Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.203.517
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 3
drahic kaže...
fila2208 kaže...
Ne shvaćaš, nebi ja izabcio defib iz igre, ali ako se bf trudi biti nešto što nikad neće biti, dakle naslov za kompetativno igranje, i hoće imati promod, onda se moraju izbaciti takvi djelovi igre koji koče igru na tom nivou. Velim sve 5, ali ako želi raditi promod, po meni je defib onda nepotreban.

I objasni mi molim te koji je to to skill potreban za defibat nekog?

Pa netreba ti skill neki,ali nemozes sad ko terminator uletit medu njih 5-6,i ic rivajvat nekog,sta inace debili rade.

pa treba i neki skill, jer ividim da vecina ljudi nezna baratati tipkovnicom i mises pa dok na scrolu izvrte do defibrilaotra ode baba sa kolaacima{#}

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
fila2208 kaže...

Dobro sad, ali hoću reći da su svi perkovi maknuti u promodu, da su maknute neke puške, hitovi kroz zid etc. Dakle ako bf ikad želi na pravu promod razinu treba maknuti sve ono što ne zahtjeva skill, zar ne? 

Ma slažem se s tobom, možda je nespretno ispalo. Imam već 3 dana temperaturu pa baljezgam... (nije da inače ne baljezgam)

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
drahic kaže...

^^ Ozbiljno ?

Nikad se nisam susreo sa njima..

a neno i furijo,za nenu život dali svi iksići

14 godina
bmwhartge kaže...
lol Koji si ti sada, dali ti je nick u  igri True_lovacHD. omg kakvih sve ljudi ima, pa ja tebe ubijam kada mi se neda igrati kada igram na lezeći sa nogama na  stolu.{#}{#}{#}{#}{#}{#}

I jesam kamper njub, m16 njub, fams njub, medickit njub, defibrilator njub i dart njub.

I na koga sam plakao da je citer molim te lijepo.

Onako kampati kao ja nemoze svako to je pro kampanje, kada vidim na wallhacku da mi dolazi igrac ja se odkampam.{#}

Ja sam kamper prve klase imam usi kao prase{#}

Ljudina,stvarno si mi se cinio cist ok decko preko Ts-a,ali stvarno pretjerujes malo.Malo vise.

Jesi,dobar si igrac,ali stvarno malo pretjerujes sa ego tripingom.

Neznam sta si poceo umisljati? Da si PRO n1 igrac i da ti nitko nista nemoze? (nebi mogao da imas čit,onda si GOD mode) .

Ali stari,stvarno si zabrijao malo. Neznam sta se palis ko kutija sibica.

Neznam kaj da vam kazem.. Daj napravite pauzu od igre ove,posjetite youjizz malo.. Napravite apsistenciju od igre,ne od seksa. {#}

2 Max- e yebes sebe kad neznas skuzit zayebanciju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:22 (drahic).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Ond treba maknuti i m16, jer i zanjega isto netreba imati skilla. a staje to skill ljudi moji, danas se skillovi dobiju za sitne pare.

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
drahic kaže...
fila2208 kaže...
Ne shvaćaš, nebi ja izabcio defib iz igre, ali ako se bf trudi biti nešto što nikad neće biti, dakle naslov za kompetativno igranje, i hoće imati promod, onda se moraju izbaciti takvi djelovi igre koji koče igru na tom nivou. Velim sve 5, ali ako želi raditi promod, po meni je defib onda nepotreban.

I objasni mi molim te koji je to to skill potreban za defibat nekog?

Pa netreba ti skill neki,ali nemozes sad ko terminator uletit medu njih 5-6,i ic rivajvat nekog,sta inace debili rade.

pa treba i neki skill, jer ividim da vecina ljudi nezna baratati tipkovnicom i mises pa dok na scrolu izvrte do defibrilaotra ode baba sa kolaacima{#}

ja uvijek fulam def. i medic kit tipku

Igrao sam sa MAV,kako se  tim čudom upravlja,ode mi visoko i nekad me samo izbaci i nemogu se više vratit u mav

15 godina
bmwhartge kaže...

Ond treba maknuti i m16, jer i zanjega isto netreba imati skilla. a staje to skill ljudi moji, danas se skillovi dobiju za sitne pare.

Jadna ta žena koju ti ženiš brate, oćeš je naučit igrat da i ona bude on top stalno?

evo smajli :)

dakle šalim se, nemoj se naljuti ljudinini

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:31 (fila2208).
14 godina
Battlefield 3

^^Nemoj pretjerivat..

Palite se obojica bzvz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
drahic kaže...

Ljudina,stvarno si mi se cinio cist ok decko preko Ts-a,ali stvarno pretjerujes malo.Malo vise.

Ma vidis da malo podhebavam, sada kada ja podhebavam niko nekuzi svi se dure a znali ste meni reci da sam ja durko. lol

I naravno da nisam najbolji niti sa to ikada rekao, u hrvatskoj ima po mojo procjeni oko 30-40 posto boljih igraca od mene{#}

Da neigram sa PiS-om GR1CUL4M-a nebi nikada bio toliko dobar jer oni izvlace moj no-skill tako sto me ozivljavaju.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:30 (bmwhartge).
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

Jadna ta žena koju ti ženiš brate, oćeš je naučit igrat da i ona bude on top stalno?

ona vec je on top na poslu{#}

15 godina
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

ona vec je on top na poslu{#}

Zbilja ljudina, uvijek me zanimalo, di radiš ti? Mislim kad toliko stigneš igrati.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
odjavljen
bmwhartge kaže...
drahic kaže...

Ma vidis da malo podhebavam, sada kada ja podhebavam niko nekuzi svi se dure a znali ste meni reci da sam ja durko. lol

I naravno da nisam najbolji niti sa to ikada rekao, u hrvatskoj ima po mojo procjeni oko 30-40 posto boljih igraca od mene{#}

Da neigram sa PiS-om GR1CUL4M-a nebi nikada bio toliko dobar jer oni izvlace moj no-skill tako sto me ozivljavaju.

tako je,ali si opet bolji od svih,za tebe su oni njubare,neznam tko ima bolju stat. u hr od tebe kad se gleda infantry

zato je cod promode hc za najveće skilere,kad nemaš nikakve pomoći i svatko igra isključivo za sebe

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Promod je za curice.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

9 1 hvala 0
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...

Zbilja ljudina, uvijek me zanimalo, di radiš ti? Mislim kad toliko stigneš igrati.

Radim kod zene, pa me ona pusti ranije sa posla{#}{#}

Edit: samo da vidis kada ja poginem, koji je to opci kaos na ts-u, otimaju se tko ce me dignuti.

Vidi kako su me sinoc nadizali. Hvala vam 

http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/49524142/1/310445269/

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 11:57 (bmwhartge).
14 godina
protjeran
drahic kaže...
bmwhartge kaže...
lol Koji si ti sada, dali ti je nick u  igri True_lovacHD. omg kakvih sve ljudi ima, pa ja tebe ubijam kada mi se neda igrati kada igram na lezeći sa nogama na  stolu.{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Astra nemoras vjerovati, ali jedno 30-40 posto vremena na publicu igram sa nogama na stolu i zavalit u fotelju, pa ti sada vjerovao ili ne.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:10 (bmwhartge).
15 godina
bmwhartge kaže...
drahic kaže...
bmwhartge kaže...

Astra nemoras vjerovati, ali jedno 30-40 posto vremena na publicu igram sa nogama na stolu i zavalit u fotelju, pa ti sada vjerovao ili ne.

Čovječe e, on tako leži i igra, i opet nas rasturi sve, ono ubije. Šta bi bilo da zbilja lijepo sjedne i igra, ajme bojim se pomisliti. :)

17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Malo OT sada:

@ljudina: vidim da imas i5-3570k, si probao dici takt, tj jesi li na box cooleru?

Ja sam izvukao na box-u 4.2 Ghz i kontam si da ne treba/ne ide vise.

Pozdrav,Calinjos (BF3 ingame: calinjos)
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
Calinjos kaže...

Malo OT sada:

@ljudina: vidim da imas i5-3570k, si probao dici takt, tj jesi li na box cooleru?

Ja sam izvukao na box-u 4.2 Ghz i kontam si da ne treba/ne ide vise.

Ja ima coolermaster 612s i digao sam takt na 4.2. voltaza je 1.15

temp dok igram jer oko 40-50 stupnjeva.

Evo upravo sada u windowsima sve na high performance stavito, temperatura oko 33 stupnjeva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:32 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
fila2208 kaže...

Da još samo da maknu defib i medkit i onda bi to bila competative igra.

Ček, cijelo vrijeme se priča o tome da infantry nije "prava BF" spika, a onda ulijećeš ko Šumaher u zavoj s prijedlogom da se maknu medkit i defib koji su osnovni čimbenik Battlefielda, on-par s vozilima.

EDIT: Vidim da su se i neki drugi složili. LOL ekipa, niste se vi igrali Battlefielda. Od sad sam isključivo na strani Ljudine. Inf only je veći BF od BF-a bez defiba i medkita.

Vjerojatno je mislija na esport igranje, da se tamo to ugasi i da postoji takav mod, ala onaj pro mod i da se tako igra... A igra ovakva kakva je da ostane takva.

[M|C] 7emper_fi
15 godina
neaktivan
nooir kaže...kita.

Vjerojatno je mislija na esport igranje, da se tamo to ugasi i da postoji takav mod, ala onaj pro mod i da se tako igra... A igra ovakva kakva je da ostane takva.

Battlefield esport/promod  bi svejedno trebao imati defib i medkit, da bio bio battlefield. Zašto fila kažeš da je bf neuspješan competitive kad se pet godina nakon izlaska bf2 igrao bf2 nations cup. Jest da nema popularnost ko CS, al svejedno su ga ljudi igrali competitive 

@ljudina... fakat koji ti je bog?

-=PiS=- www.pis-klan.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 12:57 (Bongiaro).
15 godina
Bongiaro kaže...
nooir kaže...kita.

Battlefield esport/promod  bi svejedno trebao imati defib i medkit, da bio bio battlefield. Zašto fila kažeš da je bf neuspješan competitive kad se pet godina nakon izlaska bf2 igrao bf2 nations cup.

@ljudina... fakat koji ti je bog?

Vidiš ja se ne slažem, ako radiš promod, koji je nastao iz igara poput cs i cod, čemu bi onda ostavljao stavri poput medkita i defiba, jednostavno to onda nije promod, to je onda mod, maknut ću ono što mi smeta(sunce, supression, sivilo out of boundsa...) i ostavit šta mi paše, medkit i te spike.

Supression je isto tako kako i sunce igraća mehanika pa se miče, jer kao smeta...pa dobro, nek se makne i defib, pa da se borba za kill napravi još zanimljivojom da razmišljaš i gledaš svaki kutak.

U lanu se ova igra može igrat kao natjecanje, i kao classic, dakle 8v8 ili koliko već na većim mapama uključujući vozila i sve.

ALi ako već sad sve danas forsira na taj inf only, onda da bi ga učinili zanimljivijikm treba izacit defib, kao što rekoh da skill postane još vrijedniji od onoga e stojim iza bloka i čekam metak, dobijem ga, e nije problem kolega će prskočit preko alleway zapnut me i skočit u sobu preko i tako endless chain reving.

Po meni je to lame za igrače koji su toliko dobri i tolike sate dali cs i cod da bi sad stavarlo problem ako se makne defib koji ne postoji ni u jendoj drugoj igri ngo ovdje.

i btw. nemoj upsoređivat bf2 i 3, 3 nema spectator mode, i to je game over za bilo kakav ozbiljni tijek natjecanja, streamanja i šta ja znam.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:04 (fila2208).
14 godina
protjeran
Battlefield 3

fila bez ljutnje ali stvarno baljezgas.

Medic clasa je takva kakava je sa defibrilaotrima i medicom, to je kao da kazes da ces onda inzinjeru izbaciti rpg, ili supportu da ces izbaciit suport box, onda pobogu uopce nam netrebaju clase vojnika, nego moze biti samo jedna clasa koja moze koristiit sva oruzja.

Jel razumijesa sada sta uopce pricas.

Svaka clasa ima svoje prednosti i mane.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:12 (bmwhartge).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Battlefield 3

Osim medika koji je ultimativna klasa za sve, što u inf. only modu za curice dolazi do izražaja.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

3 1 hvala 0
13 godina
bmwhartge kaže...

Medic clasa je takva kakava je sa defibrilaotrima i medicom, to je kao da kazes da ces onda inzinjeru izbaciti rpg, ili supportu da ces izbaciit suport box, onda pobogu uopce nam netrebaju clase vojnika, nego moze biti samo jedna clasa koja moze koristiit sva oruzja.

Ne baljezga on nego ti.

Ajmo se vratiti na COD pro mod... i tamo imaš "klase", ali klase oružja.

Fila upravo o tome i ovdje govori.

Dakle, ako želiš igrati za M16 bit ćeš medik, a ako ti je draži SKS onda recon, ACWR engi... itd.

Kuiš sad?

Ustvari, idete mi svi skupa na kitu više s tim spikama.

BO2 je igra za pro igrače... eto, rekao sam vam sad.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
Promod je sakacenje same igre kako u CoD-u tako bi bio i u BF.. Evo MOHW vam je izbacio u samoj igri mod koji sadrzi vecinu vasih zelja, pa je popljuvan. Promod su smislile pice koje su igru prilagodili sebi umjesto obrnuto. Kad promod dodje kao takav u BF to ce biti moj zadnji BF.
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
14 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

{#}

i jel dosta više o promodovima i tim glupostima?

i kakve su to gluposti da "se maknu defib i medkit" ??

radije se potrudite napisat peticiju da uvedu spectator mode i killcam ( u bf4 ) i sve vaše/naše brige će bit nebrige :)

Battlelog CRO_ZeNGe
14 godina
protjeran
Battlefield 3

Dobro  onda cemo sve zivo poizbacivati

: medic kit, defibrilator, suport box, c4 claymor, mortar, m26(sve), smaw, rpg, eod bot, repair toll, mav, spawn beacon, javelin, soflam i jos stosta i to onda vise nece biti bf3.

U warovima 8  VS 8

treba izbaciit repair toll jer ako si skiler onda trebas igrati i bez repair toll-a

Moj PC  
1 6 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...

Ljudina uz sve dužno poštovanje, ali ti već par stranica nisi sposoban skužit o čem ja pričam.

Ako bf oće postat promod, onda ga treba napraviti kako treba i izbalansirati kako je i u codu. Tamo nema hrpe stvari, ali zato nema ni hitmarkera kroz zid itd.

Tako i ovdje, ako maknu suppresion, maknu sunce maknu sve...ali ček šta su stavili da bude pro, da bude teže? Po meni je maknut defib tako da moraš razmišljat što radiš.

Slažem se ceco sa tobom, moh je odlično balanisirao modovve i bez defiba je super napravio stvari, ali kladim se da je 50%  odustalo kad je vidjelo da to nije kao inf only.

POvlačim se iz ove rasprave jer nema smisla sa tobom raspvraljati, vidiš samo sebe i svoju spiku, uopće ne pokušavaš ili ne možeš pročitati niti shvatiti post(ove)

Nije bitno promod ne ili šta već bmk, samo velim da nemoš od bf3 radit cod, ali kako ti paše pa ostavit ono što je dobro a maknut ostalo...

2zengica, mislim da uopće nisi skužio o čem se priča već samo uletio, da onako postaš nešto da te se vidi. 

Bongiaro kaže...
fila2208 kaže...

i btw. nemoj upsoređivat bf2 i 3, 3 nema spectator mode, i to je game over za bilo kakav ozbiljni tijek natjecanja, streamanja i šta ja znam.

Pa promod ne znači igru pretvoriti u CoD, nego je prilagoditi za kompeitivno igranje. defib i medkit daju dinamičniju igru, više akcije zato i volim igrati bf infantry, bez toga to više NIJE battlefield. Da naprave bf3 kao cod4 s&d promod pa nebi ga nikad igrao. BTW probali smo odigrati tako nešto sa xyanom i ekipom, pa je meni osobno to bilo katastrofa. Kad se zaželim promod-a kakvog ti opisuješ odem ljepo igrati cod4 ili CS i bok

Ne uspoređujem bf2 i bf3. Bf3 je kompetitivno na zalazu...

Bf3 kompetativno nikad nije ni postojao, hrpa chitera po eslu i par turnira ne čine ovu igru kompetativnom.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:31 (fila2208).
15 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pa promod ne znači igru pretvoriti u CoD, nego je prilagoditi za kompeitivno igranje. defib i medkit daju dinamičniju igru, više akcije zato i volim igrati bf infantry, bez toga to više NIJE battlefield. Da naprave bf3 kao cod4 s&d promod pa nebi ga nikad igrao. BTW probali smo odigrati tako nešto sa xyanom i ekipom, pa je meni osobno to bilo katastrofa. Kad se zaželim promod-a kakvog ti opisuješ odem ljepo igrati cod4 ili CS i bok

Ne uspoređujem bf2 i bf3. Bf3 je kompetitivno na zalazu...

-=PiS=- www.pis-klan.com
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ne baljezga on nego ti.

Ajmo se vratiti na COD pro mod... i tamo imaš "klase", ali klase oružja.

Fila upravo o tome i ovdje govori.

Dakle, ako želiš igrati za M16 bit ćeš medik, a ako ti je draži SKS onda recon, ACWR engi... itd.

Kuiš sad?

Ustvari, idete mi svi skupa na kitu više s tim spikama.

BO2 je igra za pro igrače... eto, rekao sam vam sad.

pa da ali po clasam je bf3 i poznat jer to nisu obicne clase zbog oruzja, npr kao suport ranosis tenkove sa c4 dajes municiju, postavljas clymore, kao medic lijecis i ozivljavas, kao inzinjer imas rpg. kada bi to izbacivao igubio bi svrhu clasa. nebi bilo fora uzeti suporta samo zbog 870 sa slugovima ako nemas claymore ili c4.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.11.2012 13:32 (bmwhartge).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice