Moram primjetiti da je server polupun odnosno poluprazan već oko 23.00h. Dok je prije izlaska AK bilo puno do čepa do ponoći navodi me na zaključak da ima dosta igrača koji nemaju premium(kao npr.ja) Čini mi se da je ipak trebalo omogućiti svima da igraju isti dan ako su kupili određeni dlc pogotovo iz razloga jer non premium igrači plaćaju skuplje određeni dlc. Bilo kako bilo ja ću se strpiti do 25-og, ali šteta da ovako dobar server nije pun barem navečer..mislim da nisam jedini s ovakvim razmišljanjem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji browser koristiš ja imam chrome i radi mi ok, mogao bih probati neki drugi pa pucaj sa preporukama
Chrome koristim, ali bez ikakvih dodatanih plugin-ova (kao onaj battlelog +, ili tak nešt)
Pa zašto bi mijenjao ako nemaš problema? Da nije bilo tih skokova pinga ja ne bih mijenjala ništa, ovako sam presla na Mozillu. Nisam baš ljubitelj, ali s obzirom da mi se IE, koji mi je zapravo bio prvi izbor, nedavno počeo crashat (i to praktički odmah nakon što sam stavila windowse) onda mi je ostala Mozilla i privikla sam se na nju sad i zadovoljna sam. Dark je pak ostao na chromeu, ali zatvara browser dok igra. Meni to zatvaranje browsera nikako ne paše, ali vjerojatno je to najbolji izbor.
Pa zašto bi mijenjao ako nemaš problema? Da nije bilo tih skokova pinga ja ne bih mijenjala ništa, ovako sam presla na Mozillu. Nisam baš ljubitelj, ali s obzirom da mi se IE, koji mi je zapravo bio prvi izbor, nedavno počeo crashat (i to praktički odmah nakon što sam stavila windowse) onda mi je ostala Mozilla i privikla sam se na nju sad i zadovoljna sam. Dark je pak ostao na chromeu, ali zatvara browser dok igra. Meni to zatvaranje browsera nikako ne paše, ali vjerojatno je to najbolji izbor.
IE ti je bio prvi izbor? Možda da svi pomalo razmislimo o tebi kao osobi? Ja kao programer koji koristi isključivo MS alate ovo smatram alarmom...
IE ti je bio prvi izbor? Možda da svi pomalo razmislimo o tebi kao osobi? Ja kao programer koji koristi isključivo MS alate ovo smatram alarmom...
Haha ma znam što svi misle o tome i znam činjenično stanje i znam da to nije normalno itd... ali ja sam što se nekih stvari tiče konzerva i nisam sklona promjenama :D
Haha ma znam što svi misle o tome i znam činjenično stanje i znam da to nije normalno itd... ali ja sam što se nekih stvari tiče konzerva i nisam sklona promjenama :D
Dakle devijantno ponašanje ti nije strano? Pa konzerve koriste FF, ovo što ti radiš je kriminal! Tebi će, mlada damo, uskok sjesti za vrat ovih dana. Pao je sanader, past će i manje ribe! Dosta je bilo IE-a ovom narodu!
UMP-45 je sada doslovno kralj CQ dlca. Brutalan je.
prestajem pratit temu jer se nabrijem a ne mogu igrat.. hebite se :-P
Moram primjetiti da je server polupun odnosno poluprazan već oko 23.00h. Dok je prije izlaska AK bilo puno do čepa do ponoći navodi me na zaključak da ima dosta igrača koji nemaju premium(kao npr.ja) Čini mi se da je ipak trebalo omogućiti svima da igraju isti dan ako su kupili određeni dlc pogotovo iz razloga jer non premium igrači plaćaju skuplje određeni dlc. Bilo kako bilo ja ću se strpiti do 25-og, ali šteta da ovako dobar server nije pun barem navečer..mislim da nisam jedini s ovakvim razmišljanjem.
Sign! Stavili su 2 tjedna razlike da "prisile" ekipu da kupe Premium! Ak nista drugo, igrat cemo popetchanu igru, valjda :)
UMP-45 je sada doslovno kralj CQ dlca. Brutalan je.
Istina, baš je dobar. Samo malo veći spremnik i bio bi mrak. Iako me i pp2000 još uvijek vuče...
J3bote, pa danas je 2xp, nisam ni znao
Ne, sinoć se ispraznio jer je petak a hrpa ekipe je vani, a i inače, AK se ne može tako dugo igrati, jednostavno polako dosadi. Nitko nikog ne prisiljava na premium, ali ako nas ovdje većina ima premium što bi sad trebali igrat vannila mape zbog 3-4 ljudi koji nisu uzeli premium? Meni igra radi užas na 64 igrača, pa oće danny smanjt server na 48 radi mene i možda par koji imaju slabija računala? ne.
Premium je sad dosta jeftin i svi si ga skoro mogu priuštit (ostani doma dva-tri vikenda i imaš premium) pa nebi bilo u redu da se većina pokorava manjini, zar ne?
Nemoj me krivo shvatiti, samo ti želim reći da mislim da nisi u pravu, imho.
Premium je sad dosta jeftin i svi si ga skoro mogu priuštit (ostani doma dva-tri dana i imaš premium) pa nebi bilo u redu da se većina pokorava manjini, zar ne?
Evo popravljeno
U gunshipu je onaj 105mm M102 cannon potpuno sranje.Splash dmg mu je 0 meni se čini.
Moraš neprijatelja pogoditi u lijevo jaje da ga ubiješ.O tenkovima da i ne govorim.
Gađam mobile AA s tim topom,i pogađam sve metar pored (avion se kreće i AA se kreće),i ne mogu mu ništa.
Srušio me dok si reko keks.
Da je barem kao u COD4 onoj misiji sa ac130.Takav bi trebao biti splash dmg.
Jesam ja jedini ili opet punkbuster poceo srat?
Jel netko za šiljidbu?
Jel mi se isplati sad pred kraj uzimat taj AK? Htio bih ga probati, a po ovome što vidim na YT nije baš neka atmosfera :/
Plus mislio sam ga uzet sa Ebaya ili Eplati, ne preko Origina direktno.
Jel mi se isplati sad pred kraj uzimat taj AK? Htio bih ga probati, a po ovome što vidim na YT nije baš neka atmosfera :/
Plus mislio sam ga uzet sa Ebaya ili Eplati, ne preko Origina direktno.
Kakav kraj?
Ak još ne možeš zasebno kupit, možeš ga igrat jedino ako imaš premium jer s njim dobivaš sve dlcove 2 tjedna ranije..
jel vama nestala bf3 ikona na originu?
Zasto odjednom ne vidim pingove servera?
Do 3 ujutro nocas je bilo ok i sad vise ne vidim?
Jel zna netko zasto u beatlogu neprihvaca pod statistiku od defibrilatora kada nekoga ubijem sa njime pise mi crtica kod killova sa defibrilatora?
Zasto odjednom ne vidim pingove servera?
Do 3 ujutro nocas je bilo ok i sad vise ne vidim?
Meni je tako od patcha,dok kada udem na serever vidim svoj ping.
Jos jedno pitanje da li ima ograniceno koliko sereva mogu imati u favoritima?
Jel zna netko zasto u beatlogu neprihvaca pod statistiku od defibrilatora kada nekoga ubijem sa njime pise mi crtica kod killova sa defibrilatora?
I repair tool isto.
Ne, sinoć se ispraznio jer je petak a hrpa ekipe je vani, a i inače, AK se ne može tako dugo igrati, jednostavno polako dosadi. Nitko nikog ne prisiljava na premium, ali ako nas ovdje većina ima premium što bi sad trebali igrat vannila mape zbog 3-4 ljudi koji nisu uzeli premium? Meni igra radi užas na 64 igrača, pa oće danny smanjt server na 48 radi mene i možda par koji imaju slabija računala? ne.
Premium je sad dosta jeftin i svi si ga skoro mogu priuštit (ostani doma dva-tri vikenda i imaš premium) pa nebi bilo u redu da se većina pokorava manjini, zar ne?
Promašio si moj post..nije to ni išlo tebe ni ikoga ovdje nego više izraz rage-a na DICE i njihovu politiku.Ono što želim to ću i uzeti. Iz principa neću uzeti DLC-ove koje ne igram(ove COD-CQ mape)..imam BTK i mislim samo još ovaj dlc uzeti pošto ona dva zadnja ne obećavaju nešto da će biti kao prave BF mape, ali vidjet ćemo. Što se tiče izlazaka malo sam ostario za svaki vikend..Još jednom ponavljam ako plaćam skuplje(ok pošto nemam premium) nije u redu da još moram dodatna 2 tjedna čekati na to.
Pozdrav!
Može li itko s ruskom verzijom pls recći koliko je velik BF3 folder nakon patcha (4.9.) i Armored killa?
Pozdrav!
Može li itko s ruskom verzijom pls recći koliko je velik BF3 folder nakon patcha (4.9.) i Armored killa?
Pa valjda je i "obična" verzija jednako velika... "EU" verzija je 22.6 giga!
Pozdrav!
meni je
23,6 GB
Pa valjda je i "obična" verzija jednako velika... "EU" verzija je 22.6 giga!
Nope, ja imam skinuti EU patch i isto mi nosi 22.6 GB, al ipak mi opet skida update...
23,6 GB
Hvala :)
sa ovih slika se namece samo jedan zakljucak.... ti si kuky teska kampercina
Neki dan uključio onu novu opciju u frapsu da mi slika svakih 10 sekundi i odigrao nekoliko partija.
Evo neke izdvojene trenutke:
Kako si mi na slici 11 ukrao artiljeriju pred nosom kada smo čekali :-).