, on je kdr tryhardpro i tako je to.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 12:52 (fila2208).
15 godina
Battlefield 3

Ima li tko zainteresiran za klanje :P

Prodajem Origin account sa Battlefield BC2 deluxe edition i BF3 + Back to Karkand. Cijena 250kn, Više info preko privatne poruke!

1 0 hvala 1
15 godina
1.Lovac kaže...

Ima li tko zainteresiran za klanje :P

Pa kako kolješ danas? Klalo se jučer i u petak?

Jel imaš rakije, doći ću ja ti klat ajde.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
15 godina
Battlefield 3

bilo je kod mene jučer, mogao si doć na rakiju, kuhano vino i friške kobasice

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
matija656 kaže...

Dada baš vidim sad postove da si zvao. Ja volim jetricu jesti, trebao si javiti.

15 godina
fila2208 kaže...
matija656 kaže...

Dada baš vidim sad postove da si zvao. Ja volim jetricu jesti, trebao si javiti.

u petak navečer sam došao doma sa faksa, a u subotu sam cijeli dan bio na nogama :/
ne brini bit će ih još pa zovem tad, ako ne prije onda na pečenicu ili janjetinu za božić

{#}

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ja ne!!!!
15 godina
matija656 kaže...
fila2208 kaže...
matija656 kaže...

u petak navečer sam došao doma sa faksa, a u subotu sam cijeli dan bio na nogama :/
ne brini bit će ih još pa zovem tad, ako ne prije onda na pečenicu ili janjetinu za božić

{#}

Držim te za riječ :)

17 godina
Battlefield 3

Od danas sam i službeno u Cro -X3M- klanu. {#}

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
191x7 kaže...

Čestitke, to neki esl team ili?

17 godina
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Mislim da igraju sve; najviše ovako obično na public serverima i mečeve, al mislim da se igra i ESL. Zašt?

15 godina
191x7 kaže...
fila2208 kaže...
191x7 kaže...

Mislim da igraju sve; najviše ovako obično na public serverima i mečeve, al mislim da se igra i ESL. Zašt?

Pa nezz, nije običaj da ekipa piše da je u klanu ovdje, pa vidim da si napisao reko mora da je neki yeben klan.

jel i max u tom klanu ili sam krivo vidio?

daj link

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Fila ja ne igram objective? Ali aj to jes presutim, ali da je neko inad mene na tabeli?????? Pa to jedino kad se spojim u sredini partije. Ne salim se fila ne lupetaj prvo pgledaj moje reportove onda pricaj jel igram obj. U tdm je vazno ubit, odnosno cim bokji kd znaci i tamo igram objektiv tak da neznam na temelju cega temeljis svoje misljenje da neigram objectiv. Pa di bi hrpu kilova nabrao po svakoj stazi???
Moj PC  
0 7 hvala 1
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Evo sad drugi put lrocitao post od file, i ja nevjerujem sta covjek moze izmislit bez ikakvog dokaza aj bar svaka cast.
Moj PC  
0 7 hvala 1
17 godina
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Cestitke 1917x. Najbolji bf je kompetitivni bf. I fakat velik clan, a prvi put cujem za momke.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
zdenko1991 kaže...
Evo sad drugi put lrocitao post od file, i ja nevjerujem sta covjek moze izmislit bez ikakvog dokaza aj bar svaka cast.

Nažalost nisi dobro pročitao post i to dva puta, ili ne možeš ili ne znaš. Velim za objective u objective based modovima. Ne tdm, tdm nije objective based mode, tamo nemaš objectiva za igrat razumiješ?

ali eto par reportića.

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49818324/1/446974236/

175

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49816998/1/446974236/

350

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49814665/1/446974236/

likovi iznad tebe su lošiji sa većim scoreom dakle ne revivaš 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49729320/1/446974236/

50 kad je konkurencija preko jaka

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49726394/1/446974236/

gle lika ispod tebe  sa 9-8 je bolji od nekih tvojih frendova

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/47262366/1/

31-3, ali super ti je objective

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/44571541/1/

tryhard kdr, super objective

eto samo nekoliko koliko mi se dalo pokazat ti, činjenica je da si kdr igrač i šta onda, šta te to toliko vrijeđa ako ti se to kaže?

ti u bf vidiš samo kdr i statse i ok, tvoj problem :)

ajde uživaj zdenkica, i nej se srditi, tryhard si i ok je to :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:33 (fila2208).
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
Cestitke 1917x. Najbolji bf je kompetitivni bf. I fakat velik clan, a prvi put cujem za momke.

kompetitivni bf??{#} pa taj aspekt igre valjda DICE-u nije bio ni na kraj pameti kad su radili bf

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:39 (berto).
15 godina
berto kaže...
zdenko1991 kaže...

kompetitivni bf??{#} pa taj aspekt igre valjda DICE-u nije bio ni na kraj pameti kad su radili bf

Kako ne, vidiš da zdenko stalno igra samo kompetativni.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Mouse lol....
Fila ako ja tebe ista razumijem prijatelju moj. Pola tih partija sam igro pola partija, a kad pogledas sumu bodova prikupljenih ti bodovi su morali biti skupljeni spustanjem zastavica, tako da ja i dalje nemam pojma o cemu ti pricas? A to sta sam svako malo killing machina to je zato jer sam u prvim redovima i gazim naprijed a ne zato sta kempam. Tako da je tebe prijatelju iskreno nista nerzumijem. Ti oces rec da sa 31~3 ja neigram objektiv a imam 8000 bodova???? Sam ja lud il sta? Nisam uvrijeden nego ne razumijem???
Moj PC  
0 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Deadmau5 svaka cast na postu na esl forumu u wire temi evo link za radoznale. Nisam znao da je to u tebi {#}

Kad smo kod kompetitivnog, ja tam pitam zasto ESL-Europe nije uvrstio BF3 u A-series? ubiti BF-a nema nigdje u, ajmo reci, tim ligama koje su malo odstupanje od cistog amaterizma... al vidim po postovima da ljudi ne shvacaju. A-series je inace Amateur series, samo sto se matchevi mogu odigravat random, sustav izabire parove, gotovo na dnevnoj bazi se igra itd... Druga stvar koju im ljudi pisu na forum je da uvrste 4v4 sqRush na Versus, ali nikako, nitko to ne cita osim samih ljudi koji to i pisu. Oni su ubacili 3v3 CQ domination, i naravno 1. na listi od ljetne sezone je odigrao 9 matcheva. smijesno... Da samo ovi sta pisu peticije za sqRush odigraju  po jedan match, sigurno ce se odigrati vise matcheva...

Napravio se platoon za regionalnu ligu, ali ni jedan match jos nije odigran. Zao mi je sto to sve stane na idejama. Trebali bi malo poceti sa time, pa mozda i ESL Balkan kontaktirati, mozda se uspije tamo kakav kup ili liga organizirati...

Postoji Hrvatska liga, no nazalost posto je Forum down, matchevi se ne mogu odigrati jer ide preko skripte i dogovor je preko foruma. Mozda bi uspjeli tamo malo potaknuti ljude odigravanjem par matcheva.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 15:20 (xyan).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
xyan kaže...

Deadmau5 svaka cast na postu na esl forumu u wire temi evo link za radoznale. 

Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...

edit: BTW odgovorili su mi na pitanje o nestabilnosti wire-a:

Hallo Dama_The_Crow,

Give me information about your system. 

1. operating system / service pack ?
2. antivirus software in use ?
3. firewall in use ?
4. internet connection ?

proposed solution:

1. uninstall Ativirus Software,
2. turn off Firewall,
3. uninstall wire,
4. clean your system and registry, for example ccleaner
5. update your PC,also NET.Framework, visual c++ ,
6. restart PC and download wire.
7. install with admin rights.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 15:29 (Soldier977).
15 godina
zdenko1991 kaže...
Mouse lol....
Fila ako ja tebe ista razumijem prijatelju moj. Pola tih partija sam igro pola partija, a kad pogledas sumu bodova prikupljenih ti bodovi su morali biti skupljeni spustanjem zastavica, tako da ja i dalje nemam pojma o cemu ti pricas? A to sta sam svako malo killing machina to je zato jer sam u prvim redovima i gazim naprijed a ne zato sta kempam. Tako da je tebe prijatelju iskreno nista nerzumijem. Ti oces rec da sa 31~3 ja neigram objektiv a imam 8000 bodova???? Sam ja lud il sta? Nisam uvrijeden nego ne razumijem???

Upravo tako, ne razumiješ jer ne možeš, jer samo vidiš kdr. Battlefield nije KDR i nije cod, to je u codu bitna statstika. Ovdje nije, već je spm, teamplay i objective.

Velim kužim, da ne razumiješ i neću više, jer ti vidiš samo kao dizanje zastavica a ne znaš da je zapravo pravi objectiv to, spustiti tickete ekipe zastavama ne ubijanjem.

I nemoj me zvati prijatelj, vrijeđa me što misliš da bi ja i ti mogli bit prijatelji, moji kriteriji za prijatelje ipak nisu tako niski.

Samo ti peri i deri, neam ja ništa proitv tebe ali krenula je rasprava gore nešto pa sam samo rekao, pisat ću velikim da me shvatiš: IGRAO SI TDM, TAMO OBJECTIVA NEMA, TAMO SI IGRAO KDR I ACC, ALI KAD SE IGRA CONQUEST PA BILO INF ONLY ONDA JE IPAK OBJECTIVE BITAN JER TEAM POBJEĐUJE POMOĆU ZASTAVA A NE KILLOVA.

Nije jednom bilo pis da ima skupa 300 killova, a preko chc i šačica nas jedva pozitvni ali pbjedimo 20-30 tiketa razlike. E to je ono što hoću da ti shvatiš ali previše tražim.

Ajde dosta zdenko oprosti što sam ti se uopće obratio ok?

ajde sretno dalje na kompetativnom planu, gg.

14 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...
 Ti oces rec da sa 31~3 ja neigram objektiv a imam 8000 bodova???? Sam ja lud il sta?

revive je 100 bodova

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Lega ti pucas po savovima. Dobro nije bf kd igra ok, pa pogle mi spm XD. Tada pritiv pisa sam i ja bio sa vama, tak da ne drobi XD, al fakat provjeru ;)
Moj PC  
0 2 hvala 1
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

bf3 je zabava.

ništa više nemožeš s ovom igrom bez killcama i spectator mode-a.

to je temelj neke ozbiljne igre,a bf3 to nije.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
Battlefield 3

Ljudi javio mi se ljudina, živ je i zdrav je, ipak nie dobio živčani slom kad je nazvao sve idiotima i otišao sa foruma.

Pozdravlja vas sve.

Moj PC  
5 3 hvala 1
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice