Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.197.169
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Re: Battlefield 3
Zero2 kaže...

Meni je isto 870'tka zakon jer ima super iron nišan. Da se pogoditi i na veće daljine a u close combatu ekipa pada da je to strahota. Čak ti ni moćni M16 nemože parirati. S druge strane puška ima bug/glitch pa ponekad ne pogodiš ni sa 3 metra ali sve je to čar igranja s njom. Rekao je Slammer jučer da je to tako napravljeno jer bi puška bila OP i slažem se s tim. Spas je isto dobar i čak na blizinu manje puta "zašteka" dok je na dljaniu mrvicu neprecizniji. Sve u svemu zabavno za igrati jer kad se navikneš postaješ killing machine.

Ne znam, meni je saiga totalno nedodirljiva...

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan

Accuracy 26% sa M416, šta si ih AIMBOT-irao? :)

Battlefield 3: [G]Diretore_BB
16 godina
M416 nije Apache pa da ima recoil
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
16 godina
Battlefield 3

Sve samo Canal-metro-bazar-cod-low-nobrain noobovi koji vam je q svima? Gdje su nestali istinski ljubitelji sirovog battlefilda tj Conquesta , dođe mi da se vratim na bc2 {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
protjeran
bik kaže...

Sve samo Canal-metro-bazar-cod-low-nobrain noobovi koji vam je q svima? Gdje su nestali istinski ljubitelji sirovog battlefilda tj Conquesta , dođe mi da se vratim na bc2 {#}

sta je to istinski battlefield, setnja po pasnajcima na caspianu i divljenje prirodi? LOL.

Battlelog: ljudina
17 godina
odjavljen
bik kaže...

Poslije natezanja sa klijentima cijeli tjedan i implementacije "A jel mogu ja na desni klik... bla bla bla" baš mi treba sekirancija na caspianu - odem na kanale, odvaljujem glavu sa saigom i skidam dogtagove ko sumanut! {#}

Freak Show Inc.
16 godina

istinski battlefield je kao prvo CQ, masivne borbe po terenu sa zastavama a ne pucanje se jednog kraja tunela u drugi pa tko naleti, da si igrao prijasnje nastavke znao bi

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 12:33 (bik).
15 godina
neaktivan
Sinoć oko 10 vidim da mi je net u nešto boljem stanju pa reko da bacim koju.
Otključao sam AUG-a i ostao zabezeknut, puška mi leži kao da je rađena za mene.
Malo sam pokazao Danny-u i Dadi kak se igra i otišao spavati sa osmjehom na licu. :D
Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
17 godina
odjavljen
bik kaže...

istinski battlefield je kao prvo CQ, masivne borbe po terenu sa zastavama a ne pucanje se jednog kraja tunela u drugi pa tko naleti, da si igrao prijasnje nastavke znao bi

Opa, rukavica u lice ljudini...

*grabs popcorn*

Freak Show Inc.
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Igram Crysis 3 Alphu i mogu reci da mi je zabavnije nego BF. Mogu i igram bez grca u zelucu, jednostavno fantasticna je igra

Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
bik kaže...

Ne vrijedi ti to ovdje pisati, krećeš samo u borbu s vjetrenjačama i 'pro m16 playerima', pogotovo s dječurlijom koja nije bc2 odigrala jer su bili u vrtiću još, a kamoli da su igrali bf2....

Cod i cs ekipa je prešla na bf zbog inf. only mapa i modova, ea im je to omogućio da igraju jer im je na pameti samo lova i novi igrači, pa nek se ljudi vesele i nek jaše po mutavom tdm-u i inf.only kolko ih volja, meni je to u igri takvog raspona i kvalitete, vehicle based franšizi kao što je bf blesavo, al ko voli nek izvoli, zato su i napravili sve te modove igre.... Tek kad vidim pojedince s frend liste da igraju flag runove po cijeli dan, onda mi dođe muka, ove inf only spike još mogu shvatiti da netko nema bleke o letenju jetom ili chopperom, ili nema squad na ts-u za uć u tenk i sl, ali flag run, to je poseban stupanj retardacije.

13 godina
neaktivan
jopis kaže...
bik kaže...

Ne vrijedi ti to ovdje pisati, krećeš samo u borbu s vjetrenjačama i 'pro m16 playerima', pogotovo s dječurlijom koja nije bc2 odigrala jer su bili u vrtiću još, a kamoli da su igrali bf2....

Cod i cs ekipa je prešla na bf zbog inf. only mapa i modova, ea im je to omogućio da igraju jer im je na pameti samo lova i novi igrači, pa nek se ljudi vesele i nek jaše po mutavom tdm-u i inf.only kolko ih volja, meni je to u igri takvog raspona i kvalitete, vehicle based franšizi kao što je bf blesavo, al ko voli nek izvoli, zato su i napravili sve te modove igre.... Tek kad vidim pojedince s frend liste da igraju flag runove po cijeli dan, onda mi dođe muka, ove inf only spike još mogu shvatiti da netko nema bleke o letenju jetom ili chopperom, ili nema squad na ts-u za uć u tenk i sl, ali flag run, to je poseban stupanj retardacije.

pa sta ste se vi okomili na inf only i m16 ja vas ne kuzim...pa idite igrat sta vam je volja,letite,vozite se radite sta hocete...hebo vas vise pro m16 u paksu...umjesto sto tu trolate na forumu idite u heli ili avion pa se vozite....

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

bas volim kad igrac kojemu je m16 prvo oruzje na listi, ima jedan service star sa tenkom prica o vozilima i kako se igra ne igra na nacin kako je zamisljena, a jos je k tome dosao sa CS-a kojeg tu pljuje...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

Nemam ja ništa protiv necijih sklonosti, ukusi se razlikuju

samo mi je žao što nemoš više pošten CQ bacit s domacom ekipom (što je menit "bit" BF-a) kao nekad BBC2 (gdje su nestali? vjerovatno im se ne sviđa u kojem smjeru ide bf), opake bitke su se vodile, svatko je imao svoju ulogu i maltene si znao gdje ces koga sresiti na kojoj mapi i na koga se moš oslonit dok si u heliju/vozilu a on ti dolje na AA ili u nekoj zgradi čuva dupe.. 

i onda dođe neki novopečeni "Bf3 pro" i hvali se kako ima 200killova u metrou ili kanalima, ma gdje si bio ´91 ?! :D

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

Ovakve fore su iznimno neukusne, cak i za skup HDZ-a...

Pa valjda ljudi nakon 800 sati igre mogu znati kaj im se svidja, a kako su ljudi razliciti, svidjaju im se i razlicite stvari. TO je stvar ukusa prvenstveno. Jesam ja sad supak jer mi se svidja 5vs5, 4vs4 sqrush, rush i conquest small na gradskim mapama? Meni se to jednostavno svidja, to volim i to cu i igrati. Kolicina teamplaya koja se ostvaruje na AK  mapama i Fly mapama je stvarno na razini kad vidim da 5 snipera na caspianu snipea na B a supak uzme avion da bi skocio na antenu i cijelu rundu proveo gore pa da moze snipeat...stvarno teamplay

Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bik kaže...

Nemam ja ništa protiv necijih sklonosti, ukusi se razlikuju

samo mi je žao što nemoš više pošten CQ bacit s domacom ekipom (što je menit "bit" BF-a) kao nekad BBC2 (gdje su nestali? vjerovatno im se ne sviđa u kojem smjeru ide bf), opake bitke su se vodile, svatko je imao svoju ulogu i maltene si znao gdje ces koga sresiti na kojoj mapi i na koga se moš oslonit dok si u heliju/vozilu a on ti dolje na AA ili u nekoj zgradi čuva dupe.. 

i onda dođe neki novopečeni "Bf3 pro" i hvali se kako ima 200killova u metrou ili kanalima, ma gdje si bio ´91 ?! :D

ja sam npr igrao bf2(preko 1000h),bfbc2(preko 1000h) i sad bf3...i bas volim inf only i m16 njubare :D

16 godina
Hrca1981 kaže...
jopis kaže...
bik kaže...

pa sta ste se vi okomili na inf only i m16 ja vas ne kuzim...pa idite igrat sta vam je volja,letite,vozite se radite sta hocete...hebo vas vise pro m16 u paksu...umjesto sto tu trolate na forumu idite u heli ili avion pa se vozite....

Evo boldat ću samo za tebe ;)

"Cod i cs ekipa je prešla na bf zbog inf. only mapa i modova, ea im je to omogućio da igraju jer im je na pameti samo lova i novi igrači, pa nek se ljudi vesele i nek jaše po mutavom tdm-u i inf.only kolko ih volja, meni je to u igri takvog raspona i kvalitete, vehicle based franšizi kao što je bf blesavo, al ko voli nek izvoli, zato su i napravili sve te modove igre...."

14 godina
Battlefield 3

Nema više HC vs Normal fighteva jer je Normal normalno bolji i HC je za pice i sad imamo novi fight:

Classic VS Inf.Only

Daklem:

43 Classic
12 Inf.Only
You should never underestimate the predictability of stupidity
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:42 (Zero2).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 3

a ja opet ponavljam, govoris da ti je bezveze, kak je mutavo igrat infonly, a ti imas samo jedan service star sa tenkom, gdje je tu logika ja ne vidim? jel se setas po caspianu i armored shield mapi, po onim prekrasnim proplancima ili sta? kupujes voce na bazaaru? ne vidim logike jedno stavno da se ovakva rasprava vodi...i o tome...

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

a ja opet ponavljam, govoris da ti je bezveze, kak je mutavo igrat infonly, a ti imas samo jedan service star sa tenkom, gdje je tu logika ja ne vidim? jel se setas po caspianu i armored shield mapi, po onim prekrasnim proplancima ili sta? kupujes voce na bazaaru? ne vidim logike jedno stavno da se ovakva rasprava vodi...i o tome...

Lol, tko ima samo jedan service star s tenkom ili drugim vozilima!?!?

14 godina
xyan kaže...

Nebi se htel mešati ali ova konkretna arugmentacija ti ne drži vodu jer evo ja na primjer nemam niti jedan star za vozila a imam hrpu Classica u nogama i super mi se šetati po obroncima Caspiana....ali i bušiti ekipu na inf only mapama.

Uglavnom svatko se igra kak hoće ali mišljenja sam da igrati samo i jedino Inf.Only mod sa samo jednim oružjem u BF3 je isto ko i imati pilu od auta i voziti ju samo u prvoj brzini...ali opet velim...ukusi su različiti.

You should never underestimate the predictability of stupidity
16 godina
Zero2 kaže...
xyan kaže...

Nebi se htel mešati ali ova konkretna arugmentacija ti ne drži vodu jer evo ja na primjer nemam niti jedan star za vozila a imam hrpu Classica u nogama i super mi se šetati po obroncima Caspiana....ali i bušiti ekipu na inf only mapama.

Uglavnom svatko se igra kak hoće ali mišljenja sam da igrati samo i jedino Inf.Only mod sa samo jednim oružjem u BF3 je isto ko i imati pilu od auta i voziti ju samo u prvoj brzini...ali opet velim...ukusi su različiti.

Ma već se vodila ova rasprava i već sam baš njemu rekao da kad shvati da nas dođe 7-8-10 kak kad s ts-a na jednu stranu, 1 squad je u dva tenka, drugi je raspoređen na jet(ove), chopper i mobile aa i da igramo jedni za druge U VOZILIMA.

Al eto, ja sam napisao nek igra ko šta voli i da zato je ea povlađivao inf.ekipi s takvim modovima i anti bf mapama, ali ne vrijedi to vjetrenjačama objašnjavat jer njih se uvrijedi samom pomisli da se netko ne slaže s njihovim viđenjima a kamoli da se to javno iznese i argumentira....

14 godina
neaktivan
Battlefield 3

svatko igra što i kako hoće. ja sam do pred 2-3 mjeseca ganjao samo tenk i heli da sa više pješaka nisam znao kretati,ciljati i pucati, zato sada ginem ko zadnji majmun na inf only, ali gušt mi je. heli su toliko oslabili da mi se uopće neda sjest više u njega na nekom random serveru jer više ovisim o drugom neg o samom sebi i gunneru. avion me sje sa pola rafala, naša tunguska na caspianu broji zvijezde, tenk stoji u bazi i gađa snipera u njihovoj bazi il anteni.. i onda bi ja trebao nešto napravit u heliu? pa iskreno neda mi se više, a i gunner mrski je zaglavio u jednoj od zibi s koje nije banan. draže mi je bit na gradskim mapama i pušit sa stilom od ljudi koji znam da su odlični igrači jer jedino tako i mogu postat bolji u gađanju i taktiziranju.. možda jednom i odem na caspian sjest u heli i radit egzibicije i preljetat da je gunner u potoku il da skida mravima glave topom..ali jedino kad svi ostali to budu koje znam i da se igra kao u doba starog CBC servera..jel tako filla?

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

pa ti! ja cu za sebe reci da sam infantry igrac, uvijek, a pogleč mi vozila. ne kuzim zasto ides prozivati ekipu ili vrijedjati bilo koga zbog ovako glupih razloga!?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 14:55 (xyan).
16 godina
xyan kaže...
jopis kaže...
xyan kaže...

pa ti! ja cu za sebe reci da sam infantry igrac, uvijek, a pogleč mi vozila. ne kuzim zasto ides prozivati ekipu ili vrijedjati bilo koga zbog ovako glupih razloga!?!

Ja imam 18 service starova sa tenkovima, 65 sa jetovima, 17 sa chopperima, 14 sa mobile aa, itd.

Ne znam otkud ti fix ideja da ja imam 1 tenk ss....

Pročitaj moje postove pozornije next time, please ;)

15 godina
neaktivan
Battlefield 3

pa koji si ti, gazim te ko plitki potok!

nemoj se pozivati na ono sta ti pises, jer nitko ovdje nije retardiran pa da ne cita ono sto pise izmedju redaka...

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:09 (xyan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
xyan kaže...

nemoj se pozivati na ono sta ti pises, jer nitko ovdje nije retardiran pa da ne cita ono sto pise izmedju redaka...

Jasno, samo ti sebi dodavaj značenje kak tebi paše, nisam u to ni sumnjao{#}{#}

Ja sam jedan iz mase, a to šta bi me neki njub (čitaj ti{#}), pregazio, reći ću samo jednom{#}

13 godina
Battlefield 3

zanima me tko ima najviše kilova s bagerčićem.?{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.11.2012 15:17 (letece_prase).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
letece_prase kaže...

zanima me tko ima najviše kilova s bagerčićem.?{#}

Isto 1, na wakeu zgazio nekog snajpera{#}

15 godina
neaktivan
jopis kaže...
xyan kaže...

Jasno, samo ti sebi dodavaj značenje kak tebi paše, nisam u to ni sumnjao{#}{#}

Ja sam jedan iz mase, a to šta bi me neki njub (čitaj ti{#}), pregazio, reći ću samo jednom{#}

sta si njub, nemas se sta skrivati!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice