A nezz imam neke presetove ali ne znam di da nariktam to da malo skinem tu plavu, malo da kontrast pojačam , samo to mi treba, malo jači kontrast.
Ali čemu? Zašto izmišljate toplu vodu?
Ne vidim nikakav problem u "plavom filteru". Kad je igra izišla sjećam se kako su se svi divili kako dobro izgleda, a sada, godinu dana kasnije, odjednom svima smeta plavi filter.
Htjeli vi to priznati ili ne, smeta vam zato što je "neki tamo skillzor" izjavio da to ne valja i pokazao način da se to promijeni. Prvo su tu bile pi*darije s colorblind modom, pa FXAA i sad je tu ovo. A sve to isključivo zato da bi se dobila nekakva prednost, kao da je taj kill više koji ćete napraviti zbog toga što vam sunce ne udara u oči najbitnija stvar na svijetu.
Nabijem na kitu sve one koji smanjuju rezoluciju da bi imali prednost, sve one koji injectiraju FXAA u dupe da bi imali prednost, sve koji koriste colorblind mod a ne treba im i sve one koji miču plave filtere da bi imali prednost. Više cijenim prosječnog haxora, on bar ne skriva svoje namjere.
Thursday rant over.
P.S. Ne ide to Fila tebe osobno, niti tebe isključivo. Nemam ja niš protiv tebe, pače, volim te bušit u bulju. :)