Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.202.060
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
CyberDemonVZ kaže...

TDMCQ??

Pa nije Scavenger jedini novi mod?

pa nije, conquest će bit, i scavanger, jedan od 4 mape će bit, conquest assault...a što se tiče tdm conquest, pa dal nije svaki conquest ujedno i tdm.?

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
jopis kaže...
Friday kaže...

Pravi skiller bi dobio izljev krvi u mozak od tako malog acc-a...

Koji, jel to ovi pro što ne znaju letit i jet im je op{#}

Nemoj bit zločest, opet ćeš potaknuti svađu a pirat nije otišao po svježe kartone u konzum {#}

Freak Show Inc.
16 godina
moderator
Friday kaže...

Nemoj bit zločest, opet ćeš potaknuti svađu a pirat nije otišao po svježe kartone u konzum {#}

Neka,ima se...{#}

سمندری ڈاکو
17 godina
odjavljen
pirat kaže...
Friday kaže...

Neka,ima se...{#}

Znači, možemo isukati naše nevješte verbalne sablje? {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

TDMCQ??

pa nije, conquest će bit, i scavanger, jedan od 4 mape će bit, conquest assault...a što se tiče tdm conquest, pa dal nije svaki conquest ujedno i tdm.?

to je tdm close quarters, i od izlaska dlc cq je tu samo sto su sad nedavno stavili da se moze dobit medalja

13 godina
zeus-mo kaže...
fila2208 kaže...
CyberDemonVZ kaže...

TDMCQ??

to je tdm close quarters, i od izlaska dlc cq je tu samo sto su sad nedavno stavili da se moze dobit medalja

Aha, to bi bilo ono "Team Deathmatch 16 players"?

Cudno, jos nikad nisam igrao ni jednu :)

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

valjda je to to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

U zadnjem DLC-u se možda sjete pa stave i medalju za Squad Wipe.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Skilledžija kaže...

Pa ja baš jučer nešto prebirem i vidim da nema. Koja glupost! Ako ima za supression (što "ni kriv ni dužan" dobiješ) zašto nema za SW?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Pa ja baš jučer nešto prebirem i vidim da nema. Koja glupost! Ako ima za supression (što "ni kriv ni dužan" dobiješ) zašto nema za SW?

Haha, tocno. Dobjes nagradu jer si bio neprecizan {#}

Jos nek dodaju ribbon i medalju za Spot, ili za oznacavanje tocaka kad si Squad leader, pa da vidimo tko koristi Q, a tko ne {#}

17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Jos nek dodaju ribbon i medalju za Spot, ili za oznacavanje tocaka kad si Squad leader, pa da vidimo tko koristi Q, a tko ne {#}

Da, glupost. Mogli su tako staviti i Reload Medal, Rage quit Medal i svašta...

(zašto ste svi odmah pomislili da bi xyan imao najviše potonjih medalja? {#})

Freak Show Inc.
15 godina
Battlefield 3

Supression mehanika je meni odlična stvar, doza realnosti koja daje igri ono nešto. Naprotiv, ne slažem se da dobijem jer sam neprecizan, nisam zdenko da imam 30%, ali često znam npr. za nekog kolega sa ts, ako imam strojaru, zasipat kuhinju mecima dok onn uleti i očisti ka iz pi.čke.

Jest da dosta puta dobijem supression jer pokušavam ubiti istina, ali mehanika kao takva je odlična.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Supression mehanika je meni odlična stvar, doza realnosti koja daje igri ono nešto. Naprotiv, ne slažem se da dobijem jer sam neprecizan, nisam zdenko da imam 30%, ali često znam npr. za nekog kolega sa ts, ako imam strojaru, zasipat kuhinju mecima dok onn uleti i očisti ka iz pi.čke.

Jest da dosta puta dobijem supression jer pokušavam ubiti istina, ali mehanika kao takva je odlična.

Mehanika je super ali ako nema medalje za SW zašto za sup ima? Baš bedasto...

Freak Show Inc.
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

dobro kad tražite dlaku u jajetu zašto onda nema c4 medal i mine medal??? ,a ima sapawn beacon,mortar,claymore....

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
ZeNGe_CRO-mt kaže...

dobro kad tražite dlaku u jajetu zašto onda nema c4 medal i mine medal??? ,a ima sapawn beacon,mortar,claymore....

Jesi se ti došao ovdje svađati?

Freak Show Inc.
15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Pa dobro pitanje, ali zar nema c4...ili samo ima dogtag jel?

Friday kaže...
fila2208 kaže...

Da, to je im meni bilo čudno, nema ni destroy explosive medalje a ja ko kreten prije sve mine uništavao, i umirao tonu puta rdi toga jer ciljam rpgem u mine,a dotad netko uvali čakiju.

15 godina
neaktivan
Friday kaže...
fila2208 kaže...

suppresion je retardirano sranje

Battlelog nick: d3aDmau5_CRO
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Da, to je im meni bilo čudno, nema ni destroy explosive medalje a ja ko kreten prije sve mine uništavao, i umirao tonu puta rdi toga jer ciljam rpgem u mine,a dotad netko uvali čakiju.

I to ceco, poznata padobranska čakija...

Freak Show Inc.
16 godina
jopis kaže...
Friday kaže...

Pravi skiller bi dobio izljev krvi u mozak od tako malog acc-a...

Koji, jel to ovi pro što ne znaju letit i jet im je op{#}

nemoj molim te haha, nekidan igram na serveru i netko je nekog njuba ubio sam mavom, i ovaj mu pise ''mav noob, get skill''

LoL

http://www.youtube.com/heat4HD
15 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
Friday kaže...
Skilledžija kaže...

Al stvarno bi trebalo uvest medalju za spotanje, možda bi onda tuljani počeli koristit tu tipku.

Koliko je neopisivno lakše igrat kada imaš team koji spota...

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
14 godina
Battlefield 3

Nakon cca 600 sati BF-a ja sad spotam i na COD-u...čist da ne izađem iz štosa.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
fila2208 kaže...

Potpuno se slazem s tobom! I ja cesto znam izprazniti 200 metaka u hodnik, kad vidim da moji reagiraju i pocnu upadati unutra.

OK na kraju nemam acc 40%, ali je dobar osjecaj kad zbog mene osvoje nekakavu zastavicu {#}

Vash kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Al stvarno bi trebalo uvest medalju za spotanje, možda bi onda tuljani počeli koristit tu tipku.

Koliko je neopisivno lakše igrat kada imaš team koji spota...

Pa ozbiljno sam to mislio, mozda bi natjeralo nekog da napokon pocne koristiti (naravno, vise bi ga koristili i u neprijateljskom timu, ali sto sad.. )

I onda bi mogli prcati one koji ne bi imali Q ribbone {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 13:57 (CyberDemonVZ).
14 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

lol i ja {#} lupam q i ništ ne kužim {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
15 godina
neaktivan
Zero2 kaže...

a za sta sluze tipke Q i E u CoDu :D {#}

13 godina
xyan kaže...
Zero2 kaže...

Q = bomba

E - flash granade

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Q = bomba

E - flash granade

za lean lijevo i lean desno.

ali to je totalno nepotrebno budući da je igra ultra brza ,ja sam stavio q lean lijevo ,e nož ,desno mi nit netreba :))

Battlelog CRO_ZeNGe
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

ali to je totalno nepotrebno budući da je igra ultra brza ,ja sam stavio q lean lijevo ,e nož ,desno mi nit netreba :))

Lean koriste samo papci :P

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Lean koriste samo papci :P

pa to i ja kažem {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Ajd nek neko iskusno oko baci pogled na lika koji je prvi. Dvije partije zaredom praktički single shot kill. Nekako mi to ne pije vodu baš. Kad gledam "kill cam" lik uvijek puca po dva metka - UVIJEK!

EDIT:

I ajd neka netko od riječana sa tog servera makne kretena...

Freak Show Inc.
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 14:31 (Friday).

5 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...

Ajd nek neko iskusno oko baci pogled na lika koji je prvi. Dvije partije zaredom praktički single shot kill. Nekako mi to ne pije vodu baš. Kad gledam "kill cam" lik uvijek puca po dva metka - UVIJEK!

EDIT:

I ajd neka netko od riječana sa tog servera makne kretena...

Accuracy - 67%

Pfff, a decki se hvale s 30% {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice