Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.417
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Battlefield 3
xyan kaže...
jopis kaže...
xyan kaže...

pa koji si ti, gazim te ko plitki potok!

nemoj se pozivati na ono sta ti pises, jer nitko ovdje nije retardiran pa da ne cita ono sto pise izmedju redaka...

Jasno, samo ti sebi dodavaj značenje kak tebi paše, nisam u to ni sumnjao{#}{#}

Ja sam jedan iz mase, a to šta bi me neki njub (čitaj ti{#}), pregazio, reći ću samo jednom{#}

sta si njub, nemas se sta skrivati!

Lol, ziher, eno ti request nawbe :P

(ima mene kod dost ljudi odavde na f.listi ;))

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pardonček, zamjenio sam nickove onda XD primi moje isprike

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 3

Puno bolje igraju igrači sa inf only na classic mapama, nego classic igrači na inf mapama.

Dama_The_Crow (Kad srce kaže More, novčanik kaže nemore)
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3
-Svi koji su zainteresirani za igranje ESL-a za Pršuta i Sira Tim Lineup 2 neka se jave na battlelog Cervantes93
-Tražimo igrače koji su redovni, voljni nastupat i imaju natjecateljski duh.
-Obvezan TS3
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Soldier977 kaže...

Puno bolje igraju igrači sa inf only na classic mapama, nego classic igrači na inf mapama.

Misliš puno bolje pišu u chat na classicu jet noob, tank noob, tunguska noob, viper camper i tak to{#}

14 godina
protjeran
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Misliš puno bolje pišu u chat na classicu jet noob, tank noob, tunguska noob, viper camper i tak to{#}

mislis vi puno bolje pisete u chat m16 noob, aek noob, famas noob, f2000 noob, odite onda igrajte svoj krasni bf2 i bc2 kada tolko zalite za njime, shvatite ovo je moderni battlefield, a vi ste prestari pa se nemozete prilagoditi.

Battlelog: ljudina
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 18:56 (bmwhartge).
13 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

mislis vi puno bolje pisete u chat m16 noob, aek noob, famas noob, f2000 noob, odite onda igrajte svoj krasni bf2 i bc2 kada tolko zalite za njime, shvatite ovo je moderni battlefield, a vi ste prestari pa se nemozete prilagoditi.

e moj ljudina te starije generacije se nemogu nikako priviknuti na tvoj moderni 800x600 battlefield

14 godina
protjeran
Battlefield 3

za tvoju informaciju povecao sam rezoluciju ali necemo sada o tome.

Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

milsis vi puno bolje pisete u chat m16 noob, aek noob, famas noob, f2000 noob, odite onda igrajte svoj krasni bf2 i bc2 kada tolko zalite za njime, shvatite ovo je moderni battlefield, a vi ste prestari pa se nemozete prilagoditi.

Afkors, reci ti meni....

Nisam jednom gledao u chatu kako lik kojeg sam skinuo iz jeta a trči posred caspiana, ili sad bandar-a ili alborza, sa m16 i ragea jer ga je jet skinuo na sred mape od 3km.... A da ne pričam kakvih pametnjakovića u chatu ima kad istrči sa njubtubom pred tenk i onda drobi 5 minuta po chatu jer ga je ubio tenk na firestormu.... Gle čuda, tenk u vehicle based igri, ajmeeee....

Ja ne rageam na ništa osim camping faggota koji čuče po kutevima ili glitchaju ;)

A što se tiče upućivanja šta da ja igram, mister bmwhartge skilleru, to ostavi za sebe i glitchaj i dalje sa svojom milom m16, a ja ću (i moja ts ekipa btw) i dalje jednako igrati SVE MAPE i SVE MODOVE u BF3 ;), kao i do sada.

13 godina
neaktivan
Battlefield 3
Sta se tice qonqueeta i infantry glvna razlika je u tome sto ljudi na infantriyu igraju objectiv u a na conquestu ne kad ti pooa tima provede u bazi kempajuci spawn vozila to niti malo nije zabavno. Igram qojquest tu i tamo cisto da se zekam sa c4 bas zbog glupih teammate. TDM je najbolji mod za igrat ako igras sam zato jel ovisis o sebi koliko god tim bio retardiran uvijek mozes dat sve od sebe i nabit skor. A spojit se na qonquest i gledat kak ti protivnicki avioni unistavaju sve na spawnu meni nije zabavno. Meni je bf puska na pusku i udri nekome je u avion i rape. Svatko ima svoje i jbg netreba vrijedat niciji odabir. Meni nakon posla nema bolje od metroa a sad da bi ja se navazo po caspianu i trazio ljude nema sanse.
Moj PC  
6 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

Pozz ljudi evo preko G2playa zahebali mene i frenda platili smo im a tražili nas sliku osobne kaj nismo htjeli poslat i tražili smo refund. Sad, gdje je najjeftinije na netu prek paypala kupit key, legit stranica kaj šalje key scan prek maila bez ikakvih sranja o potvrđivanju je li tvoj paypal account tvoj.

Life is a lemon.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 3

A tko kaze da ja igram sa m16, bas zbog takvih kao vi pametnjakovica sada igram sa famasom, valjda nije i ona OP.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
bmwhartge kaže...

A tko kaze da ja igram sa m16, bas zbog takvih kao vi pametnjakovica sada igram sa famasom, valjda nije i ona OP.

Nvm, ložiš se bez veze, pročitaj šta sam gore napisao, igra ima modove za sve i nek igra ko kak mu i gdje paše. Ili je zabranjeno napisati što nekom kao pojedincu ne paše za igrat tj za jašit stalno samo po jednom, svoje mišljenje o tome?

OP puška u bf-u ne postoji, svakoj se može jako dobro kontrirat s nekom drugom, 'op' fore su lejmerske spike ekipe koja ne može pogodit mrtvu kravu na 5m.

14 godina
protjeran
jopis kaže...
bmwhartge kaže...

Nvm, ložiš se bez veze, pročitaj šta sam gore napisao, igra ima modove za sve i nek igra ko kak mu i gdje paše. Ili je zabranjeno napisati što nekom kao pojedincu ne paše za igrat tj za jašit stalno samo po jednom, svoje mišljenje o tome?

OP puška u bf-u ne postoji, svakoj se može jako dobro kontrirat s nekom drugom, 'op' fore su lejmerske spike ekipe koja ne može pogodit mrtvu kravu na 5m.

Ova recenica ti je prava, svaka cast.

15 godina

Soldier977 kaže...

Ne slažem se! Često se znalo desit da uletim u server di je inf krema pa budu pri dnu sa prosječnim scoreovima, dok su na vrhu igrači koji na bazzaru toliko ne dominiraju.
Čast iznimkama koji su apsolutno top igrači sposobni za sve.
ARazer kaže...

svatko igra što i kako hoće. ja sam do pred 2-3 mjeseca ganjao samo tenk i heli da sa više pješaka nisam znao kretati,ciljati i pucati, zato sada ginem ko zadnji majmun na inf only, ali gušt mi je. heli su toliko oslabili da mi se uopće neda sjest više u njega na nekom random serveru jer više ovisim o drugom neg o samom sebi i gunneru. avion me sje sa pola rafala, naša tunguska na caspianu broji zvijezde, tenk stoji u bazi i gađa snipera u njihovoj bazi il anteni.. i onda bi ja trebao nešto napravit u heliu? pa iskreno neda mi se više, a i gunner mrski je zaglavio u jednoj od zibi s koje nije banan. draže mi je bit na gradskim mapama i pušit sa stilom od ljudi koji znam da su odlični igrači jer jedino tako i mogu postat bolji u gađanju i taktiziranju.. možda jednom i odem na caspian sjest u heli i radit egzibicije i preljetat da je gunner u potoku il da skida mravima glave topom..ali jedino kad svi ostali to budu koje znam i da se igra kao u doba starog CBC servera..jel tako filla?

Jest druže. Šteta što se to sve rasipalo, što se razvodnilo, ekipa se uhvatila tih 3-4 mape servera i uopće nema dobrih partija. Tu i tamo neki PRi i to, ali slabo je to kako je prije bilo.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
jopis kaže...
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

milsis vi puno bolje pisete u chat m16 noob, aek noob, famas noob, f2000 noob, odite onda igrajte svoj krasni bf2 i bc2 kada tolko zalite za njime, shvatite ovo je moderni battlefield, a vi ste prestari pa se nemozete prilagoditi.

Afkors, reci ti meni....

Nisam jednom gledao u chatu kako lik kojeg sam skinuo iz jeta a trči posred caspiana, ili sad bandar-a ili alborza, sa m16 i ragea jer ga je jet skinuo na sred mape od 3km.... A da ne pričam kakvih pametnjakovića u chatu ima kad istrči sa njubtubom pred tenk i onda drobi 5 minuta po chatu jer ga je ubio tenk na firestormu.... Gle čuda, tenk u vehicle based igri, ajmeeee....

Ja ne rageam na ništa osim camping faggota koji čuče po kutevima ili glitchaju ;)

A što se tiče upućivanja šta da ja igram, mister bmwhartge skilleru, to ostavi za sebe i glitchaj i dalje sa svojom milom m16, a ja ću (i moja ts ekipa btw) i dalje jednako igrati SVE MAPE i SVE MODOVE u BF3 ;), kao i do sada.

I sad nakon 600 i kusur sati mislim da mi je skidanje pjesadije sa jetom bilo nesto najzabavnije u ovoj igri, posebni su mi bili road killovi sa jetom na otvorenim mapama( u jednoj rundi na noshar canalsu sam pokupio 5 snajpera sa palube nosaca --- neprocjenjivo) ,

a redovno bi likovi rageali nakon sto ga skines sa jetom .

Sjecam se situacije na bandaru, bio sam u dogfightu s nekim likom oko 3min vrtnje, i nakon sto me disejblo iskocim van i sletim na sredinu mape( pustinja, otvoreno ) i lik me dva puta pokuso roadkillat, a ja 2 puta lego i spasio glavu, a nisam imo bazuku da ga probam skinut, treci put me skosio rafalom. EPIC situacija

BF3: [Gerijatrija]Pamark
15 godina
pamark kaže...

I sad nakon 600 i kusur sati mislim da mi je skidanje pjesadije sa jetom bilo nesto najzabavnije u ovoj igri, posebni su mi bili road killovi sa jetom na otvorenim mapama( u jednoj rundi na noshar canalsu sam pokupio 5 snajpera sa palube nosaca --- neprocjenjivo) ,

a redovno bi likovi rageali nakon sto ga skines sa jetom .

Sjecam se situacije na bandaru, bio sam u dogfightu s nekim likom oko 3min vrtnje, i nakon sto me disejblo iskocim van i sletim na sredinu mape( pustinja, otvoreno ) i lik me dva puta pokuso roadkillat, a ja 2 puta lego i spasio glavu, a nisam imo bazuku da ga probam skinut, treci put me skosio rafalom. EPIC situacija

Da, dok si ti doživljavao te epik situacije netko je još epičnije na bazzaru čučao iza bloka i skidao ljude u banani koji se konstantno reviveaju. Zamisli kako je njemu bilo epično, lol :))

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

zašto uopće nekog gledati kakav je igrač po broj killova u vozilu??

ako taj isti može puno više dati kao neki medic,recon ,engi ili support svom teamu nego u heliju,jetu ili tenku ?

ili zašto bi netko bio pješak ,kada je vrhunski u jetu ili heliju??ili je sposoban tenkista.

netko se ne snalazi u vozilima netko da,ali na kraju krajeva svatko ima svoju ulogu.

neka igra svatko tko šta želi šta nepotrebno filozofirate.

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fallout3fan kaže...

Pozz ljudi evo preko G2playa zahebali mene i frenda platili smo im a tražili nas sliku osobne kaj nismo htjeli poslat i tražili smo refund. Sad, gdje je najjeftinije na netu prek paypala kupit key, legit stranica kaj šalje key scan prek maila bez ikakvih sranja o potvrđivanju je li tvoj paypal account tvoj.

A imali su valjda nekih problema, ja san in posla scan i poslali su mi key i sve...

[M|C] 7emper_fi
13 godina
fila2208 kaže...

Soldier977 kaže...

hvala{#}

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Ne slažem se! Često se znalo desit da uletim u server di je inf krema pa budu pri dnu sa prosječnim scoreovima, dok su na vrhu igrači koji na bazzaru toliko ne dominiraju.

A pa hvala ti {#}

[M|C] 7emper_fi
13 godina
neaktivan
jopis kaže...
bmwhartge kaže...
jopis kaže...
Soldier977 kaže...

Afkors, reci ti meni....

pa onda idi igraj i ne trolaj bez veze...prvi si poceo pricati o infantry m16 ekipi....idi igraj SVE MAPE i ostavi nas na miru djecace...

17 godina
odjavljen
Hrca1981 kaže...

pa onda idi igraj i ne trolaj bez veze...prvi si poceo pricati o infantry m16 ekipi....idi igraj SVE MAPE i ostavi nas na miru djecace...

Hrca ajd na pivo do Bossa, nemoj se sekirati...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

i jos nesto takve tipove u avionima skidam sa m16 :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Hrca1981 kaže...

sutra stizemo krumba,misticni i ja....prije podne

17 godina
odjavljen
Hrca1981 kaže...
Friday kaže...
Hrca1981 kaže...

Već vidim da ću u podne grliti wc školjku...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 3

Evo jedan probni war sa chc squad rush metro

u napadu zanemarite svadu sa mojim burazom

Evo uzivajte {#}

Moj PC  
17 0 hvala 2
17 godina
odjavljen
Hrca1981 kaže...
Friday kaže...
Hrca1981 kaže...

Evo javit ću šogoru da maknu sva vozila ispred birtije, znam da vi pisovci volite inf only {#}

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
zdenko1991 kaže...

u napadu zanemarite svadu sa mojim burazom

Evo uzivajte {#}

Svaka druga rijec "a jbg" , "a jbt" i sl. xD

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
neaktivan
Battlefield 3